Als de elite haar zin krijgt, zal onze wereld er uiteindelijk veel bizarder uitzien dan een sciencefictionauteur zich ooit heeft voorgesteld. Als u het nog niet doorhad, de elite zijn controlefreaks, en zij zien een toekomst voor zich waarin zij de controle hebben over al onze levens, van geboorte tot dood. In plaats van op de traditionele manier te worden geboren en opgevoed, zullen mensen in massa worden geproduceerd in “geboortecapsules”. Degenen die genetisch superieur zijn mogen blijven leven, terwijl degenen die genetisch inferieur zijn worden “geoogst” en alle reserveonderdelen die niet waardevol zijn voor wetenschappelijk onderzoek worden weggegooid. Als kinderen opgroeien, zal onderwijs een topprioriteit zijn, maar alleen materiaal dat specifiek is goedgekeurd door de elite zal worden toegestaan. In feite zullen “vrije gedachten” en “vrije meningsuiting” tot het verleden behoren als de elite totale controle krijgt. Iedereen zal op dezelfde manier denken, omdat er geen ander alternatief wordt toegestaan. En van iedereen die tekenen van rebellie vertoont, zullen de privileges voor digitale valuta snel worden ingetrokken. Ik weet dat dit alles voor velen van u heel vreemd klinkt, maar dit is hoe onze samenleving eruit zal zien als de stoutste hoop en dromen van de elite werkelijkheid worden, schrijft Michael Snyder.

Deze week haalt een ongelooflijk griezelige conceptvideo, gemaakt door de Duitse moleculair bioloog Hashem Al-Ghaili, wereldwijd het nieuws.

In deze video worden kinderen gekweekt in een enorme faciliteit met honderden doorzichtige “geboortecapsules”…

“Een nieuwe conceptvideo neemt kijkers mee op tournee door de EctoLife Artificial Womb Facility, waar honderden foetussen in transparante pods liggen die op temperatuur worden gehouden en een navelstreng hebben om zuurstof en voedingsstoffen te ontvangen.”

Als u de video nog niet hebt gezien, kunt u hem hier bekijken.

  Slimste man ter wereld bekritiseert anti-blank "wereldwijde bezettingsregime"

Ik moet toegeven dat dit een van de griezeligste dingen is die ik in lange tijd heb gezien.

Ons wordt verteld dat een van de grote verkoopargumenten van zo’n systeem de mogelijkheid zou zijn om “designer baby’s” te maken die genetisch superieur zijn aan mensen die op de normale manier geboren worden…

“En als u wilt dat uw baby zich onderscheidt en een betere toekomst heeft, biedt ons Elite Pakket u de mogelijkheid om het embryo genetisch te manipuleren voordat het in de kunstmatige baarmoeder wordt geïmplanteerd. Dankzij de CRISPR-Cas 9-genbewerkingstool kunt u elke eigenschap van uw baby bewerken via een breed scala van meer dan 300 genen. Door een reeks genen genetisch te bewerken, kunt u met het Elite Package de oogkleur, haarkleur, huidskleur, fysieke kracht, lengte en intelligentie van uw baby aanpassen. Ook kunt u eventuele erfelijke genetische ziekten die deel uitmaken van uw familiegeschiedenis herstellen, zodat uw baby en zijn nakomelingen een gezond en comfortabel leven zonder genetische ziekten zullen leiden.”

Hoe zit het dan met de embryo’s die genetisch inferieur zijn of die om de een of andere reden gewoon niet gewenst zijn?

Wel, die zouden ofwel voor andere doeleinden worden gebruikt, ofwel in de vuilnisbak worden gegooid.

Naast het feit dat men telkens “perfecte baby’s” krijgt, zou er in zo’n systeem ook geen noodzaak meer zijn voor de pijn van een bevalling

Hoewel de video gericht is op het verbeteren van de geboortecijfers, wordt ook opgemerkt dat de geboorteboerderij bedoeld is voor vrouwen die bang zijn voor een zwangerschap vanwege de pijn en het herstel die nodig zijn na de bevalling.

“Zeg vaarwel tegen de pijn van de bevalling en de spiercontracties,” zegt de videoverteller.

Natuurlijk zou de elite niet willen dat zulke “perfecte kinderen” worden geruïneerd door “verkeerde informatie” als ze ouder worden, en dus zou alles waaraan ze worden blootgesteld strikt worden gecontroleerd en bewaakt.

