Klaus Schwab kwam deze week uit de schaduw en verscheen op de top van de Association of South East Asian Nations in Indonesië, waar hij van de gelegenheid gebruik maakte om een angstaanjagend dreigement aan het adres van de mensheid te uiten.

Terwijl hij de staatshoofden en wereldleiders de les las over hun verantwoordelijkheden in zijn globalistische wereldorde, verklaarde Schwab dat de tijd is gekomen voor naties om het WEF “volledige regeringscontrole” over hun naties te geven als onderdeel van de Grote Reset-agenda voor de mensheid, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens Schwab zijn de plannen van de cabal voor een zogenaamde Nieuwe Wereldorde zo ver gevorderd dat gewone mensen zoals u en ik er niets aan kunnen doen om ze te stoppen. Maar wat Schwab zich niet realiseert, is dat er een fatale fout in zijn globalistische agenda zit die we kunnen gebruiken om zijn plannen te vernietigen.

Klaus Schwab heeft een geschiedenis van schokkende opmerkingen tijdens de jaarlijkse ASEAN-bijeenkomst en hij zette die trend voort tijdens de recente bijeenkomst vorige week in Indonesië.

Op dit punt is het de moeite waard om ons af te vragen waarom een ongekozen leider van het World Economic Forum, een totalitair leengoed diep in de Zwitserse bergen, het beleid dicteert aan democratisch gekozen ambtenaren.

Zoals de Australische politicus Craig Kelly tweette: “Waarom houdt Klaus het hof tijdens de huidige ASEAN-top in Indonesië?

Kelly’s volgende vraag – “Waarom pleit Klaus voor een fusie van staats- en bedrijfsmacht?” – is nog belangrijker.

Het is belangrijk om te begrijpen wat Schwab bedoelt als hij het heeft over shareholders- en stakeholderkapitalisme. Shareholders zijn mensen zoals u en ik, gewone mensen, die er vroeger vanzelfsprekend vanuit gingen dat onze regeringen aan onze kant stonden. Stakeholders, aan de andere kant, zijn gigantische multinationale bedrijven zoals de mainstream media en Big Pharma bedrijven die samenwerkten met de wereldwijde elite tijdens de recente Covid pandemie.

  OpenAI vindt blanke genocide geen probleem

Schwab pochte dat in zijn systeem elites uit het bedrijfsleven beleid voor soevereine landen zullen maken om ervoor te zorgen dat innovatie de “belangrijkste concurrentiefactor” wordt.

Hij vervolgde met te beweren dat we met de samensmelting van het WEF en de staat een verschuiving zouden zien van “het tijdperk van kapitalisme naar het tijdperk van talentisme”.

Volgens Schwab moeten regeringen de agenda van het WEF omarmen als ze willen overleven in de dystopische toekomst die zich voor onze ogen ontvouwt.

En individuen moeten de agenda van het WEF omarmen, anders worden ze uit de samenleving verstoten, krijgen ze geen plaats bij de gelukkigen die de grote ontvolking overleven en worden ze uitgeroeid samen met alle andere weigeraars.

Het engste van dit alles is dat ze niet eens meer proberen om hun plannen te verbergen.

George Orwell schreef in zijn boek “1984”: “De Partij zei dat je het bewijs van je ogen en oren moest verwerpen. Het was hun laatste, meest essentiële bevel.”

Wat had hij gelijk. De mainstream media in 2023 eisen dat we het bewijs van onze ogen en oren verwerpen en ons onderwerpen aan het gezag van de globalistische elite – omdat alleen zij de problemen van de wereld kunnen oplossen.

Maar ondanks wat de mainstream media zeggen, probeert het World Economic Forum niets op te lossen. Ze proberen alles kapot te maken en kapot te laten. Deze psychopaten proberen u kapot te maken. Misschien wilt u beter gaan opletten.

De mondiale elite voert oorlog tegen onze kinderen, sexualiseert ze op steeds jongere leeftijd en belazert de mensheid door te beweren dat 8 miljoen vermiste kinderen per jaar volkomen normaal is en niets om u zorgen over te maken.

