© Sgt. Ethan E. Rocke / Wikimedia (Public Domain)

Het ongekozen World Economic Forum (WEF) eist dat de regeringen van “soevereine” naties beginnen met het “heruitvinden” van de voedselvoorziening door vlees en zuivel te vervangen door op insecten gebaseerde en in laboratoria gekweekte producten, schrijft Frank Bergman.

Volgens het WEF moet traditioneel vlees worden vervangen door “alternatieve eiwitten” om “de planeet te redden” van de “klimaatverandering”.

De organisatie van Klaus Schwab stelt dat globalisten de landbouwindustrie moeten afbreken om de doelen van de groene agenda te halen.

De laatste jaren dringt de organisatie er steeds meer op aan dat het grote publiek insecten eet om “klimaatverandering tegen te gaan”.

In een nieuw artikel, getiteld “Feeding the future: why Renovation and Reinvention are key to save our food system,” demoniseert het WEF boeren en de voedselvoorziening.

WEF New Frontiers of Nutrition Project Fellow Juliana Weltman Glezer beklaagt zich over de zogenaamde “uitstoot van broeikasgassen” die veroorzaakt zou worden door de voedselproductie.

Daarnaast slaat het WEF alarm over de groeiende wereldbevolking van koolstof uitstotende mensen.

Glezer waarschuwt voor een toename van 60% in de vraag naar voedsel wanneer de wereldbevolking de 10 miljard bereikt.

“Veel van de manieren waarop we voedsel verbouwen, produceren en consumeren veroorzaken een dubbele crisis op het gebied van gezondheid voor mens en milieu, en de complexiteit zal alleen maar toenemen,” schreef Glezer.

Het artikel vergelijkt een revisie van het voedselsysteem met de wereldwijde overgang naar hernieuwbare energie, zoals zonne- en windenergie en elektrische voertuigen.

“De voedseltransitie omvat een vergelijkbare uitgebreide transformatie, met twee verschillende stadia van verandering: Renovatie en Heruitvinding,” schreef Glezer.

  John Kerry's dochter zegt in wezen dat miljarden mensen moeten sterven voor de 'Nieuwe Wereld Orde'

“Terwijl Renovatie incrementele verbeteringen aanbrengt in de hele voedselwaardeketen, richt Reinvention zich op systemische verandering: de volledig geschaalde heroriëntatie van voedselproductie op een manier die de onderliggende structuren binnen de moderne voedselindustrie verandert.”

In het artikel stelt de auteur een tweestappenplan voor om de wereldwijde voedselvoorziening opnieuw vorm te geven:

“Vernieuw recepten en verpakkingen” en “Vind het systeem opnieuw uit.”

De eerste stap vraagt om de “onmiddellijke vermindering van meer schadelijke ingrediënten en bestanddelen in ons voedsel, waaronder overmatige hoeveelheden zout, suiker, vet en additieven.”

Glezer schrijft dat de wereld “de nadelige effecten op de volksgezondheid kan beperken” door voeding opnieuw te formuleren.

“Renovatie kan ook betekenen dat probiotica worden toegevoegd aan een bestaand product om de gezondheid van het microbioom te verbeteren,” voegt het artikel eraan toe.

In de tweede stap, “het systeem opnieuw uitvinden,” prijst de schrijver van het WEF bedrijven zoals Nestlé die “diervrij eiwitpoeder” hebben ontwikkeld.

In 2022 zei Nestlé dat zijn “diervrije” product wordt gemaakt door fermentatie en “identiek is aan het wei-eiwit in koemelk.”

“En ze zijn niet alleen,” schrijft de auteur.

“Volgens GFI hebben 158 bedrijven publiekelijk aangekondigd zich primair te richten op fermentatie voor alternatieve eiwitten in 2023, een stijging van 16% ten opzichte van het jaar ervoor.”

Het artikel suggereert ook dat kunstmatige intelligentie (AI) zou kunnen worden gebruikt om mensen te helpen diëten samen te stellen “die uniek zijn voor de genetische samenstelling, levensstijlfactoren en gezondheidsdoelen van een individu.”

Het WEF beweert ook dat AI kan helpen om “de totale milieu-impact van voedselproductie en -verwerking” te verminderen.

  Het ware kwaad van het Wereld Economisch Forum

“De voedseltransitie is een cruciaal moment in de geschiedenis van de mensheid en vraagt om doortastende actie in alle sectoren, branches en disciplines,” concludeert Glezer.

“Er is niet één enkele aanpak voor transformatie, maar het is van cruciaal belang dat de voedingsmiddelenindustrie haar benadering van innovatie herbalanceert door aanzienlijk meer te investeren in heruitvinding.”