  WEF eist strafbaarstelling van "klimaatinactiviteit", strafbaarbaarstelling die kan oplopen tot de doodstraf

Helaas is zo’n systeem van gedachtencontrole zich al snel overal om ons heen aan het ontwikkelen.

We wisten al dat grote techbedrijven op een zeer diep niveau samenspanden met de overheid om de vrije meningsuiting te onderdrukken, maar de “Twitter Files” hebben aangetoond dat het in werkelijkheid veel erger was dan iemand van ons zich kon voorstellen.

Overheidsfunctionarissen richtten zich systematisch op specifieke individuen en specifieke standpunten voor censuur, en in veel gevallen deden grote techbedrijven maar al te graag wat hun gevraagd werd.

Het is NIET goed dat de overheid de vrije meningsuiting onderdrukt zolang zij particuliere bedrijven zover kan krijgen dat zij het vuile werk voor hen opknappen.

Onze meest elementaire grondwettelijke rechten zijn keer op keer met voeten getreden, en degenen die daarbij betrokken waren moeten ter verantwoording worden geroepen.

En als we nu niet opstaan, zullen ze het gewoon blijven doen.

Want dit is wat de elite wanhopig wil.

Zij willen een toekomst waarin de informatiestroom strak door hen wordt gecontroleerd.

Als u een rebel bent die erop staat om “verkeerde informatie” te verspreiden, ziet de elite een systeem voor zich waarin dergelijke onverlaten snel en efficiënt worden aangepakt.

Vandaag heeft de elite geen directe controle over onze financiën.

Maar in een toekomst waarin contant geld wordt verboden en wij allemaal worden gedwongen hun digitale valuta te gebruiken, zou dat allemaal veranderen.

Alles wat we kopen en verkopen zou worden bijgehouden, en onze “valutaprivileges” zouden op elk moment kunnen worden ingetrokken als onze sociale kredietscore te laag wordt.

  Lockdown, één jaar later - Het werkt niet, het heeft nooit gewerkt en het was niet de bedoeling dat het zou werken

Natuurlijk zijn door de overheid gecontroleerde digitale munten nog niet klaar voor algemeen gebruik, maar ze komen eraan.

Deze week nog vernamen we dat de Bank of England “overleg is begonnen over de invoering van een digitale munt van de centrale bank“…

Het de facto hoofd van Zijne Majesteits Schatkist kondigde deze week aan dat de Bank of England overleg is begonnen over de invoering van een CBDC (Central Bank Digital Currency) die de globalistische visie van een cashloze samenleving waarin alle transacties traceerbaar zijn door de overheid, zou kunnen inluiden.

Minister van Financiën Jeremy Hunt onthulde dat de Bank of England, als onderdeel van zijn “Edinburgh Reforms” van de Britse financiële diensten, raadplegingen zal beginnen over het ontwerp van een Central Bank Digital Currency (CBDC) die zou fungeren als een digitale versie van het Britse pond.

Ondertussen werkt de EU ook aan een nieuwe “digitale euro”.

En de Federal Reserve test nu een nieuwe “digitale dollar” voor de Verenigde Staten.

Denkt u dat het toeval is dat al deze digitale munten tegelijkertijd worden ontwikkeld?

De waarheid is dat de elite actief probeert de dystopische versie van de toekomst te creëren die zij voor ons allemaal voor ogen heeft.

Helaas begrijpen de meeste mensen nog steeds niet wat zij proberen te doen, en daarom is het noodzakelijk dat wij allemaal proberen zoveel mogelijk mensen wakker te schudden nu het nog kan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelQatar WK werd een journalistengraf! Derde Plotseling Dood: Brit Roger Pearce overleden
Volgend artikelGeen einde in zicht: EU wordt ook volgende winter geconfronteerd met ernstige gastekorten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. Omdat alles wat dit geteisem bedenkt méér dan ziek is, mogen we hopen dat er in de komende jaren flink wat storingen (what’s in a name?) in de energiesystemen zullen komen.
  M.a.w. zonnevlammen, CME’s en dergelijke…
  Zijn we ook gelijk van die digitale rotzooi af!

