De echte pandemie waar de wereld mee te maken heeft, zijn de explosief toenemende gevallen van te voorkomen ziekten die letterlijk veroorzaakt en verergerd worden door spike-eiwitinjecties, ook bekend als COVID-19 “vaccins”, schrijft S.D. Wells.

Uit onderzoek van wetenschappers is gebleken dat in het lichaam ingespoten spike-eiwitten, die met mRNA-“technologie” gemaakt zijn, in de bloedbaan terechtkomen en naar alle delen van het lichaam migreren, waar ze zich ophopen en de reinigende organen vervuilen, terwijl ze bloedklonters veroorzaken.

Deze stolling en beschadiging van het bloedvatenstelsel leiden tot dodelijke aandoeningen, waaronder myocarditis, beroertes, en ja, kanker. Kankertumoren duiken op op de plaats van de injectie, en nemen toe in het menselijk lichaam na de COVID-19 vaccinatie. Toeval?

Spike-eiwitten zijn gevaarlijke gifstoffen die het hele bloedvatenstelsel kunnen verstoppen

Prionziekten en -aandoeningen gaan door het land en de wereld, maar het medisch-industrieel complex en de massamedia (nepnieuws MSM) houden het nieuws en de wetenschap, die deze “pandemie” van door vaccinatie veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen onthullen angstvallig voor zich. Aangezien mRNA-injecties menselijke cellen herprogrammeren om voortdurend de spike-eiwitten prionen te produceren, blijven zij zich in het hele lichaam ophopen – mogelijk voor altijd.

Wetenschappers en lijkschouwers vinden hoge concentraties van deze virus-imiterende prionen in de milt, de lever, het beenmerg, de bijnieren en de eierstokken van COVID-gevaccineerde slachtoffers.

Dit is overigens geen nieuwe onthulling. Wetenschappers zeggen: “Wij weten al heel lang dat het spike-eiwit een ziekteverwekkend eiwit is. Het is een toxine. Het kan schade aanrichten in ons lichaam als het in omloop komt.” In feite blijkt uit een groot aantal studies dat de schade van COVID-19 “vaccins” veel meer gezondheidsschade aanricht dan het virus zelf.

  Maskerslavernij: We worden klaargestoomd voor de invoering van een totalitaire nieuwe wereldorde

Proefdieren die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten ontwikkelen cardiovasculaire problemen, en er blijkt dat de spike-eiwit prionen de bloed-hersenbarrière passeren, waardoor hersenbeschadiging ontstaat.

COVID-19 spike-eiwitinjecties worden ervan verdacht massale sterfgevallen te veroorzaken, waaronder spontane abortussen en miskramen

Spike-eiwitinjecties veroorzaken potentiële risico’s voor zogende baby’s en voor de vruchtbaarheid, zo blijkt uit onderzoek, terwijl het geboortecijfer “toevallig” wereldwijd sterk daalt. Bill Gates, die openlijk de bevolkingsvermindering van miljarden mensen door middel van vaccins en abortussen heeft gesteund, heeft zich volledig achter de spike-eiwitinjecties voor de pandemie geschaard. Is dit omdat de prionen ervoor zorgen dat het immuunsysteem de foetus aanvalt en tegelijkertijd de eierstokken beschadigt, waardoor spontane abortussen en miskramen ontstaan, de voortplanting wordt beperkt en ook onvruchtbaarheid wordt veroorzaakt?

Evenals China, India, Japan en Brazilië ligt het geboortecijfer in de V.S. ver onder het vervangingspercentage, om het geboortecijfer van een land gelijk te houden, moet het iets boven de twee procent liggen. Dit betekent dat door de spike-eiwitinjecties het aantal baby’s dat in de baarmoeder gedood wordt, de wereldbevolking aanzienlijk vermindert, precies zoals Gates en al die andere globalistische eugenetisten (zijn cohorten) willen doen.

