Mocht u het nog niet gemerkt hebben, de wereld is een radioactieve nachtmerrie geworden. De komst van microgolven, Wi-Fi-routers, draadloze mobiele telefoons, slimme meters en alle bijbehorende technologie die met deze dingen gepaard gaat – waaronder 5G-technologie – richt een ravage aan op de menselijke gezondheid die zijn weerga in de geschiedenis niet kent, schrijft Ethan Huff.

Elke grote provider van mobiele telefonie in de Verenigde Staten – en veel buiten de Verenigde Staten, behalve in Rusland en een paar andere plaatsen waar 5G verboden is – plaatst overal waar het maar kan 5G, en binnenkort 6G, transmissieknooppunten, ondanks het feit dat er geen veiligheidsstudies zijn die aantonen dat chronische blootstelling aan 5G veilig is. Het resultaat is wijdverspreide ziekte in verschillende vormen.

Het type 5G dat in heel Amerika wordt gebruikt, maakt voornamelijk gebruik van een bandbreedte die bekend staat als de millimetergolf. Dit is hetzelfde type straling als de naked bodyscanners op Amerikaanse luchthavens, en het staat erom bekend dat het een branderig gevoel op de huid veroorzaakt – dit is de reden waarom veel luchtreizigers ervoor kozen om in plaats daarvan een invasieve pat down te doen. Millimetergolfstraling wordt ook in verband gebracht met oog- en hartproblemen, onderdrukte immuunfunctie, genetische schade en vruchtbaarheidsproblemen.

De Federal Communications Commission (FCC) geeft openlijk toe dat er nog geen enkel onderzoek is gedaan naar 5G, noch door het agentschap zelf, noch door één van de grote spelers in de telecommunicatie-industrie – en er zijn ook geen studies gepland voor de toekomst. Dit betekent dat Amerikanen dag in dag uit gefrituurd worden door een ongetest type straling, waarvan de langetermijneffecten nog steeds niet bekend zijn.

  Mainstream media geven eindelijk toe: "Overheid manipuleert ons weer"

Mensen worden niet alleen blootgesteld aan 5G-masten die millimetergolven uitzenden, maar ook aan de handapparaten die ermee communiceren. Hieronder vallen met 5G uitgeruste “smartphones”, laptops, tablets en allerlei andere elektronische draadloze apparaten.

Volgens Dr. Joseph Mercola veroorzaakt aanhoudende blootstelling aan microgolffrequenties, zoals die door deze producten worden uitgezonden, mitochondriale disfunctie, evenals de productie van peroxynitriet, een schadelijke stof die ontstaat wanneer een bepaalde vrije radicaal genaamd superoxide anion reageert met stikstofmonoxide (NO). Het eindresultaat is de mogelijke vorming van allerlei chronische gezondheidsproblemen, waaronder hartritmestoornissen, angst, depressie, autisme, de ziekte van Alzheimer en onvruchtbaarheid, om er maar een paar te noemen.

“Peroxynitriet interageert met lipiden, DNA en eiwitten via directe oxidatieve reacties of via indirecte, radicaal-gemedieerde mechanismen”, verklaart een onderzoek uit 2008 dat gepubliceerd is in het peer-reviewed tijdschrift Physiological Reviews. “Deze reacties veroorzaken cellulaire reacties, variërend van subtiele modulaties van celsignalering tot overweldigende oxidatieve schade, waardoor cellen necrose of apoptose ondergaan.”

Uit het onderzoek bleek verder dat het genereren van peroxynitriet een directe rol speelt, pathogeen gezien, bij ernstige gezondheidsaandoeningen zoals beroerte, myocardinfarct, chronisch hartfalen, diabetes, circulatieshock, chronische ontstekingsziekten, kanker en neurodegeneratieve aandoeningen.

In een petitie die door meer dan 230 internationale EMV-wetenschappers is ingediend bij de Verenigde Naties (VN), werd verder uitgelegd dat chronische blootstelling aan EMV op niveaus die de regeringen van de wereld als “veilig” beschouwen, ook verband houdt met een reeks andere gezondheidsproblemen.

