U.S. Mission to NATO / Wikimedia / (Public Doamain)

Je realiseert je toch wel dat alles wat er gaande is rond het fiasco in Oekraïne aan de kant van de NAVO compleet krankzinnig is? De mensen die de regering van de VS leiden – Barack Obama en zijn heksenkring – zijn de hele zaak daar begonnen in overleg met een bende bedrijfsspelers (BlackRock, diverse olie- en gasbedrijven, Haliburton-types, wapenproducenten, een stel grote banken), plus het achterbakse WEF voor “begeleiding” (ha!), op zoek naar de minerale rijkdommen van Oekraïne en, uiteindelijk, van Rusland zelf. Leuk geprobeerd. Het werkte niet. Tonnen geld in een rattenhol gestort, schrijft James Howard Kunstler.

Nu wordt er gepraat dat we (NAVO) “het ons niet kunnen veroorloven om te verliezen.” Ja? Maar we verliezen. Rusland zal de provincies in Oost-Oekraïne in handen hebben en wat er overblijft in de rest van Oekraïne zal een failed state zijn zonder mannen onder de zestig die ergens voor kunnen werken, failliet, gebroken. Het zal een eeuw duren, als het ooit zover komt, voordat Oekraïne hiervan hersteld is en het Westen zal er niets bij gewonnen hebben. Maar goed, dat is het vooruitzicht. En dus lijkt de “oplossing” van het Westen voor dat vernederende dilemma te zijn: een grotere oorlog beginnen, tot en met kernwapens aan toe. Dat is goed bedacht, Butch, zei Sundance.

Waarom de Europese NAVO-leden mee wilden gaan in deze vernikkelde clusterfuck is nu een hardnekkig raadsel van de geschiedenis, zoals wie precies JFK omlegde in 1963. Duitsland, de grootste economie van de Euroclub, stond lusteloos toe te kijken terwijl Amerika zijn toevoer van betaalbaar aardgas opblies (de Nord Stream pijpleidingen), wat een oorlogsdaad van ons tegen Duitsland was. Blijkbaar ging Olaf Scholz op een dag naar ons CIA-station in Berlijn voor een knipbeurt en kwam naar buiten met een lobotomie, terwijl hij wezenloos door de hele affaire heen staarde als een Hinterwälder-stuurman op de dodenvloer. Ondertussen, vaarwel industriële economie! Leuk je gekend te hebben. Het lijkt erop dat we teruggaan naar de veertiende eeuw, leven op ruw zwart brood, slapen met het vee onder je huis voor warmte in de winter, vechten tegen jihadi’s binnen je stadsmuren…

Wat is het doel, vraag je je af, van deze nieuwe wereldoorlog die we zo graag willen beginnen? En waarom precies nu? De domme antwoorden kunnen de juiste zijn. Om een noodvoorwendsel te creëren waardoor “Joe Biden” (Barack Obama & Co.) de verkiezingen kunnen “uitstellen”? Als dat zo is, dan denk ik dat ze nog liever een hete burgeroorlog willen dan WO III, want dat is wat ze zullen krijgen. Of is het gewoon om de vernietiging van de VS te voltooien en ons te veranderen in een failed state die wordt bestuurd door een tranny Mamluk-ocratie? Of is het, zoals Ed Dowd heeft beweerd, om de dreigende implosie van het schuldendebacle tussen de VS en Euroland te verhullen?

Om dat alles te verhullen hield het Westen vorige week een nep-vredesconferentie in een vijfsterrenresort in Zwitserland – flutes Louis Roederer Cristal Brut met langoustinemousse in bladerdeegbootjes … om voor te sterven! (en dat zou best eens kunnen) – en je weet hoe serieus de VS was omdat we onze top probleemoplosser Kamala Harris stuurden, die zich kakelend en hee-hawed een weg baande door een sessie of twee en toen… gewoon…
op mysterieuze wijze verdween. Rusland was trouwens opvallend genoeg niet uitgenodigd. Wiens idee was dat?

