Terwijl de tirannieke vaccinpaspoorten in landen over de hele wereld aan de massa’s worden opgedrongen, zijn in Italië op beelden die tijdens een protest zijn gemaakt, gevaccineerde burgers te zien die “liberta” en “geen groene pas” roepen terwijl ze hun Covid-19 vaccinpaspoorten verbranden uit solidariteit met de ongevaccineerden, schrijft Dailyexpose.co.uk.

In Italië zijn vaccinpaspoorten – bekend als “groene passen” – onlangs op 6 augustus ingevoerd die nodig zijn voor burgers om toegang te krijgen tot overdekte eetgelegenheden, sportscholen, theaters en om grote evenementen zoals conferenties en sportwedstrijden bij te wonen.

De groene pas geeft aan of iemand ten minste één dosis vaccin heeft gekregen, in de afgelopen 48 uur negatief op Covid-19 is getest of natuurlijke immuniteit tegen het virus heeft.

De Italiaanse premier Mario Draghi zei dat het idee van de pas is “om de economische activiteit open te houden”, en voor de Italianen om terug te keren naar het normale leven “met de zekerheid dat ze niet in de buurt van besmettelijke mensen zullen zijn“.

In wezen zal deze pas een tweeklassenmaatschappij creëren, aangezien de ongevaccineerden zullen worden gediscrimineerd en afgezonderd van de rest van de bevolking.

Volgens de mainstream media hebben ongeveer 40 miljoen mensen in Italië een “groene pas” gedownload. Uit videobeelden van een protest tegen het vaccinatiepaspoort blijkt echter dat veel gevaccineerden het niet eens zijn met deze medische apartheid en zich solidair verklaren met de ongevaccineerden door hun pasjes te verbranden.

Vaccinpaspoorten zijn ingevoerd in andere landen, waaronder Frankrijk, Griekenland, Chili, en vele andere EU-lidstaten. In het Verenigd Koninkrijk zijn de vaccinpaspoorten nog niet volledig ingevoerd omdat de regering op verzet stuitte tegen de voorstellen. Er is echter bevestigd dat de NHS Covid Pass in het binnenland zal worden gebruikt voor Britse burgers om toegang te krijgen tot nachtclubs en andere grootschalige evenementen zoals festivals.

  Bizar: alle drie de presidenten stierven na het blokkeren van de distributie van COVID-vaccins in hun land

Wij vragen ons af of het Britse volk in de voetsporen zal treden van de dappere Italianen die weigeren deze tirannie te aanvaarden, of dat het zal blijven toestaan dat onze vrijheden worden weggerukt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”

Vorig artikelWaarom steunen sommige mensen tirannie terwijl anderen het trotseren?
Volgend artikelZe hebben oma vermoord, nu gaan ze de kinderen vermoorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dat is de keerzijde waarop waarschijnlijk niemand gerekend heeft.
  Zal zeker niet gepubliceerd worden in de msm.
  Vind dit een hartverwarmende actie.

 2. Leuke actie maar vast weinig nut. De meeste mensen zullen het niet gaan doen… gezien de voordelen van het boekje.
  Daarnaast kunnen ze vast zo weer een nieuwe aanvragen..

  • Zie het als een bevestiging dat ze tegen een medische apartheid systeem zijn voor weigeraars.
   Ondanks dat ze zelf wel gekozen hebben voor de voordelen die het op kan leveren.
   Ja, wat moet je hier nou van vinden.
   Dan hadden ze ook moeten weigeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in