 2. Anderen informeren, heeft geen enkele zin; ze kunnen de realiteit niet eens aan wat betreft de injecties, hoe simpel of weinig de info is die je geeft. Glazige blikken krijg je en je ziet kortsluiting in de bovenkamer. Daarna gaat er een schakelaartje over en zitten ze weer in het leugenachtige verhaal.
  Wat betreft de video: ziet er nep uit qua baby’s. Zal wel een promo film zijn en nog niet realiteit. Ze weten amper wat van genetica. Ze kunnen dieren amper in leven houden, laat staan een mens creëren.
  En wat betreft die dystopische hel: dat bepaal ik zelf wel; dat gaat gewoon simpelweg niet gebeuren. Heb tientallen jaren ervaring met een controlfreak van een zus. Dus ik ken m’n pappenheimers. En die elite kan de pot op. Narcisten en psychopaten zijn angsthazen en ze worden bloedonzeker als mensen ze compleet negeren. Als je eenmaal hun spel door ziet, is het zo doorzichtig en zo simpel af te breken. Volledig je eigen koers varen en ze geen enkele aandacht geven, en ze gaan kapot. Daarom is protesteren niet effectief; daar krijgen ze weer energie van, want negatieve aandacht is ook aandacht.

 3. Kan je ook remote euthanaseren? Voor als je relatie intussen stukloopt of je toch niet genoeg geld hebt om een kind te onderhouden.

  Kunnen ze die kinderen daar niet houden als opvang en school enzo? Scheelt niet heel veel met real life. Je kan ze dan ontmoeten als ze 18 zijn.

 4. Ik denk persoonlijk toch dat er uit de Canadese provincies een heftige tegenreactie gaat komen.
  Ze kunnen willen in de regering wat ze willen maar zonder steun van de provincies zal het niet makkelijk zijn om dit door te drukken.

 5. Natuurlijk is dit nog geen realiteit zoal ‘wake up’ hieronder schrijft! Maar komt er volgens mij ook zeker aan! Volledige controle van ‘geboorte’ tot de ‘dood’! Wat al wel realiteit is is deze hieronder….van pad (geboorte) naar pad (euthanasie, zelfmoord)….https://www.3dnatives.com/en/sarco-3d-printed-suicide-pod-approved-in-switzerland-091220215/#aoh=16409065932745&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=Van%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.3dnatives.com%2Fen%2Fsarco-3d-printed-suicide-pod-approved-in-switzerland-091220215%2F

 6. En nog steeds volhouden dat complotdenkers gestoord zijn !

  Wie is er hier werkelijk gestoord. De elite zijn 1000x erger dan ss dokter Mengele.

  • Peterus,
   Ik kijk nog wel ook de gewone media en schrok toch weer hoe ze mensen en hun meningen framen, heel eng dit en de journalisten zijn zeer slecht, zeg maar gemeen want zij liegen en staan niet voor het vrije woord meer en voor onze burgerrechten, ik herinner mij een advocaat nog wel naam weet ik niet meer maar was bevriend met mensen bij Esther Ouwehand, buiten Omtzigt,Leijten en Azarkan weinig vechters voor de burgers, misschien mensen binnen Fvd of Haga, verder oorverdovend stil, zucht!

 7. De waarheid is als wij dit niet weigeren het inferdaad een mogelijkheid is.
  Maar zolang als jij geen legbatterijkind wil
  Zal het niet gebeuren.
  Want ze zijn afhankelijk van miljarden slapers die hun legbatterijkind willen groot brengen.
  Een opvoeding die volledig gemonitort \ hersenspoeling online, wordt uitgevoerd!
  Nee daar spraken ze niet over in deze reclamespot!
  Goddeloosheid,
  Hoe moeilijk wordt het voor zielen om zich te verbinden met een legbatterijkind. ?
  Zielen die nog in de omhulling vd Hemel zijn
  en willen afdalen naar de aarde om geboren te willen worden en hier volwassen willen worden en de wereld in zijn ontwikkeling willen dienen.
  Vele legbatterijkinderlichamen zullen als leeg hulsel gauw sterven.
  En… Er zullen moedige zielen zijn die een legbatterijlichaam zullen binnentreden,
  en deze distopische manier van bevolkingsgroeicontrole zullen beeindigen. !
  De Hemel is altijd meerdere eeuwen voorbereid op wat komen gaat.
  De mens zal ooit via zijn verder doorontwikkelde en gezuiverde strottenhoofd zijn kinderen voortbrengen door tonen en klanken! Ieder weet hoe sex en strottenhoofd samenhangen en werken. Je komt kreunend klaar en dat moet evolueren naar klank, toon en woord. De kinderwens in vervulling brengend, scheppend!
  Door het gesproken woord.
  Onze geslachtsorganen zullen geleidelijk aan
  disfunctioneel worden, verdwijnen als ons strottenhoofd zich verder naar een hoger octaaf gaat ontwikkelen en gekreun gezang wordt.
  En dit is nu precies wat die distopenlui willen; de ontwikkeling van aarde en mensheid zoals die bedoeld is te voorkomen.!

