Er is bewijsmateriaal opgedoken dat zonder gerede twijfel bewijst dat het Covid-19 virus is gecreëerd door dezelfde farmaceutische gigant die miljarden heeft verdiend met de verkoop van een experimentele Covid-19 injectie; Moderna.

Op 23 februari stond in de Daily Mail een artikel waaruit blijkt dat Moderna octrooi heeft genomen op de sequentie van 19 basen (nucleotiden) die de Furine-splitsingsplaats in Covid-19 codeert, schrijft Dailyexpose.uk.

Zij haalden een artikel aan van wetenschappers in India, Zwitserland, Italië en de VS (cautiously entitled: MSH3 Homology and Potential Recombination Link to SARS-CoV-2 Furin Cleavage Site) waarin zij berekenden dat de kans dat een door Moderna gepatenteerde sequentie van 19 basen willekeurig zou voorkomen in Covid-19 onder omstandigheden waarin deze nergens anders in de natuur voorkomt, 1 op 3 triljoen is.

Maar zij verzuimden de voor de hand liggende gevolgtrekking daaruit te maken. Hadden ze die voor de hand liggende conclusie wel gemaakt, dan vrees ik dat dit de laatste wetenschappelijke conclusie zou zijn geweest die ze ooit gepubliceerd kregen!

Zij besloten de RNA-sequentie voor de Furin splitsingsplaats in het Covid-19 Spike Eiwit te onderzoeken om te zien of deze ergens anders in de natuur voorkwam. .

Gelukkig hebben de NCBI/NIH de prachtige BLAST database samengesteld, waarin elke gensequentie in de natuur die de mens kent en elke synthetische gepatenteerde gensequentie die bij het octrooibureau bekend is, worden gecatalogiseerd.

De onderzoekers kozen de Furin Cleavage sequentie omdat het de enige ononderbroken gen-letter sequentie (nucleotide sequentie) in Covid-19 is met meer dan 3 nucleotiden, die verschilt van de respectieve letters in zijn meest nabije natuurlijke verwant het Bat Coronavirus RaTG13 (alle andere verschillen zijn 3 letters of minder lang). Het was dus veruit de beste kandidaat om te bepalen of Covid-19 al dan niet door de mens werd gemaakt.

Bovendien is de Furin Cleavage Site de sleutel tot de pathogeniciteit van Covid-19. Dus als er een door de mens gemaakte functieverbetering in het virus zou zitten, dan is dit de plaats waar men die zou verwachten te vinden.

De aminozuursequentie van de Furin Cleavage Site is PRRA (Proline Argenine Argenine Alanine). Elk aminozuur wordt gecodeerd door een codon, bestaande uit 3 nucleotiden (letters van de genetische volgorde). Dus alle verschillen in de genetische code tussen Covid-19 en RaTG13 zijn hooguit één codon lang, één aminozuur lang, afgezien van de Furin splitsingssequentie, die is…

CCT CGG CGG GCA

De complementaire sequentie (de tegenoverliggende DNA-streng van de dubbele helix is (GGAGCCGCCCGT) omdat C bindt met G en A bindt met T

Het omgekeerde compliment (hetzelfde achterstevoren geschreven) is dus TGCCCGCCGAGG

De onderzoekers deden een BLAST (Basic Local Alignment Search Tool) alignment search (wat betekent dat ze zochten naar de gensequentie, de omgekeerde gensequentie, de complementaire gensequentie en de omgekeerde complementaire gensequentie) door elke gensequentie in de natuur die de mens kent voor CTCCTCGGCGCACGTAG dat is de 19 nucleotide sequentie die de Furin Cleavage Sequence bevat, die ook voorkomt in Covid-19, en die in feite wordt gevonden in de omgekeerde complimentvorm CTACGTGCCCGAGGAG, gepatenteerd door Moderna.

Hun zoekresultaten kunnen hier worden gevonden.

Tabel 1: laat zien dat het wel bestaat in de 5 VS octrooien die hieronder worden aangehaald…

US9149506B2: Modified polynucleotides encoding septin-4 –https://patents.google.com/patent/US9149506B2/en

Tabel 2: Laat zien dat de sequentie voorkomt in Covid-19 van nucleotide 23601 tot 23619.

Tabel3: Laat zien dat deze gensequentie niet bestaat in de natuur (maar 14 nucleotide delen ervan wel).