“De effecten omvatten een verhoogd risico op kanker, cellulaire stress, toename van schadelijke vrije radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen van het voortplantingssysteem, leer- en geheugentekorten, neurologische stoornissen en negatieve effecten op het algemene welzijn bij mensen. De schade gaat veel verder dan alleen de mens, aangezien er steeds meer bewijs is van schadelijke effecten op zowel planten als dieren.”

  HAARP is een wereldwijde bron van zorg vanwege de verstrekkende gevolgen

5G had überhaupt nooit goedgekeurd mogen worden: Het is niet getest en onveilig

Tot nu toe hebben deze pleidooien voor overheidsinstanties om iets te doen niets opgeleverd. Een oproep uit 2017 voor een moratorium op 5G-technologie werd genegeerd, ondanks de steun van meer dan 180 wetenschappers en artsen uit 35 landen die zeggen dat 5G verboden moet blijven “totdat de potentiële gevaren voor de menselijke gezondheid en het milieu volledig zijn onderzocht door wetenschappers die onafhankelijk zijn van de industrie”.

“Het is bewezen dat RF-EMF schadelijk is voor mens en milieu,” voegde dit cohort van veldexperts eraan toe, en merkte verder op dat “5G de blootstelling aan radiofrequente elektromagnetische velden aanzienlijk zal verhogen, bovenop de reeds bestaande 2G, 3G, 4G, Wi-Fi, enz. voor telecommunicatie.”

Dr. Ronald Powell, PhD, een gepensioneerd wetenschapper toegepaste natuurkunde aan de Harvard University, gelooft dat “er geen veilige manier is om 5G in onze gemeenschappen te implementeren … er zijn alleen ‘slechte manieren’ en ‘slechtere manieren’,” zegt hij.

Verbazingwekkend genoeg zijn er van de meer dan 35.000 gepubliceerde artikelen over EMV’s slechts zeven die betrekking hebben op medische of biologische studies. En niet één van deze zeven had betrekking op het moduleren of pulsen van het signaal zoals in het echte leven gebeurt voor 5G-transmissie, volgens Dr. Joel M. Moskowitz, PhD, directeur van het Center of Family and Community Health School of Public Health aan de UC Berkeley.

In de afgelopen 100 jaar is de blootstelling aan EMV verbazingwekkend een quintiljoen keer toegenomen – een quintiljoen is een miljoen triljoen, of een miljoen miljoen miljoen. Dat is veel meer straling dan een mens zich kan voorstellen of kan kwantificeren, laat staan lang kan verdragen voordat er ernstige gezondheidsproblemen optreden.

  5G, krachtige radarstations, elektromagnetische velden: De wereldwijde omvang van "Vogel Armageddon"

Een paar eenvoudige manieren om uw blootstelling aan EMV en 5G te minimaliseren, is bijvoorbeeld door geen 5G-telefoon te gebruiken. Het is ook ideaal om uw huis te ontdoen van zoveel mogelijk “slimme” apparaten en toestellen, en om uw telefoon en draadloze router ’s nachts uit te schakelen terwijl u slaapt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Doe de test voor uzelf – zij hebben u gemerkt als beestenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet ongelofelijke krimpende offensief: Hoe de definitie van Oekraïens ‘succes’, ooit grandioos, steeds bescheidener wordt
Volgend artikelZuid-Korea begint miljoenen uit te betalen aan slachtoffers van mRNA-prikken – zonder vragen te stellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Hoeveel lopen er niet de hele dag rond met zo’n smartfoon in hun broekzak vlak naast hun ballen.
  Ik neem zo’n ding nooit mee naar buiten.

  Teelbal kanker ik? Hoe kan dat nou.
  Dat dat wel eens door hun smartfoon kan komen, daar komen ze dan weer niet op.

  • Ik loop al 30 jaar met een oude Nokia naast mijn ballen. Lijkt me ook niet heel perfect maar ja..
   Tot nog toe gezond en zolang 2G beschikbaar is zal ik niet overstappen.
   5G moet ik niet de hele dag bij me en al helemaal niet bij mijn ballen.

