Een miljardair van joodse komaf die een naziregime in Oekraïne financiert om zijn bevelen uit te voeren, gaat verder dan een cynische berekening. Voor George Soros is dat waar het kapitalisme om draait.

Het door de NAVO gesteunde regime in Kiev voert nieuwe draconische wetten in die alle afwijkende vrije meningsuiting zullen uitbannen. Elke mening die niet overeenstemt met het regime wordt beschouwd als verraad en illegaal, en zelfs onderworpen aan vervolging en gewelddadige onderdrukking, schrijft Finian Cunningham.

De nieuwe wettelijke bevoegdheden bekrachtigen een wrede campagne tegen onafhankelijke media in Oekraïne, die de afgelopen vier jaar onder president Vladimir Zelensky is gevoerd. Politieke oppositiepartijen en nieuwsorganisaties zijn inmiddels uitgeschakeld en andersdenkende journalisten zijn met geweld aangepakt of in ballingschap gestuurd. De giftige trend tegen het vrije woord kan worden teruggevoerd tot de door de CIA gesponsorde staatsgreep van Maidan die in februari 2014 de gekozen regering in Oekraïne ten val bracht.

Die staatsgreep bracht in Kiev een extreem-rechts regime aan de macht dat zich beroemt op vroegere samenwerking met nazi-Duitsland. Meer dan een miljoen Joden werden uitgeroeid door Oekraïense fascisten namens het Derde Rijk.

De tegenstrijdigheden van het regime in Kiev zijn niet te overzien. De zittende president, Zelensky, is naar verluidt van joodse afkomst. Toch wordt zijn regime gesteund door paramilitairen die nazi-gezind zijn, zoals de Azov- en Aidar-regimenten die de ruggengraat vormen van de Oekraïense strijdkrachten. De financiële beschermheer van Zelensky is de Oekraïense oligarch Igor Kolomoisky, die ook joods is, en toch financiert Kolomoisky neonazistische paramilitairen.

Westerse regeringen die beweren hoeders te zijn van “democratie” en “vrijheid” hebben voor miljarden dollars aan wapens gepompt naar het fascistische regime in Kiev onder leiding van een Joodse president. De westerse regeringen en media proberen die tegenstrijdigheid recht te praten door te beweren dat het regime van Zelensky een “democratie” is en door de feiten van zijn nazi-gedrag te verdoezelen. De bewapening van Oekraïne sinds 2014 door de Verenigde Staten en andere NAVO-leden stuurt roekeloos aan op een wereldoorlog met Rusland. Westerse zogenaamde democratieën staan op één lijn met het fascisme in een beginnende oorlog tegen Rusland die zou kunnen eindigen in een nucleaire catastrofe. Voor degenen die historische aandacht besteden aan de werkelijke oorzaken en geopolitiek van de Tweede Wereldoorlog – het samenspel van de westerse mogendheden en nazi-Duitsland – en de daaropvolgende Koude Oorlog, komt de huidige confrontatie wellicht niet als een verrassing.

  Soros valt samen met Pelosi Facebook aan: De overheid zou moeten beslissen wat mensen op social media plaatsen

De betrekkingen van één westers publiek figuur met Oekraïne zijn bijzonder verbazingwekkend in hun ongerijmdheid. George Soros, de Amerikaanse miljardair-filantroop, was een vroege supporter van politieke veranderingen in Oekraïne na de onafhankelijkheid van de Sovjet-Unie in 1991.

Via zijn Open Society Foundation maakte Soros miljoenen dollars vrij om de overname van de Maidan-revolutie in Kiev te stimuleren. Soros werkte hand in hand met de Amerikaanse regering en haar CIA-agentschappen voor regimeverandering, zoals National Endowment for Democracy en USAID, om “burgergroepen” en een reeks media-organisaties op te richten die anti-Russische standpunten propageerden.

Soros’ Open Society Foundation verklaart tot op de dag van vandaag “achter Oekraïne te staan” en beschuldigt Rusland van een “aanval op de democratie”. De OSF heeft een fondsenwervingsdoelstelling van 45 miljoen dollar die naar eigen zeggen zal worden gebruikt om “de Oekraïense burgermaatschappij te beschermen”.

De realiteit achter Soros’ deugdzaamheidsretoriek is dat het regime in Kiev wordt gedomineerd door nazi-krachten die erop uit zijn elke vorm van onenigheid en vrije meningsuiting de kop in te drukken, zoals blijkt uit de repressieve nieuwe mediawetten.

Zelfs door Soros gefinancierde westerse niet-gouvernementele organisaties zoals Reporters Without Borders en het in de VS gevestigde Committee for the Protection of Journalists hebben de schokkende aanval op de vrijheid van meningsuiting door het Zelensky-regime veroordeeld.

