Iedereen weet dat als u zand in de benzinetank van een auto giet, dit uiteindelijk de motor zal vernielen. Hij raakt allemaal verstopt en functioneert niet meer. Kapot. Mooie metafoor voor wat er tegenwoordig gebeurt met het vaccin, hè?

Ik wil niet beschuldigd worden van angstzaaierij, maar zij zijn ermee begonnen. Dus laten we rond het kampvuur gaan zitten met een paar marshmallows op stokjes en wat griezelverhalen vertellen voor we naar bed gaan, schrijft Todd Hayen.

Wat als…

Wat als Henry Kissinger, de bouwers van de Georgia Guidestones (die niet meer bestaat), Bill Gates, Father Schwab, en een paar anderen die zulke onbespreekbare dingen hebben gezegd als dat de planeet veel beter af zou zijn met minder mensen gelijk hadden? En stel nu eens dat “wie” deze mensen ook zijn, besloten hebben een dergelijk plan uit te voeren?

Een slim idee zou zijn om een virus uit te vinden dat net gevaarlijk genoeg is om de massa relatief gemakkelijk in paniek te brengen.

Laat ze dan smeken om een medische oplossing om de zo gevreesde boogieman die vastbesloten is de helft van de bevolking te vermoorden te ontketenen.

Laten we dan zeggen dat diezelfde uitvinders van het “virus” een nepmiddel hebben bedacht in de vorm van een wondervaccin en een angstcampagne beginnen om elke levende ziel te dwingen zich te laten prikken. Dit alles in een poging om hun eigen leven te redden (en niet te vergeten dat van al hun vrienden en familieleden).

Dit nepvaccin zou inderdaad nep zijn in zijn bewering het virus uit te roeien, maar niet nep in het slagen van zijn ware, geheime missie – de eliminatie van het meeste menselijke leven op de planeet.

Klaar om de marshmallow weg te gooien en in uw veilige slaapzak te kruipen? Niet zo snel.

Waarom hebben ze dan niet gewoon het menselijk leven uitgeroeid met de originele virusuitvinding?

Oh, maar dat zou veel te eenvoudig zijn. Bovendien zou een gegarandeerd dodelijke ziekte, verspreid door menselijk contact, iedereen kunnen bereiken.

  Specialist in foetale geneeskunde bewijst dat Covid-19 vaccins een enorme toename van miskramen en doodgeboorten hebben veroorzaakt

Ze moeten het veilig genoeg maken zodat de daders zelf het niet krijgen, maar gevaarlijk genoeg dat ze iedereen kunnen overhalen het vaccin te nemen.

Bovendien is het virus niet zo gemakkelijk onder controle te houden als een vaccin (daarom is er misschien überhaupt geen virus).

Ook is een verschrikkelijke dodelijke ziekte die opzettelijk op ons allemaal wordt losgelaten, erg rommelig – overvolle ziekenhuizen, mensen die op straat sterven, gejammer en tandengeknars – erg rommelig.

Het ligt ook nogal voor de hand. Uiteindelijk zou iemand achter het plan komen, en er zouden koppen rollen (nou ja, mensen HEBBEN dit deel van het plan zeker ontdekt… en ik zie nog steeds geen koppen rollen).

Dus voer het vaccin in. Het is de sleutel tot het slagen van deze genocide. Hier zijn de goede punten.

1. Mensen zullen zich ongetwijfeld haasten om de prik te krijgen (ik ben nog steeds verbijsterd over waarom zoveel mensen zo goedgelovig zijn, maar het is zo).

2. Niet alle prikken hoeven meteen dodelijk te zijn; uiteindelijk zullen mensen steeds opnieuw geprikt worden, dus de doodssteek zal snel genoeg komen. Het beste is om het een beetje te spreiden.

3. Zoals zand in een benzinetank, kunnen de slechte effecten langzaam komen. Lichamelijke systemen zullen afbreken en instorten, en dit zal gebeuren in verschillende belangrijke, maar verschillende gebieden van de menselijke fysiologie – hart, neurologisch, bloedsomloop. Bij sommigen zal het zelfs leiden tot steriliteit en doodgeboorte. (Let wel, niet allemaal! Deze onzekerheid is een belangrijk onderdeel om de verwarring in stand te houden).

