Volgens Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het Wereld Economisch Forum (WEF), is het doel van de Vierde Industriële Revolutie1 te veranderen wat het betekent om mens te zijn door mens en machine samen te voegen. Kortom, hoewel de term “transhumanisme” niet wordt gebruikt, is dat precies waar de wereldwijde cabal van plan is ons te brengen, of we willen of niet, schrijft Dr. Joseph Mercola.

In een interview van november 2019 met CNN,2 waarschuwde geschiedenisprofessor en bestsellerauteur Yuval Noah Harari, een discipel van Klaus Schwab, dat “mensen nu hackbare dieren zijn,” dat wil zeggen dat de technologie nu bestaat waardoor een bedrijf of regering u beter kan kennen dan u uzelf kent, en dat kan heel gevaarlijk zijn als er misbruik van gemaakt wordt.

Hij voorspelde dat algoritmen steeds meer gebruikt zullen worden om beslissingen te nemen die historisch gezien door mensen genomen werden, hetzij door uzelf of door iemand anders, zoals of u al dan niet aangenomen zult worden voor een bepaalde baan, of u een lening zult krijgen, welk studieprogramma u zult volgen en zelfs met wie u zult trouwen.

Diepgaande gevaren in het verschiet

Er is ook een steeds groter risico dat u gemanipuleerd wordt door deze krachten van buitenaf, waarvan u zich niet eens ten volle bewust bent. Terugkijkend op de afgelopen twee jaar, is het vrij gemakkelijk te bevestigen dat er massamanipulatie op duizelingwekkende schaal plaatsvindt, en dat die fenomenaal effectief is.

Zoals Harari in 2019 opmerkte, gaan de beschikbare mogelijkheden nu al veel verder dan Orwell’s autoritaire visie uit “1984”, en het zal vanaf hier alleen maar krachtiger worden. Hij is er zeker van dat er binnen korte tijd de mogelijkheid zal zijn om uw emotionele toestand te controleren via zoiets simpels als een draagbare polsband.

U kunt plichtsgetrouw glimlachen en klappen wanneer u naar een toespraak van een regeringsfunctionaris luistert, maar die zal weten dat u boos bent of het niet eens bent met wat er gezegd wordt, en zou dus actie tegen u kunnen ondernemen op basis van uw meest persoonlijke, inwendige emoties, in plaats van op wat u naar buiten toe uitdrukt.

Belangrijk is dat Harari waarschuwt dat als wij toestaan dat er zo’n soort digitale dictatuur ontstaat, waarbij het systeem, of het nu een bedrijf of een regering is, de intiemste details over elke persoon kent, het onmogelijk zal zijn om het te ontmantelen. De controle ervan zal totaal en onomkeerbaar zijn. En volgens Harari hebben wij misschien maar een decennium, hooguit twee, om te voorkomen dat deze digitale dictatuur de overhand krijgt.

Re-engineering van het leven zelf

Harari besprak het komende transhumanisme ook op de jaarvergadering van het WEF in 2020 in Davos (hieronder), en in deze toespraak ging hij nog verder. Niet alleen beschikt de wereldelite over de technologische mogelijkheden om een wereldwijde digitale dictatuur te creëren, maar “elites kunnen de macht krijgen om de toekomst van het leven zelf te re-engineeren.”

“Vier miljard jaar lang is er niets fundamenteels veranderd in de basisregels van het spel van het leven,” zei hij. “Het hele leven was onderworpen aan de wetten van de natuurlijke selectie en de wetten van de organische biochemie. Maar dit staat nu op het punt te veranderen.

De wetenschap vervangt evolutie door natuurlijke selectie met evolutie door intelligent ontwerp, niet het intelligente ontwerp van een of andere god in de wolken, [maar] ONS intelligent ontwerp, en het ontwerp van onze “wolken,” de IBM wolk, de Microsoft wolk. Dat zijn de nieuwe drijvende krachten van de evolutie.”

Het is moeilijk te bepalen of Harari voor of tegen het transhumanisme is. Hij spreekt erover als een onvermijdelijkheid, en iets dat voor enorm veel goeds kan worden gebruikt. Maar hij erkent ook de grote gevaren ervan, en schijnt te geloven dat wij moeten bespreken hoe deze technologische mogelijkheden gebruikt kunnen worden, en of dat wel moet.

