Een jaar geleden, op 13 december 2021, legde ik uit waarom ik vreesde dat degenen die de covid-19 prik hadden gekregen, hersenbeschadiging zouden kunnen oplopen.

Die vrees was reëel. Ik geloof nu dat veel van degenen die geïnjecteerd zijn met de giftige covid-19 troep hersenbeschadiging hebben opgelopen. Ik geloof dat hun hersenbeschadiging hun schijnbaar bizarre gedrag verklaart, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Er is vastgesteld dat er veel is dat nog niemand weet over de covid-19 prikken. De gretigheid van de Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency in het Verenigd Koninkrijk om een vergunning te verlenen voor een product waarover informatie leek te ontbreken, is nooit afdoende verklaard. We weten echter wel dat, zoals ik als eerste onthulde, de MHRA een enorme som geld ontving van de Bill and Melinda Gates Foundation – die financiële banden heeft met producenten van prikken zoals Pfizer.

Wat het effect op de hersenen betreft, is de grote vraag: kunnen de lipide nanodeeltjes de mRNA prik door de bloed-hersenbarrière voeren?

De bloed-hersenbarrière is een semi-permeabele barrière van cellen die voorkomt dat sommige stoffen in het bloed de beschermende vloeistof rond het centrale zenuwstelsel binnendringen.

Het is van vitaal belang om te weten of dit gebeurt, want als het gebeurt, zijn alle kansen verkeken op wat er met de hersenen kan gebeuren.

En per slot van rekening worden vloeibare nanodeeltjes al gebruikt om andere geneesmiddelen over de bloed-hersenbarrière heen te brengen.

Als de LNP’s het mRNA in de hersenen brengen, kunnen de neuronen, de hersencellen, door het immuunsysteem van het lichaam als vreemd worden aangemerkt. En als er meer boosterprikken worden gegeven, wordt het probleem erger.

  COVID-19 vaccinatie kan volgens de gezondheidsautoriteit CDC tot 2,5 decennia van het leven van een man afnemen

De zorg is dat hersencellen het doelwit worden en worden gedood door cytotoxische T-cellen.

Er is nu vastgesteld dat mRNA is aangetroffen in alle menselijke weefsels behalve de nieren. Het is aangetroffen in hart, long, lever, testikels – en hersenen. Uit een Japans onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat het vaccin wel degelijk in de hersenen terechtkomt.

Ook verontrustend is het feit dat onderzoekers hebben opgeroepen tot studies om een eventueel verband tussen de vaccins en acute CNS-demyelinisatie te onderzoeken.

Hoeveel schade zal dit aanrichten?

Hoe lang duurt het voordat hersenschade kan worden vastgesteld?

Ik heb geen flauw idee.

En ook niemand anders.

In een normaal experiment met een nieuw geneesmiddel zouden artsen alle mogelijke problemen onderzoeken en controleren alvorens het geneesmiddel vrij te geven voor algemeen gebruik.

Maar de covid-19 injecties worden aan miljarden mensen gegeven zonder dat iemand enig idee heeft wat er zal gebeuren.

Als u een prik hebt gekregen, lijkt de eerste zekerheid te zijn dat het mRNA-vaccin uw hersenen zal binnendringen.

De tweede zekerheid is dat hoe meer injecties u krijgt, hoe gevaarlijker dit zal zijn.

Hoeveel van uw hersencellen zullen afsterven, zal alleen de tijd leren. En kinderen zullen natuurlijk kwetsbaarder zijn omdat ze sowieso kwetsbaarder zijn en omdat ze waarschijnlijk langer zullen leven.

Sommige deskundigen, adviseurs en regelgevers zullen u vertellen dat de risico’s klein zijn. Maar hoe kunnen zij dat weten? En wat is klein? Ze hebben ons verteld dat de bloedstollingsproblemen klein zijn.

Naar mijn mening is een van deze prikken hetzelfde als een enorme dosis LSD nemen en afwachten wat er gebeurt. En hopen dat je niet eindigt als Peter Green bijvoorbeeld.

  Het plan - WHO's tien jaar infectieziekten (2020 tot 2030), leidend tot wereldtirannie

En vergeet niet dat de covid-19 injecties niet voorkomen dat u covid-19 krijgt en dat u het doorgeeft. Volgens de eigen richtlijnen van de NHS in het Verenigd Koninkrijk kunt u nog steeds covid-19 krijgen of verspreiden, zelfs als u drie prikken hebt gehad.

De keuze om zich al dan niet te laten prikken moet aan u zijn.

Maar regeringen willen deze prikken verplicht stellen.

En artsen, die zich zouden moeten schamen, zijn nu omgekocht om deze troep in te spuiten bij baby’s en zuigelingen – die onmogelijk hun toestemming kunnen geven om deel te nemen aan dit Mengeliaanse experiment.

Op mijn websites www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org vindt u links naar meer informatie.

Als deze prik werd gegeven voor een dodelijke ziekte met een sterftecijfer van 50%, dan waren de risico’s misschien de moeite waard. Dat is niet het geval en dat zijn ze ook niet.

Iedereen die nog steeds de covid-19 prik promoot en geeft zou als crimineel moeten worden beschouwd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Chemotherapie – De enge, onthutsende waarheid over de fraudeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates betrapt terwijl hij toegeeft dat ‘schone energie’ een zwendel is van het WEF voor Great Reset
Volgend artikelFascisme in de EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Wat heeft deze man het vanaf het begin af aan bij het juiste eind.
    Hij gaat af op feiten maar weet diep in zijn hart ook wel dat alle geinjecteerden binnenkort zullen overlijden.

      • Het wordt hoog tijd dat alle huisartsen die meegedaan hebben aan het cojonabedrog en de gifinjecties hebben gezet berecht worden en de doodstraf krijgen. Dan maar bijna geen huisartsen meer. Hebben we tenminste weer een aantal zware criminelen minder. Ze helpen je wel als je ziek bent, ze helpen je dan namelijk de vernieling in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in