4. Zoals 3 hierboven zijn de effecten van het vaccin misleidend. Ook kanker kan velen doden. Mensen die niet goed opgeleid zijn in de medische wetenschap zullen niet geloven dat één kleine injectie zo’n negatief effect kan hebben op het hele lichaam … maar de wetenschap zegt ons dat dit inderdaad het geval is.

  Het Delta bedrog: 'dodelijke' Delta-variant heeft meer dan 99,9% herstelpercentage

5. Ja, een deel van de bijkomende schade zal bestaan uit mensen die onmiddellijk aan de prik sterven, zoals we nu zien, maar dat is onbeduidend. De echte schade kan tientallen jaren duren.

Lijkt mij een perfect plan – eerst werd het virus uitgevonden om de angstbasis te creëren voor de volgende stap, het vaccin. Het vaccin was ontworpen om langzaam te doden, hoewel er in het begin sommigen waren die een acute reactie hadden, maar de meesten niet. Over een decennium of twee (zo niet langer voor sommigen) zullen mensen bezwijken, de geboortecijfers zullen dalen en de bevolking zal afnemen.

Gezien hoe dom en onverantwoordelijk de bevolking in het algemeen is geweest, zullen de meeste mensen het niet eens merken.

Natuurlijk zullen de machthebbers de ondergang van het menselijk ras wijten aan bijna alles, Covid zelf, klimaatverandering, Poetin, Trump, en misschien zelfs een paar paddestoelwolken voor de goede orde – en om nog een zondebok te geven – “de hoge stralingsniveaus veroorzaken meer kankergevallen…”.

Yadda yadda. U begrijpt het wel.

Dit idee lijkt het meest plausibel en verklaart de meeste acties die we vandaag de dag in de wereld zien plaatsvinden. De push voor vaccins is nog steeds sterk, met Trudeau’s (Canada’s Herr Klaus minion) recente (een paar maanden geleden) “dreigement” toespraak: “vaccineer of anders“.

We zien dat het holle vaccin dreigement nog steeds wordt gehamerd in krankzinnig volgzame schapen (ja, schapen) over de hele wereld. Ze hebben de angstbasis niet eens meer nodig. Net als Skinner’s gedragsmatig aangepaste duiven en ratten blijven ze gewoon pikken, zelfs zonder dat er voedsel wordt beloond of een schok wordt toegediend.

Waarom nog steeds het Covid vaccin? Wel, hoe meer er gevaccineerd worden, hoe meer ze verzekerd zijn van een succes met het plan. Niet iedereen zal sterven, nogmaals, dat zou niet verstandig zijn. Er moet dus een zeer hoog percentage worden geprikt om het aantal doden te dekken dat het op termijn de moeite waard zou maken.

  "Elke keer dat je voldoet, word je zwakker": RFK Jr. geeft geestdrift aan anti-mandaat bijeenkomst

Dat is een van de redenen waarom het belangrijk is om de boostercampagne voort te zetten. Ze willen er ook voor zorgen dat er niet te veel baby’s geboren kunnen worden, zodat er niet weer een nieuwe creatie van nutteloze eters de grond raakt die de planeet weer opwarmt (oh, juist, een opwarmende planeet is slechts een deel van de angstbasis).

Als Covid geen kracht meer heeft, verzinnen ze gewoon een ander schrikmiddel zoals RSV of zelfs een “oldie but goody”, de altijd evoluerende gewone griep. Alle vaccins, voor wat dan ook, zullen uiteindelijk van de mRNA-variant zijn, dus ze zijn zeker gedekt.

Behoorlijk briljant, hè?

Met minder mensen op de planeet, zal het resterende kleine aantal nogal meegaand zijn door de zware hersenspoeling die ze hebben ondergaan. Survival of the fittest schaap zogezegd. Deze mensen zullen digitale ID’s bij zich dragen, geen geld waar ze controle over hebben, en geen lichamelijke autonomie.

Super schapen. Makkelijk.