In de uitgelichte toespraak in Davos klinkt het alsof hij een voorstander is van deze menselijke intelligente ontwerp-onderneming, maar in zijn interview van 2019 met CNN verklaarde hij ook dat “wij de domheid van de mens nooit mogen onderschatten.” Het feit dat wij de technologie hebben om nieuwe levensvormen te ontwerpen, waaronder nieuwe soorten mensen, betekent niet noodzakelijk dat wij slim genoeg zijn om iets beters te ontwerpen dan wat de natuurlijke evolutie tot nu toe heeft bedacht.

In zijn toespraak in Davos wees Harari er ook op dat de wetenschap ons nu in staat stelt leven te scheppen, niet alleen in het organische rijk, maar ook in het anorganische rijk. We hebben het dan over “levende” robots en dergelijke. Hij werpt ook de vraag op wie “eigenaar” is van uw DNA, als het in kaart gebracht en gehackt kan worden. Is het van u, van een bedrijf, of van de regering?

  Dr. Coleman: Waarom en hoe de samenzweerders de oorlog om onze vrijheid en onze zielen winnen

“De dagen van de vrije wil zijn voorbij”

Wat Harari’s ware gevoelens over het transhumanisme ook zijn, hij verklaart nadrukkelijk dat het idee dat wij een ziel en een vrije wil hebben, die dagen “voorbij zijn.” In andere fragmenten die in de uitgelichte video zijn ingevoegd, voorspelt Harari dat de mensen in de toekomst zullen kunnen terugkijken en zien dat de COVID pandemie het keerpunt was waar biologische bewaking de overhand kreeg en norm werd.

De verklaring voor hoe dat kon gebeuren wordt gegeven door Schwab, die openlijk heeft toegegeven (zie de video) dat deelnemers aan het Young Global Leaders programma van het WEF “zijn doorgedrongen in de kabinetten” van veel wereldregeringen.

In Canada bijvoorbeeld heeft ongeveer de helft van de politici, waaronder premier Justin Trudeau, de opleiding van Schwab gevolgd. Schwab is er helemaal op uit om het transhumanisme in te luiden en te veranderen wat het betekent om mens te zijn, en zijn volgelingen van wereldleiders doen er zeker alles aan om die dromen werkelijkheid te laten worden. Dit is een dystopische toekomst die het WEF en zijn wereldwijde bondgenoten actief proberen te verwezenlijken, of de mensheid het er nu mee eens is of niet.

Veranderen wat het betekent om mens te zijn

Schwab droomt van een wereld waarin mensen met de cloud verbonden zijn, en via hun eigen hersenen toegang hebben tot het internet. Dat betekent natuurlijk ook dat uw hersenen toegankelijk zouden zijn voor mensen die aan uw gedachten, emoties, overtuigingen en gedrag zouden willen sleutelen, of dat nu de technocratische elite zelf is of willekeurige hackers.

Als u denkt dat uw gedachten en gedrag altijd onder uw eigen controle zijn en zullen blijven, denk dan nog maar eens na. Wij beschikken reeds over de technologie om gedachten, emoties en gedrag rechtstreeks te veranderen. Enkele van die mogelijkheden worden beschreven in een projectverslag uit 2021 van het Ministerie van Defensie van het Verenigd Koninkrijk, dat tot stand kwam in samenwerking met het Duitse Bundeswehrbureau voor defensieplanning.

Menselijke augmentatie kan “het gedrag rechtstreeks verbeteren.” En als u het gedrag van een persoon op een positieve manier kunt veranderen, kunt u het ook in het nadeel van de persoon zelf sturen.

Het rapport, “Human Augmentation – The Dawn of a New Paradigm, a Strategic Implications Project,” bespreekt de wetenschappelijke doelstellingen van de ministeries van defensie van het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, en die zijn precies wat de titel suggereert. Human augmentation wordt benadrukt als een sleutelgebied waarop men zich moet concentreren om toekomstige oorlogen te winnen:

“Human augmentation zal steeds belangrijker worden, deels omdat het de menselijke vermogens en gedragingen rechtstreeks kan verbeteren, en deels omdat het het bindmiddel is tussen mensen en machines.”

