In een interview met Unity News Network (UNN) bespreekt de prominente arbeidsrechtadvocate Anna De Buisseret de lopende rechtszaak in verband met de beslissing om de Covid-19vaccins voor adolescenten en kinderen in te voeren, schrijft Theexpose.uk.

De gerenommeerde Britse advocaat verklaart: “Wij stappen naar de rechter en er is een procedure gestart voor een rechterlijke toetsing van het besluit om de vaccinatie voor 16-, 17- en 12- tot 15-jarigen in te voeren.”

Het afgelopen jaar heeft De Buisseret met een team van juristen zowel in het VK als internationaal gewerkt aan het onderzoeken en analyseren van al het beschikbare bewijsmateriaal over de Covid-19 pandemie en experimentele vaccins. Het juridisch team heeft samengewerkt met verschillende actiegroepen, waaronder HART, Covid19Assembly, World Doctors Alliance, UK Freedom Alliance en Us for Them.

Onlangs confronteerde De Buisseret agenten en personeel buiten een vaccinatiekliniek in Brighton die 16- en 17-jarigen vaccineerde in een video die viraal ging op Twitter.

Anna vergelijkt de injecties met de zaak Bell vs Tavistock NHS Trust waarbij werd geoordeeld dat kinderen niet konden instemmen met het gebruik van puberteitsblokkers die volledig experimenteel waren.

Tijdens het UNN interview, zegt Anna: “Ik zou willen dat elke ouder het vonnis in de zaak Bell vs Tavistock NHS Trust zou lezen, dat werd uitgesproken in december 2020, want ja, er wordt gesproken over puberteitsblokkers, sommige journalisten hebben gezegd ‘Oh, ze praat onzin’, maar dat is niet het punt.”

  Ziek gevaccineerd Duitsland: 20.000 procent meer ziekteverzuim na vaccinatie

“Het punt is dat het een experimentele behandeling is, en de puberteitsblokkers waren experimenteel en deze injecties zijn experimenteel, dus de analyse is hetzelfde. Ik zou willen dat ouders zelf naar dat vonnis keken, zodat ze kunnen zien wat de rechtbank zei over hoe kinderen niet noodzakelijkerwijs Gillick-competent kunnen zijn.”

De advocaat legt uit dat een kind onder de 18 jaar de risico’s en de gevolgen op lange termijn van het nemen van het vaccin niet kan begrijpen, vooral omdat “niemand van ons weet wat die zijn”.

Volgens Anna heeft de NHS herhaaldelijk de procedure van geïnformeerde toestemming geschonden en is zij daarom voor de rechter gedaagd, hetgeen ertoe heeft geleid dat de rechter hun richtsnoeren heeft gegeven.

“Ik ben persoonlijk bezig met het opstellen van een beëdigde verklaring, die op dit moment 138 pagina’s beslaat, om in te dienen bij de Maleisische rechtbanken als onderdeel van een rechterlijke toetsing. Dat wordt daar gedaan op dezelfde gronden als wij hier doen, namelijk dat wij, weet u, op grond van het bewijsmateriaal dat kinderen niet mogen worden geïnjecteerd met deze experimentele behandeling een brug slaat naar meerdere deuren.

Ik ben door het Maleisische team gevraagd om mijn deskundig bewijs te leveren in de vorm van een beëdigde verklaring over het feit dat niet alleen de Maleisische regels voor geïnformeerde toestemming worden overtreden met betrekking tot die kinderen daar, maar dat het hier gebeurt en dat het inderdaad over de hele wereld gebeurt.”

De Buisseret zegt dat het bewijs aantoont dat medische ethische codes over de hele wereld niet worden nageleefd en dat meerdere wetten worden overtreden, zowel internationaal als binnenlands in elk rechtsgebied – inclusief misdaden tegen de mensheid.

  Laat u niet misleiden door de valse normaliteit om u heen - dit is oorlog

“Wat er in de wereld gebeurt, voldoet aan de definitie van het statuut voor misdaden tegen de mensheid en dus, gezien het grote aantal mensen dat sterft, ook aan de definitie van genocide.

Of het een biowapen is onder de bio-oorlogsvoering bepalingen wordt nog onderzocht, maar dat wordt beweerd door verschillende juridische teams over de hele wereld dat het ook gebeurt”.

Ze zegt dat ze verontrust is over het grote aantal mensen dat gewond is geraakt of is gestorven als gevolg van het nemen van de Covid-19 vaccins en dat het injecteren van kinderen met deze experimentele inentingen schadelijk zijn voor de samenleving.

Als gevolg hiervan gaan Anna en haar team promotiemateriaal naar scholen en ziekenhuizen sturen om hen wettelijk aan te schrijven.

U kunt het volledige interview met Anna De Buisseret HIER bekijken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk hoe Bill Gates zijn programma voor menselijke ontvolking toegeeftVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPatholoog: Artsen krijgen 20% bonus als Remdesivir wordt toegediend
Volgend artikelHet pandemische patroon – hoe de illusie is opgebouwd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. De advocate laat wel van zich horen, naar een vrouw word steeds beter geluisterd, door mannen althans, ze haalt ook het feit aan dat de politie betaald word door het volk, en dat het hun taak is om het volk te beschermen, nu worden ze tegen het volk opgezet, door die achterbakse kutkloten assholes, jullie vermoorden kinderen, de politie was niet spraakzaam, en ze durfden niks doen, een gewone burger hadden ze reeds tegen de grond gegooid, uiteindelijk de politie ook gezinnen en kinderen, moeten zij ook eten zoals iedereen, weiger hun de toegang maar tot bv de supermarkt.

  2. Dat ze genocide en een misdaad tegen de menselijkheid plegen dat is al meer dan een jaar aan de gang dasrom moeten de verantwoordelijken gestraft wordrn middels een soort van Neurenbergtribunaal.

  3. Het vertrouwen in de medische wereld lag bij mij voorheen al op een laag pitje.
    Als je met een branche te doen hebt waar een excuuswoord is bedacht voor “Fuck-Up” (complicatie) en dus bij een fuck-up verder niet hoeft te worden gekeken om dan protocollen aan te passen om herhaling te voorkomen…. tja kan ik niet echt vertrouwenswaardig noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in