Het is begrijpelijk waarom de mensen beledigd zouden zijn door een buitenlandse leider die hun zegt de belangen van zijn land boven die van henzelf te stellen en zich niets aan te trekken van de inflatie. Het is meer dan respectloos nadat zij al genoeg geleden hebben om hem te helpen. Zelensky is echter nooit gelukkig, tenzij hij hoort over meer rijkdom die van de Amerikanen aan de Oekraïners wordt herverdeeld, schrijft Andrew Korybko.

De megalomane leider van Oekraïne heeft de Amerikanen verteld dat zij zijn land meer moeten steunen dan hun eigen land, waarbij hij letterlijk beweerde dat “inflatie niets is, COVID niets is”, en dat zij zich allemaal moeten blijven opofferen om Kiev te helpen Rusland te verslaan. Dit is geen zogenaamde “Russische propaganda”, maar een rechtstreeks citaat uit het interview dat Zelensky zojuist aan Piers Morgan gegeven heeft. De Amerikanen zullen er begrijpelijkerwijs boos over zijn, want hij komt over als een ondankbaar iemand voor de tientallen miljarden dollars die zij hem gegeven hebben.

In de ogen van de Oekraïense leider is niets belangrijker in de wereld dan zijn land, en wie het daar niet mee eens is, doet zogenaamd wat Rusland wil. Niemand mag beweren dat zijn land op de eerste plaats moet komen, aangezien Zelensky gezegd heeft dat Oekraïne voor iedereen strijdt. Het probleem is echter dat veel mensen er niet zo over denken. Zelfs onder degenen die Kiev steunen, maken zij zich terecht meer zorgen over meer directe zaken, zoals de inflatie, de COVID, hun gezinnen, en wat dies meer zij.

  De toekomst van West-Europa na Bakhmut

Voor Zelensky is dat echter onaanvaardbaar, omdat de voortdurende informatiecampagnes van de door de VS geleide Westerse mainstream media, die erop gericht zijn hem als een “seculiere god” af te schilderen, hem duidelijk naar het hoofd zijn gestegen. Hij is zo toondoof dat hij niet eens besefte hoe kwaad zijn Vogue fotosessie veel Amerikanen zou maken, die er naïef van uitgingen dat hij naast zijn landgenoten leed en niet een luxeleventje leidde dat vermoedelijk gedeeltelijk door buitenlandse belastingbetalers wordt betaald.

Westerlingen verdienen minder dan vroeger als gevolg van de huidige recessie en zij hebben moeite om de inflatie bij te benen, maar toch wil Zelensky dat zij zich blijven opofferen om zijn land te helpen. Ondanks het feit dat zijn regering tegen de Sovjetstichter Lenin is, die Oekraïne letterlijk uit het historische grondgebied van Rusland hakte, eist hij zelf een soortgelijke vorm van herverdeling van rijkdom als die beroemde communist.

Zelensky wil dat de Westerlingen hem nog meer geven dan zij al hebben. Hij is niet gelukkig met alles wat hij tot nu toe gekregen heeft en vindt het blijkbaar te weinig. De meeste Westerse belastingbetalers zouden het daar niet mee eens zijn, maar weinigen zijn dapper genoeg om hem openlijk te veroordelen, omdat zij bang zijn als zogenaamde “Russische propagandisten” te worden besmeurd. Toch zijn velen al begonnen zich uit te spreken na zijn schaamteloze Vogue fotosessie, die achteraf gezien een keerpunt betekende in de publieke perceptie.

Men kan dus niet uitsluiten dat hij een soortgelijke tegenwerking zal ondervinden ten aanzien van zijn laatste eisen dat de Amerikanen de belangen van zijn land boven die van henzelf stellen. De mensen worden moe van zijn dagelijkse tirades en beginnen te vermoeden dat hij gewoon een oplichter is, als hij alleen maar om meer geld vraagt, telkens als hij opduikt. Het is één ding om te bedelen, en iets anders om te eisen, en dat laatste komt arrogant en ondankbaar over.

  Russische operaties versnellen: Meer dan 400 Oekraïners en huurlingen gedood in 24 uur – Tientallen soldaten geven zich over (Video's)

Zelensky is ervan overtuigd dat alle Westerlingen hem praktisch aanbidden als hun “seculiere god”, maar hij kon er niet meer naast zitten, vooral na zijn Vogue fotosessie. Hij heeft zichzelf overbelicht en te veel gevraagd. Zijn gezicht is overal en elke perceptiemanager heeft het dagelijks over hem in de media. De mensen willen niet meer horen wat hij te zeggen heeft, omdat hij altijd hetzelfde zegt. Zij zijn meer bezorgd over het voorzien in hun onmiddellijke behoeften dan over het ophoesten van meer geld om naar Oekraïne te sturen.

Het ironische van zijn eisen is dat hij wil dat iedereen een Oekraïense nationalist is, terwijl hij hen veroordeelt voor elk nationalistisch sentiment dat zij ten opzichte van hun eigen land aanhangen wat betreft hun belang om belastinggeld in hun eigen samenleving te investeren in plaats van in die afbrokkelende voormalige Sovjetrepubliek. Amerikaans nationalisme is slecht, volgens hem, tenzij het verdraaid wordt om het herverdelen van de rijkdommen van zijn burgers over de Oekraïners voor tientallen miljarden dollars te rechtvaardigen. Alleen dan is het aanvaardbaar.