De heer Poetin markeerde de gelegenheid door een verstandig voorstel te doen om vredesonderhandelingen te beginnen, zo duidelijk en eenvoudig dat zelfs “Joe Biden” het zou hebben begrepen: 1) de Oekraïense troepen terugtrekken uit het Donbas-gebied dat zich bij de Russische Federatie heeft aangesloten, en 2) ermee instemmen dat Oekraïne geen lid wordt van de NAVO. De VS en de NAVO verwierpen het onmiddellijk, op niet nader genoemde gronden. Volgens de eigen zoekmachine van The New York Times vanochtend (17 juni) heeft de krant de afgelopen vijf dagen geen nieuwsbericht over de oorlog in Oekraïne gepubliceerd. Ga maar na…

Terwijl Veep Kamala Harris zich uitsloofde over de vredeshilariteit in Zwitserland, ging “Joe Biden” naar de veel belangrijkere geldinzamelingsactie voor beroemdheden in Hollywood, met als hoofdrolspelers acteurs George Clooney, Julia Roberts en de late-nite snarkist Jimmy Kimmel, dat wil zeggen, gecertificeerde experts op het gebied van geopolitieke conflicten, verenigd in de zaak van “het redden van onze democratie” van “de dictator Trump.”.

“Joe Biden” verklaarde dat Donald Trump uit was op “vergelding … hij gaat het volk terugpakken.” Begrepen. Maar ik denk dat hij bedoelde dat Mr. Trump wel eens een onderzoek zou kunnen openen naar hoe het komt dat de Democratische Partij en haar Intel-blob de afgelopen acht jaar de ene na de andere slopende wetteloze hoax over ons land hebben uitgeroepen, terwijl ze het land bankroet hebben gemaakt en het medische systeem, het juridische systeem, de munteenheid, het hoger onderwijs en het Amerikaanse leger hebben vernietigd, om nog maar te zwijgen van het opsluiten van duizenden mensen op basis van valse criminele beschuldigingen en het binnenlaten van tien miljoen buitenaardse mormels in het land, waaronder veel jihadi’s met dubieuze bedoelingen.

Maar laat dat allemaal maar zitten. Er is $30 miljoen opgehaald in Hollywood om te blijven doen alsof “JB” herkiesbaar is. Doen alsof is wat acteurs eigenlijk doen. Ze zijn er erg goed in en het is jouw taak om mee te spelen, je ongeloof op te schorten. Dat is de essentie van showbizz. Natuurlijk stijgt dat deel van de Amerikaanse bevolking dat niet langer gebiologeerd is door de door de CIA gesponsorde desinfo ops op de een of andere manier onverbiddelijk in elke peiling. De Derde Wereldoorlog zou daar wel eens het enige antwoord op kunnen zijn. In ieder geval kwam Barack Obama zelf uit het houtwerk tevoorschijn om het gejuich tussen de sterren in LA te leiden. En toen het moment daar was, nam hij de verdwaasde, wezenloos grijnzende “President Joe Biden” voorzichtig bij zijn elleboog en hielp hem van het podium af te schuifelen, om de hele wereld te laten zien hoe het er echt aan toe gaat in de Verenigde Staten van Amerika.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Is de strategie van de NAVO om Rusland te laten bloeden teruggeslagen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls je “gevaccineerd” bent voor COVID, heb je een grotere kans om te sterven: STUDIE
Volgend artikelOver het beheersen van het verleden…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Wie had dat verwacht, na de de mislukte moordaanslag op de Slowaakse President

  Nederlandse media meldden vandaag dat Hongarije zich niet langer verzet tegen de benoeming van Mark Rutte tot nieuwe secretaris-generaal van de NAVO, terwijl ook Slowakije zijn steun uitsprak voor de kandidatuur van Rutte.

  Onder verwijzing naar bronnen meldden de Nederlandse media NOS en RTL dat de Hongaarse premier Viktor Orbán zijn eis aan Rutte niet herhaalde om zich te verontschuldigen voor wat Orbán ‘problematische’ opvattingen over Hongarije noemde. >>>

  https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/m-route-ouggaria-kai-slovakia-etoimazontai-na-ton-stiriksoun-gia-ti-thesi-tou-genikou-grammatea-tou-nato/

  • Beste Adriaan,
   Ik kan mij heel goed voorstellen dat er bij de Hongaarse en Slowaakse regeringsleiders ’s avonds een indringend telefoontje is binnengekomen met waarschijnlijke fatale gevolgen indien ze hun poot stijf houden om dwars te liggen.
   De VS willen perse dat Rutte het moet worden.
   Rutte heeft een erg lange tong gekregen met het omhoog likken naar zijn begeerde macht.
   Terug kijkend was hij er al mee bezig na het Oekraïne referendum met zijn inlegvelletje.
   Ook het gigantische theater gedurende de MH 17 gebeurtenis, o.a. de opgeblazen aandacht van de colonne van lijkwagens over de snelweg.
   En onlangs nog met zijn uitspraak dat de oorlog in de Oekraïne ook onze oorlog zou zijn.
   Op al die momenten was hij bezig met solliciteren naar het baantje van de NAVO.
   Hij wist immers al dat Stoltenberg zou vertrekken na dat zijn verlenging afgelopen zou zijn.

