Singulariteit? Het is een toekomstige periode waarin het tempo van de technologische veranderingen zo snel zal zijn, de impact ervan zo diep, dat het menselijk leven onomkeerbaar zal veranderen.” ~ Ray Kurzweil, The Singularity is Near: When Humans Transcend Biology

Dit onderwerp zal waarschijnlijk zeer vreemd zijn voor de meesten, zal door velen worden vermeden, en zal zeker degenen beledigen die zich vastklampen aan een god of religie in de hoop op een eeuwig leven, door bepaalde dogma’s te aanvaarden die in het verleden zijn vastgelegd door oude geloven, religies, kerken, vorsten of heersers. Zij die afhankelijk zijn van wat tegenwoordig “wetenschap” wordt genoemd, zijn misschien meer geïnteresseerd, maar zien doorgaans niet zo duidelijk de ware vertakkingen van deze wereld die vandaag de dag wordt geschapen. Het gezegde “leven in interessante tijden” krijgt een nieuwe betekenis gezien onze omstandigheden, en de grote “vooruitgang” van “kunstmatige intelligentie”, technologische ontdekkingen, en de drang naar wereldwijde dominantie, die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden, schrijft Gary D. Barnett.

Wat de meesten van ons allemaal neigen te vergeten, is de geschiedenis van de mens, althans wat bekend is of wordt geacht bekend te zijn, ongeacht welke overtuigingen of doctrines worden aanvaard. De nieuwe wereld die zich voor ons ontvouwt, of die nu wordt bekeken vanuit een traditioneel, modern of futuristisch perspectief, is er een van grote verwondering. Dit betekent niet dat hij alleen goed of slecht is, of alleen mooi of slecht, want hij is veel ingewikkelder dan men zich kan voorstellen. De reden dat het zo complex is, is strikt te wijten aan het onbekende, aangezien de mens letterlijk niets weet van alles wat er te weten valt, en met de drang naar de Singulariteit, wereldheerschappij en massale kunstmatige intelligentie, hoe kan iemand zeker zijn van de uitkomst?

Zij die geneigd zijn mee te gaan in het idee dat alle verandering en vooruitgang van de menselijke geest en het menselijk lichaam, althans vanuit het standpunt van kunstmatige verbetering van “kennis, hersenvermogen en levensduur van het leven met technologische middelen, alleen het veronderstelde voordeel van “eeuwig” leven en “intellect” met kunstmatige middelen in overweging nemen. Er kunnen zeker vele voordelen zitten aan het ontsluiten van de kracht van de geest, maar men moet begrijpen hoe dit proces in zijn geheel in elkaar zit, en wie het controleert.

  Het Westen - in de vicieuze cirkel van zelfvernietiging

Men laat zich gemakkelijk misleiden door alleen naar de voordelen te kijken zonder het proces te onderzoeken, en dat kan gemakkelijk een dwaas spel worden gezien de normale menselijke neiging. Alleen kijken naar wat er gebeurt als gevolg van technologische vooruitgang, en het “goede” dat het kan brengen, is waarschijnlijk erg kortzichtig. Zal er een utopische samenleving zonder oorlogen en samenwerking ontstaan? Zullen mensen worden geprogrammeerd om superintelligent te zijn, en alleen in harmonie met elkaar kunnen leven? Zal de “hemel” op aarde het resultaat zijn, of zullen alle touwtjes in handen zijn van een meesterklasse van controleurs? En wie zal worden geselecteerd om te leven of te sterven in deze nieuwe wereld die wordt geschapen?

De andere kant van deze nieuwe wereld kan worden gezien als volledig dystopisch van aard. Kan de mens zijn eigen wezen zo veranderen dat hij buiten het domein van het natuurlijke kan leven ten gunste van het bovennatuurlijke? Of zal deze transformatie leiden tot een maatschappij van drones, die allemaal handelen op basis van een geprogrammeerde enkelvoudige identiteit? Kan echte vrijheid bestaan in een wereld van gecomputeriseerde transhumane bewoners? Kan biologische engineering met nanotechnologische middelen een betere wereld tot stand brengen? Welke soort mens zal het resultaat zijn van de toevoeging van nanotechnologie aan dit proces? Zullen mensen wel bestaan in een wereld waarin mensen kunstmatig worden verbeterd en bestuurd door computersystemen? Men moet zich afvragen of dat werkelijk leven is, of is het een wereld van gecontroleerde robots?