   • Wel vreemd dat 5G een software oplossing is in mobiele telefoons. Zelfs 4G telefoons kunnen op 5G draaien, maar niet optimaal.
    Is dit de reden dat in de zogenaamde 5G telefoons een 5G chipset ontbreekt en men bijvoorbeeld zegt dat iPhone 14-lijn is inderdaad COMPATIBEL is met 5G-netwerken…

    • Vandaag in het AD: Frankrijk wil I-phone 12 verbieden, nu al tijdelijk, Nederland beslist volgende week, maar “er is geen stralingsgevaar”. Hoe worden we weer belazerd.

  • En al die oordopjes/knopjes dan? En smart horloges, stappentellers etc.
   Zoals altijd komt men er pas achter als het te laat is, als de connectie dan tenminste alsnog wordt gelegd.

   • Dat soort apparaten communiceren meestal met Bluetooth, ook een radiofrequentie protocol, in de 2,4GHz band. Omdat het voor korte afstanden is bedoeld, is het zendvermogen vrij laag.

    Het gevaar van radio frequenties neemt toe met de sterkte van het signaal. Hoe groter de afstand die overbrugd moet worden hoe hoger het uitgezonden vermogen, en daarmee neemt het gezondheids risico ook toe. Bij hogere frequenties, zoals in het GHz-bereik neemt het risico ook toe. Bovendien neemt met de frequentie ook het bereik (overbrugde afstand) af, waardoor een zeer hoge frequentie met een zeer hoog vermogen moet worden uitgezonden om nog enig bereik te hebben. Dat is precies wat 5G zo gevaarlijk maakt.

    Magnetron ovens stralen ook in het GHz-bereik, maar dan in een kooi van Faraday en daarom afgeschermd voor straling naar buiten toe. Computers met een zeer hoge kloksnelheid zijn begin deze eeuw uit de handel genomen vanwege onvoorspelbaar gedrag, waarschijnlijk door quantumeffecten.

   • De mens vernietigd zichzelf door hebzucht bezit en opgedrongen bezit neem nou de girobetaalkaarten die zouden slecht zijn voor het milieu De jeugd vogelt erop los maar in verwachting raken wordt steeds minder ook de weerstand verminderd als je aanhoudend met je smart in je achterzak loopt te pronken dat is cool en erbij horen bij vooral de onbezorgde jongeren die op vakantie gaan en in het vliegtuig stappen Ook feesten zijn cool en in Wat er om hun heen gebeurd weten ze niet en gaan ze gewoon door met onbezorgdheid Uiteindelijk worden ze ziek en lusteloos omdat er iets tegenzit in het nog jonge leven dat al verpest is Uit oude geschriften ( niets te maken hebbende met het geloof van welke aard dan ook) staat dat de mens zichzelf vernietig…op den duur en dat is echt waar!!!!!!!!

 2. Het blijft grappig dat iedereen bereikbaar lijkt te willen zijn. Ook een antiek toestel (en die chip) zijn interessant voor de kgb.

  Hier geen telefoon mee en soms moet je dan je hoofd gebruiken, zoals wij vorige week een te moderne auto niet konden starten door vocht in de sleutel op een verlaten plek met bijna geen drinken na ons totall loss gesport te hebben in de hitte. En zowaar, ook zonder een bereikbaarheidskastje hebben we het overleefd.

 3. Beetje zoals slowcooking. Maar dan met microgolfoven op organismen.

  Ja, hoe ontsnap je hieraan? Hutje op de hei?

  Vind dit dus juist een zeer complex onderwerp. Temeer omdat we dit nu waarschijnlijk allemaal lezen op je mobiele telefoon met 4 of 5g of wifi.

  Paradox..

  Wat is wijsheid? Ik ben nog zoekende hiernaar.

    • Gewoon nadenken.
     Een spyphone blijft een spyphone, je wordt getraceerd. Alleen al voor je ontvangst.

     En geen enkel bedrijf dat lijkt te deugen zal, eenmaal groot, gewoon weer meer van hetzelfde blijken te zijn.
     Er valt zeer veel te verdienen aan het verkopen van data van gebruikers.

     Je hebt geen mobiele telefoon nodig!
     Als je volwassen bent moet je je dat nog kunnn herinneren.

