Op 25 augustus werd in Kiev een drugsdealer aangehouden. Volgens berichten in de Oekraïense media hield de man zich bezig met de levering van drugs aan afgevaardigden van de regeringspartij van Vladimir Zelensky, Dienaar van het Volk, bericht Southfront.org.

Op 25 augustus werd in Kiev een drugsdealer aangehouden. Volgens berichten in de Oekraïense media hield de man zich bezig met de levering van drugs aan afgevaardigden van de regeringspartij van Vladimir Zelensky, Dienaar van het Volk.

De 48-jarige man werd geïdentificeerd als Yuriy Chernetsky. Volgens het plaatselijk Openbaar Ministerie verkocht hij systematisch cocaïne in de hoofdstad van Oekraïne. Meer dan 20 zakken cocaïne, alsmede geld, munitie en weegschalen werden in zijn auto in beslag genomen.

Oekraïense media stelden dat hij cocaïne leverde aan de president en de afgevaardigden van de partij van Zelensky.

De verdachte werd vastgehouden met een mogelijkheid tot vrijlating op borgtocht van 4 miljoen hryvnia. Hij riskeert tot 10 jaar gevangenisstraf met inbeslagname van eigendommen.

President Zelensky verschijnt vaak gedrogeerd in het openbaar. Hij werd er zelfs van verdacht gedrogeerd te zijn tijdens zijn interviews aan buitenlandse media. LINK

Adviseur van het hoofd van het bureau van de president van Oekraïne Oleksiy Arestovich heeft onlangs opgeroepen om Vladimir Zelensky niet te veroordelen wegens zijn verslaving, en bevestigde daarmee dat zowel de Oekraïense president als Oekraïense militairen drugs gebruiken.

Op de vraag of de president van Oekraïne werkelijk aan drugs verslaafd is, beweerde Aleksej Arestovitsj in de uitzending op zijn YouTube-kanaal:

“Wel, luister, we hebben zelfs dappere … hoe moet ik ze noemen … ja, soldaten in de oorlog die niet zonder stimulerende middelen kunnen. Weet u, het is daar eng en moeilijk… daarom is zo iedereen of bijna iedereen (verslaafd). Degene over wie wij het nu hebben (nl. Zelensky), hij is, zo u wilt, de belangrijkste strijder tegen de orks (Russische militairen) op dit moment… Hij is de opperbevelhebber en in het algemeen de belangrijkste figuur in Oekraïne. Er is een veel grotere verantwoordelijkheid en zelfs angst … Nee, geen angst, natuurlijk, maar bezorgdheid voor het lot van alle Oekraïners. En hij is een levende persoon, geen cyborg… hij moet dit alles door zichzelf doormaken. Daarom verslaafd – niet verslaafd… Niemand heeft het recht hem daarvoor te veroordelen. Het is zelfs helemaal niet nodig om daarover te discussiëren. En laten we er allemaal op zitten!”.

Dit is het regime waar Oekraïners voor vechten en sterven aan het front.

  Zal de VS Rusland in Oekraïne tot de laatste NAVO-soldaat bestrijden?

Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin eist volledige overgaveVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat is Poetin nu van plan? 400 nieuwe gevechtsvliegtuigen klaar voor opstijgen aan de grens met Oekraïne – UPDATE: Russische tanks verzamelen zich bij Kherson (Video)
Volgend artikelDe pasgeborenen zijn niet in orde: Miljarden baby’s zullen spike-eiwit genen erven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik begrijp er echt niets van, dat die “politici” aan de coke zijn en dat de dealers nog gestraft worden! Volgens mij zijn zoveel mensen tegenwoordig aan de harddrugs, ga het toch legaliseren!

  • Daarom ben ik voor een ZERO tolerancebeleid tegen zowel soft als harddrugs en tegen de farmaceutische industrie, een zeer corrupte, kleine groep wordt er stinkend rijk van, de meeste gebruikers gaan naar de verdommenis, lopen hersenschade op waar velen helaas langdurig onder moeten lijden, weerloze kinderen, goedgelovigen, dieren, enzovoorts…..

 2. Leuke vraag .
  Die elke coke gebruiker zich moet stellen.
  Hoeveel coke kan ik snuiven voordat m’n neusschotje verdwijnt?
  Anyway nu weet ik ook waarom dit huidige kabinet compleet op hol is geslagen .😉
  Quote” Levamisol snuiven leidt tot permanente hersenbeschadiging. Daarmee is dit versnijdingsmiddel nog schadelijker dan de cocaïne waar het gewoonlijk doorheen zit, suggereert een Zwitserse publicatie in Translational Psychiatry.
  Levamisol is eigenlijk een middel tegen wormen. Diverse huisdieren, zoals schapen en siervogels, profiteren er van. Aan mensen mag het in de meeste landen niet meer worden voorgeschreven, vanwege de bijwerkingen.
  Maar sinds een jaar of tien wordt levamisol frequent aangetroffen in cocaïne. Inmiddels is het misschien wel het meestgebruikte versnijdingsmiddel. Waarom is niet helemaal duidelijk: er zijn berichten dat het de werking van de cocaïne versterkt en/of verlengt. Dat zou dan moeten komen doordat het menselijk lichaam het omzet in aminorex, een stof die inderdaad stimulerend werkt.
  Zoals verwacht scoorden de cocaïnegebruikers slechter bij diverse geheugen- en concentratietests. Daarbij maakte het levamisolgebruik niet zo gek veel uit. Maar de executieve functies werden wel duidelijjk slechter naarmate er meer levamisol in de haren zat.
  MRI-scans lieten vervolgens een verband zien tussen het levamisolgehalte en de dikte van de prefrontale cortex, het deel van de hersenen dat die executieve functies regelt. Hoe meer levamisol, hoe minder daar van overblijft.”
  ———————————————————————————————————————————–
  Leuk weetje .
  10 kilo per dag. Dat is de hoeveelheid die in de Nederlandse neuzen verdwijnt. Een derde van al het gesnuif vindt plaats in Amsterdam. Dat blijkt uit een groot Europees onderzoek naar de hoeveelheid drugs die in dagelijks in het rioolwater terechtkomt. Met de 3,5 kilo die elke dag collectief opgesnoven wordt, komt Amsterdam op de derde plaats in Europa. Alleen in het Zwitserse Zurich en het Antwerpen van onze zuiderburen wordt er nog meer in de neusgaten gepropt.
  Hoewel Nederlanders tot de enthousiastere gebruikers horen, schuiven we het gros van de coke in oostelijke richting door, totdat het ergens in Europa op een eindbestemming terecht komt. Daar wordt er dankbaar gebruik van gemaakt, want volgens schattingen gaat er zo’n 120.000 tot 140.000 kilo per jaar doorheen. Dat zijn maar liefst 60 lijntjes per seconde.

 3. Dus eigenlijk is die gozer een nationale held die fuhrer selensky en zijn nazi’s op de been houd en dient hij onmiddelijk vrijgelaten te worden en postuum geeerd met een medaille.
  Maar misschien was de coke ietsje teveel met ontwormingsmiddel of andere troep versneden en zit ie daarom nu in de bak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in