“Zal ik ooit nog gitaar spelen na de Corona prik?” vraagt Eric Clapton zich af in een interview

16

Eric Claptop is gevaccineerd met het AstraZeneca vaccin maar weet niet of hij ooit nog kan optreden. Of hij ooit nog zijn geliefde instrument, de akoestische gitaar op hoog niveau kan spelen. Het niveau waarmee hij ontelbare grammies en muziekprijzen in de wacht sleepte voor zijn tijdloze en prachtige muziek, schrijft BLCKBX op haar YouTube-account.

AstraZeneca en Jansen Stop…

En nu zullen er vast mensen zijn die denken… ja maar het AstraZeneca en Jansen vaccin is daarom ook uit de roulatie genomen dus het probleem is toch opgelost want nu injecteren ze voornamelijk met het mRnA VACCIN die veilig zijn. Fout.

Onethisch

De AstraZeneca vaccins worden in veel landen nog gezet en de ongebruikte vaccins van ons, worden gedoneerd aan arme landen. Maar ook naar Suriname. Is dat ethisch?

Proefkonijnen

Zowel de mRNA vaccins als het Astra en/of het Jansen vaccin zitten tot 2023 in een fase 3 proefperiode en hebben een voorwaardelijke goedkeuring. Dat houdt in dat iedereen die zich nu laat prikken ongeacht welk vaccin het is… maar moet afwachten wat de bijwerkingen zullen zijn op de korte, midden en lange termijn.

“Vaccin mogelijk dodelijker dan Corona…”

Besef dat de reden om AstraZeneca uit de roulatie te halen in NL voortvloeit uit meerdere ernstige trombose gevallen bij jonge vrouwen, waarvan wij er 1 binnenkort gaan portretteren. Ook zij – een jonge meid van 28 – kan haar handen amper nog bewegen. Zij waren dus de proefkonijnen waarna men het besluit pas nam. En ook Eric Clapton was feitelijk een proefpersoon en het is dus maar de vraag of zijn reeds geplande concerten door zullen gaan.

  Verpleegster zegt dat volledig gevaccineerde Covid-19-patiënten worden behandeld met Ivermectine terwijl de ongevaccineerden aan de beademing worden gelegd

Bekijk de integrale persco van Rutte en De Jonge over de AstraZeneca Stop:

https://youtu.be/9xykNBLYMw8

Risico nemen met imago

En daarom wil hij zijn ervaringen met ons delen, ongeacht de risico’s voor zijn imago. Want de telefoon rinkelt ineens een stuk minder sinds hij zich uitsprak. Zo werkt dat tegenwoordig. Je moet je mond houden en loyaal zijn aan het systeem en het risico voor lief nemen.

Delen, delen en nog eens delen!

BLCKBX heeft het hele interview met Eric Clapton voor je ondertiteld in het Nederlands en Engels en de video is meer dan de moeite waard. Luister naar dit persoonlijke verhaal van levende legende Eric Clapton en deel m. Deel met zoveel mogelijk mensen die je kent.

Klokkenluider

Sinds kort heeft BLCKBX een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. Wil je op de hoogte blijven?

  Amerikaanse databank voor bijwerkingen: COVID-19 vaccinaties verhogen misvormingen bij baby's honderdvoudig

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Bronnen:


COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Vernon Coleman: Waarom en hoe dokters patiënten hebben verraden
Volgend artikelStudie: dubbel gevaccineerden sterven 6 keer vaker aan Deltavariant dan ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ze hele motoriek in ze handen, vingers, armen, schouders, alles eigenlijk.
  Is compleet gesloopt.
  Vergeten doe je het nooit wat je ken, maar de rest moet wel meewerken in je vingers.

  • Anders zou Eric Clapton gaan klinken als de zoveelste Eric Clapton kloon die het net niet is maar wel ze best doet.
   Geluid zit en komt uit in je vinger, niet uit de gitaar.
   Op elke gitaar die je hem in ze handen geeft zal je horen dat het Eric Clapton is.
   Dat gaat op voor de meeste goede gitaristen

 2. Mijn bloed KOOKT , kan niet eens meer NETJES REAGEREN , Waarom mogen WIJ de waarheid niet verwoorden van dit gespuis, Ik heb net mijn 2e UITnodiging weggegooid , ben bijna 70, NOOIT ZIEK, Eet gezond , mijn dagelijkse kruidvat / etos vitaminen , vit C, Cranberry, biergist , zink, Vit d , k, chondotroine clucosamine , magnesium, knoflook , calsium, kurkuma met peper, gember , elke dag fruit ontbijt , 1 gespikkelde banaan, appel, nectarine, groente én vlees, KLAAR. Mijn spuit is BULL’s EYE 180 voor den Haag gajes. PS voor deze waarheid ben ik vaak in de fb jail. Maar laat mij NIET de bek snoeren……………………………

  • Ik mis echte ouderwetse levertraan uit Noorwegen op je lijstje aan dagelijkse toevoegingen.
   Voor als de R in de maand zit.
   Is nog steeds te koop. Staat hier in mijn koelkast.

 3. Ik denk dat Clapton zelf het antwoord op die vraag wel weet. Dit is het einde van zijn carrière. Vaxofielen zullen wel weer zeggen dat het komt door zijn jarenlange drugs-en alcoholverslaving, maar wij weten gelukkig beter.

 4. Sorry hoor, maar misschien moeten de ‘grote Hollywood namen’ eerst iets gaan mankeren om al die vaxxers tot bezinning te brengen?! Of zouden die de empathie niet eens meer hebben om zich daar druk over te maken?

  • Aan je geheugen mankeert in ieder geval niks.
   Je moet dit maar net gelezen hebben. Geen idee meer of dit in NL ergens vermeld is.
   Maar dit is zeker niet onbelangrijk als hier al in 2014 geconstateerd werd om ook even te vermelden.

 5. Voortaan maar eerst even het internet op voor dat ik ergens weer op reageer.
  Anders ga ik complete onzin zitten opschrijven omdat het bericht nogal wazig blijkt te zijn achteraf.
  Er komen nogal tegenstrijdige reacties hier binnen. Bedankt hiervoor trouwens.

 6. Misschien heeft Clapton een dealtje met pfizer? Zou me niet verbazen want ik zie géén andere slachtoffers van welk zogenaamd vaccin dan ook behalve Bruce Willis. Wat ook een raar geval is. Min of meer gedwongen?
  Het is bekend dat in de muziek en film industrie zeer veel (zo niet alle) homofiele en /of pedofiele satanisten zijn. Neem als voorbeeld die ouwe viezerik neil young.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in