In feite bevestigend dat ze inderdaad het al-Ahli Baptist Hospital in Gaza City hebben gebombardeerd, heeft Israël nu de Palestijnse medische autoriteiten gewaarschuwd om een ander ziekenhuis in Gaza “onmiddellijk” te evacueren.

Een paar dagen nadat ze honderden mensen doodden door een ziekenhuis in de Gazastrook te bombarderen, heeft Israël gedreigd nog een dergelijke faciliteit in de kuststrook aan te vallen, waar duizenden Palestijnen zijn ondergebracht, bericht Presstv.

Reuters citeerde vrijdag de Palestijnse Rode Halve Maan (PRCS) die zei dat het Israëlische leger had gewaarschuwd om het Gazaanse ziekenhuis al-Quds “onmiddellijk te evacueren”.

De faciliteit verleent momenteel diensten aan meer dan 400 patiënten. Het is ook een toevluchtsoord geworden voor ongeveer 12.000 Palestijnen, die daarheen gevlucht zijn in de niet aflatende Israëlische oorlog die het Palestijnse gebied sinds 7 oktober bestookt. De oorlog heeft tot nu toe meer dan 4.000 mensen geëist.

De PRCS beschreef “70%” van de ontheemde Palestijnen in het ziekenhuis als “kinderen en vrouwen” en zei dat ze “in dreigend gevaar verkeren.”

“Deze plaats zou in as kunnen veranderen als deze dreigementen worden uitgevoerd,” zei de organisatie en vroeg: “Is er een wereldmacht die in staat is om de dreigementen van het Israëlische bezettingsleger om ziekenhuizen met onschuldige burgers erin te bombarderen, te stoppen?”

De Palestijnse Rode Halve Maan deed een dringende oproep aan de internationale gemeenschap: “We roepen de wereld op om onmiddellijk en dringend actie te ondernemen om een nieuw bloedbad zoals dat in het al-Ahli Baptist Hospital te voorkomen.”

Meer dan 500 mensen kwamen dinsdag om het leven bij een Israëlische luchtaanval op het al-Ahli Baptist Hospital in Gaza Stad. Duizenden Palestijnen waren aanwezig in de faciliteit toen de aanval plaatsvond.

  Trump tegen Israël: Beëindig de oorlog

Tal van wereldleiders hebben het bloedbad fel veroordeeld. Grote steden over de hele wereld zijn ook het toneel geworden van woedende demonstraties tegen de lukrake bloedvergieten- en vernietigingscampagne van Tel Aviv tegen het Palestijnse gebied.

Het regime is verantwoordelijk voor talrijke dodelijke offensieven tegen ziekenhuizen en andere gezondheidszorgfaciliteiten in Gaza, zowel door de bijna dagelijkse aanvallen op de kuststrook als door de verschillende oorlogen die het in het verleden tegen het gebied heeft gevoerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israël is niet meer dan een non-stop bommencampagne met een vlagVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetenschappers ontwikkelen mRNA-technologie die lijken kan terugbrengen uit de dood
Volgend artikelTijdens het Oekraïense offensief voeren de Russische strijdkrachten de tactiek van het creëren van “ketels” in verschillende sectoren van het front uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Totdat ik dit artikel las trok ik geen partij in dit conflict. Dat is nu veranderd, Ik ben niet pro-Hamas maar wel anti-Israel. Wat een oorlogsmisdadigers en ze komen er nog mee weg ook!

  • Simon, gelijk heb je ! 1.OOO %%+ ! Mensen, vrouwen, kinderen, ouderlingen, zieken, hulpbehoevenden, bedlegerigen, …. noèmt maar òp …… AFBLIJVEN VAN WEERLOZEN en ONSCHULDIGEN, surtout in HOSPITALEN, SCHOLEN, OPENBARE RUIMTEN, KERKEN, …. ! BÉÉSTIGHEID TEN T@P “VERO NIHIL VERIUS” 23 X 2O23 11:11

  • Simon oktober 23, 2023 Bij 11:03

   Goed zó Simon ik heb ook helemaal niets op met joden, evenmin met Palestijnen, maar de deugers/Bijbel opdreuners met hun verdomde emotionele monomanie voor Israël vinden dan als je niet pro Israël bent dat je dan automatisch partij kiest voor de Palestijnse kwestie, laat ze a.u.b. daar blijven, joden en Palestijnen zijn slecht nieuws, maar er mag onder geen beding genocide op welk volk van de aarde dan ook gepleegd worden, de 10 geboden zijn er niet voor niets dat moeten die vervloekte emotionele deugmenschen toch ook weten.

