In de East River van South Bronx, bij NYC, drijft momenteel een enorme gevangenisschuit. In de schuit zitten 800 gevangenen die onderworpen worden aan chemische mishandelingen, medische experimenten met vaccins, “verbeterde dwangmaatregelen” en andere vormen van illegale marteling en opsluiting, schrijft Mike Adams.

De drijvende schuit is waarschijnlijk gebouwd als een manier voor de autoriteiten om toezicht en plaatselijke wetten te ontduiken door te beweren dat zij zich in “waterwegen” bevinden in plaats van op het land. Deze schuit, te zien in deze YouTube video, is de perfecte voorstelling van de toekomst van de mensheid onder de controle van de globalistische politiestaat.

Deze schuiten staan ook bekend als “FEMA prison barges”, en worden vermoedelijk gebruikt in GITMO. Zij staan in vele opzichten gelijk met de “black sites” van de CIA, waar gevangenen routinematig worden onderworpen aan foltering en “verscherpte” ondervragingstechnieken, ondanks de illegaliteit van dergelijke handelingen.

U zult krekels eten en pis drinken

Intussen vernietigen de corrupte regeringen van de wereld nauwgezet de binnenlandse voedselvoorraden, terwijl zij krekelfabrieken aanzwengelen voor de massaproductie van miljarden ponden gemalen krekelmeel, dat gebruikt zal worden als “gezondheidsvoedsel” voor mensen en huisdieren. Zoals gemeld door WestphalianTimes.com, is de Canadese regering enthousiast over een project om, “miljarden krekels te kweken… die een nutriëntenrijk eiwit produceren voor eersteklas gezondheidsvoeding en de markt voor huisdieren.”

Begrijpt u dat? Krekel proteïnemeel is “premium gezondheidsvoedsel”. Binnenkort zult u het aangeprezen zien worden als een vervanger van wei-eiwit en rundvlees.

(Hopelijk geniet u van uw Cricket McNuggets).

Zij beweren ook dat het produceren van krekels in plaats van rundvlees zal resulteren in, “het uitstoten van aanzienlijk minder broeikasgassen tijdens de productiefase.”

  De Geest van 'Covid' keert opnieuw terug: Ontwaken de doden?

Men zal u dus zeggen dat u krekels moet eten om de planeet te redden van kooldioxide.

Nu het water in Lake Mead en in het grootste deel van het westen van de Verenigde Staten opraakt, zal het recycleren van afvalwater in een geheel nieuwe fase komen, waarin de mensen gedwongen worden gerecycleerde urine te drinken als zij hopen drinkwater te hebben. Het water dat uit de bioslibverwerking komt – en dat krioelt van de virussen, anticonceptiemiddelen, pesticiden en medicijnen – zal gefilterd worden en opnieuw als “drinkwater” voor de massa’s aangeboden worden.

Iedereen die zich verzet tegen de globalistische agenda om de mensheid uit te roeien, zal gearresteerd worden, opgepakt en ofwel vernietigd worden in een soylent-groene fabriek, ofwel door het corrupte regime opgesloten worden. U zult dus krekels eten en pis drinken, terwijl u op een drijvende gevangenisschuit leeft.

U zult niets bezitten en “gelukkig zijn”. Of anders…

Koop een elektrische auto om de planeet te redden, maar laad hem niet op, anders laat u het elektriciteitsnet crashen

Intussen krijgen Tesla-eigenaars in Texas waarschuwingen in hun auto die hen zeggen dat ze hun auto niet moeten opladen, omdat het elektriciteitsnet van Texas op het punt staat uit te vallen door een gebrek aan energie van windturbines die niet draaien omdat het niet waait.

Zoals ERCOT publiekelijk heeft aangekondigd, produceert de windenergie in Texas momenteel slechts 8% van haar totale capaciteit. Zonne-energie produceert 81%, maar natuurlijk alleen overdag als de zon schijnt.

Groene energie, met andere woorden, faalt voor de zoveelste keer.

Dus nu hebben we een situatie waarin we allemaal geacht worden “groene” auto’s te kopen om de planeet te redden, maar de groene auto’s kunnen niet opgeladen worden als de “groene” energie niet werkt, omdat de wind niet waait. Uw “groene” auto is dus nutteloos, want groene energie is niet betrouwbaar. Maar de globalisten zeggen dat iedereen over moet gaan op meer groene energie en meer groene auto’s, waardoor het hele systeem alleen maar meer zal instorten. Is dit een of andere krankzinnige klimaatgrap?