Ik besloot hun werk te controleren. Ja. Ik heb ze op hun feiten gecontroleerd (ik zal een rekening sturen naar de globalisten). Dit bleek een beetje een epische reis te zijn.

Ik besloot hun werk te controleren. Ja. Ik heb ze op hun feiten gecontroleerd (ik zal een rekening sturen naar de globalisten). Dit bleek een beetje een epische reis te zijn. De Google patentpagina voor US9587003B2 bevat de gensequentie niet. De pdf van het octrooi bevat de gensequentie niet en is niet doorzoekbaar van de bladzijden 101-304. Maar het heeft wel een link naar een lange “Sequence Listing” sectie, welke link men niet kan kopiëren. Dus heb ik het met de hand overgeschreven in mijn schone hand – http://seqdata.uspto.gov/?pageRequest=docDetail&DocID=US09587003B2

Vanaf die bladzijde kunt u de sequentie-ID die in het artikel wordt aangehaald als 11652 invoeren en komt u op https://seqdata.uspto.gov/?pageRequest=viewSequence&DocID=US09587003B2&seqID=11652 waar bij Nucleotiden 2751-2733 het volgende staat, achterstevoren lezend…

Ik heb toen mijn eigen niet-uitgelijnde blast search gedaan van alle gepatenteerde gensequenties voor het directe omgekeerde en kreeg dezelfde resultaten als de onderzoekers.

En hetzelfde voor de andere 3 VS patenten.

Dus ik kan bevestigen, en de lezer kan bevestigen met behulp van de links hierboven, dat Moderna wel degelijk een octrooi heeft aangevraagd, niet alleen op het omgekeerde compliment van de 12 nucleotide Furin Cleavage Site in Covid-19, maar daadwerkelijk op de 19 nucleotide sequentie die deze bevat, zoals hierboven beschreven.

Voorts hebben zij niet alleen een octrooi aangevraagd op 4 februari 2016 met US9587003B2: zoals in de Daily Mail wordt bericht. Zij vroegen daadwerkelijk op 16 december 2013 ook 4 octrooien aan met US9149506B2, US9216205B2, US9255129B2, US9301993B2.

Moderna had dus al in 2013, 6 jaar voordat de uitbraak in Wuhan plaatsvond, door gepatenteerd gain of function onderzoek de 19 nucleotide gensequentie ontwikkeld die de Furin Cleavage Site bevat die Covid19 zijn infectiviteit voor mensen geeft. Niet 3 zoals gemeld in de Mail en viraal elders…

Dus nu kijken we naar de kans dat dit op natuurlijke wijze gebeurt. Het artikel berekent de kans dat deze specifieke sequentie van 19 nucleotiden willekeurig voorkomt in een virus van 30.000 nucleotiden als

  Vijf artsen bezwijken aan hun eigen medicijn

(30,000-18) x (1/4)19 = 1.09 x 10-7

Dat is correct omdat er 30.000-18 plaatsen zijn om de sequentie te beginnen, aangezien er nog 18 letters nodig zijn om de sequentie te vervolledigen. Maar er zijn eigenlijk 29.904 nucleotiden in Wuhan HU1 (alfa). Dus een nauwkeurigere berekening zou zijn

(29,904-18) x (1/4)19 = 1.087 x 10-7

Vervolgens berekenen zij de kans dat de sequentie van 19 nucleotiden voorkomt in de gepatenteerde bibliotheek van 24.712 sequenties met een gemiddelde lengte van 3300 nucleotiden. Maar die berekening is irrelevant omdat de sequentie niet willekeurig voorkwam in 5 octrooiaanvragen van Moderna. Van de sequentie was bekend dat zij codeerde voor een Furin Cleavage Site, waarvan bekend is dat zij Coronavirussen meer functies geeft.

De code werd daar opzettelijk aangebracht en gepatenteerd vanwege zijn besmettingskracht bij de mens, die, zoals wij later in het artikel zullen zien, het gevolg is van het feit dat het normale virale arginine (R) codon AGA (gebruikt in 45% van de virale arginine codons) wordt vervangen door het menselijke arginine codon CGG (gebruikt in 0% van de virale arginine codons) in de furinekloofplaats.

Het enige wat wij hier proberen uit te vinden is hoe groot de kans is dat een door Moderna gepatenteerde sequentie van 19 nucleotiden in Covid-19 opduikt door natuurlijke oorzaken, de natuurlijke mutaties van Bat Coronavirus RaTG13 of een ander virus.