     En dit uit moeten leggen is hetzelfde als de moeite nemen een schaap dat je vraag waarom je niet gewoon de prikkies haalt uit te gaan leggen waarom niet.

     • Als je geen smart hebt dan ben je voor veel doeleinden uitgesloten ja je kunt zelfs niet meer iets betalen zonder dat onding….. Heb je die niet dan ben je een wappie!!!! en opruier tegen de staat en de banken die alles digitaal doen Nog even en we worden gecontroleerd hoeveel keren per dag naar het schijthuis gaan en wat we afstoten of plassen om na te gaan of we de riolering teveel overbelasten Kortom <<<< Viva la Liberte !

     • @ Liberté sur tout ! september 16, 2023 at 08:23
      Dank voor je reactie. Ik had gehoopt op wat meer technische info nav mijn vraag.
      Het kunnen volgen is natuurlijk met alle mobielen, ook de oude Nokia’s ed aan de orde. Was me al in 2000 bekend. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat Rutte nog via zijn Nokia belde/belt en sms’te.
      Het enige voordeel wat wordt genoemd is dat google volledig is verwijderd en je de microfoon kunt uitzetten zodat je gesprekken niet worden genoteerd en doorgestuurd.
      Maar wel 5G, 4G. Dat is dan minder prettig, hoewel je 5G kunt uitzetten, maar is dat echt zo.
      Maar je hebt gelijk, waarom een mobiel. Het is best lastig om me helemaal terug te trekken uit mobielenland. Verder is alles in huis bedraad. Maar ga nog meer afkikken, ondanks mijn al heel spaarzame gebruik.
      Nogmaals dank voor je reactie.

      • Klien, als je gaat zoeken in je instellingen en apps en meldingen en google instellingen, dan kun je nog veel meer uit zetten van wat ze allemaal willen weten.
       Je bent er wel bijna een halve dag mee bezig omdat je daar ontzetten veel uit kan zetten in je telefoon.
       Dat scheelt al flink aan wat je telefoon allemaal verstuurd over wat je er mee doet.

       • Dank Bert, mijn kleine Samsung mobiel uit 2016 stopt met whats app. Is de enige app die ik gebruik. En voor 1 vrijwilligersclub heb ik de mail erop, kan ik verwijderen.
        Zal nog eens verder zoeken wat ik kan uitzetten of verwijderen.
        Dank!

       • @ Bert september 16, 2023 at 12:12
        het typen werd wel erg vreemd, dus even anders gereageerd. Mogelijk zegt dit je wat:
        SM G800F, 4.4.2-0055, beveiliging 2016-01-01.
        Verder nog een hele rij gegevens.
        Dank voor je support!

        • Ergens bij je instellingen – systeem.
         Kan je vinden welke Android versie er op staat. Het moet er in staan.
         In middels zijn we al aan Android 13-14

         Maar je kan in ieder geval helemaal niks meer met je verouderen telefoon.
         Behalve bellen en wat sites bekijken.
         De laatste update over je beveiliging is wel erg lang gelden.

 4. is het waar dat Covfefe turn 5G to 432 Hz? ik heb hier over gelezen maar ben niet technisch genoeg of dit op waarheid berust en het b* llschit is.

  Iemand?

  • Ik begrijp je vraag niet helemaal, maar 5G(gigahertz) is 5 miljoen Hertz (trillingen per seconde). 432Hz is een hoorbare (20-20.000Hz) toon, in de buurt van de toon A (ongeveer 440Hz). Dat is de toon die je hoorde bij het testbeeld van de tv. Dan zou dus zou de onhoorbare radiofrequentie van 5G omgezet worden in een hoorbare (irritante) pieptoon.

 5. Ooit las ik ; the black sun nazi tibet van auteur Peter Moon de stralings experimenten die daar uitgevoerd werden is het science fiction of reality? In het nu is het realiteit en huiver ik bij de namen die als ‘veilig’ worden weergeven

 6. It is a massive collusion between the telecommunications industry giants, the US Military industrial complex (MIC), the bureaucrats and the politicians – particularly in North America (the FCC in the USA ands and Health Canada north of the border). Only a complete understanding of the ‘hoax’ by the people that are being led to the slaughter, will result in a ‘reverse’ or ‘stagnation’ of industry’s evil ways and then the inevitable search for the guilty. It is very sad that one cannot put a corporation in jail for life!