Dit is niet alleen een ongelukkige kwestie van slecht gezelschap. Soros en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, samen met toenmalig vicepresident Joe Biden, hebben een belangrijke rol gespeeld bij het aan de macht brengen van het regime in Kiev in 2014. Zij waren instrumenteel in het opbouwen ervan als een rabiaat anti-Rusland speerpunt dat de vredesakkoorden van Minsk van 2014-2015 verwierp en de huidige oorlog met Rusland aanwakkerde.

  Verrast? Aan Soros verbonden organisatie betaalt borgtocht voor gearresteerde BLM relschoppers

Soros, die al vele jaren publiekelijk een diepe persoonlijke antipathie koestert tegen de Russische president Vladimir Poetin, lijkt Oekraïne handig te hebben gebruikt als geopolitieke speeltuin om zijn persoonlijke en zakelijke belangen te bevorderen. De miljardair-kapitalist heeft zijn oog laten vallen op de privatisering van Oekraïense energie- en landbouwbedrijven. Natuurlijk sluiten de imperialistische belangen van Washington en de NAVO naadloos aan bij de schijnbare filantropie.

Soros wordt er al lang van beschuldigd namens Washington “kleurenrevoluties” te bevorderen om geopolitieke tegenstanders, met name Rusland en China, te destabiliseren.

Het geval van Oekraïne is bijzonder overtuigend. Soros’ vroege betrokkenheid bij het bevorderen van de gewelddadige coup in Kiev leidde rechtstreeks tot de creatie van een extreem, reactionair regime dat plichtsgetrouw de imperialistische belangen van Washington tegen Rusland diende en tegelijkertijd ellende veroorzaakte voor de meerderheid van de Oekraïners. De heersende cabal in Kiev wordt gekenmerkt door corruptie, fascistische wetteloosheid en het verstikken van een versleten burgermaatschappij onder een autocratische Joodse president die geliefd is bij Hollywood en de westerse staatsinlichtingendiensten.

Soros’ grandioze beweringen dat hij “onafhankelijke journalistiek” en een “burgermaatschappij” steunt, blijken in het licht van de huidige onderdrukking van de vrije meningsuiting in Oekraïne pure leugens te zijn.

Dit brengt ons bij de ultieme, misschien wel meest verontrustende tegenstelling: George Soros (92), geboren in 1930 in een Joodse familie, groeide op in Hongarije tijdens de nazi-bezetting en probeerde als adolescent te voorkomen dat hij naar de gaskamer werd gestuurd. Hij heeft toegegeven dat hij zijn Joodse identiteit als christen heeft verborgen. Er wordt beweerd dat hij als tiener heeft samengewerkt met het naziregime in Boedapest door Joodse eigendommen aan te geven voor inbeslagname. Hij ontkent deel te hebben genomen aan enig wangedrag en zegt dat hij slechts een ongelukkige jongeling was die een pro-Nazi agent begeleidde.

  Farage: "Nieuwe vorm van Taliban gesponsord door Soros raast door de Britse steden"

Toegegeven, sommigen onder de antisemitische Amerikaanse rechterzijde hebben geprobeerd Soros belachelijk te maken als een “nazi-globalist”.

Jaren na de oorlog emigreerde Soros naar het Westen en maakte later zijn enorme rijkdom als aasgier-kapitalist die wedt op verliezers. Hij staat bekend als de “man die het Britse pond brak” en maakte op één dag 1 miljard dollar winst tijdens een ineenstorting van de markt in 1992.

Laten we zeggen dat George Soros een buitengewoon goed gevoel heeft voor roofzuchtig opportunisme. Een miljardair van Joodse afkomst die een naziregime in Oekraïne financiert om zijn bevelen uit te voeren, gaat verder dan een cynische berekening. Voor George Soros is dat waar het kapitalisme om draait.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GEORGE SOROS DOSSIER

George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig

Vorig artikel80 Canadese artsen DOOD als gevolg van COVID-19 vaccinmandaten terwijl het dodental blijft stijgen
Volgend artikelDuitsland betaalt voor steun aan Oekraïne door stijgende prijzen en dalende welvaart van burgers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

  • Ja dat had ik ook, die walgelijke smerige kop . Brrrr…yeke🤯
   Gelukkig zijn we over niet zo lange tijd van dat gedrocht af. Lelijke misbaksel is al een eind in de 90 , die zijn dagen zijn geteld. Jammer genoeg heeft die een nageboorte nagelaten. Van hetzelfde soort. Daar moeten we ook nog een oplossing voor vinden.😶‍🌫️

  • Nee juist laten staan als is hij om te kotsen. Heb er maar 1 woord voor gatverdamme. Zo kunnen mensen hem in de ogen kijken en energetisch kapot maken die smerige flikker.

