Wij berichten al maanden over de dreigende voedselcrisis. Wij hebben beschreven hoe de economie opzettelijk gesaboteerd is om de kosten van levensonderhoud, vooral van voedsel, op te drijven door middel van lockdowns en sancties, schrijft Kit Knightly.

Maar propaganda-oorlogen zijn net gewone oorlogen: zij hebben theaters, fronten en staan open voor heimelijke campagnes.

Ja, het grote geluid over voedsel is dat wij moeten veranderen om “de planeet te redden”, maar er is meer te doen in kleinere sferen. Een voortdurend spervuur van rapporten, artikelen en studies is bedoeld om het vertrouwen van het publiek in het voedsel dat wij eten te ondermijnen.

Hier zijn vier voorbeelden, allemaal van de laatste tien dagen.

1. RUNDVLEES VEROORZAAKT KANKER

Op 3 juni berichtte MedicalXpress over een nieuwe studie die – naar verluidt – (we zullen dat woord nog vaak gebruiken) vaststelde dat rood vlees bij bepaalde mensen het kankerrisico verhoogt.

De “studie”, uitgevoerd aan de Boston University School of Medicine en oorspronkelijk gepubliceerd in het Journal of Nutrition, beweert ontdekt te hebben dat “onbewerkt” rood vlees het risico op colorectale kanker {CRC} verhoogt – bij zwarte vrouwen:

“De consumptie van onbewerkt rood vlees werd in deze studie in verband gebracht met een verhoogd risico op colorectale kanker, het eerste positieve bewijs dat rood vlees een rol speelt in de etiologie van colorectale kanker bij zwarte vrouwen.”

2. DIT GELDT OOK VOOR VIS

Op 9 juni berichtte Sky News over een andere studie waaruit bleek dat regelmatige consumptie van vis ook het risico verhoogt – dit keer voor huidkanker.

Deze “studie”, uitgevoerd door de Brown University en gepubliceerd in het tijdschrift Cancers Causes and Control, beweert dat degenen die meer dan 40 gram vis per dag eten een 22% verhoogde kans op huidkanker hebben:

“Wij vonden dat een hogere totale visconsumptie, tonijnconsumptie en consumptie van niet-gebakken vis positief geassocieerd waren met het risico van zowel kwaadaardig melanoom als melanoom in situ. Verdere studies zijn nodig om de mogelijke biologische mechanismen die aan deze associaties ten grondslag liggen te onderzoeken.”

3. …NOG MEER KANKER, DEZE KEER DOOR ZUIVELPRODUCTEN

Een derde studie, weer in MedicalXpress en deze keer van 9 juni, vond een verhoogd risico op prostaatkanker bij mannen die veel melk drinken.

De “studie”, gedaan aan de Loma Linda University Health en gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition, concludeert:

“Mannen met een hogere inname van zuivelproducten, maar niet van calcium uit andere voedingsmiddelen, hadden een hoger risico op prostaatkanker dan mannen met een lagere inname. De associaties waren niet lineair, wat erop wijst dat het risico het sterkst toeneemt bij betrekkelijk lage doses.”

  Bloomberg: "De dagen van Duitsland als industriële supermacht zijn geteld"

Dit strookt met een studie van dezelfde onderzoekers van vorig jaar, waaruit bleek dat het consumeren van melk het risico op borstkanker verhoogde.

4. OH, EN WIE ZIJN EIGEN KIPPEN HOUDT, KRIJG JE VOEDSELVERGIFTIGING

Geen studie deze keer – en technisch gezien ook niet alleen over voedsel – maar op 10 juni meldde CBSNews dat de Amerikaanse CDC een “onderzoek” begint naar een toename van voedselvergiftiging die verband zou houden met het houden van eigen kippen:

“Federale gezondheidsfunctionarissen onderzoeken verschillende uitbraken in verschillende staten van salmonella-infecties die verband houden met kippen in de achtertuin, en zeggen dat tot nu toe dit jaar meer dan 200 Amerikanen getroffen zijn, en dat er één dode is gevallen.