“Door prioriteit te geven aan strategieën die opnieuw uitvinden, naast renovatie, kunnen we een koers uitzetten naar een veerkrachtiger, rechtvaardiger en duurzamer voedselsysteem voor de komende generaties.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Verwerping van het globalisme: Hongarije en Italië nemen wetten aan om burgers te beschermen tegen het gebruik van insecten in voedselVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Europese verkiezingen als spiegel
Volgend artikelWetenschappers slaan alarm over schokkend ‘doodssignaal’ in verband met Covid-prikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. 8.03 uur, eerste artikel dat ik lees.
  Eeuw, yekke . Echt niet!
  Ik houd het op mijn vers geperst groenten/fruit sapje smorgens en ben mijn brood aan het bakken van gemalen amandelmeel. 🙈I ViL Not Eatz ze bugz.

 2. Het WEF is een criminele oorlogszuchtige organisatie.
  Insecten kunnen niet in onze darmen verwerkt worden en blijft in de darmen zitten wat darmkanker veroorzaakt.
  Laat de tribunalen maar snel starten.

 3. Die togenaamde filantropen willen anderen (boeren) uit de markt duwen en een verdienmodel voor de happy few creeren.
  Lang leve de “vrije” markt.

  En daarbij spannen ze politici voor hun karretje.
  The western way !
  Follow the money.
  The usual suspects.

 4. Die zogenaamde filantropen willen anderen (boeren) uit de markt duwen en een verdienmodel voor de happy few creeren.
  Lang leve de “vrije” markt.

  En daarbij spannen ze politici voor hun karretje.
  The western way !
  Follow the money.
  The usual suspects.

 5. Het WEF eist kennelijk ook dat het eeuwig herfst blijft. Vliegende insecten kom in inmiddels trouwens amper nog tegen.

  Volgens mij is al deze bullshit afleiding terwijl ze de planeet doden. Het gaat niet om ons insecten te laten eten, dat is bijvangst. Ze zijn de lucht, het water en het ecosysteem aan het doden terwijl wij druk zijn met dit soort onzin.

  Laat ze maar beginnen met insecten in winkels. Dat het hefst is in juni en dat er nauwelijks vliegende insecten zijn is een existentieel probleem lieve kijkbuiskinderen. Maak je borst maar nat, we krijgen nu nog herfst en eindeloze regen, maar ze gaan ons in juli/augustus uitdrogen en verbranden met hitte om de oogsten te vernietigen. Ik denk dat augustus zeer heet wordt. Dus tot en met juni zorgen ze dat alles amper groeit en dan ineens hitte zonder water.

  Het is oorlog en wij maken pas een kans als we het zo gaan zien. Tot die tijd blijven we praten, maar dat begint op te raken… kwestie van tijd voordat deze bel knapt en we ineens realiseren dat de mensheid deze gestoorde Kakistocratie moeten ontmantelen door alle gewetenloze idioten uit de overheid allemaal te ontslaan en dood de straten, die ze hebben verwoest met gestoord beleid, te jagen.

  • Theme
   juni 17, 2024 Bij 09:40
   Goeie morgen beste,
   Ik weet het hoeft niet, maar ik ben het helemaal eens met je.
   En toch heb ik het los gelaten, het overtuigen van mensen om samen in het Licht te gaan staan.
   Mensen zijn bang, zeker voor de waarheid.
   Jij en ik zijn niet diegene die de wereld wakker kunnen maken.
   Wel zijn wij instrumenten van Licht en Liefde.
   Blijf dicht bij jezelf en je familie, daar zul je alle energie voor nodig hebben.
   Er is een totale oorlog gaande, die steeds dichterbij komt.
   Wij weten dat, de meesten durven (nog) niet.
   Pas als onze energie zich vind, gaan wij samen werken.
   Wanneer dat gaat gebeuren, weten we niet, maar het zal gebeuren omdat Licht en Liefde en de waarheid altijd overwinnen.
   Maar schade is in onze ogen onredelijk groot.
   Maar uiteindelijk maakt elke ziel haar eigen keuze, daarna wordt zij ook beoordeeld.
   Doe goed, ontmoet goed 🙏🥰

   • @Libera nos a malo…

    Bedankt voor je fijne reactie. We zijn op het punt van loslaten aanbeland. En loslaten geeft eerst heel veel angst en daarna bevrijding. Als je wel eens parachute hebt gesprongen… eerst is er shock en angst en zodra je loslaat komt er bevrijding. Het leven is als een parachutesprong zonder parachute… pas als je accepteert dat je te pletter valt kan je gaan leven. WIJ hier op FN zijn de kopgroep. Rommel en Co. bedankt voor dit platform. We zijn een kleine groep, maar hier wordt belangrijk werk gedaan. De diepste duisternis wordt hier aangekeken en omgezet in licht. En besef eens dat FN niet het enige kanaal is waar dit gaande is. En besef dat er kruisbestuiving is tussen al die platforms. We zijn aan het groeien. Wacht maar tot we beseffen dat wij een blob zijn die het duister absorbeert en omzet in licht ipv dat we weerloze slachtoffers zijn. Wees BEWUST dat wij aan het transformeren zijn. FN en de reageerders redden de wereld niet, maar WIJ zijn God die het duister aankijkt en de angst ervoor loslaat en daardoor automatisch het licht weer gaat verspreiden om het duister op te heffen.