Onderzoekers van de Columbia Universiteit hebben ontdekt dat het sterftecijfer als gevolg van het Spike Protein Syndrome (SPS) veel hoger is dan de Centers for Disease Continuance (CDC) beweert, en hebben minstens 10 maal het aantal sterfgevallen aan het licht gebracht dat volgens de CDC het gevolg is van de doodsprikken van Fauci. Dat totaal nadert nu een half miljoen Amerikaanse sterfgevallen als gevolg van SPS, en niet slechts ongeveer 20.000.

  Ontmaskering van parlementsleden die voor de 'gezondheidspas' hebben gestemd - "Voetbalstadions gereedmaken om de verraders neer te zetten"

Toch zou dat dodental te laag kunnen zijn. Steve Kirsch, uitvoerend directeur van de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF), heeft een analyse gemaakt op basis van VAERS statistieken, plus gegevens van de Centers for Medicare and Medicaid Services, en kwam tot de conclusie dat het werkelijke aantal doden door de dodelijke injecties het dubbele is van dat aantal, en al gauw het miljoen nadert.

Met andere woorden, het aantal doden ten gevolge van de klonter-prik “vaccins” is veel hoger dan het aantal doden ten gevolge van het eigenlijke virus, aangenomen dat er zelfs maar een is, want het is nooit in een laboratorium geïsoleerd. Deze pandemie is een klonter-prik pandemie, geen pandemie op basis van een virus. Daarom moet iedereen injecties met spike-eiwitten mijden als de pest!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelO, het drama! O, al die Russische gadgets!
Volgend artikelSatellietbeelden tonen een wereldwijde daling van de oogsten – behalve in Rusland en China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ik blijf het verbazend vinden: als een “virus” nog nooit is aangetoond en te klein is om in het echt te kunnen zien met welke microscoop dan ook (ook met een elektronenmicroscoop is een “virus” NOOIT aangetoond!), HOE kunnen die zogenaamd slimme wetenschappers dan een spike-eiwit aantonen wat een klein stukje van zo’n “virus” zou zijn. Een deeltje aantonen van iets dat nog nooit is aangetoond is ONMOGELIJK. Het is allemaal blablabla gel*l in het niets. Mensen worden verwond en vermoord met gifsputen, wat erin zit boeit niet, het is en blijft in veel gevallen puur MOORD!

 2. Virus bedrog
  door Anastha Aurora in WBG Geplaatst op 13/10/2021 08:30

  Vrije en verkorte vertaling van het boekje Viral Misconceptions van Jeff Green plus extra info.

  Het idee dat virussen indringers zijn die ziekten veroorzaken werd gepropageerd door Louis Pasteur in de jaren 1800. Zijn theorie, bekend als de kiemtheorie, is de katalysator voor alle medische theorieën die momenteel gelden. De kiemtheorie is verantwoordelijk voor het gebruik van pasteurisatie, vaccins, en vele medische symptoom behandelingen. Een tijdgenoot van Pasteur was de Franse wetenschapper Antoine Béchamp die een andere ziektetheorie documenteerde en bewees in zijn boek, ‘Het Derde Element van Bloed’. Zijn theorie was radicaal anders en werd bekend als de terreintheorie. Deze stelt dat alle levende micro-organismen en virussen hun oorsprong vinden in het lichaam, en niet afkomstig zijn van buitenaf. Hij ontdekte de processen van fermentatie en merkte dat bacteriën en virussen pleomorf zijn. Ze muteren op basis van het terrein waarin ze zich bevinden. Virussen muteren in het genoom via virale blauwdrukken, een soort van ‘viraal pleomorfisme’. Cellen maken virale constructies en veranderen deze dan naargelang hun behoeften. Bacteriën die, in tegenstelling tot virussen wél leven, zijn na hun creatie zelf in staat om te muteren. Dit is precies het tegenovergestelde van wat Louis Pasteur beweerde, die stelt dat virussen uit zichzelf in de natuur voorkomen en ziekten creëren. Maar dat is onmogelijk.