De hobby van het houden van kippen in de achtertuin, die al populair was in delen van de VS, werd nog populairder tijdens de pandemie, toen thuisblijvende Amerikanen kippenhokken gingen opzetten om verse eieren te krijgen en van de dieren te genieten. Maar dergelijke kleinschalige landbouwinspanningen kunnen een prijs hebben.”

Dit komt natuurlijk vlak na de uitbraak van de “vogelgriep”, waarbij tientallen miljoenen kippen werden geruimd en de prijzen van eieren en kip de pan uit rezen.

Interessant is dat men beweert dat biologische kippen en scharrelkippen nu al het meest door de vogelgriep worden getroffen, zodat sommigen zich afvragen of de vogelgriep het einde van de “scharrelkippen” zou kunnen betekenen.

Geen scharrelkippen, geen eigen kippen… hmmm… het ziet ernaar uit dat de enige manier om aan kippen (en eieren) te komen binnenkort de grote levensmiddelenbedrijven zullen zijn.

DE OPLOSSING

Dus, volgens De WetenschapTM – is al het natuurlijke voedsel dat de mensen (en de meeste andere dieren) letterlijk duizenden en duizenden generaties lang gegeten hebben, op de een of andere manier plotseling bezig ons allemaal kanker te geven.

Persoonlijk word ik er gek van.

Maar maak u geen zorgen, want er zijn een paar kant-en-klare oplossingen voor dit probleem: Als u uzelf wilt redden van al die smerige kip, eieren en melk, probeer dan “alternatieve vormen van eiwitten”.

Dat is mediapraat voor het eten van insecten.

Het pushen in die richting is jaren geleden begonnen met artikelen als dit uit maart 2021: “Als wij de planeet willen redden, ligt de toekomst van de voeding in insecten”.

  Terwijl bijna niemand keek, sloten leiders op de VN een 7-jarige overeenkomst om één enkele globale agenda uit te voeren

Er kwam veel tegengas, waarbij “Eat Ze Bugs” een ironische slogan werd voor degenen die zich verzetten tegen het nieuwe normaal. Die reactie heeft de “laten we insecten eten”-verhalen een tijdje uit het nieuws gejaagd. Maar nu zijn ze er weer.

Op 22 mei meldde Forbes weer een nieuwe “studie” waaruit blijkbaar bleek dat “het eten van insecten uw milieu-impact met meer dan 80% zou kunnen verminderen”.

Op 28 mei beweerde The Sun dat het eten van insecten (onder andere) “voedseltekorten zou kunnen oplossen”.

Op 6 juni vroeg het op kinderen gerichte Newsround van de BBC aan kinderen de (nogal leidende) vragen “Insecten eten: Moeten we er meer eten? Waarom zijn ze zo goed?

En op 11 juni vroeg de Toronto Star eenvoudigweg.

“Waarom eten we nog niet allemaal insecten?”

Dus, ja, er zit een hernieuwde energie achter de pro-insecten-eten media. Maar de grote stap die wordt aangeprezen is ongetwijfeld de ommezwaai naar in het laboratorium gekweekt vlees en zuivel. De propaganda daarover is dik en snel aan het vloeien.

Ja, de media die pleiten voor het eten van insecten hebben weer energie gekregen. Maar de grote stap die wordt aangeprezen is ongetwijfeld de overschakeling op in laboratoria gekweekt vlees en zuivel. De propaganda is in volle gang.

Eind mei berichtte het wetenschapsblad FreeThink over een nieuw bedrijf, Formo genaamd, dat onderzoek doet naar in het lab gekweekte zuivelproducten – “echte kaas zonder de koe”. Terwijl TechCrunch berichtte over de plantaardige ei-vervangers van YoEgg.

Op 6 juni meldde Forbes dat “uit cellen gekweekte zeevruchten niet alleen een idee zijn, het is werkelijkheid”.

Nog maar drie dagen geleden werd bekend dat het Israëlische bedrijf ReMilk toestemming heeft gekregen om zijn “precisie-gefermenteerde, koevrije zuivelproducten” in de VS te verkopen.

