Screenshot video Died Suddenly.

Wetenschappers hebben aangekondigd dat ze binnenkort mRNA-technologie kunnen gebruiken om lijken letterlijk terug te brengen uit de dood.

Vorige maand kondigden wetenschappers aan dat ze met succes RNA uit de overblijfselen van een uitgestorven Tasmaanse tijger hadden gehaald. De gevolgen van deze prestatie zijn belangrijk voor “de-extinction”-inspanningen, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Het terugbrengen van dode diersoorten is lang sciencefiction geweest. Maar dankzij nieuwe ontwikkelingen in het DNA- en RNA-onderzoek zijn wetenschappers nu een stap dichter bij dat doel. Volgens deskundigen zou deze vooruitgang er binnenkort toe kunnen leiden dat ook menselijke lijken weer tot leven gewekt kunnen worden.

Metro.co.uk meldt:

DNA, of desoxyribonucleïnezuur, is de blauwdruk van het lichaam. DNA in cellen bevat alle informatie die nodig is om een heel individu te bouwen, gecodeerd in chromosomen. Maar om dit te doen, moeten ze zich specialiseren en bepaalde celtypes vormen, een proces dat genexpressie wordt genoemd – en dit is waar RNA, of ribonuceleïnezuur, om de hoek komt kijken.

Het is de architect die deze plannen omzet in een levend wezen.

Dr. Emilio Mármol Sánchez en zijn collega’s hebben nu RNA uit de 130 jaar oude resten van een Tasmaanse tijger gehaald, in een sequentie gezet en geanalyseerd.

Deze prestatie is niet eenvoudig, aangezien RNA-moleculen veel kwetsbaarder zijn dan DNA en soms binnen enkele uren na de dood beginnen te vervallen.

Nu bewezen is dat het mogelijk is, zou teruggevonden, oeroud RNA een superboost kunnen geven aan de inspanningen om uitsterven tegen te gaan.

Maar – en het is een grote maar – er zijn nog steeds vragen te beantwoorden voordat een soort uit de dood kan worden teruggebracht, nog afgezien van de vele andere momumentale wetenschappelijke stappen die nodig zijn.

  Nano-Technologie in Covid injecties - Het is voor communicatie, het is technologisch parasitisme

Ten eerste een filosofische vraag. Als een mammoet geboren zou worden uit een moderne olifant, zou hij dan weten hoe hij zich als een mammoet moet gedragen? Of zou het zich gedragen als een harige olifant?

Zonder andere leden van hun soort om van te leren, en geboren in een heel andere wereld dan die waarin ze evolueerden en leefden, is het onwaarschijnlijk dat herrezen soorten exacte replica’s zijn van de soorten die hen voorgingen, zelfs als ze er hetzelfde uitzien.

Dat wil niet zeggen dat ze zeker niet nog steeds de ecologische niche zouden vervullen die ze ooit deden, door ecosystemen te helpen vormen en mogelijk herstellen – een belangrijk argument voor het terugbrengen van de mammoet, de passagiersduif en andere soorten.

Het is echter mogelijk dat de specifieke niche van de soort al door anderen is ingevuld in de decennia, eeuwen of millennia sinds hun verdwijning. Hierdoor valt de herrezen soort in de categorie “invasief”, ondanks dat ze er technisch gezien eerst waren.

Invasieve soorten behoren tot de grootste bedreigingen voor ecosystemen over de hele wereld, en in het verleden is het niet goed gegaan als mensen zich ermee bemoeiden door dieren te verplaatsen naar plaatsen waar ze niet zouden komen.

Gezien de hachelijke positie van duizenden levende soorten op alle zeven continenten, beweren velen dat het geld dat wordt uitgegeven om uitgestorven dieren weer tot leven te wekken, beter kan worden besteed aan het beschermen van de soorten die het risico lopen zich bij hen aan te sluiten.

Toch zijn we nog niet helemaal op het niveau van Jurassic Park, en sommige wetenschappers geloven niet dat “de-extinction” ooit mogelijk zal zijn.

Maar voor nu zijn hier nog maar drie van de dieren die wetenschappers letterlijk uit de dood proberen terug te brengen.