  • Simon,
   Tot voor 3 jaar geleden was ik pro israhel.
   Dat veranderde nadat de zionisten hun eigen volk gingen doodprikken.
   Het zijn parasieten en landrovers, en moordenaars.

  • Hamas valt niet Israel aan en heeft Israel ook niet aangevallen!!!
   Iedereen op de wereld weet dat dat “ZELFMOORD” betekent voor iedere Hamas strijder.
   Deze zogenaamde Hmas aanval is als “false flag” door als Hamas verklede Israeliers ZELF gedaan.
   NB Een grens aanvallen die dag en nacht 100 % om de centimeter wordt bewaakt… Je gelooft het toch zelf niet????????/

   Vanaf 1945/1946 zijn alle Joden uit Europa en de rest vd wereld naar Palestina getrokken (Israel bestond toen nog helemaal niet eens!) en hebben vervolgens dag in dag uit, jaar in jaar uit de Palestijnen stap voor stap (nou ja met dood & verderf) uit hun land verjaagd en het geroofde land omgedoopt in Israel dat eigenlijk (en dat weten we nu) ISRAHEL zou moeten heten!

   P.s. Maar toevallig zijn er heel veel joden in de US en ENGland gebleven waar ze nu de dienst uitmaken.

 2. Niemand, buiten de criminele organisaties zoals navo of de neocons, willen een WO3 beginnen.
  De enige oplossing is volgens mij, vereniging van de vrije mensen.
  Als wij het samen belangrijk vinden om de duivel te bestrijden, zullen wij dit kunnen winnen.
  Maar de sleutel tot succes is verdeeldheid.
  Daarom zal het Licht gaan verliezen.
  Wij willen uiteindelijk allemaal iets anders en zullen niks bereiken.
  Ik ben ook egoïstisch geworden en zoek de vrede met mezelf.
  De wereld om mij heen, zoekt steeds weer een nieuwe vijand.
  En de criminele overheid wijst deze maar al te graag aan.
  Volg je hart en ziel, niet de overheid…

 3. Biden informeerde de leiders van 5 NAVO-landen over het naderende Armageddon in het Midden-Oosten: Hezbollah’s doel is om Galilea te bezetten!

  Het laatste rapport van de diensten van het land over het arsenaal van Hezbollah bracht slecht nieuws voor Israël. In het geval van een conflict tussen de IDF en de Libanese organisatie moeten de Amerikaanse betrokkenheid en, in het verlengde daarvan, een grote regionale oorlog als meer dan een gegeven worden beschouwd.

  En dat komt omdat de IDF plotseling op vijf fronten kan gaan vechten zodra het een groot deel van zijn strijdkrachten naar Gaza heeft gestuurd. >>>

  https://warnews247.gr/o-bainten-enimerose-tous-igetes-5-choron-tou-nato-gia-epikeimeno-armageddona-sti-m-anatoli-stochos-tis-chezbolach-i-katalipsi-tis-galilaias/

  *

  Rusland: “Iedereen moet weg uit Israël” – VS sturen 101e luchtlandingsdivisie naar Jordanië – ziet gevechten op vijf fronten voor de IDF
  De VS geven Israël toegang tot Amerikaanse munitiedepots

  De VS versterken hun krachten in het Midden-Oosten verder. Na het vliegdekschip USS Gerald R. Ford te hebben gestuurd en de luchtmacht in de regio te hebben versterkt, sturen ze ook de 101st Airborne Division naar Jordanië.

  Andere Amerikaanse bronnen zeiden dat Israël extra munitie en raketten nodig zou hebben. Dat is de reden waarom zij alle Amerikaanse hoeveelheden wapens die zich in pakhuizen in Israël bevinden, aan hem overdragen. >>>

  https://warnews247.gr/rosia-fygete-oloi-apo-to-israil-analytes-vlepoun-genikefsi-tou-polemou-me-maches-5-metopa-oi-ipa-stelnoun-tin-101i-aerometaferomeni-merarchia-stin-iordania/

  • En dat komt omdat de IDF plotseling op vijf fronten kan gaan vechten zodra het een groot deel van zijn strijdkrachten naar Gaza heeft gestuurd. >>>
   Precies, en dit wordt dan ook de uiteindelijke endlösung van het joden probleem, zegt de cabal zelf.
   De tsarenfamilie is 100 jaar geleden vernietigd.
   Het christendom is op sterven na dood.
   Nu gaan de joden eraan, met in hun kielzog de moslims.
   Misschien moeten de neocons nog even een handje helpen.
   Volgens mij is dit een belangrijk onderdeel van het satanische pedofiele plan.