Dus, terwijl het nieuws gonst van de berichten dat rundvlees, vis en melk kanker of voedselvergiftiging veroorzaken, staan de mainstream media vol met berichten over de voordelen van gekweekte eiwitten.

Medische tijdschriften publiceren artikelen zoals dit, waarin beweerd wordt dat in het laboratorium gekweekt vlees “gezonder” is dan natuurlijk vlees.

Een door de Schmidt Foundation gesponsord artikel in de Guardian, op 4 juni, vertelt ons dat lab-gekweekt vlees de planeet zou kunnen redden, als de mensen “overtuigd kunnen worden om rationele voedselkeuzes te maken”.

Op 6 juni kopte CNN:

“Hoe “lab-gekweekt” vlees de planeet en onze gezondheid zou kunnen helpen”

… en beweerde verder dat kunstvlees “toekomstige pandemieën” zou voorkomen door het risico van overdracht van zoönotische virussen te elimineren.

  "Fit for 55": De EU Green Deal en de industriële ineenstorting van Europa

De boodschap kon niet duidelijker zijn.

CUI BONO?

Laten we er dus van uitgaan dat in het komende jaar steeds meer natuurlijk vlees, vis en zuivelproducten op de markt vervangen worden door in het lab gekweekte of plantaardige alternatieven. Wie zou daarvan profiteren?

Het antwoord daarop is, helaas, voorspelbaar: het zijn altijd dezelfde mensen die profiteren.

De problemen zijn verschillend, de reacties verschillend, maar de oplossing is altijd dezelfde: meer geld en meer macht voor de elite.

Bill Gates heeft zwaar geïnvesteerd in bedrijven die vlees kweken in het laboratorium en in bedrijven die “eieren” op plantaardige basis produceren. Jeff Bezos heeft hetzelfde gedaan.

Het is interessant op te merken dat gisteren nog de CEO van een van ’s werelds grootste pluimveeleveranciers de EU opriep om de verkoop van kweekvlees toe te staan.

En waarom?

Want de grote oliemaatschappijen hebben op de hysterie van de klimaatverandering gereageerd door zwaar te investeren in hernieuwbare energie, en de vleesbedrijven zijn druk bezig met het opkopen van alternatieve “vlees”-bedrijven.

Naarmate de “marktkrachten” en het “klimaatvriendelijke beleid” hun intrede doen, zullen de regeringen maatregelen instellen zoals de voorgestelde “vleesbelastingen”, waardoor het goedkoper wordt om nepvlees te kopen dan echt vlees.

Uiteindelijk zullen dezelfde mensen profiteren, ongeacht waar u uw elektriciteit haalt, en – naarmate de oorlog tegen het voedsel voortduurt – zullen dezelfde mensen profiteren, ongeacht of u echt vlees, in het lab gekweekt vlees of “alternatieve vormen van eiwitten” koopt.

De mensen die hier het meest onder te lijden zullen hebben zijn de familieboerderijen, de kleine lokale bedrijven, en alle producenten van biologisch en ethisch verantwoord vlees en zuivel. Velen van hen zullen uit de markt worden gedreven.

Intussen heeft het publiek de “keuze” tussen peperduur, in massa geproduceerd vlees dat vervuild is met hormonen en antibiotica, en nep, in het lab gekweekt vlees dat gemaakt is van God-weet-wat.

En aangezien beide mogelijkheden door dezelfde reuzen worden geproduceerd, zult u in beide gevallen dezelfde zakken vullen.

Eet smakelijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Wij zijn in de eindfase van de opmars naar “De Grote Reset”; Wij moeten nu winnen of voor altijd verliezenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGepensioneerd neurochirurg schrijft de Mother van alle “Ik zei het toch” paper over de Covid-19 pandemiemaatregelen
Volgend artikelDe reden waarom het zo stil werd rond de patholoog die de vaccindoden onderzocht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De elite will graag het lekkerste vlees voor zichzelf, en ik doe Mee. Doe nog maar een Lekker T bone steak, fuck de propaganda.
  Ik moet trouwens koolhydraat arm, Dan vallen bijna alle Vega producten af.

