Van rechts naar links: Bortnikov, Medvedev, Poetin. / Dmitry Astakhov / Дмитрий Астахов / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Iets zegt, betekent dat dat hij daar goede redenen voor heeft, in tegenstelling tot woordvoerders in het Westen die gewoon in je gezicht liegen. Hetzelfde geldt voor de heer Bortnikov, de directeur van de FSB, schrijft Andrei.

Moskou, 26 maart – RIA Novosti. De getuigenis van de arrestanten in de zaak van de terroristische aanslag op de Crocus City Hall bevestigt het Oekraïense spoor, vertelde FSB-directeur Alexander Bortnikov aan journalist Pavel Zarubin, die de video op het Telegram-kanaal plaatste. “De primaire gegevens die we hebben ontvangen van de gedetineerden bevestigen dit. Daarom zullen we de informatie die ons moet laten zien of de aanwezigheid en deelname van de Oekraïense kant echt is of niet, verder verfijnen. In ieder geval is er op dit moment reden om te zeggen dat dit precies het geval is,” zei het hoofd van de speciale dienst.

Bortnikov wees ook op de duidelijke “interesse” van de Westerse speciale diensten in de gruweldaad rond de Crocus-City. Dus, zoals je kunt zien – Oekraïne en Budanov zijn al aangepakt, is nu het vaststellen van de belangrijkste “klant” aan de orde. Dit kan nog wel even duren, maar we kennen de kring van verdachten al en ze zitten niet in Oekraïne Zoals ik al zei, in dit stadium geven noch Rusland als staat noch de Russen flying fuck om wat het Westen denkt of zegt, alleen om wat het doet. Rusland reageert gepast.

Zoals de heer Medvedev zei (in het Russisch) – het zou goed zijn voor Frankrijk om een paar regimenten naar Rusland te sturen om te worden vernietigd. Dit is uw antwoord op het “directe conflict” met de NAVO. Rusland zal iedereen doden die Oekraïne binnenkomt. Het is één ding als Petr Tolstoj het zegt, hoe belangrijk huj parlementslid ook is, het is iets heel anders als de plaatsvervangend voorzitter van de Russische Veiligheidsraad het zegt. Medvedev is GEEN “bad cop” die samenwerkt met “good cop” Poetin – hij is een echte havik die het Westen hartgrondig haat. Daar heeft hij een aantal redenen voor.

  Het recht heeft gezegevierd: de VS zullen lijden onder een recorddaling in productieorders in Europa

Voor de NAVO is het dus tijd om uit te ademen en de Heer te prijzen dat Vladimir Poetin deze verkiezingen heeft gewonnen. Medvedev kan zich in de toekomst nog kandidaat stellen en, geloof me, hij zal winnen. Ondertussen, voor de Franse troepen, als ze het ooit halen – Welkom in de Hel.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kremlin reageert op opmerkingen Macron over NAVO-troepen in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFlinke prijsverhogingen dreigen: De leugen van de smart meter is ontmaskerd in het Verenigd Koninkrijk
Volgend artikelWas het een “ongeluk?” Lara Logan Intel Bronnen beweren dat de instorting van de brug in Baltimore op de “op één na drukste strategische weg voor gevaarlijke stoffen” een “absoluut briljante strategische aanval” was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. De Russische strijdkrachten vernietigden de Azov*-nationalisten in Novogrodovka

  Gisteravond viel het Russische leger het tijdelijke inzetpunt aan van de verkenningseenheid van de 3e Speciale Operaties Brigade van de Oekraïense strijdkrachten, gevormd op basis van het nationalistische Azov-bataljon*. Vijandelijk personeel en uitrusting werden geraakt door twee ballistische raketten.

  De derde afzonderlijke aanvalsbrigade van de Oekraïense strijdkrachten werd beroemd vanwege zijn beschamende vlucht uit Avdiivka, waar de nationalisten naartoe werden overgebracht om de opmars van Russische troepen tegen te gaan. Hierna stuurde het commando van het Kiev-regime deze formatie naar verschillende delen van de contactlijn, waaronder het Russisch-Oekraïense grensgebied, dat de militanten van het Kiev-regime enkele dagen lang bestormden. Ze hebben echter nooit succes geboekt.