De nucleotiden vormen codons die triplets zijn. Dus er zijn 64 mogelijke tripletten van de 4 DNA nucleotiden ACGT (4x4x4 = 64). Maar alle tripletten komen voor. 61 coderen redundant voor 20 aminozuren en 3 zijn stopcodons die het ribosoom vertellen te stoppen met het maken van het eiwit.

Maar zo eenvoudig ligt het niet, want de Furin splitsingsplaats verschijnt in het spike eiwit waar hij moet zijn en het spike eiwit heeft maar 1273×3 = 3819 nucleotiden. De kans dat de 19 nucleotide Furine splitsingssequentie in het spikeiwit voorkomt is

(3,819-18) x (1/4)19 = 1.389 x 10-8

Of 1 op 72 miljoen. Dat zou dus de kans zijn dat een bepaalde variant, zeg de eerste Covid-19-variant, de 19-nucleotidevolgorde op de juiste plaats (de spike) had. En dat was zo. Dus zeker door de balans van waarschijnlijkheden, en zeker buiten een redelijke twijfel (1 op 72 miljoen is een onredelijke twijfel) heeft Moderna Covid-19 gemaakt.

100% biochemisch bewijs dat Covid19 door mensen is gemaakt

Het dubbele CGG codon dat gebruikt wordt in de Moderna specifieke Furin splitsingsplaats komt in geen enkel ander Furin splitsingsplaats voor in geen enkel ander virus in de natuur. Furine splitsingsplaatsen komen wel voor in andere virussen maar helemaal NIET in andere betacoronavirussen zoals Covid-19 en helemaal NIET met het dubbele CGG codon.

Arginine ( R), kan gecodeerd worden door elk van de 6 tripletten: AGG, AGA, CGA, CGC, CGG, CGT. In Covid-19, heeft de furin site (PRRA), 12 nucleotiden (3 x 4). In Covid-19 wordt het RR-dubbelpunt van de furineplaats gecodeerd door CGG-CGG.

De biochemici prof. Antonio R. Romeu en assistent prof. Enric Ollé hebben het RR-dubbelpunt geanalyseerd van een grote steekproef van furinesplitsingsplaatsen van verschillende soorten virussen. Zij ontdekten dat er in geen enkel virus in de natuur RR doubletten voorkomen die worden gecodeerd door de CGG-CGG codons. Zij stelden vast dat het AGA triplet het voornaamste codon was dat betrokken was bij deze virale RR doubletten.

Bij alle genetische recombinatie (waarbij een deel van een genoom fuseert met een ander genoom) wordt de donorcode doorgegeven aan de acceptor. Maar er is gewoon GEEN GEKEND VIRUS met een Moderna-specifieke furinesplitsingsplaats (met het codonpaar CGG-CGG) dat bestaat om een Moderna-specifieke furinesplitsingsplaats aan Covid19 te doneren. Dus de enige manier waarop die sequentie in Covid-19 kan komen is via Moderna. Moderna was de donor. De natuur was dat niet. QED. Zaak gesloten..

Maar het wordt nog erger.

De Spaanse professoren besloten om het gebruik van arginine codon in elk eiwit in Covid-19 te analyseren. Ze vonden het volgende…
AGG (13%)
AGA (45%)
CGA (5%)
CGC (10%)
CGG (3%)
CGT (24%).

Dus het AGA codon triplet was de meerderheid, en interessant, CGG was het minderheid codon voor Arginine in het virus.

Maar het wordt nog erger.

In het specifieke geval van S-eiwit, van de 42 Arginines (R) die het heeft, worden er 20 gecodeerd door AGA, en slechts 2 door CGG. Deze 2 zijn natuurlijk de twee in de specifieke Furin splitsingsplaats van Moderna.

Dus de enige Arginine in het spike eiwit die gecodeerd wordt a la Moderna zijn in de Furin Cleavage site. In de andere 40 gevallen wordt helemaal geen CGG gebruikt.

Vervolgens merken zij op dat elke individuele soort in de natuur zijn eigen codon-voorkeuren heeft. Het is duidelijk dat virussen van AGA houden, en helemaal niet van CGG, in de natuur.

Maar raad eens welke soort CGG voor Arginine meer gebruikt dan de andere 5 concurrerende codons – ja, de jolly old homo sapiens. Onze coderingsvoorkeuren voor Arginine zijn

AGG (20%)
AGA (20%)
CGA (11%)
CGC (19%)
CGG (21%)
CGT (9%).