Sleutelwoorden waar ik uw aandacht op wil vestigen zijn de bevestiging dat menselijke augmentatie “het gedrag rechtstreeks kan verbeteren.” Als je gedrag kunt verbeteren, betekent dat dat je iemands gedrag kunt veranderen. En als u iemands gedrag op een positieve manier kunt veranderen, kunt u het ook ten nadele van de persoon zelf sturen.

Theoretisch zou absoluut iedereen, elke willekeurige burger met een brein-naar-de-cloud-verbinding en de nodige biologische vergroting (zoals kracht of snelheid) draadloze instructies kunnen krijgen om bijvoorbeeld een moord uit te voeren, en dat vlekkeloos kunnen doen, zelfs zonder voorafgaande training.

Als alternatief zou hun fysieke lichaam tijdelijk kunnen worden overgenomen door een operator op afstand die over de vereiste vaardigheden beschikt. Het bewijs van het concept bestaat reeds, en wordt door Dr. Charles Morgan, professor in de afdeling nationale veiligheid aan de Universiteit van New Haven, in de onderstaande lezing besproken. Met behulp van het internet en hersenimplantaten kunnen gedachten van de ene persoon op de andere worden overgebracht. De verzender kan ook rechtstreeks de lichamelijke bewegingen van de ontvanger beïnvloeden.

Project Onsterfelijkheid

Historisch gezien is het streven naar onsterfelijkheid een op geloof gebaseerde onderneming geweest, gebaseerd op het idee dat de ziel onsterfelijk is terwijl het lichaam vergaat, een concept waar ik mij volledig bij aansluit. Transhumanisten draaien dit idee min of meer om. Zij laten het begrip ziel helemaal vallen en streven naar het behoud van de waargenomen persoonlijkheid, eerst door radicale levensverlenging van het fysieke lichaam, en later door de overdracht van hersengegevens in een vervangende vorm.

Volgens Dmitry Itskov, de Russische stichter van het project Onsterfelijkheid 2045, is slechts 2% van de mensen bereid de dood te aanvaarden – een statistiek die hij gebruikt om het zoeken naar onsterfelijkheid te rechtvaardigen door middel van zaken als kunstorganen, kunstmatige lichaamsconstructies, de simulatie van mentale processen en, uiteindelijk, het overbrengen van iemands geest in een kunstmatige drager.

  Exorcist priester waarschuwt tegen het gebruik van Ouija-borden: "Demonen liegen en doen zich voor als dode mensen"

De doelstellingen van dit project omvatten niet alleen het scheppen van de cybernetische technologieën die nodig zijn om tot een onsterfelijk lichaam te komen, maar ook het scheppen van “een nieuw filosofisch paradigma voor de mensheid.” Schwab heeft het over hetzelfde gehad, maar gebruikt de term “sociaal contract” in plaats van “filosofisch paradigma”.

De visie van Immortality 2045, gepubliceerd in 2011, begint met de creatie van de eerste robotische kopie van een menselijk lichaam dat tegen 2020 op afstand bestuurd kan worden. Tegen 2025 willen zij een avatar waarin de menselijke hersenen aan het eind van het leven getransplanteerd kunnen worden. Tegen 2035 willen zij een avatar met een synthetisch brein, waarin de menselijke persoonlijkheid kan worden overgebracht, en tegen 2045 stellen zij zich een holografische avatar voor. Itskov zegt:

“Het doel van het eerste project, dat bekend staat onder de naam “Avatar”, is de schepping van een robotkopie van een mens die bestuurd kan worden via een “brein-computer” interface. Wanneer men mij vraagt de kern van dit project te geven, zeg ik dat men zich de film “Surrogates” voor de geest moet halen, waarin een wereld wordt geschetst waarin ieder mens een kunstmatig lichaam heeft dat hij op afstand bestuurt.

De makers van die kaskraker legden het accent op de negatieve kanten van zo’n scenario. Niettemin kan men zich door de zeer grafische demonstratie van het idee in de film onmiddellijk een idee vormen van wat het is.”

Klinkt het leven via een avatar u in de oren als een leven zonder spiritualiteit? Niet dus, zegt Itskov, want door een einde te maken aan onze afhankelijkheid van ons fysieke lichaam, “zullen er geestelijk veel dingen opengaan.” Ik heb daar mijn twijfels over, want de meeste spirituele adepten zullen u vertellen dat verslaafd zijn aan technologie de neiging heeft om spirituele bezigheden eerder te belemmeren dan te verheffen, die het gemakkelijkst te bereiken zijn door eenvoudig te leven, in nauw contact met de natuurlijke wereld.

