Als je een stad belegert, sluit je haar niet alleen af van versterking en voorraden, maar ook van informatie. In Oekraïne doen de Russen dat niet. Nog ongelooflijker is dat zij nog steeds treinen laten rijden. Twee weken na de Russische invasie kunt u nog steeds een trein nemen van Charkov naar Lviv, en dan op een bus stappen naar Polen, en dat allemaal gratis. Rusland wil duidelijk de burgers uit het oorlogsgebied hebben, zodat het de strijd kan aanbinden met wat er nog over is van het Oekraïense leger.

Maar toch, waarom heeft Rusland de toegang van de Oekraïners tot de propaganda van Kiev en het Westen niet afgesloten? Nu de elektriciteit en de Wi-Fi nog aan staan, kunnen de Oekraïners al die verhalen krijgen over Zelenski die een boze, waanzinnige en stuntelende Poetin vernedert, met gedemoraliseerde Russische troepen in de sneeuw die gewoon smeken om naar huis te mogen, schrijft Linh Dinh.

Eerder vierde het Westen de “Geest van Kiev,” een naamloze Oekraïense piloot die zes Russische vliegtuigen zou hebben neergeschoten. De altijd betrouwbare Wikipedia verklaart: “Hoewel niet bevestigd is dat hij echt is, wordt de Geest van Kiev wel genoemd als een moraalversterker voor de Oekraïners.”

Hoe delicaat is het om een totale leugen te definiëren als “niet bevestigd dat hij echt is”. Als een zeker teken van wanhoop kunnen absurde leugens het moreel echter niet lang opkrikken.

Nu wordt ons verteld dat een Oekraïense vrouw zojuist een Russische drone heeft neergehaald met een pot tomaten, gegooid vanaf haar balkon. Met zo’n kracht en nauwkeurigheid moet dit mokkel wel bij uw favoriete MLB-team getekend worden als een lights out closer!

Nog een één, twee, drie 9e inning van de Baboesjka van Kiev! Als u Elena uit de bullpen ziet joggen, is het spel afgelopen!

Ik heb het bestaan van deze geweldige slagvrouw pas vernomen van Graham Siebert, een Amerikaan in Kiev:

Effectief gebruik van gemarineerde tomaten – Gisteren hoorde een Oekraïense “Baboesjka”, terwijl zij een sigaret rookte op het balkon van haar appartement in Kiev, een zoemend geluid in de buurt. Al gauw besefte zij dat het gezoem afkomstig was van een Russische drone, die waarschijnlijk gebruikt werd om artillerie te spotten. Zij reikte onder haar stoel, raapte een pot met gemarineerde tomaten op, en zij gooide de pot, waarin de tomaten nog zaten, naar de drone. Zoals in dit artikel beschreven, scoorde zij een voltreffer. Zij en haar man gingen naar beneden, bergen de stukken van de neergehaalde drone op, en gooiden die in aparte vuilnisbakken.

  De Russische doelstellingen in Oekraïne opnieuw bekeken

Het genoemde artikel staat in The Mirror, een Londens roddelblad, en Siebert gelooft het niet zomaar zonder meer, maar voegt er aan toe: “Er is niemand anders in de Wereld die dit zou kunnen flikken, dan de Oekraïners.” Een dag eerder had Seibert al gezegd:

Ik voel me behoorlijk vooruitziend. Ik heb helemaal aan het begin van de oorlog geblogd dat het platteland te moerassig zou zijn om pantsers te laten werken, en dat de wegen ontoereikend waren. Onlangs gaf ik de eer aan Generaal Modder voor het stuiten van de opmars. Dat is waarschijnlijk het beste van een analyse in één zin dat u zult krijgen.

Wij zouden dicht bij het punt moeten zijn waarop de Oekraïners de gedemoraliseerde soldaten uitnodigen om terug naar huis te lopen, met achterlating van hun uitrusting. Oekraïne zal het beste leger van Europa hebben.

Als verslag van een welbespraakte burger onder de druk van de oorlog zijn de verslagen van Seibert uit een belegerd Kiev fascinerend. Verantwoordelijk voor een vrouw, drie kinderen en schoonouders, moet Seibert sterk en kalm blijven. In feite eindigt hij de meeste blogs met een bewering van mannelijke kracht, zoals: “Dat is het nieuws van Lake WeBeGone, waar de sterke man uitsliep, de goed uitziende vrouw tevreden in zijn armen lag, en oma voor de kinderen ontbijt maakte. Een bovengemiddeld ontbijt, natuurlijk.”

Op praktisch niveau heeft Siebert zandzakken gevuld, een voorraad voedsel ingeslagen en al zijn eieren gekookt, voor het geval de elektriciteit uitvalt.

