Patholoog Ryan Cole van de organisatie America’s Frontline Doctors is zeer bezorgd over de Coronavaccins. Hij zegt in de Stew Peters Show dat een toegelaten product gewoonlijk van de markt wordt gehaald na slechts een handvol sterfgevallen.

Dit ene product heeft al meer mensen gedood dan enig ander medisch hulpmiddel, medicijn of vaccin dat ooit op de markt is gebracht, aldus Cole. Hij is dan ook van mening dat een dergelijk gevaarlijk product onmiddellijk uit de handel moet worden genomen.

In de Verenigde Staten worden Coronapatiënten behandeld met het geneesmiddel Remdesivir en aan de beademing gelegd. Als gevolg daarvan sterven velen van hen. De patholoog wijst erop dat bij klinische proeven met Remdesivir een kwart van de proefdieren stierf.

Hij voegt eraan toe dat artsen een bonus van 20 procent krijgen voor het steken van een naald in iemands arm en het toedienen van Remdesivir. “Ik was geschokt toen ik dat las,” zegt Cole. “Geen wonder dat ze het toepassen, ze krijgen er extra geld voor.” Volgens hem weten ze hoe gevaarlijk het serum is is.

“Dus ze worden vermoord voor geld,” zegt presentator Stew Peters, terwijl Cole instemmend knikt.

Via Stew Peters Show Rumble-account.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De CEO van Pfizer noemt Israël een groot vaccinatielaboratoriumVolg Frontnieuws op Telegram

  Amerikaanse rechter ontneemt moeder ouderlijke rechten vanwege vaccinatiestatus
Vorig artikelHet eindspel van ons financieel systeem – waarom het huidige systeem gedoemd is om te mislukken
Volgend artikelAdvocate Anna De Buisseret: “De doden ten gevolge van het Covid-19 vaccinatieprogramma beantwoorden aan de definitie van genocide”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Alles rond corona is geld.
    Het grootste deel van de politiek, overheden, medische wereld hebben hun ziel en zaligheid verkocht voor geld en macht.
    In feite zijn het gewoon (wat heet?) huurmoordenaars, HUURMOORDENAARS!

    • Idd, wereldwijd worden burgers bedreigd door huurmoordenaars in de vorm van regeringen, de medische sector en overige uitvoerende instituten. Belangrijk is dus om je hoofd koel te houden, je immuunsysteem op orde te houden, de gifspuit niet te nemen, gezond te leven en verder genieten van het leven.
      Al dat moordend tuig kan de pot op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in