Het lijkt erop dat dit plan waterdicht is. Slechts één opvallende fout springt eruit, waarvan ik niet kan geloven dat ze er geen rekening mee hebben gehouden. Dat zijn wij.

Een vrij groot deel van de bevolking die overblijft, zal bestaan uit dissidenten en rebellen – slimme mensen die tegen elke prijs niet in deze idiote streken trappen – en zij zullen zich kunnen voortplanten! Wat gaan ze met ons doen? Er is niet veel fantasie voor nodig om dat te bedenken.

Maar misschien zijn wij inderdaad slim genoeg om daar ook niet in te trappen. Laten we het hopen.

Eet je marshmallow en ga naar bed, de verhaaltjes zijn voorbij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCalhoun’s “muizenutopia” experimenten worden nu werkelijkheid voor de mensheid nu zelfvernietiging, kindermoord en geslachtsvervorming gemeengoed worden
Volgend artikelOp de staatstelevisie van Qatar: WK-verslaggever wankelt en stort in elkaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Leuk plan, maar dan zul je wel alle Russische en Chinese burgers zo’n mRNA-injectie moeten geven. Tenzij je plan bent om deze twee landen in te nemen of te vernietigen

  • Beste Mensen

   Best wel Spannen en redelijk eng uitgelegd
   Helaas De shu mist er nog op
   of
   De toetje na het etentje
   Hoe overeind blijven
   Positive en Negative gedachten gangen blijven altijd in stand gehouden
   Dus blijft oorlog voeren altijd bestaan
   Is niet uit te roeien
   De Schuldige is en blijft altijd het Ego ik bekend als het Blanke Kwal Kwelgeest die de mensheid binnen dringt en mede door dat onnozele belichaming de praktijken voort zal zetten
   De laatste tijdperk geschied dit hoofdzakelijk door een Witte belichamings aanname
   Heel spijtig om dit mede te delen

   Maak de ogen open zet de Boerka oog luier af en zie het zelf

   Dank U

 2. Slechts één opvallende fout springt eruit, waarvan ik niet kan geloven dat ze er geen rekening mee hebben gehouden. Dat zijn wij.

  Denken jullie echt dat die geen rekening hebben gehouden met dissidenten ? Zijt maar gerust van wel.

 3. Houd er rekening mee dat slechts 2% van de mensen onafhankelijk, kritisch kunnen denken de rest gaat mee in de angstporno die de Westerse regeringen in opdracht van de cabal blijft propaganderen 24 maal 7 het angst-menu op uw bordje, we hebben het allemaal kunnen constateren dat de Nederlander zonder al te veel morren in een lockdown en avondklok werden gedompeld.

  Weinigen kregen een ontheffing om hun zieke familileden te verzorgen of in essentiele beroepen werkzaam waren. Het regerendum voor een Europese Grondwet waren de burgers van twee landen actief tegen namelijk Frankrijk en Nederland ook het Oekraïne associatie akkoord stemden de Nederlanders als enig land van Europa tegen de militaire samenwerking met Oekraïne, jammer dat het een raadgevend referendum was efin Rutte gooide roet in het eten door toch akkoord tegaan door een simpel inlegvelletje er aan toe te voegen, slaap vast schaapjes.

  • “Houd er rekening mee dat slechts 2% van de mensen onafhankelijk, kritisch kunnen denken de rest gaat mee in de angstporno”
   Tja, maar toch hefet ca. 25% zich niet laten prikken.

   “Het regerendum voor een Europese Grondwet waren de burgers van twee landen actief tegen namelijk Frankrijk en Nederland ook het Oekraïne associatie akkoord stemden de Nederlanders als enig land van Europa tegen de militaire samenwerking met Oekraïne”
   U bedoelt dus in 100% van alle landen waar er ueberhaupt een referendum werd gehouden?
   Da’s toch mooi. Best hoopgevend vind ik.

 4. “Iedereen weet dat als u zand in de benzinetank van een auto giet, dit uiteindelijk de motor zal vernielen.”

  Nope, het brandstof filter raakt verstopt, en dan krijgt de motor geen benzine meer en stopt met werken.
  Je verwisselt zand met suiker, en ook dat schijnt in de praktijk overigens wel mee te vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in