  Ziekenhuizen in Israël moeten zich voorbereiden op "duizenden slachtoffers" en andere alarmerende ontwikkelingen met wereldwijde gevolgen

Eerlijk gezegd is er op dit moment niet genoeg capaciteit in het elektriciteitsnet om de elektrische auto’s die er reeds zijn op betrouwbare wijze op te laden. Wat gebeurt er als nog eens miljoenen mensen elektrische auto’s kopen en die in het stopcontact steken? Het antwoord ligt voor de hand: het elektriciteitsnet werkt niet meer en er ontstaan “rolling blackouts”.

Met andere woorden, de “groene” agenda zal Amerika in een derde wereld bestaan duwen.

Het is trouwens een belangrijke reden te meer om een zonnegenerator als noodstroomvoorziening aan te schaffen. Het merk dat ik momenteel aanbeveel is EcoFlow, en ze zijn verkrijgbaar bij SAT123.com, een van de websites van onze sponsor (scroll naar beneden om de EcoFlow zonnegeneratoren en stroomopslagapparaten te zien).

De echte oplossing voor dit alles is het gebruik van fossiele brandstoffen en onszelf uit de hongersnood en de wereldwijde financiële ineenstorting te slepen. Maar de anti-menselijke luciferisten die op dit moment de wereld leiden willen miljarden mensen uitroeien, dus voeren zij het beleid dat ontworpen is om zoveel mogelijk menselijke slachtoffers te maken.

Ik behandel dit alles en nog veel meer in de Situation Update podcast van vandaag, die ook begint met mij die een vrolijk liedje zingt, genaamd: “I love a black man with a gun.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het is het belangrijkste wat iemand van ons ooit zal doen. En dat is waarom we er geen woord over mogen zeggen tegen het grote publiekVolg Frontnieuws op Telegram

  Geen plaats meer voor boeren met "WEF Food Hubs"

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinbeschadigden: De prijs van angst (II)
Volgend artikelSpeelt Nederland een sleutelrol in de Grote Reset? Volgens gelekte documenten voert Nederland de globale WEF agenda aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. A parasitological evaluation of edible insects and their role in the transmission of parasitic diseases to humans and animals:

  Met ingang van 1 januari 2018 is Verordening (EU) 2015/2238 van het Europees Parlement en de Raad van 25 november 2015 in werking getreden, waarbij het concept van “novel foods”, inclusief insecten en hun onderdelen, is ingevoerd. Een van de meest gebruikte insectensoorten zijn: meelwormen (Tenebrio molitor), huiskrekels (Acheta domesticus), kakkerlakken (Blattodea) en treksprinkhanen (Locusta migrans). In deze context is het ondoorgrondelijke probleem de rol van eetbare insecten bij het overbrengen van parasitaire ziekten die aanzienlijke verliezen kunnen veroorzaken bij hun voortplanting en een bedreiging kunnen vormen voor mens en dier. Het doel van deze studie was het identificeren en evalueren van de ontwikkelingsvormen van parasieten die eetbare insecten koloniseren in huishoudelijke boerderijen en dierenwinkels in Centraal-Europa en om het potentiële risico van parasitaire infecties voor mens en dier te bepalen. Het experimentele materiaal bestond uit monsters van levende insecten (laatste of volwassen ontwikkelingsstadium van een insect) van 300 huishoudboerderijen en dierenwinkels, waaronder 75 meelwormkwekerijen, 75 huiskrekelkwekerijen, 75 sissende kakkerlakkenkwekerijen in Madagaskar en 75 migrerende sprinkhanenkwekerijen. Parasieten werden gedetecteerd in 244 (81,33%) van de 300 (100%) onderzochte insectenkwekerijen. In 206 (68,67%) van de gevallen waren de geïdentificeerde parasieten alleen pathogeen voor insecten; in 106 (35,33%) gevallen waren parasieten potentieel parasitair voor dieren; en in 91 (30,33%) gevallen waren parasieten potentieel pathogeen voor mensen. Eetbare insecten zijn een onderschat reservoir van menselijke en dierlijke parasieten. Ons onderzoek wijst op de belangrijke rol van deze insecten in de epidemiologie van parasieten die pathogeen zijn voor gewervelde dieren. Uitgevoerd parasitologisch onderzoek suggereert dat eetbare insecten de belangrijkste parasietvector kunnen zijn voor als huisdier gehouden insectenetende dieren. Volgens onze studies zou het toekomstige onderzoek zich moeten richten op de noodzaak van constante monitoring van bestudeerde insectenkwekerijen op ziekteverwekkers, waardoor de voedsel- en voederveiligheid wordt verhoogd.

