Er komt nu veel informatie naar boven die eerder niet beschikbaar was en zeer binnenkort zullen alle vaccins volledig worden stopgezet”, vertelt arts aan patiënt.

In alarmerende beelden die op social media circuleren, vertelt een arts een Britse vrouw dat ze geen Covid-vaccins meer moet nemen omdat de injecties binnenkort wereldwijd worden stopgezet, schrijft Newswars.com.

Backup:

In de verbazingwekkende video, die naar verluidt afkomstig is uit Chichester, Verenigd Koninkrijk, krijgt een vrouw tijdens een telegeneeskundeafspraak met een arts te horen dat het wereldwijde vaccinatieprogramma wordt stopgezet vanwege informatie waarvan het publiek nog niet op de hoogte is gesteld.

“…Er was niet genoeg informatie,” hoor je de arts tegen de vrouw zeggen.

“En er komt nog veel meer aan, vooral voor de jongeren van wie de immuniteit intact is, blijkbaar is dat genoeg,” zegt de arts. “Oké? Nog vragen?”

De vrouw wilde opheldering en vroeg:

“Dus om zeker te zijn, denkt u dat ik dan geen vaccinaties meer moet nemen?”

“Als u het mij vraagt zou dit mijn advies zijn, maar, ja,” adviseert de medische professional.

“Oké,” antwoordt de patiënt, “en is dat alleen omdat u vindt dat niemand dat vaccin op jonge leeftijd zou moeten krijgen, of is dat omdat ik het medisch gezien niet kan krijgen vanwege mijn hoofd?”

  Video van een verpleegster die de waanzin van vaccinatie in vraag stelt, gaat viraal

De dokter antwoordt:

“Want het is heel erg zoals ik u al zei, er komt nu veel informatie naar boven die eerder niet beschikbaar was en zeer binnenkort zullen alle vaccins volledig gestopt worden.”

“Dit is informatie die nu pas echt naar boven komt. U zult het waarschijnlijk een tijdje niet op tv horen omdat…[zucht] het is een lang verhaal, maar ehm ja, het is dus heel binnenkort dat ze stoppen met al deze vaccins, mensen weten het niet… maar ja…”

Nadat de vrouw op de hoogte is gebracht van verschillende bijwerkingen waar ze op moet letten (zweten, koorts, pijn, knobbels, zwelling, pijn in been), wordt de arts vervolgens gevraagd of de zus van de vrouw moet doorgaan met het krijgen van een boosterprik.

“Sorry, mag ik u iets vragen? Mijn zus moet morgen haar prik krijgen, ze is pas 22. Dus moet ik haar vertellen…?”

“Nee… alsjeblieft nee,” smeekt de dokter, en voegt eraan toe, “Absoluut niet. Ze heeft het niet nodig. Alsjeblieft nee.”

Het is onduidelijk naar welke nieuwe informatie de dokter precies verwijst, maar in de afgelopen maanden hebben verschillende prominente wetenschappers, waaronder de uitvinder van de mRNA-technologie, Dr. Robert Malone, gewaarschuwd tegen het prikken van jongeren, en voormalig Pfizer vicepresident en Chief Science Officer Dr. Michael Yeadon heeft gewaarschuwd dat boosterprikken kunnen worden gebruikt als een instrument voor ontvolking.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Overmatige sterfgevallen wijzen op ontvolkingsagendaVolg Frontnieuws op Telegram

  Aantal sterfgevallen in Nederland na tweede COVID-prik 20% hoger dan vorig jaar
Vorig artikelZijn COVID-19 injecties de “etno-bom” die Israël eind jaren ’90 begon te ontwikkelen?
Volgend artikelEuropees Geneesmiddelenagentschap (EMA) noteert 1.480 procent stijging van hartspierontstekingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Mogelijk zal de conventionele injectie vervangen worden door de implantable quantum dot microneedle vaccination delivery system ( patent WO2019/018301A1).

 2. Nu is natuurlijk de eerstvolgende vraag: Waarom ‘men’ met de “covid-19 injecties” gaat stoppen ??
  Is het grote geld binnen? Of Zijn er op het moment dat ermee gestopt zal worden voldoende mensen geïnjecteerd, zodat – zoals uitgelekte documenten van Pfizer ZELF zeggen – het proces op zichzelf het werk wel verder af zal maken, omdat zoals Pfizer zegt aanraking van ongeprikten met geprikten ook niet zonder gevolgen zal zijn. Dus dat uiteindelijk iedereen de tòxische spikeeiwitten in zijn lijf zal hebben. Een deel mòet blijkbaar eraan overlijden en een ander deel moet mbv de big tech gadgets in hun lijf die dmv de prik erin gejast is 24/7 controleerbaar zijn en tot slaven verdoemd.
  Zo zijn er nog andere bronnen, die spreken over andere technieken om het toxische spul in NOG meer mensen te krijgen , zoals lab’s die hard bezig zijn met het voor elkaar krijgen om het via groenten in de lijven vd mensen te krijgen en omdat al die labs overfinancierd worden door de architecten van deze NWO zal er 24/7 gekeken worden naar andere manieren om de mens “6 foot under” te krijgen.
  Misschien omdat het bewustzijn omtrent de INHOUD van de doodsprikken al aardig begint op te stapelen en synchroon daaraan het verzet ook groeit.
  Of zal het dan de hoogste tijd zijn om over te stappen op de Klimaatmythe? Die transitie zal relatief eenvoudig zijn, omdat er nog steeds een groot genoeg collectieve angstpsychose aanwezig is bij de wereldbevolking EN het hele infrastructuur, die er al ligt, ‘dankzij’ covid , kan eenvoudigweg verder dienst doen voor het Klimaat narratief.
  Want in die mythe is OOK al duizelingwekkend veel geïnvesteerd en is daarmee voor 100% gekaapt ten faveure van de allom beruchte anti-menselijke plannen van de architecten van de NWO.
  Omdat het nu slechts een kwestie van tijd zal zijn dat de geïnjecteerde mens vanwege welke bijwerking en complicatie dan ook door de prik om zal vallen. Hoe langer die tussentijd zal zijn, hoe eenvoudiger het zal zijn voor de macht om de prik als hoofdveroorzaker te kunnen wegwijven. Zeker als tzt ook vivisectie nog verboten zal zijn.
  Ondanks dat er gestopt zal worden met de prikdrift op aarde zal het gewenste quotum voor de mondiale genocide gehaald worden en omdat angst en chronische stress [ op de achtergrond ] ook nog steeds een ( ondergewaardeerde ) rol zal blijven spelen zal dat ook eliden tot overstefte en dus ten faveure vd Genocide agenda vd terminale maniakken van deze wereld.