 8. Hmm.
  Laten we even focussen op het babyfilmpje.
  Tenslotte, is de rest ook zonder deze technologie reeds het geval.
  Ook nu wordt iedereen van kindsbeen af 12 jaar lang in staatsindoctrinatiekampen gehersenbevuiligd en ook nu verliezen mensen bv. hun baan als ze een afwijkende mening verkondigen.

  Wat het filmpje toont, is -an sich- m.i. van A tot Z super positief.
  Ja, absoluut. Onmiskenbaar.
  Ik zou maar wat graag -al dan neit tegen betaling- mijn baby een genetische upgrade geven zodat ie bv. geen aanleg heeft voor diabetes en obesitas etc.
  Aan zaken als oogkleur, haarkleur etc. zou ik geen cent uitgeven en IQ … ach, mijn erfelijk materiaal is meer dan goed genoeg, zal ik maar zeggen 😉

  Het probleem is echter of de zaak wel te vertrouwen is.
  Ik bedoel: net zoals vaccins naar verluidt al jaren lang de stijging in autisme veroorzaken en meer recent die met mRNA mensen op 101 wijzen ziek maken en uitmoorden, zo bestaat het risico dat deze babyfarm onbetrouwbaar is en bv. je kind juist bewust dom maakt of tenminste goedgelovig. Dus misschien intelligent om bv. hogere sikunde te snappen maar heel dociel en naief en gezagsgetrouw waardoor ie leugens in de les geschiedvervalsing klakkeloos aanneemt alsook al wat de MSM hem voorschotelt.

  M.a.w. als dit bedrijf uit de medische sector net zo onbetrouwbaar is als pakweg Pfizer, dan zou ik het niet vertrouwen om hen aan het DNA van mijn baby te laten sleutelen.
  DAT is het probleem. Maar alleen dat. Ik bedoel: asl vertoruwen geen issue is, wat is er dan mis met je baby een upgrade geven. Wie wil er nou dat zijn eigen erfelijke aandoeningen worden doorgegeven?

  En het punt is, dat zelfs als een startup goede bedoelingen heeft, het vroeg of laat in de handen valt van allerlei regulators van overheidswege en dat die zich dan wel zullen gaan bemoeien met wat wel of niet mag cq. juist MOET teneinde volgzame belastingkoeien te kweken.
  (vgl. ons onderwijs wat vooral gericht is op dumbing down en indoctrinatie en collectivistisch patriotisme om toegewijde belastingskoeien en kannonenvoer te kweken. De overheid heeft al lang aangetoond wat haar prioriteiten zijn, en dat is niet het welzijn van het kind cq. de burger).
  Dus … ook al zou zo’n bedrijf door een idealist met de beste bedoelingen worden opgericht, dan mag je toch vrezen dat het binnen geen tijd verwordt tot een soort totalitaire slavenkwekerij.

  Dus net zoals ik met voldoende scepsis mezelf en mijn gezin verre van de mRNA-therapien heb gehouden, zo zou ik uit hetzelfde wantrouwen ook geen zaken willen doen met zo’n babyfarm.
  Maar alleen om die reden. Immers als het allemaal is zoals in het filpje, dan is het ronduit prachtig. Inclusief dat de vrouw de weeen gespaar blijven en zij het kind niet naar buiten hoeft te persen etc.
  Alles wat in het filmpje wordt beweerd erken ik als enorme voordelen.
  Maar … ik vertrouw het zaakje niet.

 9. De geschiedenis toont , zelfs met , of door denk tanks ? niets is volledig naar hand te zetten , jullie zijn de gekken , zoals uw uitdragers , wef

 10. Jullie zijn de vernielers , jullie regeren al lang mee , en nu gevonden , het ziekste wat kan ontspruiten , uit een zieke geest totaal los van , hun die verzorgen , de stront uit de ouwe reten halen , maar , zo gelogen zo gedaan , op naar uw vol gescheten luier .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in