Dus het CGG codon in de furine splitsingsplaats ZAL zijn ontstaan door Chimerisch (mens-dier combinatie) “gain of function” onderzoek.

Kan iemand anders dan Moderna Covid-19 hebben gemaakt met de specifieke Furin splitsingsplaats van Moderna?

“Uit nieuwe documenten blijkt dat slechts 18 maanden voordat de eerste gevallen van Covid-19 zich voordeden, onderzoekers plannen hadden ingediend om huidpenetrerende nanodeeltjes en aërosols met “nieuwe chimere spike-eiwitten” van vleermuis-coronavirussen los te laten op grotvleermuizen in Yunnan, China. Zij waren ook van plan chimere virussen te creëren, genetisch versterkt om mensen gemakkelijker te infecteren, en vroegen 14 miljoen dollar van het Defense Advanced Research Projects Agency (Darpa) om het werk te financieren.

  Ondanks de invoering van vaccinpassen neemt het aantal COVID-gevallen in heel Europa sterk toe

Uit documenten, die door een voormalig lid van de Trump-administratie als echt zijn bevestigd, blijkt dat zij hoopten “mens-specifieke splitsingsplaatsen” in vleermuiscoronavirussen aan te brengen, waardoor het virus gemakkelijker menselijke cellen zou kunnen binnendringen.

Toen Covid-19 voor het eerst genetisch werd gesequenced, waren wetenschappers verbaasd over hoe het virus zo’n mens-specifieke aanpassing had kunnen ontwikkelen op de splitsingsplaats op het spike-eiwit, die de reden is waarom het zo besmettelijk is.” – the Telegraph

Ik zie al de grote journalisten van de Daily Mail en de Telegraph (en niet te vergeten wetenschappers over de hele wereld) al dit onderzoek naar Covid19 doen en tot de onvermijdelijke logische conclusie komen dat er sprake was van een per ongeluk of opzettelijk lek in het lab en dan hun conclusies zo moeten formuleren dat zij die sterke waarschijnlijkheid als een zwakke mogelijkheid bestempelen.

Maar hierboven hebben we het als een feit bewezen (aangezien het Moderna Specifieke Furine Splitsingssequentie CGG codon op geen enkele furine splitsingsplaats in geen enkel natuurlijk virus voorkomt en het dus niet het resultaat kan zijn geweest van natuurlijke genetische recombinatie. Het moet dus het resultaat zijn van door de mens gecreëerde genetische insertie.

In theorie had een andere bij de NAIAD of de NIH betrokken partij de door Moderna geoctrooieerde furinesplitsingsplaats kunnen gebruiken en zelf Covid19 kunnen maken. Dit zou geen enkel octrooi van Moderna hebben gebroken. De furinesplitsingsplaats zelf is niet octrooieerbaar omdat deze al sinds ten minste 2004 bekend is

US7223390B2: Invoegen van furin protease splitsingsplaatsen in membraaneiwitten en toepassingen daarvan
2004-05-07 Aanvraag ingediend door Stichting Onderzoek Ontwikkeling
2004-11-11 Publicatie van US20040224391A1
2007-05-29 Aanvraag toegekend

Hoewel Moderna octrooi had kunnen nemen op de specifieke (CGG voor AGA) codering van de furine splitsingsplaats, die zelfs nu nog niet in de natuur bekend is (als we aannemen dat Covid-19 door de mens is gemaakt).

Maar gezien het feit dat het lablek (opzettelijk of per ongeluk) uit Wuhan kwam, en gezien de Chinese doofpotaffaire en gezien de ontkenningen van Fauci die door senator Rand Paul aan het licht werden gebracht, en gezien de doofpotaffaires van het NIH, het NIAID en de Amerikaanse inlichtingendiensten, toen hun 3 maanden durende rapport over de oorsprong van Covid-19 op bevel van presidentiële imitator Biden niets opleverde, en gezien de relaties tussen het NIAID, het NIH, het WIV, de EcoHealth Alliance, de Universiteit van North Carolina en Moderna, zie ik geen enkele ruimte voor iemand anders.

Bovendien is de hele onzalige clan van slechte actoren begonnen met de ontwikkeling van het Moderna vaccin voordat de pandemie toesloeg – https://www.infowars.com/posts/must-watch-nih-claimed-joint-ownership-of-moderna-mrna-vaccine-began-development-weeks-ahead-of-pandemic

Maar zo eenvoudig ligt het niet, want de natuur heeft zeker 100.000 jaar de tijd gehad om menselijke virussen te maken en heeft nooit een Moderna specifieke (CGG voor AGA) furin splitsingsplaats in iets gestopt, noch heeft het ooit eerder de 19 nucleotide sequentie in iets gestopt.