  De Great Reset - De grootste bedreiging voor de planeet sinds de Tweede Wereldoorlog

De dodo

De uitdrukking ‘zo dood als een dodo’ vat de tragische en snelle ondergang van deze diersoort goed samen. De grote, loopvogel, die niet bang was voor mensen nadat hij op het weelderige paradijs van Mauritius was geëvolueerd, was een gemakkelijke prooi voor Nederlandse soldaten die rond 1600 op het eiland aankwamen. Daarnaast zorgden ontbossing en de vernietiging van hun nesten door andere roofdieren die door de kolonisten werden meegebracht ervoor dat de dodo ongeveer 80 jaar na de komst van de Europeanen uitstierf.

Het terugbrengen van vogels uit de dood brengt echter extra wetenschappelijke complicaties met zich mee vanwege de aard van de voortplanting van vogels. Het huidige proces om vogels terug te brengen vereist toegang tot een eicel, of vrouwelijke gameet, die klaar is voor bevruchting. Dit is relatief eenvoudig te verkrijgen bij zoogdieren, maar minder bij vogels.

In plaats daarvan moeten de wetenschappers van Colossal Biosciences, dat het project leidt, een stap verder teruggaan. Eieren worden gevormd uit oerkiemcellen, en het zijn deze cellen die wetenschappers proberen te manipuleren met behulp van het genoom van de dodo om de beroemde vogel op een dag te reproduceren.

De quagga

De soort waarmee het allemaal begon, is in feite helemaal geen soort, maar een ondersoort – hoewel dit door sommigen nog steeds wordt betwist. Net als de dodo werden ze uitgeroeid door Europese kolonisten, en de laatste quagga stierf op 12 augustus 1883 in de dierentuin van Amsterdam.

Het Quagga Project in Zuid-Afrika doet al bijna 40 jaar pogingen om dit raadselachtige paard, dat half zebra, half paard is, nieuw leven in te blazen. Ervan uitgaande dat de quagga een ondersoort is van de vlaktezebra, heeft een team van wetenschappers met behulp van selectief fokken van individuen geprobeerd om de genen van degenen met de meeste quagga-achtige kenmerken te concentreren, om uiteindelijk individuen te produceren die op de quagga lijken en het kenmerkende vachtpatroon dragen.

  Het is niet te vroeg om het decennium een naam te geven: De Verschrikkelijke Jaren Twintig

Maar wordt dat een quagga of een ongewone zebra?

Tasmaanse tijger

Ondanks zijn naam is de Tasmaanse tijger geen kat en ondanks zijn uiterlijk geen hond. Het is – of was – een vleesetend buideldier.

Net als de quagga stierf de laatste van deze grote soort in een dierentuin. In het geval van de thylacine, of Tasmaanse tijger, was het een bijzonder ongelukkig einde – het personeel had het dier uit zijn schuilplaats buitengesloten en twee maanden nadat de soort een beschermde status had gekregen, stierf het op 7 september 1936 aan de gevolgen van blootstelling.

En net als de dodo leidden de overmatige jacht en de vernietiging van de habitat door Europese kolonisten – plus de introductie van ziektes – tot het snelle uitsterven van de thylacine.

Maar nu hoopt Colossal Biosciences, het bedrijf achter de wederopstanding van de dodo, de thylacine te herstellen en streeft ernaar om binnen tien jaar een ‘uitgestorven thylacine-achtig ding’ te hebben.

Het bedrijf werkt ook aan het terugbrengen van de wolharige mammoet – binnen de komende vijf jaar.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Zombie-“slib” brengt levenloze organen tot leven in het lab, maar werpt enorme ethische vragen op over gebruik bij mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlaag in Oekraïne – De westerse ineenstorting
Volgend artikelIsraël dreigt met bombardement op ziekenhuis in Gaza waar 12.000 Palestijnen verblijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Kijk naar de predictive programmering van ‘The Walking Dead’… What could possibly go wrong?

  De elites zijn ultra psychopaten, de puurste van de puurste egoïsten. Het ego is de doodsangst in ons, dus egoïsten leven uit pure doodsangst. De elites zijn heel erg bang voor de dood, daarom willen het eeuwige leven en eeuwige macht ontdekken. Daarom onderzoeken ze dit. De elites zijn hele bange wezens en angstige wezens doen gewetenloze en domme dingen.

  Waar angst is, is geen intelligentie. De elites zijn knetterdom, maar door hun gewetenloosheid zijn ze knetter rijk en dus oppermachtig. In een wereld zonder geld, zouden egoïstische mensen in de GGZ zitten om te zien of ze bang en kunnen worden genezen of dat ze psychopathisch zijn en ongeneeslijk bang en gewetenloos zijn. In een wereld zonder geld zouden psychopaten opvallen omdat ze liefdeloze bange wezens zijn. In de natuur worden psychopaten herkend omdat ze egoïsten zijn. In de natuur worden psychopaten verstoten of vermoord.