Ik voorzie gewoon niet dat u zich geestelijk kunt verheffen wanneer een aantal partijen van buitenaf toegang hebben tot uw hersenen en kunnen dicteren wat u denkt, voelt en gelooft. Transhumanisten zoals Itskov hebben de neiging zich alleen te concentreren op de vermeende voordelen van het synthetische leven. Hij belooft bijvoorbeeld dat zijn avatars betaalbaar zullen zijn voor iedereen die ze wil, ongeacht de inkomensklasse.

Maar het WEF heeft duidelijk aangekondigd dat tegen 2030 niemand meer iets zal bezitten, en hoewel het niet duidelijk gezegd is, zal dat waarschijnlijk zelfs uw eigen lichaam omvatten. Dus te denken dat uw avatar “van u” zou zijn, is waarschijnlijk onrealistisch.

Bekeken door de lens van de Vierde Industriële Revolutie van het WEF, lijkt het erop dat het plan is dat de elite letterlijk eigenaar wordt van de hele mensheid, die naar hun eigen hand zal worden gezet. En, als mensen gehackt en op afstand bestuurd kunnen worden, dan kunnen we er zeker van zijn dat ze dat ook zullen doen. Dat geldt vooral voor synthetische of mechanische avatars, die niet kunnen “leven” of “bij bewustzijn” kunnen blijven zonder een cloudverbinding.

Hulpbron om de Transhuman Agenda te begrijpen – Blockchained

Corey Lynn is een onderzoeksjournaliste van de bovenste plank, die onderwerpen behandelt die de mainstream niet wil aanraken, waaronder de transhumanistische agenda. Op haar website, Corey’s Digs, kunt u geselecteerde hoofdstukken vinden uit haar boek, “Global Landscape on Vaccine ID Passports.”

Hoofdstuk 4 in het boek is getiteld “Blockchained,” waarin uitgelegd wordt waar het bij digitale identiteit om gaat. Digitale ID is niet alleen een stukje identificatie, waarmee u kunt bewijzen wie u bent. Het zal AL uw gegevens verzamelen en controleren, van uw persoonlijke financiën, opleiding, werkgeschiedenis, GPS-locatie 24/7, alles wat u ooit op uw computer getypt hebt, uw zoekgeschiedenis, aanwezigheid in de sociale media, emotionele status en fysieke biometrische gegevens, tot aan uw DNA toe.

Ik zal hier maar een klein deel van dat hoofdstuk behandelen, namelijk het deel over menselijke augmentatie en kunstmatige intelligentie (AI), dus voor meer moet u zeker op haar website rondneuzen, of, beter nog, haar boek lezen, dat op haar site gekocht kan worden. De digitale PDF is slechts $9,95 en een gedrukt exemplaar is $19,95.

Big Data, gegevensuitwisseling en AI

Vergist u zich niet, transhumanisme is het uiteindelijke doel van de technocratische elite, en zowel “big data” als AI zijn daar integrale onderdelen van. Zonder een van beide of beide is de transhumanistische droom dood in het water. Het doel van het transhumanisme is ongetwijfeld de reden waarom er in de eerste plaats zoveel aandacht aan die twee gebieden is besteed.

  Trudeau kondigt plannen aan om "drugsverslaafden" en "geesteszieken" te euthanaseren

Bedenk dus dat het verzamelen van gegevens, het delen van gegevens en AI er niet om gaat uw leven aangenamer te maken. Ze zijn bedoeld om u overbodig te maken. Het is de bedoeling u te vervangen door een synthetische kopie van u, die op afstand bestuurd kan worden.

In 2021 heeft de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO), een intergouvernementele organisatie die bestaat uit 38 landen die met verschillende werkgroepen en beleidsmakers werken, een rapport uitgebracht over de “State of Implementation of the OESO AI principles.” Tot nu toe hebben 46 landen deze AI-beginselen aangenomen.

De strategie bestaat erin in elk land gecentraliseerde repositories van openbare datasets te ontwikkelen, en vervolgens het delen van publiek-private gegevens mogelijk te maken om een uitgebreid netwerk op te bouwen waarin elke dataset met alle andere verbonden is.