   Ik heb weinig hoop dat Roemenië de poot stijf zal houden.

   • Tigron
    juni 18, 2024 Bij 17:04

    “Ik heb weinig hoop dat Roemenië de poot stijf zal houden.”

    Denk ik ook Tigron, de Roemeense Premier hecht meer waarde aan zijn waardeloze politieke bestaan dan de waarheid te dienen.

    • @Tigron en AJ…

     De sokpoppen die ons zogenaamd regeren zijn zorgvuldig gegroomed en geselecteerd. Mensen als Mark Rutte zijn geboren en geprogrammeerd voor de rol die ze nu hebben. Vele kartelleden zijn sekteleden die op latere leeftijd zijn ingelijfd of uit eigen egoïsme tot de sekte/de doodscultus toegetreden.

     Wilders, Rutte, Omtzigt, Yesilgos, Jetten, Schouten zijn geboren en geprogrammeerd voor hun rol en als sekteleiders, leiden ze een horde sociopaten in hun partijen.

     De wakkere mensen zijn al hun hele leven zwarte schapen omdat ze de kinderen zijn die ziet dat de keizer geen kleren aanheeft. Alle andere kinderen/volwassenen leren om die bewuste kindjes, die dus de waarheid zien en uitspreken, met angst de kop in te drukken. De lezers/reageerders op FN herkennen dit allemaal gok ik. Jij, ik, wij bekijken en onderzoeken, benoemen en bevragen dat wat we zien, ook dat wat de rest uit angst niet wil zien. De angstige mensen om ons heen doen alles om de waarheid die ze vrezen stil te houden en dat betekent dat ze de bewuste mensen als zwarte schapen behandelen. Het is een oorlog tegen het bewustzijn en WIJ zijn dat bewustZIJN. Wij kijken aan wat alle anderen uit angst negeren, maar ze willen dat niet toegeven, dus ontstaat er voor de zwarte schapen een hele ingewikkelde wereld, want ze angstige mensen verdraaien alles om de waarheid niet te hoeven zien.

     Het is een neerwaartse spiraal die het bewustZIJN steeds probeert te doven. We leven in een sekte en iedereen die dat opmerkt wordt als een zwart schaap behandelt zodar de kudde in leugens kan blijven leven en de waarheid nooit hoeft aan te kijken. De zwarte schapen dragen alles terwijl de andere schapen zich volvreten en alle zorgen en stress en angst op de zwarte schapen dumpen en alles doen om dat zo te houden.

     We leven in een piramide/hiërarchie die het bewustZIJN/de waarheid/liefde afstoot, waardoor angst en leugens regeren. In een wereld obv liefde zijn de zwarte schapen de wijzen waar iedereen van wil leren, in een wereld obv angst zijn de zwarte schapen de vijand waar iedereen (onbewust) tegen strijd.

     De wereld is aan het transformeren. Het gaat nog wel even duren, maar de zwarte schapen zullen langzaam maar zeker veranderen in herdershonden waar de schapen braaf naar gaan luisteren. Maar eerst moet het bewustZIJN alle angst en duister opheffen met het licht van liefde en waarheid.

     Tot die tijd worden we uitgekotst, maar er komen tijden dat de zwarte schapen worden gezien als de visionairs en de strijders van de liefde. We moeten door deze duisternis heen om de hiërarchie van angst te transformeren naar liefde. Wij hebben een ondankbare taak totdat we het bewustZIJN ipv angst weer leidend maken.

     De bange wegkijkers, gaan de kindjes en de volwassenen die zien dat de keizer geen kleren aan heeft, uiteindelijk gelijk geven.

     Het bewustzijn is al bezig met een comeback sinds het onderdrukken van het bewustZIJN begon. Het duister is al duizenden jaren bezig om die comeback te verhinderen. Het verschil is dat het bewustZIJN heeft geleerd, terwijl het duister nog steeds hetzelfde doet als het al duizenden jaren doet, met angst regeren om het bewustZIJN de kop in te drukken. De mensen die de keizer zonder kleren zien, zijn duizenden jaren vervolgd en vermoord en verstoten. Wij leven in het tijdperk dat het duister/angst het niet langer kan winnen van het bewustZIJN/liefde/waarheid. Binnenkort zal niemand meer kunnen ontkennen dat de keizer geen kleren aan heeft.