  • Van wie ‘moet’ dat ? Weet dat koolhydraten een verzamelnaam is voor onder andere zetmeel en suikers. Zetmeel en suiker in bijvoorbeeld (rauwe) wortelen is gezond, net als suikers rauw fruit. Te vermijden is extreem bewerkte en geisoleerde voeding(stoffen). Te veel (dierlijke) eiwitten zijn zeer belastend voor het lichaam.

    • Fructose vormt geen belasting voor het lichaam wanneer het onderdeel is van rauw voedsel, zoals (gedroogd)fruit honing en sommige groenten. Wanneer je in dit geval fructose isoleert, raffineert, onstaan er problemen voor de gezondheid. Laat je niets wijsmaken door diëtisten, ‘expert’ en voedingshypes, maar gebruik ga uit van de oneindige wijsheid van de natuur.
     Zeggen dat fructose slecht zou zijn is zeggen dat fruit slecht is voor de gezondheid, terwijl er niets zo makkelijk en probleemloos wordt verteerd als rauw fruit op een lege maag.

     • experten in voeding liegen bijna allemaal over cholesterol. Ketogeen eten en wel met vlees kan diabetes voorkomen. Veel fruit eten kan diabetes veroorzaken.

 2. Als je naar d66 kijkt wordt je blind, en als je naar Rutte luisterd wordt je doof. En als je teveel op groenlinks stemt wordt je impotent. Studies zijn gedaan op de universiteit van Roentomhauzen.