   Smerig satanisch joods reptiel de onmenselijkheid straalt er van af. Gelukkig heeft hij een leeftijd dat hij wel bijna dood moet gaan. De dag dat dat gebeurt hou ik een feestje en vier dat hij zal wegrotten in de hel…

  • Zie je, kijk eens goed, dat elk mens die extreem materialist is en gespeend vh morele, het menselijke, het liefdevolle, het zorgzame, dat bij deze mensen hun uiterlijk naar de aarde wordt getrokken.
   Alles gaat hangen in de zwaarte.
   Hoe duister is deze man wel?

 1. Zou al veel problemen oplossen als Poetin dit soort vuile figuren via infiltranten doet lokaliseren en met een geheime missie ze stuk voor stuk gaat uitschakelen.

  • Juist Atoom! Daar denk ik dan al vele jaren aan…
   Dat is ook de reden waarom ik geloof dat Poetin nog steeds WEF is.
   Die weet ook heel goed wie die 1% is, heeft alle middelen om de wereld te verlossen van dat vergif maar doen het lekker niet!
   In tegendeel; hij geeft zijn volk ook vaccins die overbodig zijn met onlogische maatregelen.
   Neemt de zonen weg van vele moeders om in Oekraïne te gaan sterven.
   Het mooiste is; OOK RUSLAND ZAL MEEDOEN AAN DE CBDC (DIGITAAL GELD)…
   Poetin zit heel duidelijk mee in het plan, als dat nog steeds niet duidelijk is dan maak ik mij ernstige zorgen over het denkvermogen van vele mensen.

   • Een weffer zal nooit een rotchild bank weren uit zijn land verklaar dat dan Jossi??
    Dat heeft hij jaren geleden gedaan.

    Oekraine is een naziland in bezit van America als Putin hier niet tussen stond waren ze allang over de wereld heen gewalst.

    Niemand weet iets zeker maar ik geloof wel in Putin en hoop dat hij de gewenste stappen binnenkort gaat nemen en daar lijkt het wel op.

    Puttin heeft jaren geleden ook de Tartariaanse gegevens vrij gegeven en de Tartariaanse landkaarten dat zou een weffer nooit doen. Dat is zo belangrijk voor hun om stil te houden want dat is de missing link van ons bestaan.

    • Het is een schaakspel de wef heeft veel macht en moet langzaam en strategisch worden afgebroken en mijn gevoel zegt dat dat nu aan het gebeuren is.

     En beste Jossi ga het denkvermogen van mensen niet in twijfel stellen iedereen denkt anders en we moeten uit een wirwar van informatie onze conclusies trekken.

     We zijn net verlost van die trol TRUTH en merk dat de gesprekken hier nu weer goed gaan en er weer ruimte is voor een normale discussie met respect voor andermans mening. Hou dat nu zo a.u.b.

     • Maar verder gaat het best goed mensen de wef (cabal) vrijmetselaarij , skull and bones enz. kijk eens wie dat bezitten en wat ze bezitten langzaamaan gaat alles kapot en hun geldstromen zijn aardig dichtgeklapt.

      Met hun geld kopen ze mensen en financieren ze alle ellende. Hun tijd is gekomen en zonder geld geen macht dus in mijn ogen gaan we de goede kant op.

      • Lol, zelfs de officiële documenten spreken van 10 tot 13 jaar vooraleer mensen gaan snappen dat ze misleid zijn.
       En Poetin heeft nog steeds Rothschild & Co in Moscow sinds de jaren 1990… Ik heb een leger vriend die daar nu woont en ga daar soms logeren! Geloof aub niet alles wat je leest.
       Raar maar uwe vriend TRUTH zag ook het licht, haha.

      • Rationeel discuteren of hij steeds nog wel of niet behoort tot het WEF lijkt hier onmogelijk.
       Eens een WEF lid dan ben je tot je dood een WEF lid!
       Heb gewoon nog wat geduld, lul wat minder als een expert en zie dat je in de midden van de pot plast.

       • naast de pot plast bedoelt u ??? geeft veel vertrouwen iemand als u die nog niet eens een simpel spreekwoord kent.

        En misschien komt u er na 10 tot 13 jaar wel achter dat u misleid bent door Putin omdat HIJ DEED alsof hij een weffer was???

        • nog beter ¨in de midden van de pot plast¨ buitenlander zeker zal wel een turk zijn @KKL jij hebt gelijk die Jossie is een debiel.