Ze voeren ook oorlog tegen onze kinderen op hun scholen, door bibliotheken vol te stoppen met pornografie en volwassen mannen in vrouwenlingerie, terwijl ze de massa al tientallen jaren opzettelijk dommer maken. Het Common Core-curriculum, het geesteskind van Bill Gates en Barack Obama, is het perfecte voorbeeld.

  Canada zet stappen om 'netto-nul' critici gevangen te zetten

Veertien jaar nadat de regering-Obama scholen in het hele land begon te dwingen om de Common Core over te nemen, behalen leerlingen nu resultaten die lager zijn dan eerder voor mogelijk werd gehouden, met duizelingwekkende dalingen in de gemiddelde scores voor wiskunde en lezen.

De cabal heeft de massa waar ze hem hebben wil – ineengedoken in een hoekje, verward en gedemoraliseerd. Het is geen verrassing dat de rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, onlangs verklaarde dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als verouderd, nutteloos en overbodig beschouwt.

Volgens Harari zijn de zogenaamde “gewone mensen” terecht bang voor een toekomst waarin ze “overbodig” zullen worden gemaakt.

Volgens de WEF-adviseur komt de wijdverspreide angst onder “gewone mensen” voort uit de angst om “achter te blijven” in een toekomst die door “slimme mensen” wordt geleid.

Dergelijke angsten zijn terecht, volgens Harari, die namens de elites sprak en bevestigde: “We hebben de overgrote meerderheid van jullie gewoon niet nodig.”

Harari zei gewoon wat de elites in Davos al tientallen jaren fluisteren. De wereldbevolking moet met 94% worden verminderd, volgens de globalisten. Dit is een kernbeginsel van hun satanische overtuigingen en ze zijn lasergericht geworden in het verspreiden van hun kwaadaardige plannen.

De waanzin en het messiascomplex zitten diep in de kringen van de globalisten.

Bill Gates heeft een lange geschiedenis van voor god spelen. Robert F. Kennedy Jr. waarschuwde ons jaren geleden al voor deze eigenschap in de psychopathische psychologie van Gates.

Volgens Kennedy Jr. voert de Wereldgezondheidsorganisatie “wereldwijde sociale en medische experimenten uit” in overeenstemming met de visie van hun megadonor Bill Gates en zijn “religieuze geloof dat hij technologie (vaccins en GGO-landbouw) kan gebruiken om van hem de redder van de hele mensheid te maken”.

  Vooraanstaand viroloog en mRNA pionier Dr. Robert Malone voorspelt Great Awakening als antwoord op Great Reset

“Gates’ strategie om de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] te kopen en de controle te verwerven over Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen zoals Tony Fauci & Deborah Birx” betekent dat de medeoprichter van Microsoft nu “het wereldwijde gezondheidsbeleid kan dicteren dat 7 miljard mensen treft en de meest intieme details van ons leven kan controleren,” zei Kennedy Jr. op zijn Instagram-pagina.

En Gates, Schwab en Harari zijn niet de enigen.

WEF Agenda Contributor en lange tijd globalistische plaaggeest George Soros beweert ook dat hij een god is en “de schepper van alles”. De miljardair financier waarschuwt echter ook dat hij een “egocentrische” god is die gelooft dat “normale regels niet voor hem gelden”.

“Ik waande mezelf als een soort god …” schreef Soros in zijn boek Soros on Soros. “Om eerlijk te zijn, droeg ik vanaf mijn kindertijd een aantal nogal krachtige messiaanse fantasieën met me mee, waarvan ik vond dat ik ze onder controle moest houden, anders zouden ze me in de problemen kunnen brengen.”

Toen de Britse krant de Independent hem vroeg om deze uitspraak nader toe te lichten, ging Soros nog een stapje verder: “Het is een soort ziekte wanneer je jezelf als een soort god beschouwt, de schepper van alles, maar ik voel me er nu comfortabel bij sinds ik het begon uit te leven.”

