De regering in Zuid-Korea heeft ermee ingestemd om miljoenen dollars compensatie uit te betalen aan slachtoffers van het COVID-19 vaccin, zonder vragen te stellen.

Vanaf september kunnen families tot 30 miljoen won (21.175 euro) aan compensatiegeld krijgen als een familielid binnen 90 dagen na ontvangst van de mRNA-prik overlijdt, zelfs als een autopsie de oorzaak niet kan vaststellen. Sinds juli 2022 wordt er 10 miljoen won (7.058 euro) uitgekeerd als de prik binnen 42 dagen de dood veroorzaakte, bericht Thepeoplesvoice.

St. Vincent Times meldt: Los daarvan kunnen families van mensen die binnen drie dagen na de vaccinatie stierven, maar niet in aanmerking kwamen voor hulp van de overheid, nu minstens 10 miljoen won ontvangen, tot 30 miljoen won afhankelijk van de bijwerkingen.

Het Korea Disease Control and Prevention Agency zei dat deze maatregelen met terugwerkende kracht gelden.

“Korea had een hoger inentingspercentage dan de rest van de wereld omdat mensen de staat vertrouwden en zich lieten inenten,” verklaarde People Power Party Rep. Park Dae-chul tijdens een vergadering van de Nationale Assemblee tussen de partij en de regering.

“In dit verband moet de staat de blinde vlek aanpakken bij het helpen van degenen die schade hebben geleden door het vaccinatiebeleid.”

Er gaan steeds meer stemmen op om meer mensen in aanmerking te laten komen voor smartengeld, waarbij de overheid geen aansprakelijkheid erkent, of compensatie nadat de overheid aansprakelijkheid erkent.

De KDCA werd tijdens een hoorzitting van de Nationale Assemblee op 25 augustus bekritiseerd omdat ze in beroep was gegaan tegen een gerechtelijke uitspraak waarin de aansprakelijkheid van de staat voor vaccinatiegerelateerde verwondingen werd erkend.

  Gevaccineerden vergelijken bijwerkingen in een Reddit subgroep

In juli veroordeelde de administratieve rechtbank van Seoul de KDCA om de familie van een 34-jarige man die zes dagen na het vaccin in oktober 2021 overleed, te compenseren.

De rechtbank oordeelde dat de COVID-19 vaccinaties een vergunning voor noodgebruik hadden in plaats van een volledige goedkeuring, waardoor een epidemiologisch verband tussen de vaccinatie en zijn dood niet kan worden uitgesloten.

Jee Young-mee, hoofd van de KDCA, zei dat ze in beroep zouden gaan omdat het vonnis de aanbevelingen van een panel van deskundigen negeerde. De opmerking werd veroordeeld door parlementsleden die aanvoerden dat het vertrouwen van het publiek in de overheid hierdoor geschaad zou kunnen worden.

Korea heeft 11 bijwerkingen van het COVID-vaccin erkend, waaronder anafylaxie, myocarditis en pericarditis, en personen die overleden zijn of ernstige verwondingen opliepen, kwamen in aanmerking voor 480 miljard won aan compensatie en begrafeniskosten. Minder ernstige verwondingen konden 55% van de vergoeding krijgen.

Korea noemt 15 verschillende post-prik symptomen, waaronder onregelmatige baarmoederbloeding, transverse myelitis en Bell’s Palsy. Er was geen vergoeding beschikbaar voor mensen die aan een van de 15 leden. In plaats daarvan ontvingen ze tot 100 miljoen won aan overlijdenscompensatie.

In juli 2022 begon Korea overlijdenscompensatie te geven aan iedereen die om onbekende redenen na het vaccin was overleden, na de verkiezingsbelofte van president Yoon Suk Yeol.

De regering heeft vanaf augustus ongeveer 30% van de 96.000 beschuldigingen van bijwerkingen van vaccinaties geaccepteerd. Onder hen waren de nabestaanden van 83 mensen die stierven na de door de overheid voorgeschreven vaccinatie. Achttien van de 83 kwamen in aanmerking voor een compensatie, terwijl 65 condoleances ontvingen.

  Boris Johnson beweerde dat COVID "de natuurlijke manier was om met oude mensen om te gaan," blijkt uit onderzoek

Het verplichte vaccinatieprogramma begon in februari 2021, waarbij 45 miljoen Koreanen werden ingeënt.