Maar binnen 6 jaar nadat Moderna er patent op heeft genomen, vinden we het in Covid-19 in omstandigheden waarin Moderna met dat virus werkt. Dus alleen daar is de kans niet 100.000 tegen 6 of 16.666 tegen 1 dat Moderna verantwoordelijk is en niet de natuur. Nee, het is 100%, want de natuur heeft het niet gedaan. Dat heeft het nooit gedaan en er is geen bewijs dat het ooit zal gebeuren.

Het is de mens die menselijke en virale Arginine codons verwisselt, niet de natuur.

Professor Luc Montagnier heeft de laatste jaren van zijn leven besteed aan het bewijzen dat COVID-19 door de mens was gemaakt en veel van de genetische code van HIV1 bevatte

Professor Luc Montagnier heeft, voordat hij op 8 februari 2022 overleed, een totale moord gepleegd op het concept dat Covid-19 op natuurlijke wijze is geëvolueerd door aan te tonen dat het een enorme gelijkenis vertoont met HIV. Het diagram hieronder toont een 275 nucleotide regio van Covid-19 die 200 nucleotiden van HIV/SIV (Simian ImmunoVirus) in zich heeft. En vergeet niet dat er 61 codons zijn die 20 aminozuren specificeren. Men kan dus op gemiddeld 3 verschillende manieren hetzelfde zeggen met codons.

Zijn studie is erg technisch. Maar hij heeft wel de Nobelprijs gewonnen voor het ontdekken van het HIV-virus. Dus als iemand zou weten of Covid was versterkt met HIV, dan zou hij het zijn. Hij wees erop dat Covid-19 door de mens was gemaakt in het begin van de pandemie en werd zelf om zeep geholpen door de pers en de feitencontroleurs als gevolg daarvan. Elke feitencontroleur die hem aanviel had het mis.

Er was geen wetenschappelijke basis voor hun feitencontrole. Deze organisaties zijn natuurlijk helemaal geen feitencontroleurs. Het zijn globalistische desinformatie bureaus, zonen van Goebbels, fact chuckers en ontkenners van wetenschap. Ze zijn net zo betrouwbaar als een Amerikaanse verkiezing. Ik kan zelf wel een feit controleren, dank u wel. Ik hoef geen gebrainwashte madrassa-student die me zijn mening vertelt over een onderwerp dat hij nooit aan de universiteit heeft gestudeerd.

Aangezien we boven alle redelijke twijfel (boven 1 op 72 miljoen twijfel statisch en met 100% zekerheid biochemisch van de Moderna Specific Furin Cleavage Site) hebben bewezen dat Moderna Covid-19 heeft gemaakt. En omdat Moderna en Fauci niet hebben toegegeven dat zij het hebben gemaakt en in feite bewijsmateriaal in de doofpot hebben gestopt, kan het zo zijn dat zij ook iets anders verbergen.

  WEF beveelt regeringen om klokkenluiders te arresteren die de ontvolkingsagenda onthullen

Want de enige twee theorieën die nu overblijven zijn de toevallige lablek theorie en de opzettelijke lablek theorie. Ik bedoel, de overgrote meerderheid van politieke lekken zijn geen ongelukken. Het zijn opzettelijke strategieën om voordeel te verschaffen aan de lekkende partij of zijn betaalmeester. Het is algemeen bekend in de IT-industrie dat virussen verschijnen wanneer antivirus verkoop nodig is. Waarom zou het anders zijn met menselijke virussen, nu ze ook door de mens kunnen worden gemaakt? Vooral als je kijkt naar de enorme rol van Bill Gates en zijn stichting en GAVI en GVAP in de wereldwijde vaccinatiebusiness.

De enige reden dat Moderna Covid-19 zou maken is om het vrij te geven. Anders zou de hele exercitie financieel zinloos zijn, commercieel zinloos.

De reden die Fauci aanvoert voor het doen van “gain of function” onderzoek is dat de mens de natuur of slechte actoren voor moet zijn om op tijd een vaccin te hebben als een ziekte muteert of genetisch gemodificeerd wordt door de Chinezen of de Russen om dodelijk te zijn.