De realiteit is echter totaal het tegenovergestelde: nationalistische gevoelens overheersen de hele wereld, en weinig mensen geloven dat het juist is om onbeperkte hoeveelheden geld aan het buitenland te geven, ongeacht de “zaak”. Het Amerikaanse volk had niets te zeggen over het besluit van zijn vertegenwoordigers om tientallen miljarden van hun zuurverdiende belastinggeld aan Zelensky te geven, maar dat betekent niet dat zij er voor altijd over zullen zwijgen, laat staan nadat hij brutaal nog meer miljarden van hen geëist heeft.

  Opnieuw luchtaanval op Kiev: "De Russen stuurden verschillende golven Shahed" - Kritieke infrastructuur was het doelwit

Het is begrijpelijk waarom de mensen beledigd zouden zijn door een buitenlandse leider die hun zegt de belangen van zijn land boven die van henzelf te stellen en zich niets aan te trekken van de inflatie. Het is meer dan respectloos nadat zij al genoeg geleden hebben om hem te helpen. Zelensky is echter nooit gelukkig, tenzij hij hoort over meer rijkdom die van de Amerikanen aan de Oekraïners wordt herverdeeld. Zijn financiële honger is onverzadigbaar, maar de mensen krijgen er snel genoeg van en willen hem niet meer blijven voeden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bereid u voor op WO III: Het Westen HEEFT OORLOG NODIG, want het hele financiële systeem stort in elkaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne doodde eigen krijgsgevangenen om een punt te maken
Volgend artikelCovid “Vaccin” nieuws: Vaccineerders worden wanhopig, het bedrog blijft niet verborgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Leeft die vent nog steeds, ik was al aan het aftellen. Dan heeft die nog een paar dagen respijt dan aleer die gelyncht word door de cia of rusland. Het is net een soapserie👻

  • Het is idd wel vaak zo dat, als je op de voorpagina komt van het blad Vogue, dat je daarna geen lang leven meer hebt (als je een bepaald belangen vertegenwoordigd) dat soort bladen zijn vaak ook in handen van grote Multinationals met grote belangen… die ook veel MSM beheren/sturen.

  • Dat klopt Greet wat je daar zegt. En waarom hebben de Russen die Zelensky niet meteen opgespoord en naar een Russische gevangenis gebracht om hem uit te horen over het een en ander. Zeer vreemd vind ik dit.

 2. Vraag me af hoeveel mensen deze mongole geldgraaier met panden over de wereld van miljoenen euro’s nog serieus nemen. Hoop dat de Russen hem snel te pakken krijgen en executeren voor het grote publiek op het internet.

 3. Dat ze hem nog maar laten leven. Dood zou slechter zijn. Een martelaar, een redder van het volk, een vechter voor democratie. Als hij blijft leven zal zijn grootheidswaan meer en meer op de voorgrond komen en grotere proporties aannemen. Vogue is al een zetje. Meer en meer mensen en regeringen zullen met afgrijzen reageren en beetje bij beetje de kranen dichtdraaien.
  En verbannen naar zijn eiland liefst zonder zijn miljarden.

 4. Sociopaat, psychopaat, terrorist, en nog calimero erbij.
  Want jullie zijn groot en ik ben klein!
  Wat moet dat een wakker worden zijn voor hem uit zijn kwaadaardige psychose.

 5. Misschien danst hij nog steeds, ook hiermee dus, naar de pijpen van de VS, want die zijn de echte “machthebbers” in dat land. Die (VS) bovendien daar ook heel veel te verbergen hebben, en naar ik onlangs las, ook de bodemschatten daar willen hebben.
  Z is toch een toneelspeler, kennelijk speelt hij zijn rol heel goed en bespeelt hij hiermee de hele wereld. Waar heeft hij zijn “opleiding” gehad? Net als Hitler in Engeland of was het de VS die hem ook daarmee hielp? Uit eigenbelang weliswaar.
  Ook dat zal wel een keer boven tafel/water komen. Over MP en consorten is ook al heel veel bekend.
  Een geheim gedeeld door 2 is geen geheim meer. Lijkt me hier ook op te gaan.

 6. Zelensky bedoeld natuurlijk dat zijn bankrekening belangrijker, héél véél belangrijker is dan de bankrekening van wie dan ook.

 7. Na augustus leeft ie niet meer. Voor de USA heeft hij geen nut meer; maar is hij wel een gevaar; hij kan namen noemen en bewijs leveren; ook tegen Rutte.

  De USA zal hem op zo’n manier afmaken, dat ze de Russen de schuld kunnen geven.
  Dat is een punt van gevaar; nato kan dat gebruiken als excuus, en WO3 is begonnen.

  • Zeer waarschijnlijk scenario.
   Maar de Russen zijn bepaald niet achterlijk.
   Ik hoop dat ze hem levend te pakken kunnen krijgen en voorkomen dat hij een heldenstatus krijgt.

  • Pentagon/CIA/NATO en eigenaar George Soros, eigenaar van Oekraïne, zullen Zelenski omleggen en beweren dat Putin het heeft gedaan en het probleem is opgelost. En de volgende marionet wordt geïnstalleerd. Bovendien het zogenaamde bewijs dat Poetin fout is. Gelijktijdig kunnen zij op hun beurt gerechtvaardigd een paar bommen op de Krim en Moskou gooien..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in