Ondanks al zijn optimisme moet Seibert weten dat deze oorlog nog veel erger kan worden, en dat zal ook gebeuren, denk ik, tenzij Oekraïne zich overgeeft. Er is geen enkele manier waarop Poetin zijn troepen verslagen zal terugtrekken. Als Rusland verliest, is het met haar gedaan, dus Poetin zal alles doen wat nodig is, zowel mankracht als wapens, om dat te voorkomen.

  In oorlog met Rusland heeft Europa zichzelf een enkeltje gekocht

Aan het begin van de Russische invasie schreef Chris Hedges dat “Rusland weliswaar het volste recht heeft om zich bedreigd, verraden en boos te voelen,” maar dat het toch fout zit, want “een preventieve oorlog, of die nu in Irak of in Oekraïne gevoerd wordt, is een oorlogsmisdaad.”

De Russische invasie is echter slechts een escalatie van een oorlog die in 2014 begon, met de door de VS georkestreerde Maidan-revolutie. De gestage aanvallen van Oekraïne op de afgescheiden Donbas hebben duizenden Russische burgers gedood, en 1,4 miljoen vluchtelingen gemaakt. Als Oekraïne tot de NAVO zou worden toegelaten, zouden vijandige kernraketten op slechts 8 minuten van Moskou staan, en vijandiggezinde troepen op 180 mijl van Volgograd, een knooppunt voor Russische olie en aardgas uit de Kaspische Zee. Poetin moest handelen.

Laten we onszelf niet voor de gek houden, de NAVO is geen verdedigingspact, maar het huurlingenleger van Uncle Sam, dat overal heen gestuurd kan worden. De meeste “coalitie”-soldaten die in Irak en Afghanistan gesneuveld zijn, waren van de NAVO.

Elke oorlog zit vol oorlogsmisdaden, en dat niet alleen, elke oorlog is per definitie een misdaad tegen de mensheid, want niemand, soldaat of burger, verdient het om op de meest groteske manier te sterven, met een maximum aan pijn en een minimum aan waardigheid, zoals dat in de oorlog gebruikelijk is. Dat gezegd hebbende, vrede tot elke prijs is nog erger, anders zou natie na natie geen oorlogen voeren.

Hoewel Hedges zijn artikel de titel “Het Grootste Kwaad Is Oorlog” geeft, geldt dat natuurlijk niet voor Volodymyr Zelensky, de Baboesjka van Kiev, of de heldhaftige Oekraïense soldaten die door Graham Seibert gevierd worden, want zij kunnen een eind aan deze oorlog maken door zich gewoon over te geven, en dat zouden ze eigenlijk ook moeten doen, om levens te sparen.

Blèrend is het Westen bereid te vechten tot de laatste Oekraïner, met Zelensky als hun chickenshit toneelspeler. In Tablet Magazine gutst de uit Parijs afkomstige Vladislav Davidzon: “Glorie aan Oekraïne! En glorie aan Zelensky, de dapperste Jood op aarde!”

  Komediant Zelensky zegt tegen het Duitse parlement dat zij de schuld zijn van een nieuwe Holocaust in Oekraïne

Als u niet bekend bent met “chickenshit”, dan betekent het de hersenloze, contraproductieve of zelfs dodelijke bevelen die vaak van militaire leiders komen.

In zijn klassieker Wartime: Understanding and Behavior in the Second World War, wijdt Paul Fussell een heel hoofdstuk aan chickenshit. Een uittreksel:

Sommige meesters van de Tweede Wereldoorlog werden er beroemd om, zoals generaal Patton. Hij stond erop dat de leden van zijn Derde Leger zich in de gevechtszone netjes kleedden, en veel mannen stierven met hun stropdas tussen de tweede en derde knoop van hun overhemd gestoken. De kampioen-beoefenaar van de oorlog was waarschijnlijk Hitler, met zijn aandringen om de oorlog te lijken te winnen in plaats van haar te winnen, en zijn toewijding aan de heroïsche façade hoe dan ook. Generaal Paulus in Stalingrad smeekte om het lijden te verlichten door zich over te geven, terwijl er nog troepen in leven waren. Hij richtte zich in deze bewoordingen tot de Fuhrer:

LEGER VRAAGT ONMIDDELLIJKE TOESTEMMING OM ZICH OVER TE GEVEN OM HET LEVEN VAN DE OVERGEBLEVEN TROEPEN TE REDDEN

En voegde er een hartverscheurende opsomming van rampspoed aan toe, waaronder de vernietiging van vijf hele divisies, met 18.000 gewonden die in hun doodsstrijd niet verzorgd werden. Paulus concludeerde: “INSTORTING ONVERMIJDELIJK”. Hierop stuurde Hitler dit monumentale lafhartige antwoord:

OVERGAVE IS VERBODEN. HET ZESDE LEGER ZAL ZIJN STELLINGEN TOT DE LAATSTE MAN EN DE LAATSTE RONDE VERDEDIGEN EN DOOR ZIJN HELDHAFTIG UITHOUDINGSVERMOGEN EEN ONVERGETELIJKE BIJDRAGE LEVEREN TOT DE VORMING VAN EEN VERDEDIGINGSFRONT EN DE REDDING VAN DE WESTERSE WERELD.

