John W. Ryan, directeur van de Conference of State Bank Supervisors (CSBS), is op 59-jarige leeftijd overleden. Zijn homo-echtgenoot, Thomas Hogglestock, maakte op Twitter regelmatig laatdunkende opmerkingen over ongevaccineerde mensen. De twee waren meerdere keren met Pfizer gevaccineerd.

Op 16 januari tweette Hogglestock dat hij zijn homo-echtgenoot dwingt zijn vaccinatiekaart te laten zien telkens als hij de keuken binnenkomt. Hij zei ook dat de vaccinatieplicht in restaurants “eindelijk” van kracht is geworden.

Een paar dagen later, op 20 januari, noemde hij mensen die niet gevaccineerd of geboosterd waren een “asshole”.

Hogglestock was vier keer gevaccineerd, Ryan drie keer. Hij was ook verbaasd dat zijn partner na drie injecties Corona kreeg en dat hijzelf positief testte na vier injecties. Hij gaf de schuld aan mensen die geen gezichtsmaskers droegen.

Op 17 mei schreef Hogglestock op Twitter dat zijn man de nacht ervoor was overleden. “Het was plotseling en onverwacht. Ik ben diep bedroefd.”

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voeg al deze nieuwe getallen samen, en wat spellen ze? D-E-P-O-P-U-L-A-T-I-EVolg Frontnieuws op Telegram

  Het tijdperk van de long vax is stilletjes gearriveerd nu Yale-onderzoekers de symptomen gedetailleerd beschrijven

Lees meer over:

Vorig artikelOverzicht militaire situatie in Kherson op 20 oktober: Oekraïens offensief blijft bloedig steken (Video’s)
Volgend artikel80 Canadese artsen DOOD als gevolg van COVID-19 vaccinmandaten terwijl het dodental blijft stijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  1. Heb me de moeite genomen de verschillende vernederende en beledigende kommentaren te lezen betreffende niet geprikten dewelke dit Hogglestock individium heb geplaatst in social media. Na dit te hebben gelezen kan ik alleen maar zeggen. GOOD RIDDANCE. Hoop dat ook hij spoedig zijn partner zal volgen in hel.

  2. Krijgt dat narcistje Hogglestock ook weer een beetje laatste aandacht. Straks weet hij zich geen raad hoe hij zijn debiele behoeftes moet bevredigen. Hogglestock…

  3. Homo of niet: er zijn assholes van allerlei kunne, die menen als rechtgeaarde fascisten de vrije mens zijn/ haar mening op te dringen.
    Ik maakte zelf mee, dat mensen mij ” een moordenares van mijn naasten” noemden omdat ik die gifprikken weigerde. Dit soort komt bij mij dus niet meer over de drempel
    !

  4. Zo’n complete gek als Hogglestock krijgt weer veel te veel aandacht. Denk maar niet dat deze volslagen idioot ook maar denkt dat z’n “echtgenoot” aan de prikjes is overleden. Voor die conclusie is hij werkelijk veel en veel te dom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in