  • @Boorzalf.
   Luister je te veel naar Rutte .
   Hierbij een waarschuwing. 😛

   SPECIAL NOTICE
   ~~~~~~~~~~~~~~
   MEDICAL AUTHORITIES HAVE ANNOUNCED THAT AIDS CAN BE
   CONTRACTED THROUGH THE EARS BY LISTENING TO ASSHOLES

   USE EXTREME CAUTION AROUND HERE!
   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
   Fijne dag .

 3. Deels hebben ze gelijk.
  Wat er allemaal in de industriedieren wordt gedouwd krijg je ook op je bord.
  Dus degenen die gezond willen blijven, zullen ook die gore dierenellende vermijden.
  Zuivel is overduidelijk slecht voor o.a. MDK.
  …laat Karma haar werk maar doen, daar is billie niet voor nodig.

  En niets zelf meer mogen, van eigen groenten tot kippen houden?!?! Te zot.
  Dan ga ik gewoon nog een stap verder terug in de tijd. Jager/verzamelaar (zolang dat rotblaag z’n zonnescherm nog niet heeft uitgeklapt).

  En…de insectenindustrie:
  Import uit China, gruwelijke omstandigheden (zelfs voor insecten), vol met antibiotica enz.
  Daarnaast ook meelwormen met chemisch goedje bewerkt zodat ze niet kunnen transformeren naar hun volgende stadium.
  Kortom: in de leugenrij naast groene energie.

 4. Alles is gericht op dat niemand meer onafhankelijk mag zijn, om zijn eigen voedsel te verbouwen en/of dieren mag houden voor het vlees en/of eieren en/of de melk en/of de wol en/of de huiden ervan. Zo ook, dat niemand meer zich zelf mag genezen. Of zijn eigen onderkomen mag bouwen, zonder bemoeienissen van de overheden. Op scholen wordt dit allemaal afgeleerd en aangeleerd dat we enkel allemaal collectief de overheden moeten dienen. Want de superrijke (die de overheden in hun zak hebben) hebben de wereld en alles erop toegeëigend. Zoals vroeger de Pauzen het hebben gedaan vanaf ongeveer het jaar 1150 tot 2013. Alleen daar heeft niemand hun het recht voor gegeven, om iedereen te beroven van zijn land en zijn leven en zijn manier van het leven.

  Het is nu al eeuwen zo dat iedereen bij een staat moet horen d.m.v. een fictieve identiteit, wat ook wel een staatsburger wordt genoemd. Want niemand mag staatsloos zijn, want anders heeft niemand gezag over die individu of levende mens. Want een persoon verwijst naar de fictieve identiteit. Een identiteit betekent namelijk letterlijk masker. Dat verwijst niet naar een levende mens, maar naar een natuurlijk persoon. Een natuurlijk persoon = een entiteit = een bedrijf. Die vervolgens ondergeschikt is aan een coöperatie, die we een overheid noemen. Zo zijn alle regeringen op de wereld niets anders dan het manager team van die coöperatie, die bepalen wat hun bedrijven wel en niet mogen van hen.

  De superrijken hebben alle aandelen van die coöperaties in handen (in de vorm van staatsobligaties), die dan bepalen wat het beleid wordt van die coöperaties. Een staatsobligatie is eigenlijk een bedrijf = een entiteit = is een natuurlijk persoon. Dus met andere woorden wij mensen worden bij onze geboorte al bij het gemeentehuis omgekat. Niet de levende mens wordt geregistreerd, maar onze placenta met de zelfde naam wordt geregistreerd als een natuurlijk persoon met een registratie nummer. Wat we het BSN nummer noemen. Zodat onze fictieve identiteit verhandeld kan worden op de beurzen, door de coöperatie aan de superrijke, die zich zelf elite noemen.

  Maar als de superrijken staatsobligaties hebben, die op onze naam staan. Zijn niet zij, maar wij die eigenaar ervan zijn. Want niemand kan namens iemand anders een contract aangaan. Als jij minder jarig bent, zijn de opvoeders daar bevoegd voor. Maar zodra het volwassen is, moet het contract herzien worden, maar dat is nooit gebeurt. Dus voor elke volwassenen van 18 jaar en ouder bestaat er geen geldig contract met de coöperatie. Hiermee plegen alle coöperaties, die zich als regeringen voordoen bewust identiteitsfraude. Maar zolang iedereen in de illusie blijft, dat hij/zij die fictieve identiteit is. Is hij/zij eigendom van die superrijken met hun staatsobligaties en alles wat hij/zij bezit.

 5. Nogmaals het niemand gene bal aan, hoe ik leef, eet, drink, stook, poep etc, adem, huis verlicht, reis-verplaats, telefoneer, www gebruik, hoe-waar-wat ik aan boodschappen doe, vaxx(hell to the no) , wat ik met mijn gezondheid doe, gif vrij wilt eten(JaNatuurlijk) etc. etc. etc..
  Stellletje Eliete Control Freaken
  Ik wil een Eliete–Lockdown!!!!!!eN IEDEREEN DIE DAAR MEE AAN VERBONDEN IS!!! NU METEEN
  En Confiscering van al hun geld & Co DEZE verdelen over iedereen OP DEZE AARDE –> weg armoede