Korea heeft de compensatie voor bijwerkingen van de vaccinatie in 2023 opgevoerd tot 62,5 miljard won.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tientallen jongeren krijgen hartaanvallen tijdens Zuid-Koreaanse Halloween-viering: “Dit kan niet echt zijn” (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBlootstelling aan microgolven en straling van mobiele telefoons zorgt ervoor dat gevaarlijke vrije radicalen, PEROXYNITRITEN genaamd, zich ophopen in het lichaam
Volgend artikelKlaus Schwab bejubelt de komst van de “Nieuwe Wereldorde” terwijl het WEF de controle over de landen overneemt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Wanneer komt er hier bij ons het eerste proces over die aansprakelijkheid?
  Ze hebben ons niet echt gedwongen maar hebben wel dwang en chantage, ook een strafbaar feit, gepleegd om alsnog die spuit te laten zetten omdat we anders uit de maatschappij werden gestoten en zelfs de kans liepen om ontslagen te worden. Dit zijn dus ‘maffia praktijken’ en voor zover ik weet is de maffia een gangsterorganisatie.
  En dit terwijl ondertussen overduidelijk bewezen is dat de genspuit, ook iets onwettelijk, meer schade dan goed heeft gedaan. De grote oversterfte na begin van de spuitcampagne is daar wel een overduidelijk bewijs van, om het over de grote toename van rare ziektes bij jongeren maar te zwijgen. ziektes die bij hen voor ‘corona’ niet eens of amper voorkwamen.
  De omgekochte (door WHO en WEF) overheden zijn dus per definitie ‘criminele organisaties’.

 2. Op het eerste gezicht lijkt dat een goede zaak, maar in werkelijkheid is het natuurlijk een grote fopperij.
  Want wie betaald die compensatie?
  De belastingbetaler uiteraard, dus de ware schuldigen blijven vrijuit gaan en de belastingbetaler mag (moet) ervoor opdraaien.
  Worden er bestuurders aangepakt?
  Nee natuurlijk, maar diezelfde bestuurders gingen wel de bevolking onderdruk zetten om mensen tot injectie te dwingen.
  Daarom is het ook zo relevant dat in elk land de contracten met de gifmengers openbaar worden.

  • Klopt helemaal. De overheid heeft niks en kan alleen maar herverdelen. Dus de gevaccineerden betalen het uiteindelijk uit eigen zak, en de ongevaccineerden die er niks mee te maken hadden ook.

 3. Dus ik als ongevaccineerde moet dan de belasting op gaan hoesten voor al dat soort sukkels, val maar dood, oh nee dat doen ze al, ik heb hun doodsprik al betaald, en dat vond ik al meer dan genoeg.
  Eigenlijk heb ik trouwens medelijden met die zogenaamde gevaccineerden.

  • Hoi,

   Eens, eerst werd ik door de staat gedwongen om te betalen voor die injecties die ik niet wilde en nu moet ik, allicht, betalen voor degenen die die injecties namen. Dat vind ik meer dan een slechte deal. Ze zoeken het maar zelf uit. Dan zullen ze allicht hun lesje leren.

   De uitzondering die ik maak zijn kinderen en ouderen van dagen in ”verzorgingstehuizen”. Die hadden geen vrije keuze. Als de ouders van die kinderen of de instellingen die de ouderen basically gedwongen hebben die injecties te nemen failliet zijn ben ik bereid om die mensen te helpen.

   De rest, zoek het lekker zelf uit. Jouw keuze, zit maar op de blaren. Hopelijk leren ze dan hun les. Als die mensen op mijn kosten worden geholpen staat het gros weer in het gelid om mij te dwingen tot x, y, z dat de overheid (ver)eist.

   Ik heb al zoveel draadjes gezien van mensen die stelde dat de niet geinjecteerden de meest vreselijke dingen moesten worden aangedaan en nu… help. Ehm, nee. Jij hebt bewezen dat je mijn vijand bent. Ik help vijanden niet. Ik ben Jezus niet. Idem voor de meelopers.

   Groeten,
   Hugo

   Groeten,
   Hugo

  • gaan hoesten voor al dat soort sukkels, val maar dood, oh nee dat doen ze al, ik heb hun doodsprik al betaald, en dat vond ik al meer dan genoeg.

   Het is pas acht uur en heb zelfs nog geen koffie op, maar je laat me nu al lachen.

