In augustus overleed een gezonde man, slechts 30 jaar oud, kort na zijn tweede BioNTech-Pfizer vaccinatie. Een familielid van de overledene nam contact met Corona-blog.net op met dringende woorden om dit lot bekend te maken en de wereld te laten zien dat het niet slechts een “klein prikje” is, zoals het momenteel overal in de publiciteit wordt gebracht. Een bijdrage, gecombineerd met de hoop om mensen wakker te schudden – zodat de dood van de jongeman misschien niet helemaal zinloos was.

Bij het schrijven van dit bericht, hebben we nog steeds een brok in onze keel. Een brok omdat wij niet kunnen bevatten wat er momenteel in dit land gebeurt en met welke abnormaliteit politici, media en beroemdheden een vaccin promoten (nu zelfs voor kinderen) alsof het echt alleen maar om een “prikje” zou gaan. Alsof het vaccin niet slechts “voorwaardelijk” was goedgekeurd. Alsof we niet weten van mogelijke lange termijn effecten. Alsof de farmaceutische industrie niet alleen geïnteresseerd is in winst, maar ook in het helpen van mensen. Alsof de farmaceutische industrie hun studies niet goed doen lijken. Alsof onze regering en de aan haar gelieerde federale instituten er echt om zouden geven transparant te zijn over de bijwerkingen van vaccins.

Wij verzamelen al sinds het begin van de Corona-vaccinaties rapporten over dergelijke bijwerkingen van vaccins. Tot nu toe hebben we ze altijd nuchter opgenomen. De procedure is eigenlijk vrij systematisch: wij ontvangen een verslag per e-mail, lezen het daarin vermelde verslag en vatten het samen voor het overzicht. De verslagen gaan dan meestal over “vaccinatiepercentages”, over een X aantal sterfgevallen of over een aantal symptomen die het zicht op het wezenlijke, het lot van een persoon, ontnemen. Het geval van een jongeman, dat wij hier willen bespreken, is heel anders. Om de privacy van de familie te beschermen, vermelden wij niet de echte naam van de man, maar geven wij hem de fictieve naam Alexander.

Meer dan een maand geleden schreef ons een familielid van Alexander, een jonge man die in de gezondheidssector werkte. Ons werd verteld dat hij kort na een Corona-vaccinatie was overleden. In die tijd verzamelden wij dergelijke “verslagen zonder bewijs” niet (zoals wij vandaag doen) en gingen wij in dialoog met het familielid om te zien of wij niet over “degelijk bewijs” konden beschikken. Welnu, toen kwam de demonstratie in Berlijn en onze kleine time-out, en dus is het pas vandaag dat wij de vele informatie en bewijzen kunnen publiceren die wij in antwoord op onze vragen hebben ontvangen. We beginnen met uittreksels uit het verslag van Alexander’s moeder:

  Knijp me, maak me wakker, sla me - Heeft Newsweek dit gedrukt?

“De begrafenisdienst voor mijn 30-jarige zoon, Alexander, was nu een week geleden. Ik zou nu willen dat zijn dood openbaar wordt gemaakt, zodat ouders die overwegen hun kind te laten inenten, zich realiseren dat inenting gevaarlijk kan zijn.

Alexander kwam me de avond voor hij stierf opzoeken. Daarna ging hij naar huis, naar zijn vader, en nadat hij de volgende dag niet was komen werken, gingen zijn vader en een vriend van Alexander ’s middags bij hem kijken. Hij lag in bed met veel schuim op de mond en een plas bloed tussen zijn neus en wang. Ik geef de foto’s aan het corona-blog team. Ik denk dat ze niet gepubliceerd moeten worden omdat ze te gruwelijk zijn. Ik ben een verpleegster en heb veel dode lichamen gezien. Zo’n lijk was er niet bij.

Volgens zijn baas was mijn zoon een week eerder in een gemeenschapsactie voor de tweede keer ingeënt met Biontech. Ik ben zelf niet ingeënt en heb geprobeerd Alexander ervan te weerhouden zich te laten inenten, wat mij helaas niet gelukt is…
Hij heeft me ook niet verteld dat hij het gedaan had.

In het huis van de vader van mijn zoon, de dag nadat onze zoon stierf, viel de vaste telefoonlijn uit.

De arts die opdracht gaf tot de autopsie van Alexander heeft de vermoedelijke vaccinatieschade die de dood tot gevolg had niet gemeld aan het Paul Ehrlich Instituut. Hij beweert dat het rapport zal worden overgenomen door de forensische geneeskunde in Heidelberg… We hoeven ons geen zorgen te maken, het zal allemaal zijn gangetje gaan.

  Het MIT bevestigt dat RNA-vaccins door de maag en darmen kunnen worden opgenomen, dus hoe zit het met mRNA-vaccins bij vlees van consumptiedieren?