 7. Ooit in een mri gelegen? Had je toen ook slaaprang?

  Welnu, stel je voor dat elke 5g paal een soort MRI is, echter een andere frequentie, die verder draagt en niet gericht word door stalen plaatjes, maar door een hoogfrequente ontvanger…..zoals jou smartfoon, modem, chromecast whatever….

  Slaapachtig net na het werk, tot aan bedtijd? Moeite om de draad op te pakken na het avondmaal?

  5g en jou foon….

  Tijd om die masten te deactiveren….er lopen rechtzaken. Aansluiten, en als die rechtzaken door corruptie vastlopen dan word het hoog tijd voor andere maatregelen.

 8. Even wat korte opmerkingen van mij:
  Of de straling nu met veel, héél veel of gigantisch veel is toegenomen. De genoemde getallen zijn idd niet voor te stellen. Maar: het grote getal van het Am. trillion wordt meestal ten onrechte vertaald naar het Eur. triljoen. In het oorspronkelijke Am. artikel wordt quintillion genoemd en dat is 10 tot de macht 18. Het Eur. getal quintiljoen is 10 tot de macht 30. Maar wat zit ik nou spijkers op laag water te zoeken, het is allebei veel.

  Nog iets anders: mijn magnetron gebruik ik al 15 jaar niet meer. Mijn gsm is een oude Nokia om te bellen en soms een sms-je te krijgen ( vnl. voor 2- factor authenticatie voor digid en dergelijke ). Als ik de deur uitga is het bijna altijd zonder gsm.

  De spion energie meter zat al in mijn sociale huurflatje toen ik er in 2015 kwam wonen. Mijn bed staat in de verste hoek van m’n flatje vanaf die meter. Mijn computer en printer heb ik uiteraard op de kabel. Ook muis en toetsenbord op de kabel.

  In mijn wijk is een renovatie gaande, mijn flat was een jaar geleden aan de beurt. Man, man, man, wat is er door de mensen van de woningstichting gepusht om me van het gas af te laten gaan. Maar ik heb mijn poot stijf gehouden…dus ik kook nog steeds op gas.
  Trouwens ook leuk om te vermelden. Met die bouwvakkers heb ik wat afgelachen over wat al die deugmensen van tegenwoordig voor onzin geloven en uitkramen. Tijdens een korte pauze toen we allemaal genoten van een lekker shaggie ( dat roken slecht zou zijn is ook weer één van die héél grote leugens vanaf ongeveer 1960 nadat de Ami’s sinds 1946 ontelbaar veel atoomproeven wereldwijd hadden gedaan ) zei een van die gasten ineens tegen mij: “ volgens mij heeft u ( ik ben 69 jaar, 0 medicijnen en gezond als een vis ) ook geen prikken genomen “!
  “ Natuurlijk niet “, zei ik, “ ik ben toch niet gek “. En lachen met z’n allen, niemand van de zes had prikken genomen.
  Kijk, met zulke mensen durf ik een oorlog in te gaan.

  Dan weer on topic, waarom willen ze onder andere ons van het ( kook )gas af hebben?
  Kookt u al met een loden keukenschort voor achter uw inductie kookplaat? Die plaat ter hoogte van uw kruis….
  https://www.ahealthylife.nl/is-koken-op-inductie-schadelijk-voor-de-gezondheid/

  Ten overvloede nog mijn bewering over roken….een link die ik 10 jaar geleden al vond:
  https://www.sott.net/article/226999-Smoking-Helps-Protect-Against-Lung-Cancer

  • Ik rook al iets van 40 jaar (niet zo heel veel) en heb zelf met asbest gewerkt zonder bescherming.
   Remvoeringen schoon blazen b.v. met een compressor en die waren vroeger van asbest.
   En daar komt een hoop stof van af dan.
   Zo’n 3 jaar geleden hebben ze long foto’s gemaakt omdat ik vrij benauwd was en vrij ziek.
   Helemaal niets was er op die foto’s te zien, niet het kleinste vlekje konden ze vinden.
   Zo schoon als een baby dus.