  • Europa, NATO nog verder verzwakt en gedestabiliseerd om door de moslimhorden overgenomen te worden, Erdogan lacht zijn gelacht uit zijn broek omdat de 5e colonne zich reeds in Europa/Nederland bevind.

   • Juist.
    Het christendom is de afgelopen 75 jaar vernietigd.
    De joden en moslims vernietigen zichzelf in het Midden-Oosten.
    Europa vervalt in chaos, oa door de oncontroleerbare instroom van waardeloze hordes.

 4. mocht er Israël dreigement waarmaken dan is dat PUUR GENOCIDE en dan kan Rutte &CO en EU zeggen wat ze willen maar in mijn naam kunnen ze en ik wil het ook niet spreken

 5. Er kwamen twee mensen in de rij voor een broodje terwijl ik al aan de zijkant stond. Een kleuterjuffrouw kwam binnen een halve stap voor een geagiteerde Rotterdammer, half naast haar, die beval: “Staat u in de rij!” Ze zei: Ik denk het. De mensen die je overal tegenkomt die de normen van fatsoen aandragen voor maatschappij en politiek op het niveau van een centimeter achter de finish binnen te komen zijn dezelfde die zo het meest extreem voor Israël of Palestina opkomen in hun humanisme, en in het vervolg daarvan of God bestaat. De liefde van hen die hun kansen gemist hebben is des te extremer. En hun individuele lot is erger dan alle doden die tot nu toe zijn gevallen die ze nu zo graag helpen.
  Bij iedere bushalte op verlaten landweggetjes waar nooit iemand komt, arriveren de asielzoekers. Gure en angstaanjagende koppen van negers en zigeuners zwaaien naar je; je hebt dus vrienden. Want als mensen sympathiek worden is er een belang. Zo is de huidige maatschappij georganiseerd door hen die al vervloekt zijn. Hun levensgrote belangen van leven op dood zijn allemaal van de oude school, van de kleine dieven op de centimeter die dat op mij afwentelen; dit is de dringende moraal. Kanker.

 6. It just IsTheHell, verraadt zichzelf door te dreigen een ziekenhuis op te blazen wat het al heeft gedaan, maar toch blijven ontkennen dat het de vorige heeft opgeblazen. Sterker nog het vind het dan ook na die dreigement belachelijk als het verdacht wordt van zulke misdaden tegen de mensheid.

 7. De omliggende landen moeten zich kort verenigen en dat zionistische tuig definitief het Midden-Oosten uit trappen. Het is net risk, laatst overgebleven landje elimineren dan kunnen ze je ook niet meer aanvallen.

  Die parasieten slaan vast wel weer neer in een ander leeggeruimd land, want heb geen illusies, ongedierte daar kom je lastig van af.

  De mensheid moet eens gaan beseffen dat wereldvrede binnen handbereik is door die intriganten en stokers op een eiland in de grote oceaan te dumpen en het dan van de kaarten verwijderen.

 8. Er zijn 400 patiënten én het is een toevluchtsoord voor 12.000 Palestijnen.
  Daar geloof ik helemaal niets van.
  12.000!!! Dat is dan wel een héél groot ziekenhuis.
  En dus kun je je afvragen wat het waarheidsgehalte is van dit artikel.

  De psychologische oorlog tegen de mens gaat gewoon door.
  All the World’s a stage…
  You can’t trust ANYTHING in the media. ALL media!

 9. Eind oktober vervalt Israël als soevereine staat. Dit verklaart de False Flag” met behulp van ISIS-Hamas. Deze werd opgericht 14 mei 1948 als vrije staat op Palestijns grondgebied. Maar hun contract als onafhankelijke soevereine natie verloopt eind oktober 2023. Vandaar wat er nu aan de hand is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in