   • in de spoetnik vaccins zit geen mnra.

    daarom heeft europa en eu ze niet goedgekeurd.
    als een rus wilde reizen richting eu mocht het geen speotnik of de chinese vaccin zijn.
    die waren afgekeurd door amerika en eu

    • U zou dit eens moeten lezen, en kijk dan meteen even naar de andere artikelen die hier staan.
     Misschien gaan de ogen eens open bij U…

     https://edwardslavsquat.substack.com/p/the-denialism-about-russias-anti

     https://edwardslavsquat.substack.com/p/russias-romance-with-sustainable

     Truth vertelt dingen die U niet leuk vindt, een dat is zijn goed recht.
     Uw zelfingenomenheid, en die van veel anderen hier ook, hindert U bij het vormen van een beter beeld van de echte situatie in Rusland.
     Steek Uw kop maar in het zand, dan gaat het vanzelf weg, hè?
     Poetin zal ons niet komen redden.
     Helaas

     • Vraag gewoon hoe Poetin ons kan redden en ze slagen hier tilt!
      Die uitleg kunnen ze niet geven.
      Ik begrijp wel dat die sukkels hoop nodig hebben.
      Baudet is voor hen heel duidelijk een WEF ventje maar Poetin niet, haha. Voor een linkse idioot is dat logica.
      Kom terug als Truth, je moet gewoon je gat vegen aan hen.

      • @ Jossi, dank voor je reactie.
       Africus is al lang mijn naam, en wat mij het meest intrigeert aan deze reacties, is dat ze niet onderdoen voor de manier waarop hier doorgaans de ‘schapen’ wordt verweten dat ze nog slapen. Of hun kop in het zand steken omdat ze de realiteit niet onder ogen willen zien…
       Precies datgene dat men anderen verwijt, wordt hier door een groot deel van de reageerders gepraktiseerd.
       Op argumenten of inhoudelijk reageren betrap ik hier zelden iemand. Op schelden en karaktermoord echter wel.
       Laat ik nu ook maar eens een duit in het zakje doen
       Per saldo is de ‘vrijheid van meningsuiting’ voor een aantal minderbegaafden zoals kkl, enzo, clara en polop een moeilijk, zo niet onmogelijk te hanteren begrip.
       Mensen als zij weten wekelijk niet wat een goede polemiek zo interessant kan maken.
       In het land der blinden is eenoog koning, nietwaar?
       Zo,…schelden maar weer jongens en meisjes…

       • Oh! Die gaan je links zeker bekijken maar denk nu niet dat ze daarover 1 sec gaan over nadenken want dat kunnen ze niet. En hun argumenten maken FN belachelijk, net een kindertuin.
        Je bent poep, je maat is homo, je bent een Turk, roze legerhelm zuigen… en dit op een vrij belangrijk onderwerp want ze aanbidden Poetin als losgeslagen idioten.
        Vergeten totaal dat Poetin ook op zijn beurt met sancties naar ons hoofd gooit zodat we snel gaan verhongeren. Vraag mij af of ze nog Poetin gaan aanbidden wanneer hun kinderen geen eten meer hebben!

        Een paar quotes van Einstein die ze elke nacht moeten bekijken voor het slapen gaan.
        “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.”
        “The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existence.”
        “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe.”

        Ik ga ook geen 100% beweren dat Poetin nog steeds bij het WEF behoort maar tot nu toe wijst alles voor mij heel duidelijk in die richting.
        Hebben die jongens hier dan echt geen brein?

        Rommel heeft nu binnenpretjes want die lust mij niet, is ook zo een hopeloos geval dat alleen kan dreigen wanneer je niet in zijn rij loopt. Als ik eraf vlieg of die jongens blijven onnozel doen dan is het gedaan met FN. Die zit bij mij schaakmat.

   • Ik denk dat Poetin aan inze zijde staat, hij heeft ooit aangeschoven aan de WEF tafel , maar nu blijkt om de WEF agenda duidelijk te kunnen inzien en analyseren, overigens is de oorlog tegen de Nazi’s in de Oekraïne tegen het WEF/globalisten beleid en heeft hij de Rotschild banken verbannen.

     • Lol, onze expert is van het padje af…
      Heb je een bron? Maar beantwoord liever rationeel mijn vragen!
      En wat gaat hij doen voor ons?
      En hoe en wanneer gaat hij ons helpen ?
      Waarom zitten we ook door zijn sancties in de shit deze winter?
      Waarom moeten de zonen van vele moeders sterven in Oekraïne of gaan die daar om te voetballen?
      Waarom doet hij braafjes mee met de CBDC als hij toch de vijand is van de VS en de EU?
      Waarom hadden de Russen ook plotseling hun vaccins klaar in snel tempo? En die shit dat ze beter zijn moet ik niet weten want er vallen daar ook doden.
      Waarom kregen die ook te maken met onze nazi-maatregelen?
      Is Poetin James Bond 007?
      Ja, veel vragen waar jullie niet eens zelf op kunnen komen.
      Alles klakkeloos insinueren kan elk kind.
      Beantwoord al deze vragen en dan kunnen we verder denken of je gelijk hebt… want ik heb meer vragen.
      Rationeel denken is uw sterkste kant niet, dat is duidelijk.