    Het lijkt alsof we niks bereiken met reageren, maar we zijn aan het leren. Wacht maar tot we onze diploma’s voor liefde behalen 😊🙏❤😜

   • @Libera nos a malo…
    ‘En toch heb ik het los gelaten, het overtuigen van mensen om samen in het Licht te gaan staan.’

    Ik ga steeds meer in mijn eigen licht staan en het voelt allemaal niet meer alsof ik aan het overtuigen ben… ik ben gewoon licht.

    Ik raad iedereen aan om de komende tijd even innerlijk tot jezelf te komen. Laat de wereld (angst) even los en verenig je met de parachutesprong zonder parachute. Zodra je dit accepteert, gaat alles in alle opzichten licht(er) worden.

 6. Gisteren sprak ik een jonge vrouw die is afgestudeerd aan Wageningen.

  Daar wordt gewerkt aan een model van landbouw wat heel dicht bij permacultuur ligt, dus waarin de ongelooflijke diversiteit van samenwerking tussen voedselplanten, insecten en dieren weer de vrije ruimte krijgt. Een zo natuurlijk mogelijke manier om voedsel te creëren dus.

  Aan het concept wordt al jaren gewerkt in samenspraak met de tuinders en boeren. Ook vanuit Wageningen dus. Het inzicht dat de huidige voedselproductie, middels gif en kunstmest, geen volwaardig voedsel oplevert en de natuur vervuild is dus allang bekend.

  Kortom. Er wordt aan gewerkt.

  Er komt verandering aan…..in positieve zin.

  • @Inhetmeer

   De knikker kleurt naarmate je hem draait. Het is maar net waar je naar kijkt en wat je voedt.

   We zijn aan het ontrafelen hoe we manifesteren. Nog even en we worden zoals He-man zei, ‘Masters of the Universe’. Maarrr met grote macht, komt grote verantwoordelijkheid, dus we moeten eerst leren om onze manifestatiekracht te gebruiken zonder angst, maar uit liefde.

   Liefde is de afwezigheid van angst en wij zijn de kopgroep die alle angst aankijkt en omzet in licht door dingen te zien voor wat ze zijn en niet toe te geven aan de angst, maar uit liefde een nieuwe koers te zoeken.

   Oh wat prachtig Inhetmeer. Voordat ik deze reactie begon te typen had ik net mijn ochtend rondje nieuws gedaan. Ik voel hoe ik na jou reactie een reactie typ die het duister in licht omzet. Ik voel de manifestatiekracht. Dankjewel voor je reactie.

   Het ego (angst, duister) zit in een lockstep naar een hel op aarde. Maar de intelligentie in ons zit hierdoor in een lockstep naar bewustwording. Haha… de satanisten zijn zo dom omdat ze alleen maar slim zijn en niet intelligent. Ze hebben onze intelligentie wakker gemaakt en die is steeds sneller bewust aan het worden.

   The best is yet to come… wacht maar tot deze licht trein harder gaat rijden dan de trein op zonnepanelen in de duisternis.

   😊🙏❤

  • idd, niemand heeft ooit wat over een ander te zeggen, nooit never! ook al zou men er vor tekenen ook al kreeg je ervoor betaald! nooit never heeft iemand anders wat over een ander te zeggen, NOOIT.

   wat ze doen met het SSysteem tegen die wat niet naar hun willen luisteren, tja das wat anders en weet, je mag je natuurlijk verdedigen, ook al is hun spel ongelijk… maar smeer het dan uit en one at the time over de jaren, let them live in fear, like they try to do at us the people, ze hebben niet altijd bescherming, dus als ze ooit komen, onthoud wie/wat en waar. das dan voor die Ninja durven uit te oefenen, fast in, fast out. btw dit was een stukje van een film script, ik roep niemand op tot 😉

 7. Daarnaast slaat het WEF alarm over de groeiende wereldbevolking van koolstof uitstotende mensen.
  waarom leven die weffers nog dan?
  ik zou als ik hen was het voorbeeld geven en ze;fmoord plegen dan ze nu eens iets goeds.

  vaarwel weffers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in