Voor het eerst sinds het incident van 7 oktober maakt Rusland zonder enige twijfel zijn standpunt bekend en kiest het de kant van Gaza en de Palestijnen in plaats van Israël, hun agressor, bericht Ethan Huff.

Tijdens een vergadering op 30 oktober met de veiligheidsraad van zijn land, sprak president Vladimir Putting over de kwestie met topambtenaren en hoofden van veiligheidsagentschappen. Tot zijn toehoorders behoorden ook:

 • Premier Michail Misjustin
 • voorzitter van de Doema Vjatsjeslav Volodin
 • Secretaris van de Veiligheidsraad Nikolai Patrushev
 • Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov
 • FSB-directeur Aleksandr Bortnikov
 • Directeur van de SVR (buitenlandse inlichtingendienst) Sergej Narisjkin

“Er is geen rechtvaardiging voor de verschrikkelijke gebeurtenissen die nu plaatsvinden in Gaza, waar honderdduizenden onschuldige mensen lukraak worden gedood zonder dat ze kunnen vluchten of schuilen voor de bombardementen,” zei Poetin, waarbij hij zich niet alleen richtte tot zijn directe publiek, maar tot de hele wereld, inclusief de politieke leiders van de Westerse Hegemon.

Als je met bloed besmeurde kinderen ziet, dode kinderen, het lijden van vrouwen en oude mensen, als je ziet hoe medici worden gedood, dan bal je natuurlijk je vuisten terwijl de tranen je in de ogen springen.”

“Huidige heersende elites” in de VS en hun “satellieten” (Israël) verantwoordelijk voor bloedige oorlog en wereldwijde onveiligheid, zegt Poetin

Zoals hij meestal doet, draaide Poetin er niet omheen door te zeggen wie verantwoordelijk is voor de zich ontvouwende genocide: en nee, het is niet Gaza of het Palestijnse volk.

“We moeten duidelijk begrijpen wie er in werkelijkheid achter de tragedie van de volkeren in het Midden-Oosten en in andere regio’s in de wereld zit, wie deze dodelijke chaos heeft georganiseerd en wie ervan profiteert,” zei Poetin.

  Het gevaar van het geloof in de Apocalyps en Israëls Shifa-propaganda falen

“De huidige heersende elites in de Verenigde Staten en hun satellieten zijn de belangrijkste begunstigden van de wereldwijde instabiliteit die ze gebruiken om hun bloedige huur binnen te halen. Hun strategie is ook duidelijk. De Verenigde Staten als mondiale supermacht wordt zwakker en verliest zijn positie, en iedereen ziet en begrijpt dit, zelfs te oordelen naar de trends in de wereldeconomie.”

Amerika’s grootste zorg in dit alles heeft niets te maken met het Amerikaanse volk of eigenlijk met andere mensen behalve de heersende elite, met inbegrip van haar satellieten in Israël, het Verenigd Koninkrijk en andere westerse machtscentra, vervolgde Poetin in feite over de “wereldwijde dictatuur” die de VS in stand probeert te houden.

“Deze chaos zal de VS helpen om hun rivalen, of zoals zij het zelf zeggen hun geopolitieke tegenstanders, in toom te houden en te destabiliseren. Onder deze tegenstanders bevindt zich ook ons land, dat in werkelijkheid nieuwe wereldwijde groeicentra en soevereine onafhankelijke landen zijn die niet bereid zijn om te buigen en de rol van dienaar te spelen”, legde Poetin uit.

“De heersende elites van de Verenigde Staten en hun satellieten zitten achter de tragedie van de Palestijnen, het bloedbad in het Midden-Oosten in het algemeen, het conflict in Oekraïne en vele andere conflicten in de wereld – in Afghanistan, Irak, Syrië, enzovoort.”

Het is belangrijk om op te merken dat Poetin specifiek Israël, dat technisch gezien in het Oosten ligt, opnam in zijn verklaring over “de Verenigde Staten en hun satellieten”, waarmee hij de mysterieuze Babylonische aard van deze goddeloze wereldmachten benadrukt die het Westen en effectief de wereld domineren – maar niet voor lang meer.