Bioveiligheid zal gebruikt worden om bewakingstirannie te rechtvaardigen

Een ander rapport, van de National Security Commission on Artificial Intelligence (NSCAI), opgericht “om de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie te bevorderen” en “uitgebreid in te gaan op de nationale veiligheids- en defensiebehoeften van de Verenigde Staten,” wijst op de noodzaak om digitale desinformatie te bestrijden en prioriteit te geven aan biosecurity.

Om daarbij te helpen wordt in het Oak Ridge National Laboratory onder leiding van het ministerie van Energie een door de Amerikaanse regering gefinancierde supercomputer opgezet. Deze AI-supercomputer kan meer dan 1 quintiljoen berekeningen per seconde doen.

Een deel van deze gegevensuitwisseling vindt reeds plaats. Zoals Corey opmerkt, heeft de NAVO in november 2020 een intern biometriesysteem voor gegevensuitwisseling tussen naties gelanceerd, en in mei 2021 heeft het Amerikaanse leger zijn biometrische controlelijst samengevoegd met het geautomatiseerde biometrische identificatiesysteem (ABIS) van het ministerie van Defensie.

“Zij werken aan multimodale fusie-matching en verbetering van de biometrische gezichtsmatching-capaciteit door middel van AI en machinaal leren, en hebben hun lange-afstands-infraroodcamera’s al verbeterd,” schrijft Corey. “Met het oog op de nabije toekomst richten zij zich ook op biometrie van handpalmafdrukken, gezichten in menigten, integratie om bedreigingen online te identificeren, en niet-traditionele latente DNA-verzameling.”

Wij hebben NU biometrische privacywetten nodig

Terwijl de surveillancewetenschap razendsnel vooruitgaat, lopen de regelgeving en de privacywetten met een slakkengang achter. Een federaal wetsontwerp inzake biometrische privacy, de National Biometric Information Privacy Act, is in 2020 ingediend, maar is nergens doorgegaan. Zoals Corey opmerkt, zou het weer nieuw leven ingeblazen kunnen worden als genoeg mensen hun stem verheffen.

In de VS hebben een handvol staten wel biometrische privacywetten, waarvan die van Illinois een van de strengste is, maar de overgrote meerderheid heeft dergelijke beschermingen niet. Zoals gemeld door Corey:

“De Illinois Biometric Information Privacy Act (BIPA) vereist dat particuliere entiteiten de mensen schriftelijk meedelen dat hun informatie wordt verzameld en opgeslagen, wat het doel is, en de termijn voor het verzamelen en opslaan, en moeten zorgen voor een schriftelijke ontheffing van de betrokkene.

Diezelfde particuliere entiteiten mogen de biometrische gegevens van een persoon niet verkopen, verhuren, verhandelen of er winst uit halen. Een persoon kan een rechtszaak aanspannen tegen $1.000 voor elke nalatige overtreding of $5.000 voor elke opzettelijke of roekeloze overtreding, plus de honoraria en de kosten van de advocaat. Werkelijke schade is niet vereist om een proces te beginnen.”

Het is duidelijk dat wij dit soort bescherming overal nodig hebben, in alle staten en alle landen, want zoals het er nu voor staat, is de wereldwijde cabal van transhumanistische technocraten bezig een systeem voor het delen van gegevens op te zetten, dat bedoeld is om wereldwijd te worden. Het gebrek aan wettelijke bescherming tegen het verzamelen, analyseren en delen van gegevens is wat deze roekeloze uitbreiding van bewaking mogelijk maakt. Zoals opgemerkt door Corey:

“Als het nu nog niet kristalhelder is, globalisten en eugenetisten (soms één dezelfde) runnen de show, en zij werken heel hard aan het verwezenlijken van hun ultieme wensen van een gecontroleerd menselijk ras, evolutie van transhumanisme met een sterke kunstmatige intelligentie die de plaats van veel mensen inneemt, terwijl zij tijdens hun jaren van onsterfelijkheid naar Mars vliegen, en de mensheid observeren via eindeloze bewakingssystemen. Maar hun droom wordt alleen werkelijkheid als de mensen dat toelaten.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan – Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de “Great Reset”



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBlind als een Coronavleermuis
Volgend artikelTerwijl u werd afgeleid door de oorlog in Oekraïne, werden er documenten gepubliceerd die bevestigen dat Moderna het Covid-19 Virus heeft gecreëerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Blijkbaar is de film ‘Get out’ een voorspellende film. In deze film wordt het brein van jonge mensen overgezet naar het brein van rijke bejaarden.