     Kijk hoe Dick Schoof er bij staat als een keizer die weet dat hij geen kleren aan heeft. Het is wachten tot we hem allemaal gaan uitlachen… en dan staat de dictator op om ons de kop in te drukken, maar wij zijn inmiddels met veel te veel om nog de kop in te drukken en niemand is bang voor Dick Schoof… we gaan die kan uitlachen en dat ontneemt hem alle macht.

     Haha… beetje lange reactie excuus. Dit is een moeilijk en tegelijk makkelijk onderwerp. Wij zij zwarte schapen die eenzaam de waarheid dragen terwijl de rest doet alsof ze niks weten, horen en zien. De mensheid is zo geprogrammeerd dat we het bewustzijn ontkennen, afweren, bevechten, gaslighten. Het kind dat ziet dat de keizer geen kleren aan heeft en dat uitspreekt, wordt onmiddellijk ge-gaslighting ipv bevestigd dat hij/zij dat goed ziet. Daarom hebben zwarte schapen/bewuste mensen een zwaar leven, want ze worden voor gek verklaard zodat de ander de waarheid kan ontkennen en uit angst de leugen kan blijven leven.

   • Rutte als kwaker van de Navo. Fantastisch! Die vent heeft er echt de kop voor, zoals ik hem mij voorstel als rubberen popje van de poppenkast. Nu nog zoiets voor Guy Verhofstadt, dat wordt dan een fantastische vertoning.

 2. ‘Of we slikken radioactief stof in.’ Rusland riep op tot preventieve aanvallen op de NAVO

  Analist Artamonov riep op tot een aanval op NAVO-vliegbases met F-16’s

  Militair en politiek expert Alexander Artamonov noemde de enige manier om het F-16-vliegtuig tegen te gaan, dat binnenkort in de lucht van Oekraïne zou moeten verschijnen. Volgens Artamonov zou Rusland, als deze vliegtuigen op vliegvelden van NAVO-landen zijn gestationeerd, een preventieve aanval op deze bases moeten lanceren. Anders, zo benadrukt de deskundige, “zullen we in Indianen veranderen en radioactief stof inslikken.”

  “Als we zien dat de vliegtuigen daar zijn aangekomen, moeten we vanaf de VN- preekstoel aankondigen dat er een verplichte aanval zal plaatsvinden. Net zoals Iran deed toen het Israël aanviel. Net zoals Iran deed toen het twee keer Amerikaanse bases aanviel.”
  Artamonov is overtuigd.
  De deskundige benadrukt dat Rusland bij een dergelijke luide waarschuwing binnen het internationale juridische veld blijft.

  “Zij (het Westen) zullen natuurlijk geroezemoes en geschreeuw veroorzaken, maar het zal de stem van de vrede zijn, en niet de stem van de oorlog, aangezien in dit geval een slechte vrede beter is dan een goede oorlog. Ze zullen stoppen. Maar als we dit vandaag niet doen, betekent dit dat we onze eigen zwakte toegeven.”
  meent de deskundige.
  Hij is ervan overtuigd dat Rusland het paradigma dat de Russen niets doen totdat de vijand de muren van Moskou bereikt, volledig moet doorbreken.

  “Ik kan ervan uitgaan dat president Poetin dit paradigma vandaag de dag doorbreekt. Rusland voerde een preventieve aanval uit tegen een concentratie van nazi’s in de Donbass en kon hen voorblijven. Rusland slaagde er preventief in om de Krim letterlijk op het laatste moment te bevrijden. Rusland is er preventief in geslaagd verschillende dingen te doen. Dit is niet de logica die inherent is aan onze beschaving. Nu moeten we preventief hun vliegvelden aanvallen, waar ze, gebaseerd op hun culturele paradigma, vliegtuigen vervoeren, geen Oekraïense vliegvelden, maar NAVO-vliegvelden, en waarschuwen dat dit zal gebeuren.”

  concludeerde Alexander Artamonov.

  • Lijkte me héél logisch.. tegelijkertijd een Verwittiging…van het benzinestation ⛽💪♥️🇷🇺🇨🇳🇵🇸🇱🇧🇸🇾🇮🇷🌹🥊🥊