Ook moet worden vermeld dat wij het autopsierapport drie en een halve week na de dood nog steeds niet hebben ontvangen. Ons werd verteld: dit kan dagen duren tot…

We hebben een klacht ingediend bij het Bruchsal politiebureau op verdenking van lichamelijk letsel met de dood tot gevolg. Toen kregen we een brief van het Openbaar Ministerie in Karlsruhe. Wij schreven terug dat iemand alsjeblieft het rapport aan het Paul Ehrlich Instituut moest verzorgen. Hoe kan anders de vaccinatiewaanzin worden gestopt als alleen banaliteiten als de pijn op de injectieplaats worden geregistreerd?

Trouwens, de overlijdensadvertentie in de krant werd alleen goedgekeurd dat Alexander plotseling uit volledige gezondheid was overleden. Het woord vaccinatie mocht niet worden genoemd. Ik vind dit begrijpelijk, aangezien de redactie dit niet kan controleren.”

Na overleg met de nabestaanden willen we nu de foto’s van Alexander na zijn dood publiceren, zodat het voor iedereen echt duidelijk wordt wat deze vaccinatie kan doen. De foto’s zijn zeer verontrustend en tonen de dode Alexander zoals hierboven beschreven. Zelfs vandaag de dag veroorzaken foto’s als deze nog nachtmerries bij de nabestaanden:

Attentie: schokkende foto’s

Wij publiceren deze foto’s en dit artikel alleen in de hoop dat het de mensen wakker zal schudden. Al maanden schrijven wij onze handen moe over hoe het Federaal Instituut voor Vaccins en Biomedische Producten (Paul Ehrlich Instituut, PEI) bijvoorbeeld de bijwerkingen van vaccinaties “verdoezelt”, of niet geïnteresseerd is in het werkelijk ophelderen van de doodsoorzaken door middel van autopsies.

De beschrijvingen van Alexanders moeder bewijzen dit alles. Tot op de dag van vandaag (17.09.2021) zijn de nabestaanden niet op de hoogte gebracht van de resultaten van de autopsie en van het feit of een officiële instantie een “melding van een vermoedelijk geval van een bijwerking van de vaccinatie” bij de PEI heeft geïnitieerd. Een post-mortem onderzoek zou de enige manier zijn om erachter te komen hoe Alexander precies stierf. Prof. Bhakdi waarschuwt al maanden voor de gevaren van coronavirusvaccinaties. Dr. Hoffe gaat ook expliciet in op het probleem van bloedingen in het menselijk lichaam, die kunnen worden veroorzaakt door de Corona-vaccinaties. Het PEI heeft in zijn 12e veiligheidsverslag ook de kwestie van de bloedingen behandeld. De gegevens per 30.06.2021 vertoonden officieel 1.128 gevallen van bloedingen in alle orgaansystemen van het lichaam. In het 13e veiligheidsrapport wordt met geen woord meer over dit onderwerp gerept.

  Wapenoproep - De Spike Oorlog

Wij van het Corona Blog Team vinden het in ieder geval ook schandalig dat het woord “vaccinatie” niet in een rouwadvertentie mag worden vermeld. Vrije pers? Een vrij land?

Als verder bewijs van de echtheid van de hierboven gedane beweringen publiceren wij hier de bovengenoemde antwoordbrief van het Openbaar Ministerie in Karlsruhe:

Let op de nuchterheid van dit antwoord aan de nabestaanden van Alexander, die ons veel te vroeg verliet omdat hij anderen en zichzelf wilde beschermen.

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze solidariteit met de nabestaanden te betuigen en vinden deze stap om in het openbaar anderen te waarschuwen meer dan opmerkelijk. Wij kunnen ons alleen maar voorstellen hoe moeilijk de huidige tijd voor de familie kan zijn en betuigen op dit moment onze oprechte deelneming. Misschien kunnen wij op deze manier veel mensen bereiken die erover denken zich opnieuw tegen Corona te laten vaccineren, of sommigen die zich daartoe uit angst en nood aangespoord voelen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Poolse arts bespot critici van Covid-19 vaccin terwijl hij de injectie neemt – overlijdt enkele dagen laterVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNa de genocide: Zullen er genoeg vaccin-overlevenden zijn om de beschaving weer op te bouwen?
Volgend artikelHet COVID-19 “Vaccin” en de Code van Neurenberg – Misdaden tegen de Mensheid en Genocide
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

    • En voor wat betreft MENSELIJKHEID bij INSTANTIES … Gisteren met iemand een gesprekje over gevoerd en we waren het daarin met elkaar eens: MENSELIJKHEID IS ER PRAKTISCH NIET MEER.

      Poortwachters … En gesloten deuren … Welke je het leven zuur maken. Die zijn er voldoende.

  1. En met de nieuwe “niet gedwongen” maatregelen worden er meer en meer mensen de prikfuik in gedreven. Dit met volledige msm met hun beperkte onvolledige “berichtgeving”, ofwel door de zogemaamd officiële instanties aangedragen schrijfsels.

  2. Dit is gewoon triest. We worden als complotgekken afgezet terwijl ditgebeurt. Met mensen onder de 70, terwijl die klootverheid alleen maar de oudjes met suikerimmuunsystemen “edt”. Gadverdamme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in