  • Daarom moet je psychopaten uitnemen, het zijn kankergezwellen die iedereen kan missen als kiespijn. Maar ik heb zo het idee dat dat kwartje begint te vallen. Ik heb de hoop, dat de vierde industriële revolutie, een eind gaat maken aan corruptie, dat is dan ook gelijk het eind van de macht van psychopaten. De opkomst en ondergang van psychopaten maken we live mee.

   Denk aan deze quote. God made some men tall and some men short. Sam Colt made all men equal.”.

   Dat gaat Ai ook doen, iedereen gelijk maken, door die enorme rekenkracht die je met een simpele creditcard kan benaderen is de macht gebroken van de instituties. Het gebeurt nu.

   Ik lig in een strijd met de gemeente waarin ik woon. Ik in mijn eentje tegen 450 ambtenaren, en ze leggen het af. Nog een paar meer Gijpjes en het land ligt plat. Ik kan met ai alle scenario’s door rekenen. Sommige zijn idioot, andere briljant, en als je die kiest leggen ze het af. De eerste ambtenaar is al gevallen, strafaangifte te pakken. Niet mijn schuld, zelf gedaan. Die ligt nu te janken.

   • Het is overigens wel lachwekkend, overal stemmen ambtenaren in met mega datacenters met clusters van 10 duizenden computers, denk aan Zeewolde en dat wordt tegelijk hun ondergang. Straks word een ai bouwen nog makkelijker dan een website bouwen. Ja er gaan veel banen verloren, maar die mensen waren toch al nutteloze parasieten.

    Corona en dat small Window of opportunities van ene Swab is in hun bek ontploft. We waren met te veel. Goddank.

    • En nu ga ik naar het bos, gisteren een feestje dus heb een kater, maar voor de duidelijkheid het gaat om corruptie met grondspeculatie door de gemeente waarin ik woon. En geloof me of niet, de rechterlijke macht werkt nog steeds. Sterker ik word geholpen door de bestuursrechter,
     een ander zaak loopt nog bij de Raad van State, de corruptie zit briljant inelkaar, daarom wordt ook een bepaalde groep steeds rijker. Spelen elkaar de bal toe. Bijna niet doorheen te komen, was me ook niet gelukt zonder de rekenkracht van die supercomputers, nu is iedereen betrokken, nationale ombudsman, bestuursrechter, Raad van State.

     En wat denk je, de burgemeester doet aangifte tegen mij. Als je te dicht bij komt gaan ze rare dingen doen. Ik lach erom. Ik heb ze getreiterd en beledigd want anders kwamen ze niet van troon, toen ze pissig werden en brieven begonnen te schrijven kon ik ze pakken. Doen lieten ze hun giftige gespleten tong zien. Waar Ringo het over had. Een giftige bespeelden ton vol met baciillen.
     En nee ik heb niks strafbaars gedaan.

     Ja je leert hier nog eens wat op deze onvolprezen website. Zeker de reageerders zijn goud waard. Maar het kan alleen maar door Rommel natuurlijk

     • @Gijp….
      ‘Maar ik heb zo het idee dat dat kwartje begint te vallen. Ik heb de hoop, dat de vierde industriële revolutie, een eind gaat maken aan corruptie, dat is dan ook gelijk het eind van de macht van psychopaten. De opkomst en ondergang van psychopaten maken we live mee.’

      Dat gevoel heb ik ook steeds meer. Wat een geweldig verhaal verder. Ik heb het je al eerder gezegd Gijp, als je ooit hulp nodig hebt, geef het dan aan. Mensen als jij zijn goud waard, dus als je een medestander nodig hebt, dan kan je me mailen via Rommel en dan ben ik er voor je. Ik ben een waardeloze ICT’er, maar ik ben er voor je als het nodig is. Stay strong Gijp en succes met je kater 😂😂😂

      • Ik zit nu op de mobiele telefoon van mijn vrouw, maar ik ga rommel straks mailen om ons in contact te brengen. Ik denk dat ik een waardeloze ict er nodig heb van jou kaliber

        • Ik zal jullie op de hoogte houden, ben zelf ook benieuwd hoe het gaat aflopen. Ik heb ze behoorlijk overstuur, dat is zeker,

         100% corruptie maar ik kreeg er de vinger achter, maar de corruptie zit geniaal in elkaar. En het zal overal wel het zelfde zijn, maar zoals gezegd, de bestuursrechter werkt ook mee en legt de gemeente het vuur aan de schenen. Die weer moeten reageren, waardoor ik weer mee informatie krijg. En dan moet de zitting nog komen.