  Oh ja en de bugs-insecten en fake meat en vegan dieet mogen ze zelf eten…….
  Ik ben hier klaar mee.
  Net zo als met de vaxx en de gevaxxte boehoe verhalen……
  Het waren jullie die de niet gevaxxten uitsloten/sluiten en tot 2de rangs-burgers de classificeerden, zegt het word ondermens nog iets??
  Ik ben hier dubbel klaar mee……
  Pak me nog even een lekker glas zelfgemaakte chocomelk(extra sterk) zonder E407 er in.
  Oh dat smaakt…….

  • Na het lezen van zo’n artikel krijg ik het idee om al dit rijke en manipulerende schorem van vers ‘ongespoten’ voedsel te voorzien en ze stevig in hun onbetrouwbare smoelen te schijten.

 6. Ze kunnen me de reet likken.
  Ik heb mijn eigen kippen en konijnen en daarmee eieren en vlees. Die worden gevoerd met gras en planten van mijn eigen achtertuin en dingen die ik zelf verbouw. Net als heel veel mensen in de omgeving (sommigen hebben ook geite, en/of schapen en/of varkens trouwens).
  Als ze denken dat ik dat op ga geven moeten ze zich achter de oren gaan krabben. Want dat zal afgedwongen moeten worden. En dat gaat hier in de buurt met de stijgende voedsel- en andere kosten niet zonder slag of stoot gebeuren. Dat proberen kan mensen letterlijk naar de wapens laten grijpen.

  • Daar zijn ze op uit. Ze proberen mensen naar de wapens te laten grijpen. Zodat hun troepen eens lekker los kunnen gaan. Alle stront die uit den Haag komt wijst daarop. Ze proberen de mensen knettergek te maken. Expres. Wat ze niet maar niet echt doorkrijgen is dat de mensen hen thuis op komen zoeken. Ze zien het nog als een uit de hand gelopen grapje. Maar dat is het niet. meer.

   • Ah, maar ik woon al bijna 10 jaar in een landelijk gebied in de VS, waar veel mensen wapens hebben en voor minimaal een deel zelfvoorzienend zijn.

 7. Ons voedsel en andere zaken moeten later besteld worden via de huidige internetgiganten zoals Amazon, Airbnb, Allibaba, Apple, Google, Ebay,…
  Die hebben dan in je buurt een filiaal en zo zal je ook via hen een loodgieter of andere stielman/vrouw kunnen bestellen. Alle kleine bedrijven moeten verdwijnen.
  Voedsel en nog paar andere zaken kan je kopen maar al de rest zal je moeten huren of lenen.
  En weer onder het mom voor onze ‘gezondheid’ gaan ze zelf kweken van dieren verbieden.
  Zelfs je houtkachel gaan ze verbieden wegens de CO2…
  Via moderne satellieten gaan ze alles inventariseren ook dat boompje in je tuin waar je af moet blijven. Willen ook weten of er iets beweegt op je land en je verbruik weten ze al via de slimme meters.
  Weet nog goed dat ze die slimme meters aan het volk verkochten onder het mom van een eventuele lek, je zal dan een bericht ontvangen dat er een lekkage is. Er lekt bij mij al jaren een kraan (waar ik het water opvang) maar nog nooit bericht ontvangen, haha.

 8. Wij zijn vegetariërs. Vruchten sap haal je uit een appel of een sinaasappel etc etc…..soms een pak. Mijn meiden zijn slank en gezond….. hebben nog nooit een stuk vlees gegeten…… eiwitten zitten ook in groenten, en onze eieren komen van een man die geen gif gebruikt…..domweg omdat zijn kippen de ruimte hebben….en teugeswoordig kun je wat je tekort komt op uitstekende en afdoende wijze uit supplementen halen.
  Een gezond lichaam heeft geen chemie nodig…..en als je verstand nog in staat is om je hart (intuïtie?) te volgen, kom je een heel eind.
  Kankers ontstaan in een zuurstofarm en verzuurd milieu interne…..en een beetje gifstoffen erbij. Koffie, snelle suikers uit frisdrank en teveel paksap…. pakken boter waar een smaakje aan toegevoegd is (Magnums)……en uiteraard alle geur, kleur en smaakversterkers, conserveringsmiddelen en alcohol…..en dat gecombineerd met een klap medicijnen om de gevolgen van dat ongezonde bestaan te onderdrukken.
  Sterkte….en gooi de rotzooi uit je voeding. Teveel is teveel.

 9. Beste mensen
  Dit zijn oude bekende woorden welk wederom worden aangedikt

  Logica
  Als men koeien met chemicaliën gaat voeden
  Dan krijgt men i.p.v. melk iets heel anders die heel sterk op melk gelijkt

  Trouwens :
  Koeien zijn mensen
  &
  Mensen zijn Koeien
  Als men dit begrijpt dan begrijpt men de heele cyclus van leven ziekte dood

  Mensen zijn bovenal dieven
  Die stelen voedsel van andere wezens
  Waardoor er een tekort aan voer voor die wezens ontstaat

  Dank U

  Koeien eten normaliter alleen maar Grassss
  &
  Bepaalde Boomschorsten Boombladeren Zandsoorten
  Bij ziekten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in