Een mogelijk positief punt van het hele Covid-19 debacle is dat we ongelooflijk veel geleerd hebben over de maatschappij waarin we leven. Dit zal van cruciaal belang zijn als we erin slagen een afdaling naar een nachtmerrie van techno-fascistische slavernij te voorkomen.

We zullen een nieuw begrip krijgen van wat onze wereld is geworden en hoe we willen dat hij in de komende decennia en eeuwen zal zijn. En “wij” betekent wij. Hoewel de meerderheid blijkbaar niets heeft geleerd van wat er is gebeurd, zullen zij dat uiteindelijk wel inhalen, schrijft off-guardian.org.

Het is ondenkbaar dat de kennis die door een wakkere 15% of 20% van de bevolking wordt vergaard, uiteindelijk niet door bijna iedereen zal worden gedeeld. Als de waarheid eenmaal bekend is, heeft het de neiging bekend te blijven. Zoals H.R. Haldeman het zo wijs uitdrukte, “je kunt de tandpasta niet terug in de tube drukken”.

Hier zijn tien dingen die we geleerd hebben tijdens de Covid coup.

1 Ons politieke systeem is hopeloos corrupt. Vrijwel alle politici zijn hopeloos corrupt. Geen enkele politieke partij kan worden vertrouwd. Ze kunnen allemaal omgekocht worden, en zijn dat ook.

2 Democratie is een schijnvertoning. Het is al een zeer lange tijd een schijnvertoning. Er zal nooit een echte democratie zijn wanneer geld en macht hetzelfde betekenen.

3 Het systeem zal voor niets stoppen om zijn macht te behouden en, indien mogelijk, zijn niveau van controle en uitbuiting te verhogen. Het kent geen scrupules. Geen leugen is te schandalig, geen hypocrisie te misselijkmakend, geen menselijk offer te groot.

  De globalistische Reset Agenda heeft gefaald - is Oekraïne plan B?

4 Zogenaamde radicale bewegingen zijn meestal niets van dat alles. Vanuit welke richting zij ook beweren het systeem aan te vallen, zij doen slechts alsof, en dienen om de ontevredenheid te kanaliseren in richtingen die onschadelijk zijn voor de machtskliek en zelfs nuttig voor haar agenda’s.

5 Elke “dissidente” stem waarvan je ooit hebt gehoord via de bedrijfsmedia is waarschijnlijk nep. Het systeem geeft geen gratis publiciteit aan zijn werkelijke vijanden.

6 De meeste mensen in onze samenleving zijn lafaards. Zij zullen alle mooie waarden en principes, waar zij hun hele leven zo prat op zijn gegaan, overboord gooien, alleen maar om de geringste kans op openbare kritiek, ongemak of zelfs gering financieel verlies te vermijden.

7 De mainstream media zijn niets anders dan een propagandamachine voor het systeem en de journalisten die ervoor werken hebben hun ziel verkocht en hun (vaak minimale) schrijfvaardigheid geheel ter beschikking gesteld aan de Macht.

8 Politie is geen dienaar van het publiek, maar van een machtige en uiterst rijke minderheid die het publiek wil controleren en uitbuiten voor haar eigen enge en hebzuchtige belangen.

9 Wetenschappers zijn niet te vertrouwen. Zij zullen de hypnotiserende kracht van hun witte jassen en gezaghebbende status gebruiken ten voordele van wie hun werk en levensstijl financiert. Wie betaalt, bepaalt.

10 Vooruitgang is een misleidende illusie. De “vooruitgang” van toenemende automatisering en industrialisering gaat niet samen met een vooruitgang in de kwaliteit van het menselijk leven, maar zal deze in feite “geleidelijk” verminderen tot het punt van volledige onderdrukking.

De geheime bijeenkomst in mei 2009 van “The Good Club”. “Een club van miljardairs wil de overbevolking terugdringen”

Vorig artikelWHO, CDC en WEF: De nieuwe Neurenberg processen 2021
Volgend artikelWaarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. We leren ook steeds meer over rechters en het OM.
    Ook die dienen als buffer tussen “het volk”en de elite.

  2. Poetin heeft het over satanisten die het “westen” regeren. Hij bedoelt daarmee de vrijmetselarij. Het opheffen en met de wet verbieden van de loges, een soort sektarische motorbendes, zou de uitgelokte oorlog in Oekraïne onmiddellijk stoppen omdat Rutte en zijn WEF bende worden opgepakt en voor het 2e Neurenberg Tribunaal gebracht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in