© Nataliya Vaitkevich / Pexels

De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft zojuist in stilte een nieuw rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat “volledig gevaccineerden” vorig jaar verantwoordelijk waren voor maar liefst 92 procent van de Covid-doden.

Uit de officiële cijfers blijkt dat degenen die als “volledig”, “drievoudig” of “viervoudig” gevaccineerd werden, de afgelopen twee jaar negen op de tien COVID-19-doden in Engeland voor hun rekening namen.

Voor heel 2022 waren de volledig gevaccineerden goed voor 92% van de Covid-doden.

De officiële overheidsgegevens werden onthuld in een nieuw rapport van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde nieuwsorgaan The Exposé.

Op 21 februari 2023 publiceerde een Britse overheidsinstantie, bekend als het Office for National Statistics (ONS), gegevens over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland tot 31 december 2022.

Uit het rapport bleek dat er voor de maand oktober slechts 125 Covid-doden waren onder ongevaccineerde inwoners.

In dezelfde periode waren er 24 sterfgevallen onder degenen met ten minste de eerste dosis en 100 die hun tweede dosis ten minste zes maanden geleden hadden gehad.

Er waren echter meer dan 2.100 sterfgevallen onder degenen die hun derde dosis of “booster”-prik hebben gehad.

Bijna 2.300 sterfgevallen vielen onder mensen die “ooit gevaccineerd” waren, of die ooit een prik hadden gehad.

“Dit is geen anomalie”, aldus het rapport.

“Wij hebben de door de ONS verstrekte cijfers genomen en hebben [een] grafiek gemaakt met COVID-19 sterfgevallen per maand naar vaccinatiestatus in Engeland tussen 1 april 2021 en 31 december 2022, een periode van 21 maanden.

“Mei 2021 kende het laagste aantal COVID-19 sterfgevallen, met 205 onder de gevaccineerde bevolking en slechts 84 onder de ongevaccineerde bevolking.

  Er wordt al lange tijd gewaarschuwd tegen herhaald gebruik van mRNA-preparaten

“Maar schiet een jaar vooruit en we stellen vast dat het aantal COVID-19-doden met 450% is gestegen, met 1.494 onder de gevaccineerden en slechts 96 onder de ongevaccineerden,” legt het rapport uit.

“Als de Covid-19-injecties effectief waren, zouden we toch verwachten dat het aantal sterfgevallen van jaar tot jaar zou afnemen in plaats van toenemen?”

“Het aantal COVID-19 sterfgevallen onder de ongevaccineerde bevolking is bijna verwaarloosbaar geworden,” stelt het rapport.

Ondertussen zijn de sterfgevallen onder de gevaccineerde bevolking significanter geworden naarmate de tijd verstrijkt.

“Zo waren er tussen 1 april en 31 december 2021 17.150 COVID-19-doden, waarvan 13.116 onder de gevaccineerden en 4.034 onder de ongevaccineerden,” verklaart het rapport.

“Dit betekent dat 76,5% van de COVID-19 sterfgevallen plaatsvond onder de gevaccineerden, terwijl 23,5% van de sterfgevallen plaatsvond onder de ongevaccineerden.”

Uiteindelijk steeg het aantal Covid-doden onder de gevaccineerden tot 94%, concludeert het rapport.

Het rapport merkt op dat “9 op de 10 COVID-19 sterfgevallen in de afgelopen 21 maanden” afkomstig zijn van de “volledig gevaccineerde bevolking”.

“Dit zijn niet het soort cijfers die je zou verwachten als de COVID-19 injecties werkelijk tot 95% effectief zijn in het voorkomen van overlijden, toch?”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne stuurt meer versterkingen naar Bakhmut “vleesmolen” – Ongeveer 540 Oekraïense soldaten gedood binnen 24 uur
Volgend artikelWanneer u een goede zet ziet, zoek dan een betere
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. ja wacht even.
  het virus is nooit aangetoond en die test is nergens voor geschikt.
  overleden geprikten kunnen dus nooit coviddoden genoemd worden

