YouTube/Screenshot

Volgens een bekende leider in de vroege medische behandelingen van COVID-19 is er “afdoend bewijs” geleverd dat “klinisch significante vervelling” van de mRNA-vaccins van de gevaccinnerde naar de ongevaccineerde inderdaad een realiteit is, schrijft Patrick Delaney.

Dr. Pierre Kory, die het gebruik van het “wonderbaarlijke” ivermectine voor de behandeling van COVID-19 hielp pionieren en hardnekkig verdedigde, heeft een achtdelige serie gepubliceerd over de kwestie van “shedding”, een medisch fenomeen dat door de Food and Drug Administration wordt gedefinieerd als:

Het vrijkomen van virale of bacteriële gentherapieproducten van de patiënt via een of alle van de volgende routes: uitwerpselen (feces); afscheidingen (urine, speeksel, nasofaryngeale vloeistoffen, enz.); of via de huid (puisten, laesies, zweren).

De arts uit Wisconsin, gespecialiseerd in kritieke zorg, voegde toe dat de FDA “vergeten was om ‘uitgeademde lucht’ te vermelden” aan deze lijst van mogelijke middelen voor overdracht van de vaccinsubstantie.

Zijn laatste artikel in de serie gaat over 32 voorbeelden van onbewerkte correspondentie die hij heeft ontvangen van enkele van zijn 70.000 Substack-lezers die “eerdere episodes van plotseling optredende symptomen van bijwerkingen van vaccins na blootstelling aan gevaccineerde mensen” beschrijven.

Kory herinnert de lezer eraan: “Onthoud, het meervoud van anekdotes is… data,” en zoals hij in het eerste deel van deze serie schreef, hebben deze mogelijkheden “implicaties voor bijna elk menselijk wezen dat op aarde rondloopt, gevaccineerd of ongevaccineerd (inclusief ikzelf).”

Uit de vele verschillende ervaringen met deze bijwerkingen als gevolg van shedding, merkte de voorzitter en medisch directeur van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) de “consistentie en overeenkomsten op van de klinische anekdotes die zijn ingediend door mensen die elkaar niet kennen en niet deskundig zijn op het gebied van vaccinatiesyndromen/symptomen”.

“Ik vind dat het geheel van de berichten overtuigend bewijs is dat klinisch significante vervuiling optreedt,” concludeerde hij.

En als arts die vaccinletsels van de COVID-19 mRNA nanodeeltjesvaccins heeft bestudeerd, geëvalueerd en behandeld, noemde Kory deze vervellingsgebeurtenissen zowel “alarmerend als hartverscheurend”, aangezien in sommige rapporten “mensen intens chronisch lijden beschrijven dat wordt geïnitieerd door een shedding-gebeurtenis”, wat vergelijkbaar is met het lijden van sommige van zijn kliniekpatiënten die letsel hebben opgelopen door de COVID-vaccininjecties zelf.

  Waarom wordt een giftig vaccin verplicht gesteld? Er is iets aan de hand dat ons niet wordt verteld

Misschien wel de meest voorkomende van deze bijwerkingen is de verstoring van de menstruatie bij vrouwen, schreef Kory. Deze omvatten “zaken als afwezigheid, onregelmatigheid, zwaarte of ‘vreemdheid’ van de menstruatie met vreemd uitziende stolsels”. Ten minste elf van de “spontane beschrijvingen” in zijn artikel hebben betrekking op deze verwondingen.

Voorbeelden zijn onder andere

‘Ik ben in de menopauze sinds 1998 en af en toe en zelden had ik spotbloeding, maar een maand geleden was het veel heviger en het was vlak nadat ik in de buurt was van een serviceman in mijn huis. 2 dagen en toen weg. Ik kreeg zelfs van die verdomde krampen die ik daarvoor zelden had.’

‘We zijn nooit gevaccineerd, maar in juli van 2021, nadat ik in de buurt was van mijn onlangs geprikte schoonfamilie, begon ik bloedingen te ervaren zoals nog nooit in mijn leven. En opeens ben ik allergisch voor alles. Het duurde tot maart van dit jaar.’