Gevaarlijke psychopaten hebben het gesticht overgenomen. Het is onze taak om de controle terug te nemen voordat het te laat is.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

8 redenen om NOOIT iets te vertrouwen wat de regering zegtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZuid-Korea begint miljoenen uit te betalen aan slachtoffers van mRNA-prikken – zonder vragen te stellen
Volgend artikelGekke, onrealistische mensen versus rationele, realistische mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. de ‘nieuwe wereldorde’ is iets wat bush senior al in 1991 uitriep en is simpel:

  amerika is de ‘nieuwe wereld’ en een ‘nieuwe wereldorde’ is niets anders dan een unipolaire wereld ruled by america (die als golem van israel fungeert, zie de vele oorlogen voor israel zoals in irak(

 2. Deze duistere plannen zijn al heel oud, maar al die tijd weren ze verborgen gehouden en konden verborgen blijven. Nu lijkt het erop dat deze plannen kenbaar gemaakt worden, en dat dat betekent dat het proces nu zover gevorderd is dat het kan en dat de uitkomst onvermijdelijk is.

  Ik dat dat het andersom is…. deze plannen komen aan het Licht omdat het Licht zo sterk is geworden dat niets meer verborgen kan blijven. Schwab brengt het mooi, maar hij heeft zelf geen keuze, z’n trein is een runaway geworden. Ergens gaat die trein crashen.

  Het lijkt nu alsof de wereld vreselijk is geworden, maar die energieën waren er altijd al. Nu wordt het zichtbaar voor iedereen, en langzaam of eigenlijk supersnel zie je mensen de ogen geopend worden.

  Spannende tijfen.

  • Ik ben wel een Trumper, maar velen hier krijgen idd een mentale vastloper van het onderwerp Trump. Ik volg Trumpie niet blind, maar hij doet goede en interessante dingen. In deze omgekeerde wereld zien de meesten het goede als het kwaad en medestanders als vijanden. We kijken naar een 9D schaakspel, maar de meeste mensen kunnen amper nog op 1D functioneren.

   • @Let God sort them out
    Quote”maar velen hier krijgen idd een mentale vastloper van het onderwerp Trump”
    Heel diepzinnige opmerking maat .
    En jij wil voor vol aangezien worden?
    Vervolgens flik je het weer in volgend draadje !
    WTF blijf bij je eigen leest !😑
    Bespaar me je verborgen hoogmoed !

    • Hoogmoed? Ik spreek me gewoon uit Cor, dat jij en een aantal anderen dat niet verwerkt krijgen zegt alles over jullie niveau en niks over mij. Zodra het over Trump schieten enkelen hier gewoon meteen in een stuip en gaan ze allerlei stokpaardjes gillen ipv gewoon in gesprek te gaan. Dat jij mijn reacties als hoogmoed ziet, zegt me dat jij in de wereld iedereen ala meerdere of mindere bekijkt, want ik zeg niks uit hoogmoed. En als je je aan mij ergert negeer me dan gewoon of praat over het onderwerp dat ik inbreng. Succes Cor, fijn weekend.

     • @Let God sort them out (waarde)
      Nu doe je het weer .
      Quote “omdat jij en een aantal anderen dat niet verwerkt krijgen zegt alles over jullie niveau en niks over mij.”
      Kijk anderen lezen jou ook .
      Ik zal bij mijn enkels afbreken als dit geen hoogmoed is .Je profileert jezelf .
      Stop er mee en we kunnen normaal samen door een deur .
      Zie je het zelf niet ?
      Anyway idem fijne dag .

       • @RS – Zie je het niet of wil je het niet zien of ben je van dezelfde visvijver?

        Ben het niet vaak eens met CorNietdus, maar in deze wel. Narcistisch Borderline gevalletje Lgsto mag ongelimiteerd het scheur opentrekken of het nu wel of niet relevant is en/of gebaseerd op enige werkelijkheid en met enorme rupsbanden het veld door crossen, onderwijl als een stalkende teek zieltjes winnend, maar een ieder ander moet vooral de muil dichthouden. Of negeren. Tenslotte is Lgsto de zelfbenoemde Wakkere Profeet van Frontnieuws, met een lijntje met god, de god die in Lgsto zit.