  • Nog erger !
   Als je eens een berekening maakt en kijkt naar de categorie OOIT-COVID-GEVACCINEERDEN.
   Dus ook iedereen die ooit een covid-vaccin heeft gekregen meetelt bij de groep gevaccineerden.
   (wetenschappelijk juist want het zgn. spike-eiwit gaat nooit meer uit je bloed; hoewel hier ook andere zienswijzen voor bestaan, maar goed !)
   Dan heb je waarschijnlijk 98% gevaccineerden onder de overledenen.
   Deze berekening is simpel te verifiëren: neem het officiële cijfer (aantal) van de NOG NOOIT COVID-GEVACCINEERDEN van een land, pas hier de normale jaarlijkse sterfte op toe, trek dit cijfer af van de totale sterfte in het land en u hebt een zeer duidelijk beled van het echte aantal en de echte schade die alle COVID-GEVACCINEERDEN is aangedaan.
   WELKE STATISTICUS WIL ER EENS DE INTELLIGENTE UITHANGEN ???????
   “STEIGSTRA” of hoe heet die man ook weer ?
   Ik heb eens flink gereageerd op de site van MDH (Maurice de Hond), de eindeloze reeds jaren durende slappe koffie die daar werd geproduceerd werd mij op een gegeven moment te veel.
   Mijn simpele vraag aan de heren was de volgende:
   VANAF WANNEER, m.a.w. vanaf welk AANTAL UNIEK EENDUIDIGE CORRELATIES spreekt men in de statistiek van CAUSALITEIT en zelfs van ONTEGENSPREKELIJKE CAUSALITEIT ?

   Uiteraard GEEN ENKEL ANTWOORD…….. en helaas werd mijn reactie even later verwijderd, hoe sterk toch !!

   Ach ja, en dus geen antwoord van STATISTICUS Steigstra (of Stijgstra)
   Mijn vraag was nochtans duidelijk zoals die voor iedereen duidelijk zou moeten zijn.
   NOGMAALS, wat staat er in de “WETENSCHAP DER STATISTIEK” vermeld als “ONTEGENSPREKELIJKE CAUSALITEIT”, vanaf hoeveel uniek éénduidige CORRELATIES ?
   Als hier niets over bestaat is dit een NON-WETENSCHAP ! Of er is werk aan de winkel !
   Excuseer mij de zware woorden .

 2. X
  @Redactie.

  Kunnen jullie svo de (originele) bron vermelden?

  Mijn familie wordt zachtjes aan wakker, maar zonder officiële bronnen blijft het slechts ‘van hiren zeggen’ of slechts ‘een mening’.

  Ook ik heb al de jaren mij laten informeren (onderzocht) naar wat (officiële) bronnen vertellen.

  Uiteraard zie ik de elite, msm etc. never als (officiële) bron, zij liegen ons al decennia voor….

  Alvast dank en ik zie er naar uit.

 3. De serums werken goed, sta nu voor een winkelcentra en ben ff de tel kwijt aan het aantal ’trekkebeentjes’ en motorisch gestoorde..

  • Dat is mij ook opgevallen.
   Veel jonge mensen die met stokken lopen. Die zeer moeilijk lopen, en gezien de verslagen die uit de mortuaria komen ( vnl. uit Engeland ) hebben veel mensen een rubberachtige substantie in hun bloed vaten zitten die op den duur de hele circulatie verstoppen, met gevolg overlijden.
   Men noemt het bloed klonters/ stolsels maar het is een vaste structuur die meer op rubber lijkt en dat heeft gestold bloed niet…..
   Maar er lopen inderdaad heel veel “ kreupelen “ rond.

 4. Coviddoden bestaan niet. Punt. Coronavirus, aidsvirus, influenzavirus, mazelenvirus etc etc. Allemaal LEUGENS!

 5. de PCR TEST TEST NIET VOOR COVID
  dus die ongevaccineerden zijn aan iets anders gestorven, frontnieuws is gewoon STRONTNIEUWS

  • nou meneer ik ken de mensen hoor die er aan overleden zijn .en maar niet te spreken wat ze allemaal voor vreemde kwalen ze hadden.en wat zeiden die mensen?ik weet niet wat ze in mijn lijf hebben gespoten.,dus ze hadden het wel degelijk in de gaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in