© Jordan Henderson Original Paintings – Fine Art Prints.

Terwijl veel mensen over de hele wereld hun Covid-vaccinatieschema voltooien en zich aan beide doses onderwerpen, heeft een professor verklaard dat dit eenvoudigweg niet genoeg is en heeft hij maar liefst vijf injecties aanbevolen, schrijft Dailyexpose.co.uk.

Biomedisch analist Matt Sallberg van het Zweedse Karolinska Instituut (KI) heeft verklaard dat personen die worden ingeënt met twee doses van het Covid-vaccin misschien niet genoeg bescherming hebben. Hij zei dat “terugkerende injecties” waarschijnlijk nodig zullen zijn om immuniteit tegen SARS-CoV-2 te behouden.

“We weten niet hoe lang het vaccin beschermt tegen ernstige ziekte en overlijden. Dit betekent dat je het veilige voor het onveilige kiest.

Na ontvangst van de tweede dosis neemt de immuunrespons langzaam af. Binnen een jaar kunnen velen hun bescherming hebben verloren. We weten het nog niet, maar als je een derde dosis krijgt, zal het weer geactiveerd worden.

De biologie zegt dat een afnemende immuunrespons niet onwaarschijnlijk is. Dan is het tijd voor een derde, vierde, misschien vijfde dosis.” aldus Sallberg.

Sallberg’s opmerkingen kwamen toen verschillende Europese landen onlangs een derde ronde van Covid-19 booster shots in september 2021 aankondigden. De Food and Drugs Administration (FDA) suggereerde ook dat volledig gevaccineerde personen in de herfst nog een injectie zullen krijgen.

De opmerkingen van de professor ter ondersteuning van een nooit eindigende cyclus van herhalingsinentingen lijken echter een verborgen motief te hebben. Naast zijn rol bij het KI bekleedt de biomedisch analist ook leidinggevende functies bij vaccinfabrikant Svenska Vaccin Fabriken (SVF). Als je de website van het bedrijf bekijkt, zie je dat hij SVF oprichter, voorzitter van de raad van bestuur en chief scientific officer is.

  Waarom zijn onze standpunten uiteindelijk dan toch aangekomen?

Dus, geen belangenverstrengeling daar…

Een Israëlische arts, Dr. Kobi Haviv, sloot zich aan bij de opmerkingen van Sallberg en waarschuwde dat “de effectiviteit van het vaccin afneemt/verliest” en dat “85-90% van de ziekenhuisopnames plaatsvinden bij volledig gevaccineerde mensen”. Volgens Dr. Haviv hebben de doorbraakgevallen van Covid bij gevaccineerde personen een scenario in gang gezet waarin booster shots noodzakelijk zouden worden.

Ondanks deze gezondheidsdeskundigen die aandringen op boostervaccins, hebben veel wetenschappers de noodzaak ervan in twijfel getrokken omdat er niet genoeg gegevens zijn om ze te rechtvaardigen. In juni 2021 zei een groep wetenschappers van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat de algemene bevolking voorlopig misschien geen boosterdoses nodig heeft.

De wetenschappers zeiden echter dat boosters nodig kunnen zijn wanneer de door vaccinatie opgewekte immuniteit afneemt of wanneer een nieuwe “variant” een negatieve invloed heeft op de doeltreffendheid van het vaccin. De wetenschappers drongen echter wel aan op extra vaccindoses voor kwetsbare groepen zoals ouderen en ontvangers van orgaantransplantaties.

Dr. Sarah Oliver, een medisch epidemioloog bij de CDC, zei dat het agentschap toezicht moet houden op bewoners van instellingen voor langdurige zorg, ouderen, gezondheidswerkers en mensen met een verzwakt immuunsysteem, en suggereerde dat deze groepen degenen zijn die misschien booster shots nodig hebben.

  Herhaal wat ik zeg: "De PCR-tests werken niet!"

Natuurlijk zullen deze gezondheidsdeskundigen de ontelbare bijwerkingen en sterfgevallen negeren die deze “vaccins” hebben veroorzaakt, in plaats van aan te dringen op jaarlijkse herhalingsinjecties die vereist zullen zijn om enige vorm van “vrijheid” in de samenleving te hebben.