‘Ik begon te bloeden nadat ik in de buurt was van veel mensen die onlangs waren gevaccineerd en ontwikkelde tumoren. Shedding is echt en ik denk dat ze precies wisten wat ze deden.’

‘Binnen een paar uur na intiem persoonlijk contact met een dubbele Moderna piekte mijn oorsuizen. Ongeveer 3 weken later had ik 2 bloedingen die elk ongeveer 15 minuten duurden. Als een rivier van bloed. Ik was geschokt. Ongeveer 2 weken daarna werd ik uit de menopauze geschopt waar ik al 25 jaar in zit… Ik heb ook blauwe plekken op mijn armen. Het wordt erg.’

Andere gevallen van blauwe plekken en overdracht van de vaccinsubstantie via zweet en huid:

‘Ik had een korte relatie met een jongen die enkele maanden daarvoor was gevaccineerd, ik kreeg rare onverklaarbare blauwe plekken nadat ik bij hem was geweest. Grote blauwe.’

  Vier artsen: Deze mRNA experimentele vaccins zijn bedoeld om ons te steriliseren en genetisch te wijzigen

‘Ik werd blootgesteld aan waarvan ik overtuigd ben dat het een zware dosis was – toen ik drie uur lang in de buurt was van een familielid dat hevig zweette, een dag nadat hij gevaccineerd was. Een paar dagen later verschenen er onverklaarbare, willekeurige blauwe plekken op het been dat het dichtst bij dit familielid lag. Dit waren pijnloze blauwe plekken, die niets te maken hadden met een verwonding en vreemde vormen hadden.’

‘Er ontstond uitslag op de plek waar de arm van mijn man elke nacht op mij lag. Het was misschien een week of 2 na zijn 2e injectie. Het sloop tegen de klok in van mijn L flank langs het heiligbeen, langs mijn ruggengraat naar de schedel en bloeide toen over de hele rug. Dit veranderde in 2 gruwelijke aandoeningen.’

Een jong kind gewond door shedding:

‘Ik ben vaxxgewond sinds de 2e Pfizer-prik op 8/26/21 en mijn toen 4 jaar oude dochter bij wie ik sliep werd zo ziek dat ik haar ongeveer 10 dagen na het begin van mijn onmiddellijke bijwerking naar de eerste hulp moest brengen. Ik heb foto’s van de uitslag op haar gezicht en van haar en mij in het ziekenhuis. Ze had 39,5 koorts (de hoogste koorts in haar hele leven), was helemaal slap en de dokter zei dat ze niet wisten wat het was, maar dat het gewoon een onbekend virus was. Ze is nooit meer echt hersteld tot het gezonde meisje dat ze was voordat ze werd blootgesteld aan de shedding van het vaccin.‘ [Nadruk toegevoegd].

Deze spontane beschrijvingen van verwondingen door shedding omvatten ook een geval van overlijden, waarbij een man die naar verluidt erg gevoelig was voor de injecties, verschillende aanvallen kreeg na verschillende gelegenheden waarbij hij in de buurt was van gevaccineerde personen. Na een familiefeest met Thanksgiving, waar een vriend de dag ervoor zijn vijfde booster had gekregen, kreeg deze man een laatste aanval en stierf de volgende ochtend.

  Professor legt uit waarom hij geen gevaccineerd bloed wil

In het vijfde deel van zijn serie besprak Kory een “verontrustend” onderzoek waarin een uitgesproken verband werd gevonden tussen de vaccinatiegraad van volwassenen tegen mRNA en oversterfte onder ongevaccineerde kinderen in zowel Europa als de VS.

In verband met de vele gevaren van shedding, herinnerde Kory ook aan de nationale media-aandacht voor een privéschool in Miami, Florida, die al in april 2021 “leraren en leerlingen verbood om naar school te komen tot 30 dagen na elke [COVID-19] vaccinatie,” vanwege de mogelijkheid van shedding.