   • Ik las ergens dat roken ook de gevolgen van de prikken zou tegengaan en dat dat de reden is waarom het roken zo wordt ontraden.
    Steeds meer kwartjes vallen op hun plaats. Nu nog het kwartje van Kok terugkrijgen, over al die jaren met rente. 🙂

   • Bert september 16, 2023 at 10:24

    Antwoord op twee reacties van je.

    Nee, ik woon niet op een hoek, maar in een tussen- portiekflatje. Deze flatjes zijn qua indeling gespiegeld, dus ik weet dat de meterkast van de buren ook ver van mijn bed is.
    Deze portiekflatjes ( ongeveer 65 m2 dus groot genoeg voor mij als single ) zijn tweehoog zonder lift. Omdat ik op gas kook en niet hoog woon, ben ik niet bang voor eventueel toekomstige stroomuitval cq. – rantsoenering.
    Ons overbelaste stroomnet en zo…. Zijdelings volgde ik deze zomer de wielerrondes in Italië, Frankrijk en nu Spanje. Heb je veel zonnepanelen op de daken gezien? Nou, ik ook niet!

    Asbest: ook zo een leugenverhaal. Al die eigenaren van asbestsanering bedrijven lachen zich een breuk. Heeft u de verhalen al gelezen? Men wil huiseigenaren met schuurtjes met asbest golfplaten en boeren met megastallen met asbestdaken de komende jaren verplichten om dat asbest te verwijderen. Zomaar weer een markt waar honderden miljoenen, om niet te zeggen miljarden euro’s mee gemoeid is. Overbodig te zeggen dat die kosten voor veel eigenaren niet op te brengen zijn.

    Roken…Ik heb nog wel meer links ( onafhankelijk van elkaar ) die claimen dat roken niet ongezond is, integendeel zelfs. Er ligt nog steeds een beloning van een miljoen dollar te wachten op diegene die een causaal verband kan aantonen tussen roken en longkanker.
    Ook veel ‘ wakkere ‘ mensen willen dit uiteraard niet geloven, maar ja, die leugen is er al vanaf 1960 in geramd. Ook bijna iedere door ‘ Big Pharma ‘ opgeleide ‘ systeemhoer ‘, genaamd arts weet niet beter ( de enkele goede niet te na gesproken, maar die moet wijselijk z’n mond houden als hij zijn BIG- registratie wil behouden ).

    Van de week was het even van: kan het nog gekker? Op de radio was er een vraag en antwoord item met een dierenarts over de toename van het aantal ziektes bij huisdieren zoals honden en katten en dan met name de toename van kanker.
    De dierenarts ( zo’n jonge in deeltijd werkende juffrouw ) wist niet goed te antwoorden wat mogelijke oorzaken daarvan waren.

    Ik beken schuld aan mss een vooroordeel mijnerzijds…!

    Maar ze wist wél héél zeker dat het voor je hond en/ of kat niet goed was als je als eigenaar in huis rookte waar je hond of kat ook ‘ woonde ‘ ( sic, haar woorden ).

    Whoehaha, ik kwam niet meer bij.

    Tja, zo biedt elke dag wel wat om je over te verwonderen zonder te vervallen in haat- en/ of wrokgevoelens. En zonder angstgevoelens uiteraard, mij maken ze de pis niet meer lauw.

    • Tijdje geleden contact gehad met een dierenarts, ook alternatief geschoold. Was helemaal niet zo voor de prikken, en dacht ook dat de dieren daarvan juist ziek werden. Gebruikte liever natuurlijke stoffen, ook preventief.
     Ben altijd blij als men regulier zo denkt. Maar ja ook hier moet men opletten dat men de vergunning niet kwijt raakt.

     Overigens is het wel belangrijk om te achterhalen wie financieel belang heeft bij een onderzoek dat aantoont dat roken wel of niet schadelijk is.
     Veel artsen krijgen betaald om alleen hun naam eronder te zetten, maar weten niet eens waarover het gaat. Is al meerdere malen aangetoond. Las recent dat ook Kuipers zich hiermee inlaat. Zie https://www.ninefornews.nl/onthullingen-over-erasmus-mc-ernst-kuipers-sjoemelt-al-jaren/ en https://www.ninefornews.nl/verbijsterend-boek-over-misstanden-in-de-medische-wereld-kuipers-is-onderdeel-van-het-probleem/
     Als je in de zoekfunctie op die site de naam Kuipers invoert, krijg je een rits onderwerpen te zien met kritische noten naar en over Kuipers.