 4. Hopelijk gaan ze zich nu ook terugtrekken uit de WHO, liefst met een internationale aankondiging en veel bombarie.
  Voorts kan er gedacht worden aan een dagvaarding naar die WHO en speciaal Bill Gates enz. Met de eis voor betaling van deze compensatie-factuur door de misdadigers in kwestie.
  We zijn benieuwd.
  Ook benieuwd of er in het overige Westen ook maar één MEDIA een vermelding zal doen van deze feiten !

  • Nee de media houden hun bek Jan, ze hebben er aan meegedaan en ze willen de gevaccineerden niet op een idee brengen. En laten we eerlijk zijn, veel gevaccineerden hebben COVID ook aangegrepen om schoolziek, te zijn. Dus eigen schuld dikke bult toch? Als die groep opportunisten niet had meegedaan hadden de ongevaccineerde het lang niet zo erg voor hun kiezen gekregen, dan was waarschijnlijk het hele spel mislukt.

   Ik probeer nog wel eens een balletje op te gooien bij de gevaccineerden waarom dat ze het nu feitelijk gedaan hebben. Maar ze willen er niet meer over praten, proest! Volgende week (verplicht) een feestje met de gevaccineerden, eens kijken of ik ze weer op de kast kan krijgen. Ik kan het ook niet laten. Flauw, ik weet het.

   • Gijp september 16, 2023 at 08:17
    “Als die groep opportunisten niet had meegedaan hadden de ongevaccineerde het lang niet zo erg voor hun kiezen gekregen, dan was waarschijnlijk het hele spel mislukt.”

    Opportunisten er tussen? Jazeker. Ik zag en zie het op het werk ook; lekker weer een weekje vrij vanwege de covid. En dan zeggen ze “het is niet zo erg. maar het testte positief dus ik moet thuisblijven.” Lekker toch? Als vaste dienst slaaf krijg je op die manier extra vakantie.

  • Hoi,

   Ik geloof geen zak van dat alien verhaal. Ik snap ook niet waarom jij dat wel doet. Aan de ene kant geef je aan dat ”ruimtevaart” onze planeet zal leiden tot ineenstorting van de planeet maar aan de andere kant wel aliens promoten.

   Allicht dat ik iets mis en dan lees ik dat graag.

   Groeten,
   Hugo

   • Hoi, misschien ff die video aanklikken waarover Immortal het heeft dan weet je alles en kun je concluderen dat je reactie kant noch wal raakt. 😉

    • Bedankt. Hugo weet dat ik niet in de alien rommel geloof, kort door de bocht dus deze reactie van hem. De link naar de video spreekt boekdelen.

     Hugo: het gaat over nog meer bedrog waar die CIA agent het over heeft. Dit gaat over het bedrog dmv een “alien invasie” die door hologrammen gemaakt kan worden. Het is weliswaar een hele productie, die hologrammen invasie, dus wie weet, komt dit nooit tot stand. Maar het punt is dat er vele troeven uitgespeeld worden, en ook de alien die de laatste tijd zo vaak in het ‘nieuws’ is.

     Mijn punt is: trap er niet in.

 5. Japan:
  Professor Fukushima spreekt over ‘een enorme crisis’ van vaccingerelateerde schade

  “… Ik durf moord te zeggen. We zouden kunnen zeggen dat er een bloedbad heeft plaatsgevonden. Dit lijkt meer op een holocaust veroorzaakt door een biowapen.”

  ´Professor Masanori Fukushima kreeg voor het eerst internationale aandacht in november 2022 toen hij een buitengewone sessie bijwoonde in het Huis van Afgevaardigden in Tokio om het Japanse ministerie van Volksgezondheid uit te dagen over de schade die hun interventies veroorzaakten. Als oncoloog, farmaco-epidemioloog, wetenschapper op het gebied van klinische proeven en regelgeving sluit professor Fukushima zich aan bij het groeiende aantal gekwalificeerde professionals met zeer relevante ervaring die alarm hebben geslagen over de gevaren van de medische producten die wereldwijd op populaties worden losgelaten.

  Onlangs is professor Fukushima benoemd tot de representatieve directeur van de Japanse Society for Vaccine Related Complications (JSVRC), gelanceerd met medische, wetenschappelijke en juridische collega’s die verbonden zijn aan verschillende academische en particuliere instellingen in Japan. De JSVRC hield op 7 september 2023 een persconferentie van een uur op het ministerie van Volksgezondheid,´

  https://lionessofjudah.substack.com/p/professor-fukushima-addresses-a-tremendous

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in