        Wie zwijgt, stemt niet doorgaans toe.
        Bij deze.

        @Rommel – Excuus.. Eerlijk en lief zijn niet altijd synoniem aan elkaar. Daarbij zijn degenen die ´liefde´ prediken niet altijd zo puur in hun eigen liefde.

        ——————————-
        Liefde, wat is dat eigenlijk?
        Je gelijk krijgen?
        Laten we het aan een Borderliner vragen, of aan een Narcist. Laat ook maar, aangezien ikzelf dat soort antwoorden al wel heb. There are many..

        • ´Daarbij zijn degenen die ´liefde´ prediken niet altijd zo puur in hun eigen liefde.´

         Extern..
         Intern is een ander verhaal. (B/N)

        • @Antichrist…

         Je zwijgt de hele tijd en dan ga je op zondagochtend even natrappen, dat is gewoon laf.

         Ik doe hier gewoon normaal tegen iedereen en ja ik spreek me heel duidelijk uit. En daar kan jij niet mee overweg. Jij hebt duidelijk een intense haat tegen mij sinds wij ooit eens een aanvaring hadden omdat jij mij al eerder bekogelde met je oordelen en je labelde mij als een valse profeet en je probeerde mij het zwijgen op te leggen… allemaal omdat mijn reacties jou niet aanstaan. Dat zegt alles over jou Antichrist.

         En nu ben je weer gekrenkt door wat ik zeg en nu haal je weer uit met je oordelen en je projecties. En dit keer reageer je door mij in de rug aan te vallen ipv gewoon op de dag zelf even in gesprek te gaan over mijn reactie.

         Ik verlaag me nIet tot jou niveau van oordelen en labels als narcisme en liefdeloosheid omdat ik doorheb dat jij projecties doet die over jou gaan ipv over mij.

         Onthoud dat jou boosheid tegen mij gewoon angst is voor je eigen onvermogen om normaal met mij te communiceren. Ik vergeef je voor je lelijke gedrag en je laffe aanval. Als je mij wat te zeggen hebt doe dat dan in het moment, niet sneaky en laf zoals je nu doet. En als je mij haat laat me dan gewoon met rust en doe lekker je eigen ding. Je kinderachtige natrappen zegt alles over je niveau en ik trek me niks meer van jou aan. Wees een vent en praat gewoon inhoudelijk over dingen ga niet meteen in een hoekje zitten jammeren en allerlei gemene oordelen en projecties doen als je eens een ferme uitspraak over je niveau of een onderwerp terugkrijgt.

   • Jacob de Meerdere en Soeverein,

    Laat maar denken en met zich oplopen en ligt juist het verschil in.

    De Ware Nog Steeds Levende God en Rabboeni, is volledige Nederige Zachte Vrede & Liefhebbende God Rabboeni.

    Hij vraag niet om 95 % van de mensen te vernietigen, ieder mens is zijn kind en waardevol 1kind of oud kind is moet leven.

    Niemand heeft recht om voor God te spelen, wij mogen weten dat Slecht is, maar Ene Universele Ware Levende God is en Soeverein Recht en zal ook RECHT en ook Zal Gaan Doen.

    Nog Des Te Erger voor hen die ZICH god wanen, Lieve Lezertjes die dit Lezen -WEET DAT GOD RABBOENT HEER NOG STEEDS LEEFD EN WOLK IS OPGEKLOMMEN EN ZIJN AL ZIJN KINDEREN HOUD.

    WEET DAT ZAL TERUGKOMEN EN ALLE LEVENDE EN DODEN ( Covid19 doden) ZULLEN OPSTAAN, WAAROM DE ECHTE ALMACHTIGE WARE LEVENDE GOD RABBOENI JEZUS IS DAN OOK DE VOLLEDIGE ALMACHT VOOR EEUWIG EN DEZE AFGODEN HUN TIJD LOOPT AF.