Wat Zelensky met de Oekraïense soldaten en burgers doet, is eigenlijk erger dan chickenshit. Net als bij Ihor Kolomoyskyi, zijn Joodse pygmalion, is het zien van zoveel mogelijk dode Oekraïners een doel op zich.

Steeds naakter proberen ze het hele Westen te gronde te richten. Met een embargo veroorzaakt voedseltekort dat alom voorspeld wordt, dreigt een nieuwe holodomor.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVeranderd DNA – Dr. Peter McCullough bespreekt de gevaarlijke langetermijneffecten van COVID-19 “vaccins”
Volgend artikelWaarom al die ongefundeerde russofobie en anti-Poetin hysterie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Hallo,
  Met veel plezier lees ik doorgaans jullie artikelen vanwege een andere kijk op nieuws.

  Ik betrap jullie er echter op af en toe partijdig te zijn.

  Voor het oplossen van conflicten in binnen en buitenland is dit niet altijd constructief.

  Met vriendelijke griet,

  Sander Scherer
  Lid BVNL en FVD

  • Hier lid van de gestampte pot .
   Hoezo partijdig ?
   Je lijkt die Baboesjka wel met de pot tomaten .. (Roffll zowiezo :D)
   Quote”Voor het oplossen van conflicten in binnen en buitenland is dit niet altijd constructief”
   Ik vat de context niet ..
   Kogels zijn niet partijdig .
   En leuren met je insignes van lid zijn is imo ook niet done .
   Riekt ook naar partijdig 🙁
   Je bent pacifist ?
   Ik heb in het verleden S5 gehad (voorgoed geschift) wegens gooien van krentenbollen .
   Je gaat ze uitzwaaien ?
   Ook hier met vriendelijke griet 🙂

 2. Leugens
  Paulus: “Capitulation is impossible. The 6th Army will do its historic duty by fighting to the utmost, in order to make the reconstruction of the Eastern front possible.”
  (Capitulatie is onmogelijk. Het 6e Leger zal zijn historische plicht doen door tot het uiterste te vechten om de wederopbouw van het Oostfront mogelijk te maken.)

  En, bizar on-topic.. met het ‘zoveel mogelijk dode oekrainers’
  Blaskowitz: “Wat zelfs de meest geharde soldaat schokte, was hoe op instigatie van hun militaire leiders een misleide bevolking, volledig onwetend van het effect van moderne wapens, kon bijdragen aan de vernietiging van hun eigen hoofdstad.”
  (Dit mbt Warschau en haar zelfverkozen status, verdedigde vesting, tegenover verschillende opties en waarschuwingen van de Duitsers.)

 3. Wie denkt over Generaal Patton te moeten schrijven zou het moeten hebben hoe hij de hele strategie door had toen hij het commando kreeg te wachten op de bolsjevistische communisten voordat de Amerikanen Berlijn binnentrokken. Hij had met het amerikaanse leger gemakkelijk heel Berlijn kunnen bevrijden? Een moedig man die zijn bek open trok. Bekend door zijn brieven aan zijn vrouw. En dood in verdachte omstandigheden kort na Berlijn. Bolsjevistische soldaten opgeroepen door een joodse russische boljevistische communist om zoveel mogelijk vrouwen, kinderen en mannen te verkrachten. verkracht soms wel 100 x tot de dood erop volgde, en ook nog als ze al dood waren. Beelden staan op het internet in een docu die waarschijnlijk in NL verboden en verbannen is. Partijdig zijn niet het probleem, zolang men maar een eigen mening vertegenwoordigt en niet door MSM gehersenspoeld is. Zolang men komt met waarheid, ware feiten ipv Starwars filmfragmenten net in Ukraine gebeurd. Wie er echt al dit orkestreren zit dat mogen we niet bespreken. Wereldwijd kost je dat letterlijk je kop, je carriere of zware gevangenisstraffen. Mijn positie is dat iedereen op deze planeet geboren Recht van Bestaan heeft maar niemand vlgs de natuurlijke wetten het recht heeft anderen intentioneel schade te berokkenen. Het verbijstert me hoeveel Nederlanders geen onderzoek doen en geloven wat MSM schrijft. Hoe Bizar dat men hier niet meer mocht demonstreren, politiegeweld en Romeos tegenover zich kreeg. Terwijl de coup in Maidan middels demonstraties georkestreerd werd en Victoria Nuland donuts uitdeelde. Obama die in vid zeg Wij hebben een regimechange in Ukraine besloten.Let wel hij tekende ook een Executive Order Attack the Netherlands plan. Ws tt de dreiging dat Bush jr beschuldigd werd van oorlogsmisdaden, om te voorkomen dat die opgepakt zou worden of gearresteerd zou worden op buitenlandse bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in