In het Verenigd Koninkrijk heeft het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) de regering geadviseerd om in september 2021 naast de griepprikken een Covid-boosterinjectieprogramma in te voeren om “degenen die het kwetsbaarst zijn voor ernstige COVID-19 voorafgaand aan de wintermaanden maximaal te beschermen”.

De boostervaccins zullen pas in de nazomer van volgend jaar aan jongere Britten worden aangeboden, nadat eerst de kwetsbare groepen zijn gedoseerd, zoals ouderen, mensen met een verminderde weerstand en werknemers in de sociale zorg.

In het VK alleen al zijn er vanaf 5 augustus 2021 echter 1.120.009 bijwerkingen van de Covid-19-vaccins en 1.536 sterfgevallen geweest, die officieel zijn gemeld bij het “Yellow Card Scheme” van de MHRA. Toch zullen we allemaal boosterdoses moeten krijgen om fit en gezond te blijven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronawaanzin steeds ondraaglijker: moeder moest zwembad vroegtijdig verlaten omdat Coronatest was verlopenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWeiger ALLE angstverhalen
Volgend artikelDr. Cole over COVID injecties: “Dit is een gifaanval op onze bevolking en het moet nu stoppen!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Als mensen denken dat ze na hun eerste of tweede of derde of vierde of vijfde enz enz prik denken dat dat ze hun vrijheden terug krijgen die komen van een koude kermis thuis

 2. Als ze niks hadden ingespoten dan hadden ze genoeg bescherming tegen bijna alles waar je eventueel ziek van zou kunnen worden.
  Dat heet je natuurlijk aangeboren immuun systeem die bij de meeste wel in orde is.

  • Dat ben ik met je eens. Ik durf zelfs te stellen dat als ik na 1,5 jaar “dreiging” nog steeds geen enkel probleem heb ervaren (lichamelijk dan) tijdens deze pandemie, mijn immuunsysteem inmiddels wel voldoende is geconfronteerd met whatever ze ook beweren dat er aan de hand is.

 3. Niks ten opzichte van Frontnieuws hoor, maar eigenlijk is de samenvatting van dit stuk: blabla bla blablabla blabla bla.
  Na anderhalf jaar dag in dag uit dezelfde onzin, ik word er zooooo moe van. Blij dat Frontnieuws het doet hoor, er worden heus degelijks mensen “wakker”, maar de onzin die al die politici en zogenaamde medische wetenschappers uitkramen is niet meer aan te zien en te lezen. Ik hoop voor de mensheid steeds meer op een enorm magnetisch veld dat alle apparatuur verwoest of een enorme meteoorinslag zodat de mens weer van voor af aan kan beginnen en het misschien beter doet (vast niet…). Wat een achterlijke wereld leven we toch in.

 4. “We weten het nog niet”, het is duidelijk, deze man roeptoeterd maar wat.
  Zo heb ik ooit aan een arts vragen gesteld waarop zijn antwoord steeds was: ik weet het niet.
  Maar hij schreef me wel enge middeltjes voor, die ik niet gebruikt heb en ik moest stoppen met roken.
  Toen ik thuis kwam stak ik een sigaret op, mijn vriend zei wat doe jij nou?
  Ik zei hij weet niet hoe ’t komt, hij weet niet precies wat het is, hij weet niet hoe lang ’t duurt, hij weet niet of ik ooit genees maar hij gaat me wel vertellen dat ik moet stoppen met roken.
  Uiteindelijk ben ik met een goede fysiotherapeut en veel doorzettingsvermogen van mijn kant genezen van posttraumatische dystrofie.
  Mijn vertrouwen in artsen was toen al behoorlijk gezakt.
  In de loop der jaren is dat nog meer gekelderd door dingen die ik zelf meegemaakt heb en bij andere mensen heb gezien.
  Conclusie: Artsen? Blijf zoveel mogelijk bij ze uit de buurt.

 5. Ook hier weer belangenverstrengeling. Dus een handelsreiziger met een twijfelachtige “medische” achtergrond.
  Alleen de kassa telt zo langzamerhand in de medische en politieke wereld. Gezondheid: Hiervoor moet een nieuwe definitie gevonden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in