    Het brein is dusdanig complex dat geen mens precies weet waartoe het in staat is. Dat is ook de reden waarom dit nooit gaat werken. Nooit.

    Interessant weetje over het brein. “Mensen kopen niet WAT je doet, maar WAAROM je het doet.”
    Deze truc heb ik destijds als vertegenwoordiger vaak gebruikt, met het gevolg dat ik mij niet snel laat manipuleren. Zoals met de vaccinaties. De meeste mensen kijken niet naar het product (het vaccin), maar naar het waarom, het doel (beschermen van anderen). Zij handelen instinctief.

    De kwaadaardigen hebben handig gebruik van de werking van onze hersenstam (ook wel reptielenbrein genoemd). Dit is de automatische piloot van de mens, kortom dat deel van het brein dat een mens ertoe aanzet om voor je dierbaren te willen zorgen en hen te beschermen. Zonder daar al te lang bij stil te staan.

    Hierdoor zijn de gevaccineerden ook moeilijk ervan te overtuigen dat zij op een gruwelijke manier zijn misleid. Hun brein verwerkt het gewoon niet. Uit zelfbescherming.

    Bron https://www.sterkmerk.online/blog/reptielenbrein-wat-is-het/

  2. Met dit Mercola verhaal begint het al een beetje in de richting van de waarheid te gaan. Echter, nog steeds niet wordt er verteld over de rol van de gifspuit in het maken van de GMO-mens die op een verduisterde Aarde moet kunnen overleven.

    Uiteindelijk zal het wel allemaal te laat zijn, en gaan de hijackers van Aarde en Luchtruim gewoon hun gang en krijgen hun zin. Agenda 2030 betekent ook de krijtwolk van Gates rondom de Aarde om ‘zon te weren’ zgn tegen de nep global warming, die niet van CO2 komt. (Ga je maar eens verdiepen waar die wel door komt.)

    Rond 2040, 2045 is het afgelopen met de wereld zoals die nog mooi was. En dan begint de instorting van alles, de Aarde, de satellieten, jouw digitale ID die aan de Servers vastzit, en die instorting kan nog wel een tijdje doorgaan. Dus, wat een kutleven.

  3. zo werkt het dus niet! De ziel wordt, als we incarneren op aarde, afgesloten door de geest! De geest doet de ervaringen op, wat leidt tot de persoonlijkheden en voed de ziel in bewustzijn (na ons overgaan). Wat deze psychopaten vergeten (of vermoedelijk niet kennen) is dat wij gevoel zijn en ons denken er alleen maar is om ons gevoel te begrijpen! Door al onze vorige miljarden levens hebben we ons gevoel eigen gemaakt en gevoel is bewustzijn en bewustzijn creëert licht! Nu is het onmogelijk om ons bewustzijn naar beneden te halen, wat waar we bewust van zijn, dat is ons bezit en niets of niemand is in staat dat af te nemen (godzijdank). Oftewel, indien wij niet meer in staat zijn om een moord te plegen, kan ook niets of niemand jou nog aansturen om dit wel te doen. Dus daar gaan ze al de mist in met hun theorie! Wat ze kunnen meten zijn emoties en dat lees je ook uit het stuk hierboven, maar emoties zijn een response op iets, maar gevoel is nog helemaal iets anders en dat kunnen ze nooit. Weet dat niemand boven zijn eigen bewustzijn kan uitstijgen en dat deze mensen psychopaten zijn, die het laagste bewustzijn bezitten en geen gevoel nog ontwikkeld hebben, ze zijn nog inktzwart van binnen. Gedachtes en emoties kun je opvangen, zelfs door telepathie dus daar hoef je geen apparaat voor te ontwikkelen! Dus lieve medemens, maak je niet druk want ze kunnen niets aansturen waar je geen afstemming op hebt! Deze kennis komt niet van mij, maar van zij die het kunnen weten omdat zij de wereld inspireren vanuit gene zijde! Het leven is eeuwig, alleen niet op aarde, de mens moet tot bewustzijn komen en de een staat al wat verder dan de ander, omdat die al wat meer levens achter de rug heeft!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in