      • Let op! Ik haat Poetin niet!
       Als ik morgen een leider moet kiezen dan kies ik Trump of Poetin.
       Trump is idioot op Twitter maar is nooit een oorlog begonnen.
       En Poetin beantwoord het beste aan de eisen van een echte leider.
       Beiden kozen wel voor de jab… maar het is hen vergeven.
       Ga je deze verbieden en er vielen wel veel doden door die COVID dan kregen ze vooral heel de linkse wereld op hun dak.

      • Wat gaat hij voor ons doen- De geldstromen van de cabal platleggen d.m.v de petro dollar te ondermijnen.. Geen geld is geen macht de petro dollar is al gesloopt dankzij hem.

       Hoe en wanneer – Dat weet niemand nogmaals het is een strategisch schaakspel en die moet stap voor stap gespeeld worden.. Ze zijn machtig en moeten stap voor stap afgebroken
       worden om ze te verslaan.

       De sancties komen niet door Putin maar door de corrupte cabal overheid in elk deel van Europa. Zij willen ons slopen en ons laatste spaargeld afpakken om zo de controle te krijgen en een basisinkomen in te stellen.

       De zonen die naar het front worden gestuurd is een noodzakelijk iets Oekraine is een nazi land waar russisch sprekende mensen al jaren worden neergeschoten, opgehangen en dood geknuppeld worden. Ook ik heb een vriendin die hier woont uit Kiev en zij verteld dat in veel restaurants in Kiev de vlaggen met hakenkruizen nog gewoon aan de muren hangen. Om de nazi aanhangers te verslaan moet er gevochten worden.

       Doet hij braafjes mee of speelt hij het spel tijdelijk mee om het spel uiteindelijk uit te spelen?

       Zijn vaccin bevat geen mrna en veranderd geen d.n.a en zover als weet heet Rusland geen oversterfte zoals alle delen van
       Europa wel hebben.

       De echte Putin ligt op sterven hij heeft kanker diegene op t.v is een acteur.

       Dan een vraag voor u. De hele wereld word vergiftigd door CHEMTRAILS in de lucht in Rusland zijn er geen chemtrails nooit niet, als Putin bij de kliek hoort zoals u zegt waarom zijn daar dan geen chemtrails in de lucht.

       Het voedsel in Rusland is zeer beperkt houdbaar omdat er niet tot nauwelijks e nummers en conserveermiddelen gebruikt worden. Denkt u niet dat als Putin bij hun hoorde dat dan het voedsel en de ether ook vervuild zouden zijn net als in Europa maar toch is dat daar niet zo.. In de rest van de wereld wel.

       Terwijl de EU afbrokkelt….. De Witte Hoeden militairen in FRANKRIJK positioneren zich nu om weer met RUSLAND samen te werken.
       zoals Hongarije al direct met PUTIN samenwerkt.
       *SERVIË, Belarus in direct contact met Russische commandanten en PUTIN…
       De goede elite ITALIAANSE families die nu Italië controleren maken het nu goed met RUSLAND en ontvangen olie.
       Zeer rijke BILLIONAIRS in ITALIË namen het ITALIAANSE regime over nadat ze boos werden over de bio-wapens die op hen werden losgelaten als eerste in EU in 2020 (eigenlijk 2019 winter) …. De dood van hun families en kinderen en het verlies in miljarden in 2 jaar bracht een Verenigd front tot stand om de nachten van Malta in de VATICAAN neer te halen. Veel zal gebeuren in 2023 herfst als Italië DIRECTE open communicatie en wereld DECLASS over de corruptie van OBAMA en DNC verbonden met VATICAAN satellieten en Intell inmenging in de VS 2020 gestolen verkiezingen
       Het afbreken van de deepstate.