         Ik ga zo even Rommel mailen en vragen of dat hij e-mail adressen wil uitwisselen. Misschien dat We dan samen naar botpress kunnen kijken want er moet veel meer mogelijk zijn dan hetgeen ik nu benut. Ik mis de technische kennis hiervoor.

      • @Let God Sort Them Out : Je hebt helemaal gelijk, met je eerste recatie. Zo zit het in elkaar : egoïsme en angst.

       @Gijp : Veel sterkte ! en ben benieuwd. Heb iets dergelijks ook meegemaakt, maar niet op door gegaan, vanwege
       andere prioriteiten. Overheden zijn mega corrupt.

       • Volstrekt logisch, dat is ook een onderdeel van het spel. Je kapot laten lopen. maar hoe wil je mij kapot laten lopen als ik in 1 minuut een volwaardige brief kan maken op advocaten niveau, voor een paar cent.

        De mogelijkheden zijn ongekend, dit is de 4e industriële revolutie en Schwab kan de kolere krijgen

        Ik ga nu Rommel even mailen, ik wil wel eens even met Let God sort them out wat dingen uitwisselen 2 weten meer dan 1.

 2. Ja joh laten we Hitler en zijn verdomde nazi slachters een nieuw leven geven, wat dacht u van klonen van Rutte en Kaag, zo iets achter de hand hebben is toch nooit weg, volg Elise van Nijmegegen die kan u alles vertellen wat reeds aan de gang is.

  EctoLife

  t.me/EliseNijmegen

  • Klopt niet helemaal wat je zegt . Als je kloont krijg je hetzelfde lichaam maar niet dezelfde ziel . Dus je kan Rutte klonen maar je krijgt een ander karakter mens . Dit komt omdat de ziel anders is .

 3. Allen als ik de jaren 70-80 nogmaals kan beleven met de kennis die ik nu heb. Anders mij lekker onder de grond laten. Voltooid verleden tijd.

 4. Zolang ze zelfrijdende auto’s niet eens in t gareel kunnen houden, waardoor deze verkeersopstoppingen veroorzaken of die simpel te ontregelen zijn door een pilon op de motorkap, geloof ik niet dat hier wat van terecht kom. Ze zijn goed in vernietigen van leven, meer niet.

 5. Zombies… Ken een betere en wellicht veel eenvoudiger: we kweken een konijn dat resistent -immuun- is tegen myxomathose en dumpen daar een kratje van in Australië.
  Gewoon voor de fun. LOL

 6. Een ding hebben ze wel voor elkaar met hun MRNA technieken, de levenden weer tot de dood te laten terugkeren, ze zijn er vrij goed in moet ik zeggen.

 7. Het enige bruikbare wat ik uit bovenstaand artikel haal, staat in het artikel zelf:
  Gezien de hachelijke positie van duizenden levende soorten op alle zeven continenten, beweren velen dat het geld dat wordt uitgegeven om uitgestorven dieren weer tot leven te wekken, beter kan worden besteed aan het beschermen van de soorten die het risico lopen zich bij hen aan te sluiten.
  Tot die levende soorten reken ik ook de mens!

  We kunnen het leven op aarde niet eens beschermen, kijk om je heen! Het is het ene gewapende conflict na het andere en dan zijn er blijkbaar van die extreme idealisten die zo nodig Jurasic Parck tot leven willen brengen.
  Be careful what you wish for!

 8. Frontnieuws maakt zich met het plaatsen van dit bericht totaal ongeloofwaardig.
  Iets belachelijkers dan dit onderwerp zal ik waarschijnlijk niet meer horen voor mijn dood.

 9. Al dat geëxperimenteer met menselijk leven heeft slechts één doel: de mens van zijn/haar uiteindelijke bestemming, namelijk tot God, te verwijderen.
  Bepaalde personen willen dat God totaal vergeten wordt en dat men zich niet meer realiseert dat er nog een hiernamaals komt. Dit hiernamaals bestaat uit 2 bestemmingen: hemel of hel.
  Ik hoop dat u zich dit realiseert.