In al die tijd dat de mens op deze aarde is geweest, is zijn klim van het begin, waarin overleven het enige doel was dat werd nagestreefd, naar de moderne tijd waarin overleven kan worden overgelaten aan wetenschappelijke en technologische vooruitgang, langzaam en incrementeel geweest, en de vruchtbare vooruitgang heeft misschien zijn hoogtepunt bereikt gezien onze huidige staat van zijn. Vandaag de dag gaat alles razendsnel. De mensheid is altijd een puinhoop geweest, en onmenselijkheid is door de hele geschiedenis heen evident geweest. In dit stadium zou ik willen stellen dat de mens, zelfs met de komst van intellectuele vooruitgang met technologische middelen, het toppunt van menselijke groei al heeft bereikt, en nu het meeste van het goede opgeeft om zichzelf te vervangen door een niet-menselijke, mechanische versie, gecontroleerd door technocraten. Zou dit een poging zijn gebaseerd op het veronderstelde falen van de mens om ooit langdurige liefde, vrede, harmonie en universele kennis te bereiken met de rest van de mensheid, of zou het de zeer gecontroleerde conclusie kunnen zijn die voor altijd wordt nagestreefd door de weinigen die ervoor kiezen om over alle anderen te heersen? Dit onderscheid is van vitaal belang om te begrijpen, want waar we vandaan komen is net zo belangrijk als waar we naartoe gaan.

  De Bud Light opstand - Woedende patriotten verwerpen "Woke" indoctrinatie

Hoe geavanceerd de veronderstelde wetenschap, technologische groei en kunstmatige intelligentie ook lijken, we lopen waarschijnlijk ver achter bij het begrijpen van de realiteit van de werkelijke “vooruitgang” die is bereikt en wordt nagestreefd op het gebied van technologie. In het verleden zijn de meesten in het ongewisse gebleven over wat er werkelijk bekend is en wat er werkelijk bestaat, omdat geheim militair onderzoek onbekend is gebleven, en velen zouden beweren dat wat het “publiek” op een bepaald moment weet, twintig jaar achterloopt. Hoeveel wordt er verborgen gehouden? Wat is eigenlijk bekend en wordt nagestreefd door de controlerende “elite” die de regering en het leger bestuurt? Hoe duister zijn hun geheimen? Loopt dit complot van evolutionair transhumanisme ver vooruit op wat door de massa wordt herkend?

Om tot dit niveau van “denken” van de velen te komen, moesten de verworvenheden van de mens, de veronderstelde moraal, de geschiedenis en de maatschappelijke normen worden vernietigd en gedemoraliseerd, zodat het kunstmatige leven door de kudde zou worden gezocht en begeerd. Gezien alles wat er gebeurt, de absolute haat en verdeeldheid die duidelijk is, het verlies van vrijheid, de krankzinnige drang naar wereldwijde dominantie en het massale geloof in gelijkenis en gelijkheid, überhaupt ten koste van anderen en het leven zelf, kan men niet anders dan het teken aan de wand zien. Om deze volledig gecontroleerde, technologische, gecomputeriseerde niet-menselijke wereld te bereiken, een wereld waarin het bestaan van robots noodzakelijk en essentieel wordt geacht om te overleven, moet de mentaliteit van de kudde zodanig worden veranderd dat het verlaten van deze soort wordt aanvaard als heilzaam.

Dit is geen sciencefiction, dit is een wetenschappelijk feit. Veel van wat er vandaag gebeurt, is slechts een deel van het plan om de hele mensheid te vangen en te controleren in een technocratisch systeem. Wanneer technologie nuttig is, en bedoeld is om pijn en lijden te verlichten, of het leven beter en efficiënter te maken, dan kunnen mensen daarvan genieten, maar wanneer diezelfde technologie wordt gebruikt om de samenleving te ontmenselijken, om mensen in machines te veranderen, om het leven kunstmatig te verlengen op een levenloze manier, zijn we dan beter af, of vernietigen we ons eigen bestaan? Ieder van u moet beslissen hoe ver u bereid bent te gaan in dit menselijke experiment.

  Voor de huidige generatie jongeren: "Lieve kinderen, we maken ons zorgen over jullie"

Het lijkt neer te komen op controle. In een wereld van fantasie, waar men voor altijd leeft als een machine, wie controleert dan de machinerie van het leven? Transhumanisme aanvaarden is controle aanvaarden; ik denk dat dit de voor de hand liggende conclusie is. Zullen de weinigen de velen controleren in een wereld van robots? Zullen liefde, mededogen, empathie, vreugde en natuur in een dergelijke wereld bestaan?

Hebben mensen spiritueel bewustzijn en een bewust begrip van het leven van buitenaf of van binnenuit? Dit is een vraag die volgens mij nooit goed is beantwoord, ongeacht de vele geloofssystemen die het tegendeel beweren. En zo ja, kunnen wij die innerlijke mentale energie vasthouden in een niet-biologisch lichaam en geest die met kunstmatige middelen zijn gecreëerd? Eigenlijk weet niemand het zeker, en in dit stadium van het spel kan dat ook niet. Men gelooft er zelf in, maar niemand heeft tot nu toe ooit de zin van het hele leven gevonden of bewezen. Gelooft men werkelijk dat het niet-menselijk maken van mensen die specifieke kennis zal bevorderen? Het lijkt van niet, maar begrijp dat controle de sleutel is. Computers zijn niet menselijk, maar worden door mensen bestuurd. Als het ooit andersom is, heeft de mensheid het dan overleefd?