    Wij mogen nooit oordelen hij wel en zal dat ook doen en daar totaal geen beroep of mogelijk afkoping mogelijk.
    God is nooit koopbaar geweest en zal nooit toestaan.

    Uiteindelijk gaan wij naar prachtige wereld zonder zonden zonder oorlog ziekte haat.
    Hij GOD zal zijn koninkRijk ISRAËL STICHTEN EN 2/3 UITBREIDEN.
    Aan zijn Heerschappij komt geen einde en al wat de mens bedreigend is gaat er uit anaar •••.
    BID MASSAL VEEL 🙏🙏🙏😇🥰🇮🇱🗝🤩👌👍HALLELUJA AMEN = ZAL ZO ZIJN•
    Dit is onze vrije meningsuiting•

   • Ja… mentale vastloper… kijk dan hoe je meteen al je stokpaardjes weer van stal haalt. Doe toch rustig. Als Trump de personificatie van het kwaad is zal dat echt wel duidelijk worden. Maar ik kan tegenover die paar linkjes van jou een bootlading tegenovergestelde links inbrengen, maar ik ga niet discussiëren met iemand die geen bewegingsruimte heeft in zijn overtuigingen. Ik zeg net dat ik Trumpie niet blind volg, maar hij heeft veel meer gedaan dan de stokpaardjes die de haters steeds herhalen. We kijken naar een 9D schaakspel en jij praat enkel over dingen die je vanuit de loopgraven ziet ipv dat strategisch in een veel groter kader te aanschouwen.

    Dus ja… mentale vastloper… en U hapt onmiddellijk en laat meteen zien wat ik bedoel. Niks is wat het lijkt… NIKS. Dus houd je conclusies over Trump losjes, want eea kan wel eens tegenovergesteld zijn van wat jij in je loopgraaf denkt te zien.

    In het einde der tijden zal goed als kwaad worden gezien en zullen mensen het kwaad als goed aanbidden… dus niks is wat het lijkt! En die uitspraak zou jij als geen ander kunnen weten Antichrist Zit in’t Vaticaan.

    Trump wordt al vanaf 2016 als totale vijand van de mensheid neergezet, maar ondertussen is de halve planeet door hem ontwaakt. Maar mensen blijven met schuim op de mond gillen dat hij kwaadaardig is… net als de hele msm. In deze omgekeerde wereld worden we allemaal volledig misleid en voorgelogen en dat zegt mij dat iedereen Trump haat omdat iedereen heeft geleerd om het goede te haten. Net zoals velen hier mijn uitleg en oproep tot liefde en eenheid haten. Zonder Trump zn presidentschap was ik nooit ontwaakt. Warpspeed was een strategische zet. Oorlogen kosten levens. De vijand is gigantisch en onhoudbaar, de pandemie en de vaccins zijn decennialang gepland en waren niet tegen te houden, maar volgens jou is het allemaal Trump zn schuld.

    De toekomst gaat uitwijzen dat warpspeed een zet op het schaakbord was die niet te voorkomen was, die moest worden gezet. Soms moet je de koningin offeren en groot verlies incasseren om het schaakspel uiteindelijk te kunnen winnen. Enjoy the show.

    • The minute Trump decided to cut USA finacially loose of the WHO, he gave a huge opportunity to bill gates to step up and take financing of the WHO up himself….
     From there it was a small step to what we see now.
     So to make long story short…
     Trump new about the NWO agenda and opened aal the doors and windows.

    • Beste Mensen

     Het beste is om algemeen te reageren
     Dan is niemand aangevallen of gekrenkt
     Men kan hierbij wel eens waar per ongeluk een naam hebben aangevinkt
     Zowel reageerder als waarop ge-reageerde horen daar rekening mee te houden en te zien als niet voor schrijver in kwestie bedoeld

     Reageren was niet meer mogelijk op Uw reaktie september 17, 2023 at 10:32
     Vandaar via deze mogelijkheid

     Dank U

 3. Hopelijk worden de namen van verkiezingskandidaten die mee gaan naar de jaarlijkse bedevaart in Davos voldoende gestempeld als waarschuwing “absoluut te mijden”.