   • Lol, het is niet eens als spreekwoord bedoeld, maar OK niet elke Nederlander kan begrijpend lezen.
    Maar zo te lezen is er bij jullie weer veel ruimte om een goed gesprek te voeren.
    En de gelovige zombies komen vanonder hun steen gekropen… met rationele argumenten. Vraag mij af of die zelf hun poep kunnen proper maken.
    Ik zou maar rustig blijven want ik kan zorgen dat jullie Opium wordt afgepakt!
    Ik heb de slechte gewoonte om steeds een screenafdruk te maken met wat mensen schrijven.
    Het gaat van aanzetten tot haat vooral t.o.v. de gevaccineerden tot hoe je de politie moet aanpakken.
    Rommel is hier de slimste; die geeft jullie met zijn maten dagelijks zonder veel pauzes heel veel informatie zodat jullie extreem worden of bang worden?
    En wil het zien dat wanneer Rommel wordt opgepakt jullie massaal de straat opgaan, haha.
    Jullie zoeken dan gewoon een andere site waar je als idiote experten verder kan doen.
    We hebben gezien in België wat ze tegenwoordig doen met extreem rechtse jongens. Rommel kan jullie beter in toom houden.
    De media denkt dat FN extreem rechts is terwijl ik heel veel extreem linkse (gelovige) idioten tegenkom.
    Uwe Rommel wilt terecht geen gelovige Xander worden maar beseft niet dat ze nu allemaal op FN zitten. Daarna gaat hij een religieuze comment verwijderen en een ander laat hij staan naargelang hoe hij gezind is. Vraag je uitleg dan wijst hij jou de deur als een kleine dictator…
    Het begint hier serieus te rommelen…
    Dus mannekes blijf rustig en let vanaf nu goed op wat je schrijft!
    Jossi is watching You!

    • Maar als u zo´n probleem met rommel heeft wat doet u hier dan ???
     En als wij allemaal zo dom zijn en links wat doet u hier dan.

     Is er in Belgie geen site waar u de boel kunt vervuilen??? En we worden heel bang hoor JOSSIE IS WATCHING YOU ga je als domme Belg ons ook nog bedreigen… Rot toch op sukkel. Kom maar op ik schop die Urbanus reet zo onder je benen vandaan… Moet je me adres? Zeg het maar dan maak ik wel even een email aan waar je naar toe kan schrijven dan krijg je me adres en dan kan je even langskomen met je bedreigingen
     Belgje… Geen woorden maar daden zeggen we hier in Holland… Kom maar op.

     • Ik bewijs nu aan Rommel dat zijn vrienden niet te vertrouwen zijn!
      Ze willen zelf de site opblazen, zo dom ben je!
      Mag ik zelf besluiten wanneer ik deze kindertuin verlaat?
      Ik wil vooral van u nog wat meer haatpraat verzamelen die niet toegelaten zijn…

 2. Soros is een vd grootste witteboordcrimineel die ooit op aarde heeft rondgelopen. Hij financiert voor het Westen samen met de Rotschilds, Rockefellers en Kissinger oorlogen en is een van de grote criminele motors achter de Bilderberg/WEF agenda 2030 vd VN, waarvan de 4e industriele revolutie, beter bekend als de Great Reset een onderdeel is.

 3. Zodra die WEF gasten en het andere geteisem branden in de hel is het warmte energie probleem meteen opgelost.
  En Petrus kan dan met de VUT….

 4. Kijk zijn intervieuw.Vind je het niet erg soros wat je in WW2 gedaan heb met je EIGEN volk? Nee hoor(grijnzend) helemaal niet.
  Vies goor varken.Te erg voor woorden die gast.

  • Zijn antwoord is steeds; “als ik het niet gedaan had dan had een andere het wel gedaan”.
   Ergens klopt dat wel, er lopen er meer rond zonder ethiek of moraal.

   • hou toch op man….hij is was een verrader hoe je t ook bekijkt.maak niet uit.je verraad mensen en jaagt ze de kanker in en doet er aan mee ja of te nee.hij was een kankerhond.ik ben dan een antisemiet…JA teg dat teringvolk van een soros Jan met de pet jood was en is triest…wat daar mee gebeurd is.en hij deed mee vol plezier.Wat ik voor de opperjoden voel is niet te beschrijven.Kankervolk.

 5. Zal wel dagelijks zakken kinderbloed verorberen om in leven te blijven die demon. Vliegen nachts dagelijks vliegtuigen vol naar Washington DC met zuid amerikaanse minderjarige kinderen en niemand die weet waar ze heen gaan. Bill Clinton onlangs gezien? Lijkt wel of hij ineens zo uit de 90’s komt terwijl hij tot 2020 eruit zag als een lijk en nauwelijks kon lopen en zo zijn er meerdere…Verjongingskuur met bloed van jongeren wordt gewoon toegegeven overigens zijn heuse klinieken voor in de USA. Alleen zo dit via bloedtransfusie gaan en leeftijden worden niet genoemd. Terugkomend op Soros, de slechte Joden zijn verweven met de nazi’s, oprichters ervan zelfs net als communisme…Zijn geen echte joden maar bekeerde Khazaren met diepe connecties met de bazen nl de zwarte Adel wat weer terug gaat naar het oude Rome van Senatoren en grootgrondbezitters. De hele WW2 is een leugen, simpelweg ook depopulatie aan alle zijden…Ursula von der Leyen/Merkel zijn de nieuwe Hitlers en Georgia Meloni de nieuwe Mussolini….Ze doen het gewoon over…Keer op keer…En mensen trappen erin.

