De politie is wellicht op weg om een ​​spraakmakende mishandeling in Malmö op te lossen naar aanleiding van tips van het publiek, schrijft de Zweedse politie op haar website.

Een video die laat zien hoe een blanke blonde vrouw door een immigrant uit Irak op de Helsingborgsgatan in Malmö beestachtig wordt neergeslagen, heeft in de loop van de week veel aandacht gekregen sinds Frontnieuws en diverse alternatieve Zweedse nieuwsblogs er verslag van deden.

“Ali” valt passerende blanke vrouw aan met slag op haar hoofd

De politie kwam er al snel achter wie de dader in de filmclip is, maar de identiteit van de mishandelde vrouw was de eerste dagen niet bekend. Op donderdag werd de zaak behandeld in het tv-programma “Efterlyst”, de Zweedse versie van het Nederlandse televisieprogramma “Opsporing Verzocht”, waarin het publiek werd gevraagd of ze wisten wie de vrouw was.

Nu heeft de politie ook tips gekregen over wie de vrouw die in de video wordt mishandeld is. “De politie is van plan om contact op te nemen met de vrouw in kwestie en binnenkort worden er verhoren met haar gehouden”, schrijft de politie op haar website.

De man in de video, een 20-jarige allochtoon genaamd Ali die in Zweden is geboren als nakomeling van asielzoekers uit Irak, staat formeel vermeld als verdachte voor de misdaad, maar is nog niet juridisch op de hoogte gesteld van de verdenking van een misdrijf.

Dominantiecriminaliteit: Zweedse jongen gedwongen schoenen te kussen – naakt gestript en tegen hoofd geschopt

  Zweden stopt met PCR-tests - RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoord
Vorig artikelHongaren en Polen ontkomen aan multicultureel te worden – ze moeten de grens van de EU bewaken
Volgend artikelTrump: De Verenigde Staten vechten alleen in het Midden-Oosten voor Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. wow! Hier in Nederland doen we het anders….https://www.ed.nl/binnenland/grapperhaus-daders-die-man-bijna-doodtrapten-op-kermis-vrijuit-vanwege-bescherming-belangen~a26c400d6/

  Daders gepakt, maar niet vervolgd….want….zwaar wegende belangen. DWZ: of ze zijn politie, of diplomatiek onschendbaar, of ze werken als informanten voor de politie…..of ze zijn verwant aan het koninklijk huis….of de politie krijgt dan represailles op alle niveaus op persoonlijk vlak.
  Dus….wat is uw leven eigenlijk waard?

  En Ali in Zweden, wel, het zou beter werken voor publieke veiligheid als er een leuke som op zijn hoofd stond, in te leveren met oren…

 2. https://www.gelderlander.nl/nijmegen/verbijsterend-na-de-klappen-op-de-kermis-in-groesbeek-volgt-de-knock-out-door-justitie~addb17fb/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.ed.nl%2Fbinnenland%2Fgrapperhaus-daders-die-man-bijna-doodtrapten-op-kermis-vrijuit-vanwege-bescherming-belangen%7Ea26c400d6%2F

  En details, veel details. Lijkt me dat de bewuste aannemer en zoon door hun zaken en kennissenkring nu worden doorgespit…..want wie in dit land niet word vervolgd vast heel gevaarlijk voor de elite…of winstgevend…

 3. Ongeveer een halve eeuw geleden zei iemand: “Er komt een tijd dat in Nederland het recht als vuil op straat ligt.”
  Ziedaar: Nederland, het land der onnozele dwazen, anno nu.

 4. …of men kent de pedofielen bij overheid, koninklijk huis en regering, en heeft er bewijzen tegen….

  Wie o wie weet het?
  Mij, als ik slachtoffer was van zulk onrecht, ik zou de rechters thuis opzoeken om duidelijkheid.
  Dit “ in het belang van de staat” is mogelijk nog misdadiger dan het geweld zelf….wat een ratten bij “onze” rechtbanken en overheid……

  Meer dan onacceptabel.

 5. Die zwarte minkukel in zweden had toch echt geluk dat ik niet in de buurt was. Dan was hij nu zeker langdurig op vakantie in het universum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in