Zuid-Italië: besmette migranten, vluchtende toeristen

1
602
Foto: VoxNews

Calogero Pisano, partijleider van de Fratelli d’Italia, heeft zijn teleurstelling uitgesproken over het plan van de Italiaanse regering om meer quarantaineschepen in te zetten om de toegenomen aanvoer van besmette illegale migranten aan te pakken.

Landingen in Zuid-Italië gaan zonder onderbreking door. Nu dankzij het beleid van de PD-Vijfsterrenregering van wijd open havens, wordt Zuid-Italië het nieuwe vluchtelingenkamp in Europa.

Eindelijk is het voor iedereen duidelijk geworden dat het inhuren van Moby Zaza als een quarantaineschip met slechts 285 plaatsen (we hebben dit vanaf het begin gezegd) niet genoeg is om de aanlanding van duizenden illegale migranten op de Zuid-Italiaanse kust te verwerken. Hun aantal is nu zo alarmerend hoog dat het niet genoeg zou zijn om de hele Amerikaanse militaire vloot in Italië voor hen te charteren.

Zoals Giorgia Meloni gisteren (voor de zoveelste keer) eiste, zou de onmiddellijke voorbereiding van een zeeblokkade voor de Afrikaanse kust de enige efficiënte oplossing zijn om het handwerk van de smokkelaars te beteugelen en de mensenhandel een halt toe te roepen.

Geen enkele oproep, zelfs niet die van burgemeesters van dezelfde politieke overtuiging, is er tot nu toe in geslaagd om de regering van Conte te weerhouden van haar beleid van “open havens” en om begrip te tonen voor het dramatische gezondheidsrisico dat mensen in Zuid-Italië riskeren, waar een groot aantal migranten van de laatste golf op basis van testresultaten zijn geclassificeerd als Coronavirus-positief. De regering lijkt ook niet te erkennen dat dit alles rampzalige gevolgen heeft voor het lokale toerisme, aangezien er in deze regio voortdurend reserveringen worden geannuleerd door toeristen die bang zijn en liever elders hun vakantie doorbrengen.

We worden hier geconfronteerd met een nieuwe vorm van racisme die de lokale bevolking verdrijft en in plaats daarvan de voorkeur geeft aan hulp aan illegale migranten.

We zijn er echter van overtuigd dat de Italianen, die het beu zijn om op deze manier te worden mishandeld, bij de volgende verkiezingen de PD-Vijfsterrenregering, die ons land met illegale migranten en opvangcentra overspoelt en het toerisme om zeep helpt, een duidelijke afwijzing zullen overhandigen, aldus Meloni.

Italiaanse imam: “Christelijke vrouwen zijn onze prooi!”

Vorig artikelNatuurlijk weer geweld bij BLM: Politieagenten in New York ernstig gewond
Volgend artikel“Humanistische academicus” wil het kruis van de Zweedse nationale vlag verwijderen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

 1. ‘Sorry’, de ‘wil’ is er ‘wel’ – Marrakesh Akkoord – maar de maatschappelijk culturele capaciteit, draagkracht zo u wilt, ontbreekt. Gelukkig voor velen ligt één oplossing alvast in het verschiet zodat het ‘maatschappelijk leven’ niet verder ‘ontwricht’:

  https://www.inovio.com/ WAUW, APPLAUS VOOR DEZEN DIE ONZE ‘LEVENS’ GAAN ‘REDDEN’.

  Voor meer info:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/europese-top-pathologen-zeggen-dat-niemand-aan-covid-19-is-gestorven/

  https://stichtingvaccinvrij.nl/het-lab-van-frankenstein-en-de-christelijke-levensprincipes-van-hugo-de-jonge

  The next outbreak? We’re not ready | Bill Gates
  https://www.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI

  https://www.succesboeken.nl/pagina/nieuwsbriefoverzicht.html#.XxGwrW0zYkK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in