  • Hoi Stephan Reisig,

   Bedankt voor de speculatie omtrent dit belangrijke onderwerp. Ook ik was totaal verbaast om te zien dat er een heel sterke gecoordineerde push tegen boosters kwam en komt vanuit de daders. Laat mij even mee speculeren. Grotendeels voortbordurend op jouw inzichten en wat nieuwe invalshoeken vanuit mij.

   Om te beginnen begin ik met je vraag waarom de injecties te stoppen. Ik vrees dat we aan de vooravond staan van iets heel, heel naars. Ik kan me echt niet voorstellen dat al die instituties die al twee jaar leugens vertellen opeens allemaal berouw tonen. Er moet iets anders aan de hand zijn.

   Om die stelling even te onderbouwen. QR codes overal. Het chippen van mensen ging prima. Meerderheid voorstander. Kan je vervolgens koppelen aan betalen bijvoorbeeld. Of zoals je terecht stelt, klimaat spul. Je eigen CO2 krediet. Je internet paspoort. Al dat soort dingen en ze stoppen er opeens mee?

   Is misschien oorlog met Rusland en China een reden? Of hyperinlatie die snel gaat beginnen om maar wat andere redenen te verzinnen? Er moet een reden zijn waarom deze val voor vrije burgers in het voormalig vrije westen opeens niet dicht is geklapt.

   Wat de reden is, een speculatief idee. Notmaals, dank voor jouw speculaties. Hoop dat mijn speculaties als aanvulling jou ook weer aan het denken hebben gezet (smile). Zo niet, even goed vrienden!

   Groeten,
   Hugo

   Het instorten van het financiele systeem prima uitgesteld.

  • Tuurlijk is dit fake. Denk aan het spel.
   We moeten weer rustig worden door valse hoop.

   Billie gaat door met z’n “zonnescherm” en wij worden afgeleid door ouderwetse plasticland versus Russia oorlog(sdreiging). Daarna zal zure regen ook wel weer uit de kast worden getrokken.

   Ze hebben genoeg junkies om voorlopig 5G testen mee te doen.
   En dan pakt BG zijn 10x ergere biowapenvirus en laat die los (met uiteraard de spuiten met hoofdingredient al voorradig).
   Hoe dan ook genoeg scenario’s denkbaar maar geen enkele waar ik naar uit kijk.

   Scherp blijven. Deze gasten gaan voor alles….

   • Denk wel dat deze dokteres de waarheid spreekt, ze steekt haar nek uit, waarschijnlijk zal ze gister al ontslagen zijn…..beetje vertrouwen mag nog wel.

 3. Het stopt niet, het plan achter dit alles is jarenlang voorbereid. Depopulatie, crowd controle, onteigening van bezit, leven en lichaam is het hogere doel. De rijskte families willen de wereld bezitten en ze willen af van de “Useless Eaters. Dit stopt niet tenzij de mensheid massaal wakker gaat worden.

 4. al deze vaccins hebben een tijdelijke toelating gekregen omdat er geen behandeling en een goedgekeurd vaccin was
  nu is er dus wel een goedgekeurd vaccin normaal moet de tijdelijke toelating ingetrokken worden

  • Hij had helemaal niet gebruik mogen worden maar in opdracht van Merkel en de EU hebben zij dat gewoon door gedrukt en dat is ook de reden waarom de bedrijven die deze rommel produceren geen verantwoording nemen dat moet men toch weten dat er iets niet klop, en waarom worden sommige mensen die door de booster ziek of aan dood zijn gegaan een schade vergoeding betaald dan geven ze toch toe dat het een bio wapen is.

   • Dit alles heb je te danken aan Trump, met Operation Warpspeed, als dat nooit gebeurd was hadden we nu niet “vaccinaties” binnen een jaar gehad, en als dat andere vreselijke persoon (Hillary) was gekozen hadden ze het al helemaal nooit kunnen doen, omdat dan minimaal de helft van Amerika F you had gezegd, maar omdat het Trump was, kreeg hij een heel groot groep die anders hell no hadden gezegd, Trump was al vanaf de begin een Trojan Horse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in