 10. Bepaalde personen willen dat God totaal vergeten wordt

  Ik zou zeggen bijna goed, ik denk dat bepaalde mensen willen dat we vergeten dat we mens zijn. heropgevoed naar slaven. Als dieren te dresseren want dan hebben ze de macht. Corona heeft het duidelijk gemaakt, ze zijn er met het gestrekte been ingegaan tot aan zieke kleuteliedjes aan toe. Dit is mijn favoriet, zieker kan je het niet krijgen.
  https://www.youtube.com/watch?v=UK7TDoHzYJE

  Maar het is die honden niet gelukt en ik zie de Jonge nog wel eens Vucht belanden. Wereldwijd is een klopjacht aan de gang. het broeit. Nieuw Zeeland kan wel eens de eerste zijn, de mensen zijn woest.

  • @Gijp…

   Misschien vind je dit interessant. In de eerste paar minuten legt hij heel grappig uit dat alles op de kop is gezet.

   Mensen hebben geleerd om liefde en God te ontwijken, ze willen spanning, sensatie, stress en ellende. Mensen hebben in het ONDERwijs en van de media en filmwereld geleerd om te houden van angst en stress en ellende en oorlog. Ze hebben ons op de kop gezet.

   https://youtube.com/watch?v=x_A7LfY5d7Y

   • Ik ga naar je link kijken, is de e-mail doorgekomen? Ik heb vanmorgen een mailtje gestuurd naar Rommel, misschien heeft hij het niet gelezen of geen zin om als koerier te dienen. Kan ik ook begrijpen.

    Maar hoe komen we dan in contact? Je kan met wel altijd bereiken via mijn zooi, e-mail wat ik ooit bij Yahoo heb aangemaakt, [email protected]

    Maar als je daar naartoe mailt zeg het dan even want ik kijk er anders nooit op. Het zou mooi zijn als er iemand even met meekijkt, en je leert tegelijk ook een ai maken. Binnen een half uur heb je je eigen ai. Daar krijg je geen spijt van. En het lijkt me nog wel gezellig ook ook, biertje erbij.

    • Ik heb je mail via Rommel ontvangen en ik heb gereageerd op dat e-mailadres.

     @Rommel… dankjewel voor het verbinden.

 11. Het blijkt dus dat jesus die uit e doden is opgestaan en de psychopaten heeft voorgedaan dat mern doden tot leven weer kan wekken en dus het eeuwig leven waarheid bevatte dat al eeuwen lang is voorgehouden door priesters en het geloof in god bewwaarheid wordt Echter de psychopaten van heden zijn hier nu achter gekomen Echter als mensen die gestorven zijn weer tot leven worden gewekt dan staan er veel wrede en barbaren weer op deze planeet die mensenhaters waren en die uitroeiden dus dan moeten die gedode mensen weer tot leven gewekt worden Maar waar gaan die mensen dan wonen en leven met de huidige generatie die geheel anders is dan dat zij waren in gebruiken en gewoonten
  Neen het tot leven weer verwekken is een waanzin die gelijk is aan de corona pandemie en QR codes verplichtingen die debielen personen hebben uitgedacht om de mensheid te dwingen om giftspuiten tot zich te nemen om onwetend eerder te sterven dat wat de stinkend rijken op deze aardkloot willen Overigens jesus is terug gekeerd naar zijn vader die in de hemel is die het eeuwig leven garrandeerde in die hemel Jesus is nooit meer teruggekeerd na tweeduizend jaren na zijn hemel ten opneming Zij het dan dat hij in de vorm van een geestverschijning aan zijn leerlingen heeft duidelijk gemaakt dat het eeuwig leven op aarde niet bestaat….De psychopaten van heden doen d emensen geloven dat ze gerust kunnen sterven door mnra spuiten te nemen want ze staan weer even daarna weer met beide poten op deze aardkloot en dat is nou de valstrik dat mensen dat gaan geloven en gaan doen wat de ontvolkings debielen willen bereiken Dus volgen als een schapenkudde en afgeslacht worden op een manier zonder oorlog te voeren Al met al de overgestudeerde uni mens is de weg naar het eeuwig leven geheel kwijt

 12. Sneu dat men niet ziet dat dit uitsluitend propaganda is om mRNA in een breder en beter daglicht te plaatsen.
  mRNA technologie is geen vervanging van ziekte en dood. Dat zijn onontkoombare “zegels” die aan het leven hangen.
  Leef gewoon een onafhankelijk leven, lach de poliegtici uit in hun gezicht, want zijn de ergste domoren en het smerigste gajes op aarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in