 4. Klaus Schwab zal de Bijbel waarschijnlijk niet kennen.
  Maar hij voert precies uit wat erin beschreven staat, dit is wel zeer opmerkelijk ……
  Hou hem en zijn “ knechtje Harari” goed in de gaten……
  Drie punten waar we goed op moeten letten zijn:
  1: de ene wereld regering, die er komen zal. ( persoonlijk denk ik voornamelijk de westerse wereld, het overblijfsel van het oude Romeinse rijk….. ❗️met alle “ aanverwante emigratie” landen….. Ook Rusland en het oosten zullen hierin hun rol hebben…. )
  2: de antichrist, die de grote valse wereld leider zal zijn en de bevelen uitdeelt, en de valse profeet ( de valse profeet de antichrist sterk zal promoten) deze twee zullen het in die periode van zeven jaar voor het zeggen zullen hebben.
  3: en de grote verdrukking, van de mensheid, die vele slachtoffers zal vragen, en waarin je niet kunt kopen en of verkopen als je de bevelen van de leider niet opvolgt…….de leider……die er in die periode zal zijn.
  ( het was al bijna zover met de QR code….❗️. ) dit was een w.s “ een oefening”

  • Zijn die drie punten niet al lang bezig? Ik heb meer het gevoel dat we tegen het einde van die drie punten zitten en dat ze allemaal zijn mislukt. Al hun plannen hebben gefaald, deze winter en volgend jaar zullen doorslaggevend zijn vermoed ik.

 5. Beste Mensen

  Nog bestaat er iets als Gisteren
  Nog bestaat er iets als Morgen
  Dat zijn gehersenspoeld opgelegde valsheden
  Hersenspoelingen via de zogenaamde intellectuele scholen
  Die hebben tot op heden nog Nooit bestaan en Zullen ook Nooit bestaan immers alles vind Nu plaats
  Er is helemaal geen Toekomst
  Er is helemaal geen Verleden
  Alles bestaat
  Hier en Nu
  Niks anders
  Alles Leeft
  Alles is Leven
  Alles veranderd van vorm bij het dienen van elkander
  Meer vind er niet plaats
  Maakt U niet deuk
  Alles is Goed
  Wat er ook moge gebeuren

  Dank U

  • ´Maak je niet druk; je overleeft het toch niet.´ – Uitspraak van iemand die er nog voor de ´Covid´ tussenuit gepiept is. R.I.P.

  • Aanvulling
   Alles wat word gezien is de Hallucinatie van wat binnenin de kijker plaats vind
   Weerspiegeling van Hetzelf 180° verdraaid
   Dus wat men ziet is Fata-morgana ookwel bekend als het Leugen
   Niks wat men ziet is echt of waar
   De Spiegel is het Oog die alles verdraaid weergeeft
   Kijk naar het gezicht in stille water
   Kijk naar het gezicht beter gezegd vind het gezicht in Golvend water
   In het tweede ver – beeld de mensheid zichzelf heden te bevinden via het zogenaamde dus Valse intelligentie opgedaan via Ego ik door te neuzen in kopie plakwerken
   Al verdwalen-de tussen de rambo jambo aan van letteren waartussen de geest is verdwaald via het aangenomen belichaming
   Het lichaam is te vergelijken met een lucht ballon
   Blaast men die met klein beetje lucht zo kan men er gewoon mee voetballen
   Blaast men er wat meer lucht in en die ballon doet al wat langer over om een kant op te bewegen
   Zo als die behoorlijk goed is opgeblazen
   Gaat die al nagenoeg vanzelf de lucht in
   Blaast men even te veel lucht in die ballon en Boem kapot is die ballon
   Dat zijn is dus de Egoïsten stadia welk momenteel is bereikt via het scholen Regeer systeem

   Hier wil Klaus Schwabberlap nog eens met plakband spelende die ballon nog verder op te blazen
   Afwachten
   Het is word Spannend