  https://wakkereburgers.be/blog/virus-bedrog

  • Ja dat is wat ik van geert van den bossche begrepen had dat de vacinaties inwendig een hoop nieuwe rotzooi virussen aan maakt of veranderd en mensen daar ziek van worden omdat het imuunsysteem er niet correct op kan reageren. De ingespoten zooi schakelt nl ook het eigen immuunsysteem uit, waardoor het gif zijn goddelijke gang kan gaan in het lichaam zonder gestoord te worden.daarom is zijn angst als er een griep bij komt dat er weer nieuwe varianten ontstaan in de gevaccineerde en die zo hun bacterien of beesjes weer de lucht in spreiden om anderen ziek te maken. Door het lichaam in onbalans te brengen. Beestjes in het lichaam dus uitschakelen waardoor je kou krijgt en koorst, navenant de beestjes die je krijgt en de dbeestjes die niet kunnen reageren daarop krijg je griepverschijnselen, koude koorst beestjes in je sinus in je kopholte enz, dat noemen ze griep,maar is eigenlijk het lamleggen van je eigen beestjes dat symptomen veroorzaakt.

    • Ja ik kan begrijpen dat de smerige elite en leiders zoveel feesten het geld dat wij aan onderzoeken hun gaven hebben zij een bio moord wapen van ontworpen om zoveel mogelijk schaapjes te vermoorden ik als wappie ben en blijft van Bill Gates tuig een persoon die vroeg of laat ook gevaccineerd gaat worden maar dan wel onder dwang dat is natuurlijk niet nieuw want dat gebeurd nu ook al en de werkgevers van grote bedrijven zijn ook elite en willen dat je deze giftspuit neemt anders wordt je als arbeider ontslagen en dat laat zien hoe wij in de wurggreep gehouden worden.

   • “dat de vacinaties inwendig een hoop nieuwe rotzooi virussen aan maakt of veranderd en mensen daar ziek van worden omdat het imuunsysteem er niet correct op kan reageren. De ingespoten zooi schakelt nl ook het eigen immuunsysteem uit, waardoor het gif zijn goddelijke gang kan gaan in het lichaam zonder gestoord te worden.daarom is zijn angst als er een griep bij komt dat er weer nieuwe varianten ontstaan in de gevaccineerde en die zo hun bacterien of beesjes weer de lucht in spreiden om anderen ziek te maken. ”

    Dit samengevat wordt genoemd door de geprikte(n): “Ik heb corona”.

    O.a. Biden and iedereen in mijn omgeving zegt hetzelfde;

    https://www.nu.nl/294241/video/biden-na-positieve-coronatest-bedankt-voor-jullie-bezorgdheid.html

    Maar als je iemand spreekt die behoorlijk ziek was na de prikken (en het Corona noemt voor het gemak) en je zegt: Goh; je zou er toch niet zó ziek van moeten worden of überhaupt niet? En IS HET WEL CORONA nadat je de prikken gehad hebt?”

    Moet je eens zien hoe ze reageren…… behoorlijk gepikeerd en alsof je een andere taal spreekt……

    4 woorden: ZE WETEN HET DONDERSGOED

 3. There’s a mistake in the English translation.
  “Dit betekent dat door de spike-eiwitinjecties het aantal baby’s dat in de baarmoeder gedood wordt”
  was given in English as…
  “This means that the spike protein injections will [significantly?] reduce the number of babies killed in the womb”
  The verb whose subject is “het aantal” seems to have been left out in the Dutch original. If the whole Dutch sentence is put into the Google translating algorithm, the sentence comes out in English as above. But, if only the part of the Dutch sentence that I’ve extracted above is put there, that part comes out as…
  “This means that the spike protein injections will increase the number of babies killed in the womb”
  … which conveys the right meaning, as can be seen from the context. For this, Google makes the right guess even absent the verb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in