Het Covid-19 narratief klinkt steeds minder overtuigend naarmate de berichten over schade door het vaccin blijven toenemen. Nu beginnen degenen die ons ooit aanspoorden om te vaccineren excuses te maken. The Naked Emperor stelt dat we binnenkort nog veel meer excuses zullen horen.

Het woord van het jaar 2022 van de Amerikaanse woordenboekuitgever Merriam-Webster is “gaslighting”. Niet echt verrassend, gezien de hoeveelheid gaslighting die heeft plaatsgevonden. De belangstelling voor de term steeg met 1.740% ten opzichte van het voorgaande jaar en in tegenstelling tot andere populaire zoektermen bleven de zoekopdrachten het hele jaar door hoog, in plaats van op bepaalde momenten te pieken.

De term komt uit het thrillerstuk “Gas Light” uit 1938 van de Britse toneelschrijver Patrick Hamilton. Een pasgetrouwd stel, Jack en Bella, verhuist naar een huis met een bovenwoning die is afgesloten. Bella begint kleine voorwerpen kwijt te raken en Jack overtuigt haar ervan dat ze gek wordt.

Bella komt te weten dat de flat is afgesloten nadat een rijke vrouw er was vermoord om haar juwelen. Ze weet niet dat haar man elke avond naar de flat gaat om de juwelen te zoeken. Als hij naar boven gaat, hoort Bella voetstappen, maar Jack overtuigt haar ervan dat ze alleen maar dingen hoort.

Als klap op de vuurpijl doet Jack bij het doorzoeken van de bovenwoning de gaslampen aan, waardoor de lichten in de rest van het gebouw dimmen. Bella is er opnieuw van overtuigd dat de dimmende lichten een verzinsel zijn van haar verbeelding, vandaar de term gaslighting.

  Waarom hebben het WEF en alle anderen het opeens over "Ziekte X"?

Dat de term woord van het jaar is geworden, toont duidelijk aan dat mensen zich in heel 2022 gaslighted hebben gevoeld. Ze kregen te horen dat een genetisch gemanipuleerd virus met mutaties die waarschijnlijk niet op natuurlijke wijze zijn ontstaan, wel degelijk op natuurlijke wijze is ontstaan. Er werd hen verteld dat het tamelijk niet-dodelijke virus hen zeker zou doden, tenzij ze andere mensen vermeden en nalevingsluiers voor hun gezicht droegen. Hen werd verteld dat de enige manier om weer normaal te worden was om zich te laten injecteren met een wondermiddel van God. Hun werd verteld dat normale proeven en procedures niet nodig waren omdat alles veilig en effectief was. Er werd hun verteld dat dit manna uit de hemel ervoor zou zorgen dat ze niet langer het virus zouden oplopen en er ziek van zouden worden. Er werd hun verteld dat iedereen die zichzelf niet injecteerde egoïstisch was en niet mocht deelnemen aan de samenleving. En het ergste van alles was dat ze te horen kregen dat bijwerkingen, verwondingen en sterfgevallen niet voorkwamen.

Maar hopelijk eindigt ons gaslighting-verhaal uit 2022 op dezelfde manier als alle andere grote gaslighting-verhalen.

Bella ontmoet een politiedetective die haar ervan overtuigt haar man, Jack, te ontmaskeren als de moordenaar. Als wraak kaatst ze de gaslighting terug en overtuigt ze Jack ervan dat ze hem helpt ontsnappen, voordat ze hem eraan herinnert dat ze krankzinnig is en dus niet verantwoordelijk voor haar daden. Het stuk eindigt met Jack die naar de gevangenis gaat.

Maar betekent het feit dat mensen zich beginnen te realiseren dat ze zijn gaslighted dat de gaslighters nerveus worden?

  Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocide

Wordt 2023 het jaar van het excuus? Wie komt er met de beste ontsnappingskaart?

We hebben al een aantal ontslagen op hoog niveau gezien, maar niet iedereen heeft het geluk zo gemakkelijk te kunnen ontsnappen. Dus verzinnen ze excuses en het begint al. Hieronder enkele voorbeelden.

Professor Peter Hotez tweette op eerste kerstdag het volgende.

Het spijt hem dat hij te militant “leek” rond vaccins en vaccinaties, maar het was uit pure wanhoop om levens te redden.

En dit wordt het formaat van het excuus in 2023. “Het spijt ons dat deze dingen u zijn overkomen, maar we deden alles wat we konden tijdens een nijpende situatie. We weten dat een paar mensen zijn gestorven als gevolg van onze acties, maar uiteindelijk hebben we voor elke persoon die stierf of gewond raakte duizend levens meer gered.”

Accepteer de verontschuldiging, maar geloof het excuus niet. Het is gewoon meer gaslighting om hun huid te redden en onderzoeken/vervolgingen te vermijden.

Dezelfde excuses horen we ook van de grote bedrijven.