  Niks om ongerust over te zijn.

  • Als je meelwormen in reguliere zaken koopt dan komen deze uit China. Daar worden ze vol antibiotica en chemicaliën gespoten.

   Gewoon huiskweek meelwormen met eigen gekweekte heirloom wortels en biologische zetmeel werkt prima.
   Voeren aan de kippen, kwartels e.d.

 2. deze uitleg is gedeeltelijk waar , alhoewel deze schepen naar GITMO varen zijn het niet burgers die erop vastgehouden en mishandeld worden met experimenten , maar corrupte regeringsleiders, politici , corrupte ambtenaren die momenteel opgepakt en vervolgd worden voor corruptie en misdaden tegen de mensheid. Ze worden gearresteerd en door militaire rechtbanken en opgesloten in afwachting van een proces op GITMO volgens de bron B Fulford…zelfde als wat ze van plan waren met Wallmart , die zijn ook omgevormd tot tijdelijke gevangenissen voor vaccinweigeraars , staat allemaal duidelijk op internet…maar het word nu hoe langer hoe duidelijker dat hun grote reset , de elite hun grootste blunder word en alles wat ze in petto hadden voor de bevolking zich nu tegen henzelf keert…de nwo van schwab en co stort in elkaar als een kaartenhuis , de totale controle van de cabal brokkelt zienderogen af…schrijf daar eens over in plaats van alweer bangmakerij met een “gevangenis schip”waar experimenten op worden gedaan…

  • Er is juist niks in elkaar aan het stuiken
   Moest u het nog niet goed doorhebben… U leeft al in hun systeem vanaf uw geboorte…

  • Eerst zien dan geloven zei den blinde…
   In mijn wereld wordt alleen de kleine man/vrouw mishandeld!
   Die elite weet overal aan te ontsnappen en die paar die opgepakt worden in de wereld kan je op twee handen tellen. Daar heb je geen schip voor nodig!

   • De kleine man/vrouw mishandelt zelf ook. Net zo ongegeneerd als de ‘elite’. Alleen ziet de zich klein wanende mens het niet van zichzelf.

 3. “75 migrerende sprinkhanenkwekerijen. “……okee, volgens mij is migreren rondreizen maar tegenwoordig kan alles….

  Iemand enig idee hoeveel lawaai een groep sprinkhanen veroorzaakt…? Nou, iemand ?

  Ben benieuwd trouwens wat ze gaan doen als die ontsnappen, het zijn geen koeien namelijk maar een gat van 1cm vierkant is al genoeg…..en ze vreten letterlijk alles…..komt dus ene nieuwe ecologische ramp aan…mensen moeten geen massa vee of insectenteelt houden, massa is ziekte !

 4. Het verschil tussen krekels of garnalen eten? Zout. Wat goed genoeg is voor een astronaut is goed genoeg voor iedereen. Of is natuurlijk bronwater dan niet ooit zeik geweest? Misschien wel dinosaurussenpis.
  Iemand ooit al de kleine lettertjes gelezen achteraan voorverpakte voedingswaren in de supermarkt? Wat te denken van een hamburger die voor 65% écht vlees is? En wat is de overige 35%?
  Stedelingen vreten nu al dagelijks kunstmatige troep van onbekende herkomst.
  Geef mij maar ongemalen maar gewoon gepelde krekels om zelf klaar te maken. Net als ik liever een eerlijke lap vlees of vis eet dan een product dat er misschien wel -of niet?- van gemaakt is, zoiets met kleine lettertjes op de verpakking. Dat denk ik ook van veggie vleesvervangers; ik kook mijn bonen, linzen, kikkererwten liever zelf, dat is véél lekkerder dan zoiets dat de pretentie heeft als vlees te zijn. Wat het nooit is. Sojabonen zijn wel lekker klaar te maken, maar de producten op basis van zijn twijfelachtig, eerst de kleine lettertjes lezen.

 5. De enige echte schone en bruikbare energie: atoom energie.
  Daarmee electriciteit, en met een klein deel ervan water ontleden om gas te produceren (verwarmen en koken e.d.)

  Moet voor onbegrijpelijke reden alternatieve energie nodig zijn: dat getijde generatoren; die geven een constante stroom energie.

  Alleen volkomen doorgedraaide gekken geloven in zon en wind energie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in