Screenshot video © New York Post

Meer en meer Amerikanen zijn de COVID mandaten zat. Na bijna twee jaar zijn de meesten teruggekeerd naar hun leven van voor de pandemie en willen ze geen bevelen meer opvolgen van de hysterische echokamer, schrijft de New York Post.

Neem nu gouverneur Kathy Hochul’s recente masker-of-vaccin mandaat. Meer dan 30 bestuurders van districten in New York hebben publiekelijk geweigerd het op te leggen en gebruikten termen als “Gestapo-tactiek” en “maskerpolitie”.

En niet alleen Republikeinse bestuurders: de Democraten aan het hoofd van Nassau en Suffolk County hebben ook geweigerd.

Andere leiders houden zich niet aan mandaten omdat de bevolking niet wil meewerken. Neem het geliefde Amtrak [spoorwegmaatschappij voor passagiersvervoer in de Verenigde Staten] van president Biden, die zijn mandaat van 4 januari, dat 17.000 werknemers zou hebben gedwongen zich te laten vaccineren of met onbetaald verlof te gaan, heeft ingetrokken.

En het Los Angeles Unified School District heeft zijn vaccinatieplicht uitgesteld tot de herfst van 2022, nadat het zich realiseerde dat 28.000 leerlingen niet meer in de klas zouden zitten.

Ziekenhuizen en gezondheidszorgsystemen hebben ook hun mandaten ingetrokken (waaronder Tenet Healthcare, HCA Healthcare, de Cleveland Clinic en AdventHealth) om tekorten aan arbeidskrachten te voorkomen.

Het wordt tijd dat de leiders van het land terugvallen op het geven van advies: orders geven die niet worden opgevolgd is erger dan dwaas.

Americans increasingly refuse to obey mandates in the name of fighting COVID

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanneer verzet een plicht wordtVolg Frontnieuws op Telegram

  Twitter verbant account expert na het geven van een overtuigende getuigenis in Arizona over wiskundige fraude
Vorig artikelZijn deze mensen slecht of gewoon krankzinnig?
Volgend artikelDe dood van Europa – Dit betekent het einde van de vrijheid zoals wij die kennen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Dan te bedenken dat er hier en in nl nog meer van dat soort rondlopen die de schapen ronduit uit staan te lachen en de rest het bloed onder de nagels uit haalt met hun leugens en bedrog opgelegd door een smerig varken.
  Hoe lang nog?

 2. Ik zie dit ook waar ik woon. Hoef je niet naar Amerika voor te kijken Front News (smile). Afgelopen weekend (zaterdag) update. Dit is even kort over werknemers in winkels waar ik was. Vorig jaar, bijna allemaal meedoen. Ik was een uitzondering zonder wat ik noem een muilkorf maar anderen een mondkapje.

  Slager, niemand van het personeel deed alsof hij/ zij m droeg. In de supermarkt deden ze dat nog wellig achtig. Bij de slijter niemand. Bij het pakket punt ook niet.

  Als je nog zo een muilkorf draagt, zonder problemen kan je m onder je neus hangen, op je kin of helemaal niet. Doe mee met die onzin negeren. Kost je max 95 Euro. Als je dat niet kan betalen, gewoon onder je neus. Jrijg je echt geen bekeuring voor nu.

  Groeten,
  Hugo

 3. Haha, die muilkorven rage… ik denk dat heel veel mensen het stiekem lekker vinden dat ding op te zetten. Want dan zie je die lelijke smoelen niet meer. Alleen nog de oogjes. Net zoals met de burka. Verder vind ik het wel prettig dat er niet meer op me gerocheld kan worden door mensen die gewoon in het wilde weg zitten te hoesten, zoals velen dat doen. Het beschermt je echt wel tegen de bacteriële uitstoot. Maar het heeft uiteraard geen nut als de verkouden rochelaars dat ding af kunnen doen in een publieke ruimte waar jij hun troep inademt. Cost/benefit vd muilkorf: 0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in