   Beste mensen weest een Ziener
   Kijkt zonder Ver – Beelding zonder Verstand maar kijk Ver – Staand met overzicht over alle Doolhoven bij elkaar
   Dus ook die waarvan de heer Schwabberlap aan deelachtig is
   Zoals telkenmale bij meerdere reakties genoemd met nuchter zuivere van vol overgoten liefdevolle verstand met 100% overgave
   Overgave tot de Almachtige
   Niks anders
   Dus geen benamingen van mensen misbruikende als van meneer Allah , meneer God , Meneer Jahweh dezen hebben verlichting bereikt of wat voor andere Ego Troep ook als WetenSchaaap en dergelijke

   Wij zijn aan de beurt om onze steentje bij te dragen
   Nogmaals Onthoud alles vind Nu plaats

   Dank U

   • @Ringo Dada…

    Mooie reacties Ringo, vooral de eerste in deze draad is erg goed.

    Er is alleen maar NU en er zijn geen velen, dat is een illusie. Wij zijn velen van één! Wij zijn slechts hologrammen in de droom van de schepper. De mens lijdt omdat we alles wat voor de lol en als spel bedoeld is, heel serieus hebben gemaakt en allemaal zijn gaan consumeren en strijden = lijden ipv gewoon te ZIJN en te kijken. Het leven is niet om te doen, maar om te ervaren.

    • Als wij slechts hologrammen in de droom van de Schepper zijn, dan zou je kunnen zeggen dat de Schepper een ‘bad dream’ heeft.
     Misschien is het wel tijd om Hem wakker te maken.

     • @Doordenker…

      Je doet je nickname eer aan en je denkt door. De droom is idd in een nachtmerrie verandert en de schepper/dromer gaat ontwaken en een nieuwe droom dromen. Het komt er op neer dat het individuele ego (de duivel) zal gaan sterven en het collectieve bewustzijn (God) zal een wederopstanding beleven en dan begint er een nieuwe droom. Er komt een Great Reset, maar niet de reset waar de satanisten van dromen. De nachtmerrie gaat eindigen zodra het trauma ondraaglijk wordt en dan zullen we beseffen dat we allemaal hetzelfde willen en dan gaan dingen heel heel snel veranderen.

 6. Zolang gekozen leiders de deur openen voor Klaus Schwab en consorten heeft hij macht. De gekozen leiders geven dus hun mandaat weg door de deur voor Klaus und Co te openen.

  Wat is het woord voor lieden die verkozen door de bevolking hun land aan vreemden geven?

  LAND en VOLKS VERRADERS.

  Wat doe je daarmee? De geschiedenisboekjes geven uitsluitsel.

 7. Waar het allemaal om draait is dat de WEF niets anders zijn dan parasiterende charlatans, net als alle regeringen en overheden. Zij hebben zelf geen rode cent, alles wordt door middel van afpersing tot stand gebracht. Zij zijn constant het volk aan het voeden met mooie praatjes met list en bedrog. Als het volk er niet in mee wil, worden ze bedreigd met met allerlei angst en verdoemenis. Doordat iedereen dom is gehouden op scholen, kunnen deze parasitaire charlatans heel geraffineerd de zaak belazeren. Want psychopaten kunnen met hun pokerface mensen zo makkelijk om de tuin leiden, dat die mensen het pure kwaad erachter niet zien en zo steeds verder de afgrond in gestampt kunnen worden. Zonder dat de mensen het zelf beseffen en als ze het beginnen te beseffen als het te laat is.

  Het volk is vergeten dat zij de macht hebben en niet deze parasitaire charlatans. Maar op scholen is het volk geïndoctrineerd vandaar de leerplicht werd ingevoerd, want daar leren de kinderen om de zogenaamde autoriteiten altijd te gehoorzamen. De ouders zelf hebben net zo in hun school jaren deze indoctrinatie gehad en weten eigenlijk niet beter en geven dit ook door aan hun kinderen. Hoe hoger opgeleid, hoe dieper ze zijn geïndoctrineerd om de valse autoriteiten buiten hun zelf te gaan zoeken. Want ieder mens is een autonoom wezen met zijn eigen GOD in zich heeft, op basis van vrijwilligheid kan hij/zij samenwerken met andere. Daar behoeft geen onzichtbare 3de partij aan toe gevoegd worden. Zoals nu met allerlei afpers technieken in de vorm van belastingen door de parasitaire charlatans.