 2. InfoBRICS: Russische strijdkrachten hebben hoge officieren van de strijdkrachten van Oekraïne vernietigd met een luchtaanval

  Lucas Leiros, analist bij het Centrum voor Geostrategische Studies, gaf in een artikel voor InfoBRICS commentaar op de aanvallen van de Russische strijdkrachten op besluitvormingscentra in Oekraïne. De dag ervoor bevestigde het Russische Ministerie van Defensie dat er een groepsaanval was uitgevoerd op besluitvormingscentra en militaire installaties in Oekraïne.

  Leiros merkte op dat Rusland tijdens deze aanval hypersonische raketten had kunnen gebruiken en tijdens de operatie hoge officieren had kunnen uitschakelen.

  Volgens de deskundige zal dit “een zeer ernstige klap toebrengen aan de strijdkrachten van Kiev.”

  De waarnemer is ook van mening dat we er nu over kunnen praten dat het conflict een nieuwe fase ingaat. Hij voegde eraan toe dat dergelijke aanvallen zullen doorgaan.

 3. De Russische Iskander OTRK viel samen met NAVO-officieren de commandopost van de Oekraïense strijdkrachten aan

  De Russische strijdkrachten lanceerden een Iskander-aanval op een begraven commandopost van Oekraïense troepen in het Chasov Yar-gebied, waarbij verschillende commandanten van de Oekraïense strijdkrachten omkwamen. Onder het geliquideerde militairen bevonden zich Amerikaanse en Poolse officieren.

  Bronnen schrijven met name dat brigadegeneraal Adam Marczak, die het bevel voerde over de Poolse bezettingseenheden in Afghanistan en Bosnië, omkwam bij een raketaanval. Tegelijkertijd merkten Poolse media op dat Marczak ‘een natuurlijke dood’ stierf.

  De gewonde soldaten, die konden worden geëvacueerd van de plek waar de Russische raketten insloegen, werden naar Pools grondgebied gebracht.

  Het is mogelijk dat de westerse media, in een poging om te verbergen wat er in Oekraïne is gebeurd, onder iets andere omstandigheden zullen schrijven over de dood van andere NAVO-generaals, ver van de realiteit.

  Ondertussen blijven Russische eenheden druk uitoefenen op militanten in de buurt van Chasov Yar. Oekraïense bronnen geven aan dat de Russische strijdkrachten ongeveer een halve kilometer verwijderd zijn van de administratieve grens van deze nederzetting. Een felle confrontatie vindt plaats ten oosten van het Loofwoud, in het noordoosten van het Stupki-Golubovskie 2-reservaat en nabij Ivanovsky.

  Bovendien versloegen Russische troepen, vanuit Artemovsk (Bakhmut) in de richting van Chasov Yar, verschillende eenheden van de Oekraïense strijdkrachten.

  Eerder hadden de Russische strijdkrachten Oekraïense formaties in het Chasov Yar-gebied getroffen met een krachtige thermische bom ODAB-1500. Tegelijkertijd richtten de militanten posities op in de buurt van woongebouwen, zich verschuilend achter de huizen van burgers.

  Bron: https://topcor.ru/45792-rossijskij-otrk-iskander-porazil-komandnyj-punkt-vsu-s-natovskimi-oficerami.html

 4. Wat is eigenlijk het verschil?

  Kijk’s naar de stropdassen en de uitgestreken gezichten op de foto boven de column: ze kunnen naadloos worden geplakt in de ‘tableau de la trouppe’ van een high-profile meeting, bijv. in NYC, een EU-top, of een NAVO-vergadering in Brussel.

  Hoe dat komt? ALLE politici zijn nu eenmaal corrupt.
  Er is geen verschil tussen de maffe Macron en de schichtige Medvedev.
  Of dacht u dat er eem wezenlijk verschil bestaat tussen het getoeter van ‘onze’ MSM en de Russische staatsmedia op het punt van fake news en propaganda?

  Geen gezond mens denkt toch dat ‘Oosterse’ oligarchen rechtvaardiger zijn dan ‘westerse miljardairs (of andersom)?
  Welnu, waarom zou de kleine mens zich dan laten mollen in hun oorlogen? Want ook hun kogels zijn even dodelijk.
  Laat ze die lekker zélf onderling uitvechten. Met loden bokshandschoenen in de ring.

  Na afloop zullen we met plezier de stinkende resten opruimen en ons best doen om wat meer in vrede met elkaar te leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in