Toen de Executive Vice-President van AstraZeneca voor Europa en Canada aan een kruisverhoor werd onderworpen over de schade die het vaccin veroorzaakte, betreurde zij dat ten zeerste, maar zei zij dat er genoeg gegevens waren om te beoordelen wat de gevolgen van het vaccin waren. Zij gebruikt de zeer gebrekkige Lancet-gegevens, die beweren dat de vaccins meer dan 20 miljoen levens hebben gered in het eerste jaar van vaccinatie.

  Geen grap: Britse studie onderzoekt maandelijkse COVID-19 injectie

Kijk dus uit naar de excuses in 2023. Accepteer de excuses, maar sta niet toe dat er meer gaslighting wordt gegeven met behulp van valse gegevens. Anders wordt dit hun ontsnappingsclausule.

2023 moet de terugkeer zijn van gezond verstand, recht en orde. Geen dreigingen met geweld of Neurenberg II showprocessen (waarbij de grote leiders met alles wegkomen en hoge functies krijgen), maar in plaats daarvan goede onderzoeken, onderzoeken die niet worden witgewassen en echte vervolgingen voor misstanden. Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar met zoveel vooruitgang in 2022 is het misschien niet zo vergezocht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De gaslighting van de massaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe hameren op Kharkiv, Kiev en andere steden: Massale Russische luchtaanval op Oekraïense militaire en energiestructuur-doelen! (Video’s)
Volgend artikelOekraïne Situatierapport – Contra-artillerieoorlog – Financiële ramp
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Een groep is ge-gaslight, de meeste mensen namen een vaccin om op vakantie te kunnen. De meeste mensen lieten hun opa en oma, vader en moeder, eenzaam en alleen in verpleeghuizen sterven, terwijl ze zelf op vakantie gingen en feestjes vierden terwijl ze omkwamen in de vrije tijd. De meeste mensen waren niet bang of angstig voor corona, de meeste mensen waren knetter egoïstisch en waren puur bezig met hun eigen voordeel en opportunistische mogelijkheden. De meeste mensen namen een vaccin zodat ze lekker egoïstisch hun gang konden blijven gaan. Ze lieten opa en oma alleen sterven, ze waren meer dan bereid om QR en 2G in te laten voeren. De meeste mensen zijn geprogrammeerd om zo knetter egoïstisch te zijn dat ze zelf gaslighting op de wakkere groep toepasten om hun corona bubbel in stand te houden en lekker veel geld en vrije tijd te hebben. Ik heb het om me heen gezien… als kleine kinderen deden ze mee aan de corona leugen, omdat ze er voordeel bij hadden. Als kinderen die de griep aangrijpen om lekker een weekje ZOGENAAMD ziek te zijn en niet naar school te hoeven. Deze slapende zombie massa gaslight de wakkere groep omdat ze hun leugen in stand wilden houden, omdat ze voordeel hadden van die leugen. Dat opa en oma alleen stierven en dat de hele maatschappij instort, dat negeren ze. De massa is gehersenspoeld om egoïstisch monsters te zijn en ze hebben geleerd om zich dmv gaslighting te verdedigen en hun leugen in stand te houden.

  • En nog steeds zijn die hufters zo NAAM een groep vaxxies op mijn werk haalde de laatste keer weer hun booster en op mijn vraag ¨Waarom in Godsnaam¨ werd er gezegd. Vind het gewoon een fijn idee dan is mijn QR alvast weer lekker in orde.

   WTF hoezo hersendood…

   • En diezelfde mensen zitten 5 x per jaar een week thuis omdat ze ¨positief¨ getest zijn.
    Dan mijn vraag jullie zijn 5 x per jaar thuis en wij (de kleine groep purebloods) zijn nooit ziek zeggen ze ¨ Nu ben ik een weekje thuis maar zonder vax was ik misschien wel dood gegaan¨

    En ze geloven het nog echt ook…

    • Beste boertje,
     Ieder mens is verantwoordelijk voor hun eigen gemaakte keuze.
     Dat anderen zich laten inspuiten om wat voor reden dan ook, is hun keuze.
     De mogelijke gevolgen eveneens.
     Jij ben niet verantwoordelijk voor hun keuzes, alleen voor de keuzes die jij voor jezelf maakt.
     Maak je niet druk om de keuzes van anderen, dat heeft geen zin. Je kunt ze immers toch niet overtuigen.
     “denk aan jezelf, dat doen anderen ook?

     Groet Tigron,

  • Ben benieuwd wat de schapen gaan doen nu de nazi ratten weer een nieuwe pandemie gaan plannen de herdsenetende amoebe 🧐😜😂😂🖕💉

  • @Naam:* >> (als kleine kinderen deden ze mee aan de corona leugen, omdat ze er voordeel bij hadden.)

   Zo mee eens Naam:* Ik heb het als ongevaccineerde overal om mij heen zien gebeuren, de zwakkere leugenaars onder ons. Als je de mens leert kennen, dan ga je van de beesten houden !!

  • precies. Het gaat het knuddevee niet om angst voor een virus dat niet bestaat, maar angst om niet bij de kudde te horen en om voordeel te halen uit het crimineel narratief. Echter, dit knuddevee heeft de gifinjecties genomen en trekken zo alsnog uiteindelijk aan het kortste eind. Hun schijnheilig deuggedrag wordt letterlijk hun dood of levenslange verminking.