Maar om dat te geloven moet je geloven dat Moderna geïnteresseerd is in het redden van mensenlevens. Het spijt me. Uit alles wat ze doen blijkt dat ze er belang bij hebben mensen te vaccineren, terwijl ze weten hoe groot de kans is dat dat hun het leven kost.

Ze zijn geïnteresseerd in winst, de winst die voortkomt uit een pandemie. Zij zijn geen redders van de mensheid, zoals zij zich voordoen. Zij zijn onze uitbuiters en onze misbruikers.

Zij hebben het virus geproduceerd om het te laten uitlekken, om zich voor te doen als onze redders van hun eigen lek. Dit zijn niet de activiteiten van een verlosser figuur. Luc Montagnier probeerde onze redder van hen te zijn en hij werd (beroepsmatig) vermoord door hun groupies. Moderna deed gain of function onderzoek om het virus vrij te laten en er een vaccin voor te maken op een manier die hun winst zou maximaliseren. Dat is geen samenzweringstheorie. Het is wat er precies gebeurd is. Hun aandelenkoers steeg met 20x.

Ze hebben het virus vrijgelaten om hun vaccins te verkopen en het immuunsysteem van hun klanten te vernietigen, omdat ons immuunsysteem hun winst vermindert. Dat is Big Pharma business.

De tijd is gekomen om mensen en organisaties ter verantwoording te roepen

De makers van Covid19, de makers van genetische vaccins. hun financiers en hun promotors, waaronder bijna elke regering en openbare sector en gezondheidsdienst in de wereld, zijn daarom schuldig aan Genocide en misdaden tegen de menselijkheid. Zij hebben genetische verkrachting, ziekte en dood opgedrongen aan de helft van de wereldbevolking om de zakken van farmaceutische bedrijven te spekken. Overal ter wereld hebben regeringen en overheden de regulering van de gezondheidszorg overgelaten aan miljardairs en harteloze bedrijven.

In het Verenigd Koninkrijk gaat alle inkomstenbelasting die we betalen naar de gezondheidszorg en al haar protocollen worden bepaald door haar regelgevers en al haar regelgevers worden gecontroleerd en gefinancierd door Big Pharma, die proberen onze gezondheid te beschadigen en vervolgens te beheren voor hun winst.

Dus elke cent die we uitgeven aan inkomstenbelasting brengt ons een stap dichter bij ziekte, dood en afhankelijkheid van drugs.

Waarom heeft professor Montagnier er dan voor gekozen om de laatste jaren van zijn leven te besteden aan het bewijzen dat Covid-19 door de mens is gemaakt en dat de spike-eiwitten , en dus de vaccins, een existentiële bedreiging vormen voor de mensheid? Wat had hij nog te bewijzen aan zichzelf of aan iemand anders op 87-89 jarige leeftijd? Hij deed het zeker niet om zijn reputatie in het vak te vergroten.

Nee, hij werd gedreven door dezelfde passie die hem ertoe dreef HIV te ontdekken. Een passie om de mensheid te redden van virussen en degenen die ze zouden ontwikkelen om ons schade te berokkenen. En waarom gaf hij de geest op in februari 2022? Omdat hij wist dat Omicron de vaccins verslagen had. Zijn werk was gedaan door een grotere viroloog dan hij. Hij kon dus in vrede rusten en enkele mensen gaan opzoeken die de omvang van zijn bijdrage begrepen.

Covid-19 werd niet gemaakt in 2019. Het werd gemaakt op basis van de 19 nucleotide Moderna specifieke chimere (CGG voor AGA) furine splitsingsplaats die nergens in de natuur voorkomt.

En elke Covid-dode en elke Covid-vaccindode staat op de stoep van ModeRNA te wachten op gerechtigheid.

Maar wij zullen die gerechtigheid niet snel genoeg ten uitvoer brengen. En daarom zal de laatste plaag over de mensheid van Openbaring 6:8, bezorgd door de 4e ruiter van de apocalyps, welke plaag Bill Gates zelf geprofeteerd heeft, later dit jaar komen (na Oorlog en na Hongersnood, de 2e en 3e ruiters).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wij hebben jullie gewaarschuwd – Analyses van CDC-gegevens tonen een massale stijging van het sterftecijfer van millennials na C-19 vaccinatie