“Uniekheid is als een handtekening, niemand kan die exact namaken.” ~ Michael Bassey Johnson


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en TranshumanismeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelValse beweringen over Rusland blijven de visie van het “Westen” vertroebelen
Volgend artikelDe nederlaag van nazi-Duitsland… slechts een pauze voor het fascisme, zoals blijkt uit de proxy-oorlog van de NAVO in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De mens (massa) is niet meer te redden.
  Om maar een ongelofelijk voorbeeld in Nederland te noemen.

  Het dodenherdenkingsfeest mer duitsers, een za moordenares en die oekrie nazi. En niemand die het respect, verstand of algemene ontwikkeling heeft dat het ongehoord is want zonder de Russen was dat Duitsertje niet uitgeschakeld.
  Diepe schaamte dat dat pedoland mij achtervolgt….
  Ik ben niet verantwoordelijk voor de daden van mijn ouders, ik heb nooit een nationaliteit erkend en zal dat ook nooit doen!

  En de geïnjecteerde slaven zitten vast in het 5G netwerk met hun spyphone vergroeid in hun hand… we kijken toe naar het einde van een “beschaving”. Onze hersenen zijn onze last. Ontspoorde apensoort.

 2. Beste Adriaan W.
  Laat men bij dat figuur zijn kop maar openbreken en bestuderen hoe absurde zieke waan er aan de binnenkant uit ziet.

  • Tigron mei 13, 2023 at 12:17

   Ja beste Tigron het is tenenkrommend, alleen de 2% onafhankelijk kritische mensen slapen niet meer zó goed na het lezen en horen van deze kwaadwillende figuren die in elke Westers politiek zijn geïnfiltreerd door Klaus Schwab en zijn henchmen.