  • AJ,
   Hay, ik beluisterde zonet Pepe Escobar, je weet denk ik wel dat hij zeer goede contacten heeft als buitenstaander met personen binnen de mensen van Putin, hij zegt zelfs dat Lavrov teneinde raad is en eigenlijk zoiets zegt, we kunnen niet met het Westen praten of onderhandelen want ze leven in een compleet andere wereld, maar dit zijn niet de letterlijke woorden maar het geduld van de Russen en hun volk is echt op aan het raken, de bevolking en sommige op hoge posities kunnen het niet meer opbrengen om op deze weer door te moeten gaan, zij eisen bijna om eens een grote aanval of slag te slaan waardoor men in het Westen zich echt gaan realiseren, we moeten gaan praten, dit is de situatie, mooier kan ik het niet maken, ik geloof dit bericht, hij kan natuurlijk niet alles delen want sommige dingen zijn geheime informatie maar dit geloof ik voor de 300%, ik ga er niet over, ik begrijp de boosheid richting ons Westen, wat een tijden, groet aan jou van mij, vandaag 8 uur gewerkt trouwens voor het eerst maar was wel zwaar hoor maar goed zo is de situatie voor mij nu, hou je haaks, doe ik ook, never surrender Saxon schrijf ik met een knipoog!

   • Mooi om te horen dat er progressie i.v.b. met je gezondheid beste Flar, doe rustig aan laat niet de achterland van je tong zien metaforisch gesproken.

    West-Europa is reeds 79 jaar een protectoraat en wingewest van de VS, ergo alle Europese politici en media zijn gekocht en niet instaat om zich los te weken van dat zooitje Joodse en christelijke zionisten.

 3. zou het kunnen dat Rutte misschien dubbel spel speelt, omdat hij de EU al verwittigde voor meer speelruimte, om toch met Rusland te praten… ”omwille van het smeer likt de kat de Kandeleer..” (fonetisch)…

  • Raphaël Vangestel juni 18, 2024 Bij 16:40

   “omwille van het smeer likt de kat de Kandeleer”

   Dit gezegde kon ik nog niet Raphaël, bedankt.

 4. De vuile, smerige, Gore rot politiek van het zgn democratische Westen en de superrijke machtgeile psychopaten die de echte touwtjes in handen hebben en hun poppetjes in de regeringen wereldwijd aansturen. (Via het schoolklasje van de WEF bende)
  Wat een krankzinnige wereld en alleen maar om de Machtgeile psychopaten aan nog meer waardeloze dollars te helpen en nog meer macht over het klootjesvolk.
  Op naar wo 3 om de rijkdommen van dat in en in corrupte Oekriland ook nog naar diezelfde machtgeile psychopaten over te hevelen.
  Dan nog een bommetje tussen Het zgn christelijke Israël vs Hamas en tenslotte nog een plof tussen de failliete Verenigde (?) Staten en China. En dan natuurlijk nog de vuile, smerige rotpolitiek van de terreurorganisatie die nato heet, die als schoothondje van usa hun orders uitvoert. Oei, nou vergeet ik bijna nog de oh zo “overheerlijke” politiek van de Brusselse bende, die ook al schoothondjes zijn van diezelfde, oorlogzuchtige Verenigde (?) Staten en die door hun krankzinnige sancties Europa naar de donder helpen, het volk werkloos maken, op naar de armoede….
  En dan staat Schwabber / Blackrock & co klaar om het volk te “helpen” met de cbdc, het sociale krediet systeem. Op naar het communisme!
  Gorbatsjov heeft ooit gezegd: wij hebben er 70 jaar over gedaan om het communisme af te schaffen en jullie in het westen voeren het weer in.
  Oh ja en de denktank Statfor onder Obama heeft ooit gezegd: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden en daarmedis het lot van Europa bezegeld ( zie boven)
  Wat een wereld, in en in politiek VERROT!

  • Vergat ik nog. Als al deze waardeloze negatieve energie van oorlogophitserij eens besteed zou worden aan het streven naar VREDE, wat zou dat voor vele wereldburgers, maar ook voor soldaten, een opluchting zijn. Niemand wil toch vrijwillig als kanonnenvoer dienen voor een stel …. ( mag u zelf invullen)
   Nog even los van de miljarden die in een heel diep zwart gat gedonderd zijn en nu alleen ten goede komen aan de militaire rotzooi industrie in usa en Duitsland EN dus aan de aandeelhouders van deze walgelijke industrie.
   En dan nog even denken aan de hinder die bij allerlei gevechten al gesneuveld zijn. Blijkbaar heeft decrotprik te weinig resultaat opgeleverd en is het aantal van 500.000.000 (zie George zguide Stones) nog niet gehaald.
   Er kleeft een ongelooflijke hoeveelheid bloed aan de handjes van heel veel politici.
   Streef verdomme naar vrede, dan doen jullie oorlogje eens iets nuttigs.
   Hoe kunnen jullie gewetenlozen nog slapen als je beseft dat er honderduizenden / miljoenen doden gaan vallen. Ook onder jullie eigen familieleden!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in