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat u moet weten over de transhumanistische agenda
Volgend artikel“Stealth Omicron” herinnert ons eraan dat het pandemienarratief niet dood is… het slaapt alleen maar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  1. Zo ik heb begrepen dat virussen niet bestaan en alleen in uiterst zware toxiditeit staat van het menselijk lichaam.. de cellen hun DNA veranderen om alsnog bv zware metalen etc op te ruimen???
    Dat besmetting met virussen niet bestaan kan en al zeker niet afkomstig van dieren… daarnaast had men al 100 jaar geleden ge-experimenteerd om bacterie-en ,het DNA daarvan te wijzigen om als oorlogsvoeringsmiddel te gebruiken.In de middeleeuwen : de pest was een bacterie en wederom de slechte gezondheid en ondervoeding die vermenigvuldiging veroorzaakte.Het valt moeilijk wetenschappelijk te bewijzen,maar virus deeltjes zijn in feite DNA wat ontspoort is??Vele zware ziektes zijn er opeens i vanaf 1900 gekomen en toen had men al de kennis om bacterie-stammen te muteren en zodoende een virus-oorlog te beginnen de slechte gezondheid en consitutie van de meeste mensen maakt dat die zich dan ook bv via luchtwegen kunnen verplaatsen en bij een goede weerstand nauwelijks gevolgen hebben,want waarom gaan er mensen dood aan de griep en heeft de meerderheid gewoon een griepje??en overleeft dat met 2 weken thuis.??

  2. Mooie wetenschappelijke bullshit in dit artikel want virussen bestaan NIET.
    Moderna neemt de schuld op zich (aka katvanger)?
    Het volgende verhaal zal zijn dat een ander vaccin (of pil) wel een goed vaccin is. ELK vaccin is slecht voor je.
    Gaan we hier in trappen? Hoop van niet, maar dat zal wel weer.

    • Het zal zeker. En niemand heeft interesse in Agenda 2030 en de uitrol van de zonnewering, groeten van Bill Gates of Hell, zgn om de ‘global warming’ tegen te gaan. De gifspuit heeft er mee te maken, zodat mensen kunnen overleven op een verduisterde Aarde. Waarom denk je dat het ‘dna-VERANDERENDE rotzooi is? Het heeft niks te maken met een ‘virus’ dat nooit bestond en nooit zal bestaan.

      Laat ze maar hangen aan die boom, maar bereid je voor op het leven op een verduisterde Aarde, want die schapen gaan straks met genoegen hun QR code ophalen, met gratis spuitje, en elk jaar een nieuw spuitje. Helemaal gratis, en lekker beschermd tegen het Grote Onzichtbare Gevaar.

      En ja, wat gaan mensen zoals wij doen, op zo’n kut-aarde waar de zon niet meer doorkomt en alles sterft aan een gebrek aan normale lichtwaardes…. Die ‘elite’ van je heeft zich al lekker ingebunkerd in mooi ingerichte ondergrondse hollen, waar ze al jaaaaaren geleden mee bezig waren in voorbereiding op de verduisterde Aarde. Tsja, ze doen nog wel enige moeite om nog wat Aardbewoners te redden met de gifspuit om ze goeie GMO’s te maken; duurzame menskwalletjes die het nog kunnen overleven op de toekomstige duistere Aarde. Waar ze ook nog wat aan hebben.

      Verder is het eea goed naar de kloten op deze unieke bol – sociale infra, economische infra, vitale mensen, dieren zijn naar de klote, planten zijn naar de klote, jouw geliefde Benidorm daar schijnt de zon ook niet meer, sprinkhanen op tafel, kunstvlees als je niet moet kotsen, om de haverklap lanceringen naar de ruimte, Musk en Branson die voorbij vliegen met space toeristen, etc… Wat een prachtige wereld gaan we tegemoet!

      Go get yer boosters, y’all!

    • p.s. Hornet, mensen trappen overal voortdurend in. Het is maar net waar ze in willen geloven – jij gelooft in Sinterklaas, ik niet. Dus we komen er nooit uit. Nu geloof jij ook niet wat ik zeg, over die zonnewering, de krijtwolk die Gates om de Aarde wil spannen, dus je verdiept je er niet in. En je gelooft ook niet dat de gifspuit er mee te maken heeft omdat je niet begrijpt hoe die een rol speelt in het verdoven van menselijke interactie met natuurlijke energie / vibraties / visible light spectrum / levensimpuls en meer. En je gelooft ook nog steeds dat ‘global warming’ door CO2 veroorzaakt wordt.