 3. ??? Zegt men bij de start, een beetje als bevestiging of bedenking :
  “..Het is een toekomstige periode waarin het tempo van de technologische veranderingen zo snel zal zijn, de impact ervan zo diep, dat het menselijk leven onomkeerbaar zal veranderen.”….
  Is dit zeker ?
  Verder allemaal vragen en bedenkingen…en “…In al die tijd dat de mens op deze aarde is geweest, is zijn klim van het begin, waarin overleven het enige doel was dat werd nagestreefd….”
  Bent u zeker dat het enige doel van de mens het “overleven nastreven is” ? Wie zegt dit, Wie WIL dit ?
  U zegt : “..In dit stadium zou ik willen stellen dat de mens, zelfs met de komst van intellectuele vooruitgang met technologische middelen, het toppunt van menselijke groei al heeft bereikt,…”
  Tot waar had u meer gewenst dat de mens zou kunnen groeien ?…
  ??? “…Zou dit een poging zijn gebaseerd op het veronderstelde falen van de mens om ooit langdurige liefde, vrede, harmonie en universele kennis te bereiken met de rest van de mensheid, …”
  Maar de mens heeft nog nooit, buiten enkele uitzonderingen, die langdurig Liefde, vrede, harmonie en universele kennis kunnen doorleven.
  En, WIE zijn die uitzonderingen die dit wel kunnen of gekund hebben ? De “Waar Verlichtte” of getranscendeerde mens, de mens die zijn “wedergeboorte” heeft mogen doorleven zoals DE Boeddha of Jezus of ze “Ware ZEN mens”…ja, want deze mensen leven in “Overvloed aan Liefde , vrede , harmonie, universele kennis = die bovenaardse wijsheid mogen ontvangen, bovenaardse intelligentie die de wetenschap wil vinden binnen “technologie” wat onmogelijk is want A.I. is en blijft namaak van het reeds bestaande. De “buitenaardse intelligentie of universele kennis IS constante creatie naar aanleiding van de “roeping” die de mens mag vinden, ontvangen eens men zijn “Ware Verlichting” mag doorleven en DIT heeft niets te zien met religie of sekte of één of andere “oude stellingen”, neen want een “Waar Verlicht” mens leeft constant in de vernieuwing van dit moment.
  Want DIT is de mensheid verloren en DIT meer en meer door alle mogelijke vormen van “namaak” via technologie, Artificiële intelligentie, robot situaties enz….
  Het is net DIT naar waar de mens op zoek is en nooit kan vinden door zijn eigen “onbewust zijn=ego” door “denken te weten = ego”, hoe intelligent de mens ook mag zijn…
  Zegt u : “…Hoe geavanceerd de veronderstelde wetenschap, technologische groei en kunstmatige intelligentie ook lijken, we lopen waarschijnlijk ver achter bij het begrijpen van de realiteit van de werkelijke “vooruitgang” die is bereikt en wordt nagestreefd op het gebied van technologie….”
  Maar die werkelijke “vooruitgang” kan enkel en alleen gevonden worden doorheen het mogen terugvinden, elk mens op zich, van zijn “Wijsheid” = die buitenaardse intelligentie die wij mogen ontvangen eens wij “effectief mogen ontwaken” = de Ware Verlichting mogen doorleven.
  De mens is de onverzadigbare Hebzuchtige, overgevoelsmatige verloren ziel geworden, nooit tevreden, nooit genoeg…hoe meer, hoe meer ze nog willen… en blijvend zoeken naar Liefde / vrede / Harmonie dit alles voor zich uit wegduwend in een “totaal onbewust zijn=hebzuchtig ego”,… hier ligt het grote probleem bij de mens zelf en dit wordt steeds erger.
  Evolutionair transhumanisme is gewoonweg de mens die WIL transcenderen, de mens die WIL de “transcendentie doorgaan” en denkt dat men hiervoor transgender moet zijn, van man vrouw worden of vice versa wat in feite helemaal niet intelligent zijn is.
  Zegt u : “..Om deze volledig gecontroleerde, technologische, gecomputeriseerde niet-menselijke wereld te bereiken, een wereld waarin het bestaan van robots noodzakelijk en essentieel wordt geacht om te overleven, moet de mentaliteit van de kudde zodanig worden veranderd dat het verlaten van deze soort wordt aanvaard als heilzaam….” = de ontzielde mens…
  WIE WIL DIT ? De Reset, alle mensen willen Resetten naar “hun hand, hun ego, hun onbewust zijn” ?
  Zegt u : “..Dit is geen sciencefiction, dit is een wetenschappelijk feit…”
  De wetenschap is ook maar een “denken te weten” en 9 op de 10 keer zit de wetenschap er rats naast !
  Kan men de wetenschap vertrouwen ? Biden zei in zijn opening speech : “Wij baseren ons enkel en alleen op de wetenschap “!
  Vind u dit aanvaardbaar ? Baseert u zich enkel en alleen op de wetenschap, de grootste sekte ter wereld, de Reset ?
  Zegt u : “..Ieder van u moet beslissen hoe ver u bereid bent te gaan in dit menselijke experiment…”
  Best is dit “menselijk experiment, deze “tijdgeestwaanzin” zo snel mogelijk stoppen en allen dringend terug keren naar een “gezond verstand” want dit alles wordt geschapen door ziekelijke geesten die niet kunnen weten dat ze ziek zijn want ze zijn “totaal onbewuste mensen = ego’s”= gevaarlijkste dieren op aarde”. Vandaar deze 3e wereldoorlog.

  • Beste Hilde Plasman, ik kan je helemaal volgen!
   Bedankt dat je de moeite hebt genomen om uitgebreid op het artikel in te gaan.
   Wat er momenteel gaande is met het LBTGQ+ is een door de donkere machtswellustelingen bedacht idee om de mensen in verwarring te brengen en dit valt samen met de technologische ontwikkelingen die op zich niet verkeerd zijn, maar wel verkeerd gebruikt worden.
   Klaus Schwab verkondigd dat God dood is en Harari denkt zelfs beter dan God te zijn. Dergelijke mensen leven volkomen in hun hoofd of te wel vanuit hun ego. Mogelijk hebben ze hun ziel aan de duivel verkocht. Denk aan de Luciferianen en de Satanisten waarvan er veel meer van zijn, binnen de 0,01% van de zogenaamde globale elites en hun schoothondjes.

   • Bedankt Hindrik, idd, exact zo is het. Deze mensen willen de mensheid ontzielen en heel eerlijk gezegd, reed bijzonder veel mensen zijn ontzield geen van hen die er “bewust van” kunnen zijn, deze mensen hebben geen normen en waarden meer en staan klaar om iemand als ik te vermoorden, binnen religieuze kringen zijn dit de inquisitors. Eigenaardig genoeg zijn er veel ZO.

 4. Hoe en wat enz enz.. het leven is een cyclus, de Natuur blijft zijn ding doen ongeacht welke kleine rol de mensheid ook speelt… het dierenrijk bv heeft zich van Dinosaurussen (en daarvoor) tot nu ook steeds veranderend en aangepast.. altijd tot in de eeuwigheid…welke rol wij daar in spelen is gewoonweg bijzaak..we zijn er dan toch niet meer.. simpel niet ✌️🤗

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in