  Het narratief verandert in de MSM: Israël verliest de oorlog tegen Hamas - maar Netanyahu en zijn regering zullen dat nooit toegeven

“Wat dit ons in wezen vertelt, is dat de Russische Federatie zich ondubbelzinnig op één lijn stelt met de overweldigende meerderheid van de publieke opinie in het Mondiale Zuiden / de Mondiale Meerderheid – van de Arabische wereld tot alle landen van de islam en daarbuiten, in Afrika, Azië en Latijns-Amerika,” meldt The Cradle.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Zionisme en de oprichting van Israël – Exclusief verslag + videoVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZoon van WEF-oprichter roept op tot arrestatie van Klaus Schwab wegens “misdaden tegen de mensheid”
Volgend artikelNederland tegen vaccinatie zwangere vrouwen: 4.000 verloskundigen stellen vragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Kortom,joenaaithetsteeds en het modiale westen komen steeds dichter bij de zijlijn,ipv het centrum.
  Ik denk dat de wereld er alleen maar op vooruit kan gaan.
  De cabal kan nog een paar bokkesprongen maken,maar hun ware gezicht hebben ze laten zien door zoveel oorlogstuig aan Israhel ye doneren.

 2. Poetin’s Russia, met zeer sterke medestanders in zijn regering, bev Lavrov met een encyclopedie’s geheugen én Krachtige taalgebruik, het zijn lang niet de enige in Rusland..laat Medvedev aan de macht komen en de Westerse wereld is naar de Hell…dan is Poetin ook nog eens een briljante politieke reus…♥️🇷🇺🌹

 3. Ik ben blij dat elon musk toch zijn satellieten beschikbaar heeft gesteld voor palestina ondanks de deuk van de rest. Putin heeft gelijk het zijn demonen die vechten tegen het restje verstandige leiders dat ons nog rest. Gelukkig houden die stand . They will fail .

 4. Mooie woorden en erg waar, ‘gebalde vuisten en betraande ogen’.
  Wat hebben de paupers er aan die in de zandbak worden afgeslacht?
  Waarom onthield uitgerekend Rusland zich van stemming in de VN Veiligheidsraad, over een staakt-het-vuren-resolutie en menselijke hulp aan Gaza? De VS gebruikte zijn veto een keer niet, dus werd het voorstel toch aangenomen.
  Chinees Xi was op de koffie bij Biden: het ging vast en zeker ook over Gaza, maar vermoedelijk nog veel meer over de wederzijdse handelsbelangen. Want die gaan altijd boven mensenlevens.
  Het Kremlin als ‘moslimvriend’? Vraag dat maar aan de Tsjetsjenen en de inwoners van Grosny (voor zover ze het hebben overleefd), de meest platgebombardeerde stad uit de geschiedenis.

 5. Tijdens een plenaire zitting van het Internationaal Cultureel Forum in Sint-Petersburg zei de Russische president Vladimir Poetin dat Rusland de deur naar Europa niet zal sluiten ondanks de tocht

  Moeilijke tijden alleen voor de Europese elites

  Poetin benadrukte dat Rusland geen conflict heeft met de Europese bevolking, maar dat het “moeilijke tijden” beleeft met de Europese elites.

  Tijdens een plenaire zitting van het Internationaal Cultureel Forum in Sint-Petersburg zei het Russische staatshoofd Vladimir Poetin dat Moskou de samenwerking met Europa niet heeft stopgezet en geen plannen heeft om deze stop te zetten.

  De president zei letterlijk: ‘We willen met niemand de betrekkingen verbreken. Dat doen wij ook niet. Wij slaan niets dicht, sluiten niets, deuren en ramen niet. Als iemand besluit uit elkaar te gaan, is dat zijn zaak. Je steelt van jezelf.” >>>

  https://unser-mitteleuropa.com/putin-fenster-nach-europa-bleibt-trotz-zugluft-weiter-offen/

 6. Zware Oekraïense verliezen in Kherson: Russen beuken Oekraïense bruggenhoofden met luchtaanvallen en thermobarics (vid)
  Rusland: We hebben nieuwe pogingen voorkomen om de Dnjepr over te steken

  Het Russische ministerie van Defensie maakte vandaag bekend dat mariniers, luchtmacht en artilleriestrijdkrachten verdere pogingen van Oekraïne om toegang te krijgen tot de oostelijke oever van de rivier de Dnjepr en de eilanden aan de monding van de rivier in het zuiden van Oekraïne hebben afgeslagen. >>>

  https://warnews247.gr/varies-apoleies-ton-oukranon-sti-chersona-oi-rosoi-sfyrokopoun-me-aeroporikes-epidromes-kai-thermovarika-ta-oukranika-progefyromata-vid/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in