  • Dat herken ik…
   Totaal gestoord. Lopen als zombies rond 0 empathie…
   En dan nog zeggen dat hun prikje niet goed werkt omdat ik weiger de prik te halen.
   Zijn verslaafd aan testen…
   Vreselijk…

 2. Dus?
  Volgens jou veranderd er niks ten goede?
  Mensen voorliegen is eenvoudig.
  Mensen vertellen dat ze zijn voorgelogen, is heel moeilijk en duurt lang.
  Maar ik geloof in de waarheid.
  Daarom:
  BLIJF de WAARHEID VERTELLEN.

  • zij die willen zien, hebben allang gezien…
   zij die niet willen zien, zullen nooit zien….
   je kunt een ezel naar het water leiden, maar als het niet wil drinken…….
   ps…een echte ezel zou wel drinken….
   er is trouwens veel ten goede veranderd..
   we hebben onze medemensen, buren, ‘vrienden’, familieleden leren kennen zoals ze WERKELIJK zijn….
   veel hypocrieten met een grote mond…allemaal wolven in naam…,
   maar eens het moment daar is om aan te tonen wat ze werkelijk zijn…

   • Beste nikolaas,

    Voor hen die weten,hoeft niets verklaard te worden.
    Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
    Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
    Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek.

 3. Het ergste is het feit, dat men zich liet vaccineren om anderen niet te besmetten. Maar hierdoor werd er dus vooral extra besmet, omdat de transmissie niet werd voorkomen. Dus extra doden vooral onder de ouderen, door de boodschap van de overheid, je doet het voor een ander!!

  Dus de overheid is schuldig aan moord !!!!!!!!!!!!

  • Dat begon al met het verbieden van de beste anti-virale medicijnen die we hebben! Er hadden zoveel levens gered kunnen worden met de middelen die door alle medische instanties zijn goedgekeurd, als 40 jaar lang zonder enig probleem met “bijwerkingen”! Deze middelen hebben 100-duizenden, misschien wel miljoenen mensen het leven gered en nu ineens zouden ze te gevaarlijk zijn om te gebruiken??!

   Massamoordenaars zijn het, en met voorbedachte rade ook nog eens. Dus, dat wordt het vuurpeleton. Of nog beter, ‘dood door duizend injecties’ van hun eigen middelen. Kijken hoelang ze het volhouden als ze iedere dag met die “veilige” cocktails van eigen makelij worden ingespoten….

   • Sterker nog, in India hebben ze wel gebruik gemaakt van de bekende middelen en in de deelstaat UttarPradesh hebben de autoriteiten daarmee, ondanks de dreigementen van de WHO, meer dan 200 miljoen mensen het leven gered!

    Ook is uit bekentenissen van bv Zark Huckerberg duidelijk geworden dat zij speciaal hun directe omgeving hebben gewaarschuwd NIET mee te doen aan de inentingen vanwege de te verwachten risico’s.

    Nu info van de pharmaffia over de eerste testen en resultaten naar buiten komen is duidelijk dat ze KEIHARD LIEGEN over wat er werkelijk is gebeurd!

   • Heb gelezen over onderzoek hcq op covid waarbij de coronalijer tot 6 maal de dosis hcq kreeg. Ofwel een O.D. en ja er zijn mensen bij dat experiment overleden. Tja hoe zou dat toch komen ? Werkelijk we leven in downie land.

 4. De ongevaxten werden verketterd en nu vragen ze vergiffenis?? Dat kan alleen G*D hun geven!

  Misschien dat we net als dat kleine ettertje in Oekrainazië moeten vragen om een Truth-seeking Tribunaal voordat er vergeven of vergeten mogelijk kan worden!

  Maar ik zal nooit, never ever, vergeten wat ze allemaal hebben gedaan om de nog denkende mensen met gezond! kritisch vermogen het leven onmogelijk te maken en te chanteren, te beschimpen en criminaliseren! En dan hebben we het nog maar niet over de gevolgen van alle NIET werkende maatregelen en “medicijnen”!

  De gevolgen van wat de medische maffia nu nog steeds aan het aanrichten is zijn onbeschrijfelijke ellende en opzettelijke moord&doodslag! Dat kan niet onbesproken passeren, nooit!

 5. Er kan pas gerechtigheid geschieden als de ontwikkelaars, pushers en toedienaars vd gifinjecties berecht worden voor een Tribunaal om daarna geexecuteerd te worden ivm massamoord en het in ernstige mate schenden van de Code van Neurenberg uit 1947.

 6. precies. Het gaat het knuddevee niet om angst voor een virus dat niet bestaat, maar angst om niet bij de kudde te horen en om voordeel te halen uit het crimineel narratief. Echter, dit knuddevee heeft de gifinjecties genomen en trekken zo alsnog uiteindelijk aan het kortste eind. Hun schijnheilig deuggedrag wordt letterlijk hun dood of levenslange verminking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in