“Door het bedrijfsleven gecontroleerde media hebben de theorie achter het beleid van de school tot op de bodem uitgezocht,” herinnert hij zich.

“Nu ik de realiteit van het shedding van COVID mRNA gentherapie grondig heb bestudeerd, vind ik dat het beleid van de school in Miami wetenschappelijk veel beter onderbouwd is en meer voorzorgsmaatregelen bevat dan elk COVID-beleid dat ooit door onze federale gezondheidsinstanties is uitgevaardigd,” concludeerde Kory.

Links naar de hele serie vind je hieronder.

“Shedding” Part 1 – Shedding of COVID mRNA Vaccine Components and Products From The Vaccinated to the Unvaccinated – Part 1

Shedding” Part 2 – The Bio-Distribution and Excretion Potential of COVID mRNA Vaccine Products

Shedding” Part 3 – Can You Absorb Lipid Nanoparticles From Being Exposed To a Vaccinated Person?

Shedding” Part 4 – Evidence of Placental and Breast Milk Transmission of COVID mRNA Vaccine Components

“Shedding” Part 5 – Evidence of Shedding Causing Illness In Others

“Shedding Part 6 – Clinical Case Notes Describing Shedding Phenomena Among Leading Edge Clinic Patients

“Shedding” Part 7 – Shedding Via Sexual Intercourse – Clinical Reports

“Shedding” Part 8 – A Deluge Of Clinical Shedding Anecdotes Pour In


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Shedding onschuldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWashington “verknoeide het” en nu moet Kiev slechtere vredesvoorwaarden accepteren – gepensioneerde Amerikaanse kolonel
Volgend artikelFilmbeelden van helikopters doen debat oplaaien over Israëlische incidenten met friendly fire
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • Het heeft geen zin om op te roepen tot geweld, jij gaat het niet doen wat je hier schrijft dus je kan beter van strategie veranderen. Richt je blik naar de hemel en stuur liefde naar boven, je zal merken hoe krachtig dit is. Dit is geen new age theorie.

 1. In Vlaanderen 95% gevaxxten, ….Ik zat deze week 2 uur vast in een file, en dacht met nostalgie terug aan de lockdown toen enkel noodzakelijke verplaatsingen mochten plaatsvinden. Steeds drukker op de wegen, drukker zelfs dan VOOR Covid , de vaxxin genocide complottheorieen worden voorlopig, spijtig genoeg, dus niet bewaarheid, dacht ik toen ik in de file stond….maar nu met de ‘officiele’ shedding is er misschien nog hoop …voor die files ….LOL ….ah ja, voor ik het vergeet : nu al recordboekingen voor de skivakanties, al 20% meer dan verleden jaar! Mensen zijn kerngezond man …en blijbaar steeds welvarender , zoals Borrell het zei, the EU is a garden, the rest of the world a jungle ! !!

  • In apenland België wordt net als in Deep State-gidsland Nederland het ov volgens plan afgeschaald als voorbereiding voor de invoering 15 minutensteden, m.a.w. een digitale gevangenis die je slechts in hoge uitzondering mag verlaten.
   Vlaanderen, Nederland & Noordrijn-Westfalen gaan onderdeel uitmaken van het krankzinnige & kwaadaardige WEF-plan TriStateCity en moet 40 miljoen voornamelijk kansparels uit Afrika en Azië onderdak bieden.
   Onlangs heeft het Vlaamse gewest bakzeil gehaald, omdat een aantal dorpen in de Vlaamse Ardennen niet meer mochten uitbreiden, hetgeen tot scherpe protesten heeft geleid. Dus je ziet, verzet in welke vorm dan ook loont in de meeste gevallen de moeite.