  De bedreiging van dat je niet kunt kopen en verkopen, met virtueel geld die beperkt houdbaar zal zijn waar deze parasitaire charlatans gaan bepalen wat jij wel of niet mag kopen en hoeveel. Is in werkelijkheid geen universeel ruilmiddel, maar een digitale afpers systeem. Laat je niet in hun maatpak persen, zij hebben geen autoriteit over jouw. Onthoudt dat, dat jij er altijd vrijwillig mee akkoord moet gaan. Maar waarom zou jij jouw eigen autoriteit over je zelf van je aflaten pakken, door deze strontvliegen die alleen op jouw willen parasiteren. Net zo met die vergiftigingsinjecties die zij liefkozend vaccins noemen. Die met list en bedrog het volk wijs is gemaakt dat het voor hun eigen gezondheid was. Dat daarvoor elke regering en alle artsen bewust strafbare feiten werden gepleegd, hoor je nu niets over. Maar zij weten het donders goed dat zij daaraan schuldig hebben gemaakt.

  • Klopt, Qvic, maar het lijkt wel of mensen doof en blind zijn. Alsof er in de vaccinaties ook een kalmerend middel mee is ingespoten.
   Over de scholen gesproken, daar heb jij ook volkomen gelijk in, ik merkte het jaren geleden bij mijn kleinkinderen omdat ze zulke domme dingen zeiden. B.v.Ik betaal heel mijn leven al sociale lasten en ik vind elk jaar in mijn brievenbus een blauwe brief. En dan zegt een puber tegen mij dat zij later, moet werken om mijn a.o.w. te betalen. Want dat had de leraar op school verteld. En er kwam met de tijd nog meer praat waar ik stom verbaasd over was. Maar goed, we zitten nu opgescheept met veel mensen die misleid zijn. En die nu wakker geschud moeten worden. De vaccinaties hebben ,mijn inziens , veel bijgedragen aan hun onwetendheid. Want onwetendheid is onze grootste vijand, daarom trappen er zoveel mensen in al die misleidingen.
   Vr. Vr. Wappie

 8. Schwap en zijn “zielsverwanten” zullen er wel achterkomen wie over hemel en aarde de baas is, God, onze hemelse Vader .Ik denk trouwens dat deze kwaadaardige elitaire demonen geen ziel hebben. Want, zij weten niets over God! Maar Hij laat niet met zich spotten. Zij zullen er wel achterkomen.wie de Enige God is.
  De elites denken dat volkeren achterlijk zijn, wat een verwatenheid. Hoogmoed komt voor de val.
  Alle Schwap-ideeën die zij spuien zijn hersenspinsels. Een inteligent mens, die zulke Schwapgedachten in zich op zou voelen komen zou Schwapgedachten meteen uit zijn brein verwijderen, maar deze elitaire beesten niet, zij wanen zich gelijk God . Maar dan rekenen ze buiten de waard, onze echte God!
  Ik ben geen profeet, maar ik bestudeer de bijbel, bijna 50 jaar, en heb ontdekt dat de Èchte God, geen watje is. Hij zal deze goddelozen in vuur laten branden. Want daar horen deze satanische figuren thuis. Dus wees gerust. Er is er maar EEN waarop men kan vertrouwen en dat is Op God en Zijn Zoon en niet op goeroe Schwap en zijn satanische volgelingen. Hier zie je maar weer dat God al deze ellende niet veroorzaakt, maar slechte “mensen.”❤️

 9. Dit hing vroeger in de wachtkamer van mijn huisarts.

  De mens lijdt het meest
  door de pijnen die hij vreest
  en nimmer op komt dagen.
  Dies heeft hij meer te dragen
  dan God te dragen geeft.

  Het blijkt dus dat ik veel in die wachtkamer gezeten heb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in