  • Yep. Mensen blijven er in trappen, want het collectieve geheugen is zo kort. Bovendien wordt de geschiedenis niet geschreven zoals hij plaatsvindt. Dezelfde trucjes kunnen herhaald worden, maar deze keer is er globale technologie mee gemoeid. Heel andere pap. Maar ook voor die parasieten. Technologie vereist veel onderhoud.

 6. Soros is een hypocriet. Financiert nazi partijen. Ook bekende Nederlandse personen zaten dicht bij hem. Ik dacht Mabel.
  Deze mensen zijn allemaal een onderdeel van die Kaffianske maffia.
  Veel Joden doen daar aan mee.
  Ook de Rus Abramovitsj, nu zijn rol in Rusland lijkt uitgespoeld daar hij destijds flirtte met de Kiev maffia

 7. ‘Voor degenen die historische aandacht besteden aan de werkelijke oorzaken en geopolitiek van de Tweede Wereldoorlog – het samenspel van de westerse mogendheden en nazi-Duitsland – en de daaropvolgende Koude Oorlog, komt de huidige confrontatie wellicht niet als een verrassing.’

  Stikken in je eigen doolhof. Dwaal lekker verder.

  wat je ook denkt te vinden van Hitler
  of zelfs wat je denkt te vinden van de holocaust
  dat Duitse Volk, de orginele Nazi’s verdienen beter historische aandacht
  heel duidelijk is dan de ongerijmdheid van de UKrnazi’s -of niet eigenlijk
  ook maakt dat duidelijker vwb Rusland of Putin met hun geheugen/nagedachteniswetten
  gelijk of toch weinig anders dan juridische horden hier
  dat er iets verdorven is -niet in Denemarken, maar in het grotere geheel
  dat UKrnazi’s helemaal los gaan onder joods/globale invloed in het afbreken van ‘hun’ eugen volk en land is dan een duidelijk teken dat de twee soorten nazi’s eerder niet te vergelijken zijn en/of dat het Ukr.volk daar geen invloed in heeft -gelijk als bij andere volken in de wereld en hun invloed in eigen land
  de grap is natuurlijk dat Russen net zo hard gevangen zitten in een vals wereldbeeld
  laat ze maar hammeren op denazificatie met een beperkte fixatie voor Russische geschiedenis
  het samenspel van de westerse mogendheden TEGen nazi-Duitsland – en de daaropvolgende Koude Oorlog en de verdere ontwikkeling blijkt dan min of meer ook een eigen creatie te zijn
  heel grappig, dat dit zich nu tegen Rusland keert
  de afbraak van Nazi-Duitsland, is de afbraak van Europa/het Westen
  waarheen met die afbraak, wat klopt nu aan de deur bij Rusland
  nog grappiger is dat Putin en Rusland dat niet kunnen benoemen
  tuurlijk het verdorven westen, maar niet de verdorven origine of het sovjet aandeel in de verdorven moderne geschiedenis -juist, niet eens (per se) de afbraak van Nazi-Duitsland maar de koers daarna
  Nazi-kramp
  een complexe aandoening
  als je er niet over kunt praten, en dan hopen dat het vanzelf overgaat of beter wordt, of dat er een Russchisch medicijn is
  hilarisch

 8. Wil het niet dagen? Dikke pech.

  Hier en daar zal er best flink gediscussieerd worden over de sloop, te veel medeplichtigen in het discours die de sloop nog afzwakken, verdraaien of anderszins in de verkeerde richting duwen.

  Op meerde fronten zijn de aanvallen (noem eender iets van waarde) en sloop aan het toenemen. Repressie, recessie plus alle diverse sloopwerkzaamheden. Hoe lang staat de boel waaruit een oplossing zich zou kunnen vormen al stil of erger?

  Dikke pech
  Wanneer je denkt dat gedupeerden werkelijk een zinvolle kans in discussie of erkenning, laat staan hervorming kregen of krijgen.

  Dikke pech
  De ergste crisis-injectie sinds de Tweede Wereldoorlog is de zoveelste versnelling en de laatste Hete Oorlog de nieuwste aandrijfstof.
  Gewoon dikke pech
  De tijd kent werkelijk geen genade en ons continentverraders weten dat het best.

 9. Hitler is de grootste grap samen met 9/11 als we vanaf jaren 30 rekenen. Hij had de grootste Rothshild zogenaamd gevangen…Ja in 5* Hotel en liet hem gaan via Nederland…Kreeg hij heel veel goud voor, zoveel dat hij die wonderlijke grootse romeins achtige bijeenkomsten kon financieren en de oude SA kon elimineren. Er klopt geen zak vd geschiedenis wat ons is geleerd. Hitler heeft ook geen 1 Freemason gebouw verwoest in heel Europa. Ook vreemd als dat wat je zogenaamd verafschuwd laat gaan voor eindeloze rijkdom en hun gebouwen ongeroerd laat. Ben zelf in gebouwen geweest waar SS was gehuisvest tijdens bezetting, hangt nog steeds vol met Freemason symbolen onaangeroerd. O a. Een specifiek gebouw in Amsterdam op de heerengracht van een zekere Bernhard…Nu van zijn stichting…Wat we nu zien is opkomst Vierde rijk, zelfde als 3e rijk alleen ander technocraten sausje. Mensen worden allemaal voor de gek gehouden.