      Zolang iedereen nog gelooft waar hij zin in heeft, en alle andere berichten afwimpelt als ‘complotten’ dan kunnen de hijackers hun gang gaan. Niemand let op ze, want mensen zitten alleen maar te bakkelijen met zijn allen, en elkaar tegen te spreken, zoals je hier kan zien. De psychopaten gaan gewoon lekker hun gang, en rollen het ene verderf na het andere uit, om voor elkaar te krijgen waar ze zin in hebben. Ze hebben poen zat, en ze hebben genoeg schapen die staan te juichen voor ze.

      En zo gaat de wereld ten onder… het zal nu echt niet lang meer duren voor de geografische en sociale infra naar de verdommenis is. Ik schat zelf 2040, 2045.

    • En ja hoor, hier spreekt nog een trol. KNAP vervelend dat soort mensen denken boven anderen te staan. Zijv denken zeker dat ze gespaard gaan worden? Aan die vieze, dikke, vette lul van Klaus Schwab gaan zuigen dat zullen ze. En maar slikken. Achterlijke gladiolen. Dat de “elite” jullie maar fijn gaat uitwonen en ze jullie na gebruik fijntjes afmaken.

  3. Je hebt gelijk Jannie. De domme mensen gaan steeds meer naar deze site om te lezen hoe dom ze waren. En geloven dat ze bedrogen zijn en worden, zullen ze nooit. Tenminste… totdat ze ziek worden en aan het doodgaan zijn. Wat sneller zal zijn dan ze gedacht hadden. Dan de slachtoffers uit gaan hangen en wij maar hun ziektekosten ophoesten. Ik denk dat ik de meeste van deze zogenaamde deugdmensen liever snel dood zie gaan.

  4. Dan is er hier nog een aardig artikel over BLAST, geschreven door Arkmedic. En de tweede is een link naar een document dat door Dr. Steven Quay, MD is geschreven.

    https://arkmedic.substack.com/p/how-to-blast-your-way-to-the-truth?s=r

    https://zenodo.org/record/4477081#.YjW4bBDMLfY

    En vergeet vooral niet dat Agenda 2030 om de hoek staat – it is do or die in het jaar 2022. Als je de enkelband en de verplichte vax neemt, zit je als een rat in de val. En dan zit je straks onder een verduisterde Aarde sprinkhanen te vreten. Of kunstvlees van foetuscelletjes gemaakt.

  5. ik neig toch nog even naar de uitleg:
    corona heette vroeger griep. niet dat ik dat nu geloof, maar die stelling is nooit aangetoond fout te zijn.
    ik weet het niet, ik ben gewoon kritisch.

  6. Je kan van alles verzinnen en alle ziektes waren er al en komen voort uit onverwerkte emotie van eerdere gebeurtenissen in je leven en is diep afdalen in de diepere emoties van oorzaak en gevolg. Het ego verzint alles buiten zichzelf om ego kloppend te maken en het echte zelf weet met de vijf zintuigelijke waarneming echt van onecht te onderscheiden voor wat waar is en zoekt het niet buiten zichzelf en weet dat de lever niet tegen liegen en prikken kan en je een immuunsysteem hebt die alles er weer uitperst wat er niet in thuis hoort en is het slimme brein van het hogere zelf dat geen ego toelaat. Is puur zijn in je waarneming is TAO de leer van de waarneming en verwarring die al het vreemdsoortige uitluit en voor de pure waarheid gaat = echte voeding uit de natuur. Wel zo natuurlijk. Daarnaast heerst de kosmos over de aarde en natuur = plant, mens en dier waar heel onze wereld uit is opgebouwd en werkt de natuur met de seizoenen en mens met de invloeden van de planeten en heerst de maan over onze ervaringen van de dag en de zon over de creaties van de dag en is karma de checksum voor wel of geen succes van je eerder acties en intelligentie in hoge mate zelfcontrolerend en uit zich in de lijnen van je handen en het verloop van je leven en verandert aan de hand van je acties goed of slecht = karma wel of niet toelaten en is je DNA in gedrag wat zich manifesteert overdag. Ether is de taal van het lichaam komt van het Sanskriet woord atmos en zet zich om frequenties in de atmosfeer en is je aura en de zender van de mens, derde oog met hogere zelf, kan die frequenties weer ontvangen en is waar wifi uit voort is gekomen anders hadden we nooit wifi gehad. Zie onverwerkte emoties https://leonvanrijswijk.nl/welke-emotionele-betekenis-past-bij-mijn-ziekte-patroon/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in