 2. voor mijn weten is shedding voor een gezonde en ongevaccineerde gewoon Onzin…een verkoudheid én griep bestaan, ongezond leven ook.. alsook het overmatig Roken..het is ongelooflijk omhoog geschoten sinds nu bijna 3 jaar geleden, en iedere gezondheids instantie, zwijgt als vermoord…wat je wel merkt dat een meerderheid vd gevaccineerde er mentaal erg aan toe zijn…jonge mannen die over zelfmoord praten zijn legio…wat ik vermelde ruim 4 jaar geleden al, wordt psycholoog want het wordt een Perfecte Storm, nog aangevuld door de LGBT..enz..de therapeuten verdienen goud, het misbruik ook nog meer dan toen,…toen de mensen nog praten, shedding is Onzin, de resterende mentaal gezonden moeten dit vooral onthouden.. geloof én Blijf geloven in uzelf…we zijn de laatste sterken blijf Sterk, niet arrogant maar last man Standing…ze hebben ons Nodig…🤔..

  • De prijs van de sigaretten stijgt weer exponentieel volgend jaar …..3/4 voor de staat , een zegen voor de lege schatkist ! Wees solidair mensen , jullie sociale uitkeringen hangen er ook van af : ROKEN MAAARR, altijd prijijijs ! ….zoals op de kermis….

 3. Ik vind dat ”shredding” verhaal vreemd. Doet me een beetje denken aan die RIVM onzin van virus deeltjes meten in het riool. We hebben zogenaamd een luchtweg virus. In supermarkten, werkplek etc etc waar mensen ademen kunnen we een luchtweg virus niet meten maar als ze eenmaal op het toilet hebben gezeten kunnen we het wel meten. Wat ontlasting met een luchtweg virus te maken heeft heb ik nooit kunnen achterhalen en begrijpen.

  Hetzelfde geldt voor ”shredding”. Een heel klein beetje ”iets” wordt in de bloedbaan gespoten en poof mensen ademen dagen, weken, maanden (?) spul uit dat andere mensen dan inademen en dat heeft dan dezelfde gevolgen als het kleine beetje dat in aderen wordt gespoten?

  Ik vind het ver gezocht. Maar goed, ik ben dan ook geen ”wetenschappen TM”. Dat zal het wel zijn.

  Groeten,
  Hugo

   • Ik vond het ook moeilijk te geloven dat de ‘covid’ virusdeeltjes in het rioolstelsel zaten en de gevaccineerden het vaccin uitademden.

    • Hoi,

     Goed om te lezen Ruud. Ik denk dat we die basale onlogische dingen best mogen en moeten benoemen.

     Ik ben het met je eens in je onderstaande comment maar daar reageer ik hier ook maar op.

     Die de-polulatie had ik ook echt verwacht. Overigens betwist ik niet dat er miljoenen aan zijn overleden maar ik had er miljarden verwacht want dat deed mijn research mij geloven.

     Ik volgde professoren en vice presidenten van een van de bedrijven. Er waren zelfs wetenschappelijke stukken over mRNA experimenten welke allemaal fout afliepen. Allemaal super medisch technisch dus ik geloofde het wel ondanks dat ik niets van medisch technisch spul snap.

     Ik ben zo blij dat ik die injectie niet heb genomen maar man, wat was dit een Psywar. Psychologische oorlogsvoering dus. Ik had t al niet zo op gecentraliseerde autoriteit maar sinds covid nog minder en al helemaal de farma maffia.

     Groeten,
     Hugo

 4. Vooralsnog is er van die massale de-populatie nog geen sprake, de meeste spike producenten huppelen vrolijk door.
  Sterker nog, ze gaan van harte voor de najaars prikronde.

 5. Shedding amahoela, 5G is het antwoord.

  Kan het nog 1000x zeggen maar er lopen rechtzaken tegen Odido, en ze proberen gewoon iets anders de schuld te geven, cq afleiding.

  Roep het al zo lang, links of rechtsom, geprikt of niet, iedereen kan zomaar dood neervallen, celstoornissen krijgen (turbokanker) etc etc. Ik denk dat iedereen zijn bloed tegenwoordig tot pap is gestraald.

  Maar iedereen blijft maar verhaaltjes lezen

 6. 5g is ook het enige wat lokaal voor onze heersers en hun leger uitgezet kan worden.