  • De Amerikanen en Britten hebben door bombardementen een groot deel van de Duitse steden verwoest. In de binnenstad van Frankfurt am Main stond zegge en schrijve nog een gebouw fier overeind: het hoofdkantoor van IG Farben. Ra ra hoe kan dat?
   IG Farben aka de apotheek van de duivel heeft sinds de tweede helft van de jaren 20 allerlei lucratieve samenwerkingsverbanden gesloten met Standard Oil, inderdaad van die vermaledijde Rockefellers. Het in 1925 ontstane concern had geen raad van commissarissen maar een raad van goden!
   SS/nazi-prins Bernhard begon na zijn studie Rechten bij IG-Farben in Parijs als abwehr-medewerker, gestationeerd als een opmaat richting Bilderberg, johanniter orde & wereldnatuurfonds.
   De journalist Wim Klinkenberg heeft hier al over geschreven in zijn boek ‘ Prins Bernhard een politieke biografie’ (eerste druk 1979). De Mockingbird press/ msm heeft dit boek in angstige stilte volkomen doodgezwegen.

   • @Ron Swart,

    Ik wil je bij deze bedanken voor alle feiten welke je keer op keer wilt benoemen. Zeer op prijs gesteld door ondergetekende. Ik ken iemand waar ik eerder leuk mee overweg kon en wederzijds, totdat ik het n.a.v. een opmerking van deze het ging hebben over Rothschild en Rockefeller. Het was allemaal niet waar en deze had zélf geschiedenis gestudeerd en onderwezen, was de geagiteerde reactie welke ik kreeg. Sindsdien spreken we elkaar niet meer; groeten we elkaar niet meer. Ikzelf heb nog een poging gewaagd tot het laatste, maar het mocht niet baten.

 10. Er moet een verschil gemaakt worden tussen Joden en Zionisten. Twee verschillende dingen. Dat terwijl zionisten wel Joden zijn. Hitler sloot het Ha avara verdrag met de zionisten. Daaruit volgde de Jodenvervolging. Beetje ingewikkeld allemaal, maar er is wel degelijk een logische verklaring voor. Dit is niet in een paar regels uit te leggen.

  • Daar is al veel over geschreven, hier op FN, Gerard. Maar zet gerust je uitleg hier neer, want er is veel interesse in dit onderwerp.

 11. Gadverdamme FN! Ik moest bijna kokhalzen van die foto!!! 😉

  Die man is echt des duivels… al het kwaad van deze wereld is samengeperst in deze griezel. Zou hij die Antichrist zijn waar de legendes het over hebben? Of is dat meneer de Paus?

 12. Gek trouwens, dat al die Russische oligarchen in korte tijd de een na de ander vermoord werden (niet met polonium, plus vrouw en kinderen als die in de buurt waren), maar die Soros loopt nog steeds rond. Daar staat kennelijk geen wraak op. Dus… allemaal lid van de grote club en elkaar handjes boven de hoofden houden. De hele tiefus zooi in de wereld komt al eeuwen neer op een klein clubje mannen die het eea met elkaar bekokstoven en uitvechten. De bevolking heeft daar totaal geen zeggenschap in, die mogen alleen maar als kannonenvlees dienen en als geld roulateurs. De rest zijn jongens die in het clubje willen zitten en mee willen doen, en heel veel geld stelen. Leiderschap zit er echt niet in. Oh ja, ik hoor het nu al: er zitten ook vrouwen bij – ja, ja, er zijn er een paar, en die zijn net zo walgelijk, inderdaad. Maar het leeuwendeel is mannen. Accepteer het nu maar eens een keer, deze wereld draait om mannen, het ueberroofdier van de hele planeet. Soros is daar een heel griezelig voorbeeld van. Brrrrrrrrr.

  • Nee Soros is nou niet bepaald een man, Bill Gates ook niet of Harari of Rutte, Sjoerdsna of Hoekstra…allemaal sojaboys…oftwel mannen met teveel oestrogeen om zo dicht bij hun gid Bhapomet te staan…Een tip: Bekijk Barbara Bush eens goed….En dan heel goed….Het is een fucking Dude…En zo zijn er meer de mnannen zijn scharminkels en hun vrouwen vaak man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in