    • Nog even dit. Je bent niet bang als elektriciteit uitvalt omdat je op gas kookt. Enig idee hoe het gas en water naar je woning komt? Riolering afvoer? En wat de gevolgen daarvoor zijn als elektriciteit uitvalt? Je hebt geen lift, maar veel etagewoningen of flats hebben dat wel.
     Dat is iets wat mensen zich onvoldoende realiseren. Zorg voor alternatieven voor verwarming en om te koken. Butaangas toestellen?
     Ik adviseer ook altijd een goed waterfilter te nemen zodat je in tijd van nood van slootwater drinkwater kunt maken. Dat gaat niet met een Brita kan

     • Om slootwater drinkbaar te maken hebben ze in het leger pillen voor die je door je water doet.
      Het schijnt dan alleen naar chloor te smaken met zo’n pil.
      Het is dan wel drinkbaar en je wordt er niet ziek van.

      • Dat is waar, zijn gewoon verkrijgbaar. Altijd handig dat bij de hand te hebben. Maar een goed waterfilter filtert tot 99,9% van alle gifstoffen eruit. Ik heb goede ervaring met een Aqualinefilter van Tradeline. Supergoede garantie en service.

   • Immortal september 16, 2023 at 11:51

    Dank je voor je waardering.
    Hardi is overigens niet mijn voornaam maar mijn nickname ( zoek maar even op vertaling hardi, frans – nederlands ).

    Voor deze imo topsite wil ik ten eerste natuurlijk Rommel bedanken.

    Buiten de zeer verhelderende artikelen geniet ik vaak net zo veel van de leuke en soms zeer leerzame reacties ( ook van die van jou ).

    Ik lees elke dag bijna alles op deze site maar ik reageer zelden.
    Als ik reageer, zie ik na plaatsing weer allerlei dingen die ik beter had kunnen formuleren en / of meer toelichten ( nadeel van een perfectionist te zijn met semi-autistische kenmerken ).

    Groeten van Hardi, aka Jan Willem G

  • Mooi artikel van Juglen. Heeeel veel jaren geleden stond er een onderzoek in Onkruid waarin men worteltjes kookte via verschillende kooktoestellen. Dat was een houtskoolvuurtje, gaskooktoestel, elektrisch koken en een magnetron. Of daar toen ook inductie en keramisch bij zaten kan ik me niet meer herinneren.
   Maar via speciale Kirlian fototechniek werd duidelijk dat de uitstraling van het worteltje gekookt op het houtskoolvuurtje het meest aanwezig was en bij koken in de magnetron volledig verdwenen was. Het werd daardoor “dood” voedsel. Een argument extra om geen magnetron te gebruiken.
   En alle ouderen die niet meer zelf kunnen koken, moeten hun eten opwarmen in de magnetron. Geen wonder dat mensen daardoor sneller achteruit gaan dan nodig zou zijn.

   • Klien september 16, 2023 at 18:45

    Ook ik gebruik speciaal om die reden geen magnetron. De straling zit veilig opgeborgen in de kooi van Faraday, dus daar heb ik als omstander geen last van.

    Maar vanwege het feit dat het voedsel idd. ‘ dood ‘ gestraald wordt.

 9. Merkwaardig is dat in de tijd dat vrij veel mensen bezig waren met zo’n 27 Mhz zender (bakkie) en ontvanger je nooit iemand hoorde over straling of dat ze er ziek van werden.
  Ze reden er mee rond in hun auto, vele hadden enorme antennes op hun dak staan
  In het begin hadden deze een vermogen van een half watt.
  Inmiddels hebben die bakkies een vermogen van 4 Watt.
  Sommige zetten er dan ook nog versterker van 50 – 100 Watt op.
  Maar nog nooit iemand gehoord over straling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in