Een gouwe ouwe. Een Duitse ploeg filmt Oekraïense soldaten met nazi-symbolen op helmen en uniformen. In de studio doen ze alsof ze niets gezien hebben.

Backup:


Copyright © vertaling 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ruslands leger, ooit krakkemikkig, is modern en dodelijkVolg Frontnieuws op Telegram

Zelensky-regime geeft opdracht tot de vernietiging van 100 miljoen boeken

4 REACTIES

 1. Zo te zien begint Duitsland voor de 3de keer een wereldoorlog.
  Het enigste wat veranderd is….. “Die Welt hat es nicht gewusst”.

 2. Zo te zien kent men hier de DAADWERKELIJKE geschiedenis niet. “Geschiedenis” wordt geschreven door de overwinnaars en het waren de Communisten en de Zionisten die W.O.2. hebben gewonnen.

  Zoals Napoleon Bonaparte ooit al zei: “Geschiedenis is niets anders dan een stel leugens waar de overwinnaars het over eens zijn geworden”.

  WARE geschiedenis is 180 graden om gedraaid, of in elk geval veel genuanceerder dat dat ons is aangeleerd. Het eerste dat in een oorlog de nek wordt omgedraaid is de waarheid.

  Iedereen is het er inmiddels mee eens dat de media niets anders doen dan liegen.
  Iedereen is het er inmiddels mee eens dat onze GEHELE geschiedenis anders is dan dat ons is aangeleerd.

  En dan zou JUIST DIE PERIODE VAN 12 JAAR wél de gehele waarheid vertellen? Laat me niet lachen zeg.

 3. Ach ja, Wir Haben Es nicht Gewüsst. Daar is het hele internationale recht op gebaseerd. En zo komt het ook, dat eenieder zich met succes ook kan beroepen op onbenul. Niemand kan ooit iets ergens aan doen; vandaar dat het overal zo’n zooitje is. Fuck the UN, fuck the Beurocrats. En Verhofstadt is een achterlijke Belg!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here