  Shedding zet je niet uit cq deepstate zou zelf de lul kunnen zijn. Met 5g niet. Beetje geo fencing en zij hebben nooit ergens last van. En wij? De arme plebse sloebers?

  Bzzzzzzzzzzzzzz

 7. Soms vraag ik me af wie nou de angstzaaiers zijn..Is het soms beide fronten? Een tactiek? Ik sluit geen kennis uit, maar ik laat me ook niet gek maken. Het kwaad is inmiddels overduidelijk wel geschied, daar ben ik van overtuigd: Een gain of function bio-lab virus in combinatie met een slecht gestest experimenteel prul is al bewezen. Ook oversterfte is geen onzin.
  Maar ik weiger, voor als nog, te geloven in de shedding theorie. NEE, help, nee niet! Want dit zorgt voor zo’n enorme vervreemding en wantrouwen jegens elkaar als mensen! Zoals alle gevaxten waar we mee in contact moeten zijn, of willen zijn.. Met wie kan je dan nog omgaan in het openbaar, of tijdens je werk, of privé of gewoon leuk en spontaan?? Daar wil je toch niet aandenken..!!!?
  Mocht deze bevinding waar zijn, zijn we echt allemaal de sjaak! En dan denk ik m.n. aan de medische- en zorg sector die constant te maken heeft met zieke en zorg behoevende, voornamelijk gevaxte patienten, die weer ánders poepen en plassen en op onverwachte momenten overgeven.. e.d.
  Het zou wel heel kil en wreed worden in deze sector..
  Shedding ja, ik heb er vaker van hoort. Als dit waar zou zijn, ruïneerd het onze voorgeschiedenis van intermenselijke sociale én intieme contacten. Waar kies je dan voor: Voor isolatie, eenzaamheid en het risico op shedding, of voor genegenheid, verbinding en leuke nieuwe ontmoetingen en daarna ziekte?
  Ik zou dan kiezen voor het laatste, want laat je niet bang maken. Dan heb je tenminste nog vollop geleefd!

 8. Ben het helemaal eens met Malou. Graag citeer ik Theo Maassen zijn carnavalskraker: ‘Ze maken mij de pis nie lauw” en zo moeten we allemaal een beetje denken. Al dat nutteloze gefilosofeer. Leef, zo lang het nog kan en protesteer waar nodig!

 9. Ik denk dat het 5G gedrocht ook heel veel bijdraagt aan lichamelijke ellende…
  Wij zijn niet gemaakt om een leven lang blootgesteld te worden aan dergelijke straling.
  Maar men wil weer beter, sneller, meer en meer…… Mensheid houdt dit zelf in stand door
  massaal mee te doen met die smartphones en andere draadloze troep e.d. Het mag van mij vandaag allemaal op de schop. In het verleden konden we ons toch ook redden !!! Maar dan zegt men “ja maar de wereld kan niet meer terug”… FOUT !!!!! De wereld WIL niet meer terug naar hoe het was !!!! En dan die klote vaccins er ook nog eens bij… Zo draagt bijna iedereen (onbewust) een steentje mee aan de voorbereidingen van het systeem van het Beest. Welkom op planeet aarde…..

 10. Ik denk dat het 5G gedrocht ook heel veel bijdraagt aan lichamelijke ellende…
  Wij zijn niet gemaakt om een leven lang blootgesteld te worden aan dergelijke straling.
  Maar men wil weer beter, sneller, meer en meer…… Mensheid houdt dit zelf in stand door
  massaal mee te doen met die smartphones en andere draadloze troep e.d. Het mag van mij vandaag allemaal op de schop. In het verleden konden we ons toch ook redden !!! Maar dan zegt men “ja maar de wereld kan niet meer terug”… FOUT !!!!! De wereld WIL niet meer terug naar hoe het was !!!! En dan die klote vaccins er ook nog eens bij… Zo draagt bijna iedereen (onbewust) een steentje bij aan de voorbereidingen van het systeem van het Beest. Welkom op planeet aarde…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in