Gage Skidmore / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Nu de wereld gefixeerd is op Tucker Carlson’s aanstaande interview met president Vladimir Poetin van de Russische Federatie, lijkt de overweldigende steun die zijn journalistieke streven heeft gekregen, de aanhangers van de realiteit af te leiden. Hoewel een gesprek met Poetin een welkome afwisseling is van de kruiperigheid die de Amerikaanse media schaamteloos tentoonspreiden in het ene na het andere gekunstelde interview met de Oekraïense tegenhanger van Poetin, president Volodymyr Zelenskyy, betwijfel ik sterk of dit van enig belang zal zijn voor de verandering van het beleid of zelfs het publieke sentiment met betrekking tot de oorlog in Oekraïne en meer in het algemeen de buitenlandse betrekkingen met Rusland, schrijft Blueapples.

Als het aankomt op de beleidsvorming van de VS over Oekraïne, heeft elke kant van het tweepartijenparadigma van de VS zijn hakken in de grond vanuit een ideologisch standpunt. Iedereen die Carlson’s interview bekijkt, zal naar mijn mening grotendeels onbewogen blijven omdat zijn aanhangers de vermoedelijke standpunten die Poetin zal innemen al omhelzen, terwijl zijn tegenstanders diezelfde punten zeker zullen gebruiken om hun eigen narratief over de kwestie te rechtvaardigen.

Wat echt van belang kan zijn, is de impact die de nasleep van het interview zal hebben op de toekomst van Carlson. Het lichtende baken van hoop dat Carlson vertegenwoordigt, is immers dat van een licht dat door de schaduwen snijdt die over de VS zijn geworpen en die de heilige vrijheden van meningsuiting en persvrijheid, die zijn burgers zijn ingeprent, onderdrukken. Dat politieke klimaat maakt Carlson’s interview zo veel lof waard. Het onderstreept echter ook de reële mogelijkheid dat het kan worden gebruikt om die tirannieke agenda te bevorderen uit wanhoop om het narratief te behouden dat Carlson zo radicaal heeft getart.

Die veronderstelling werd geuit door een advocaat op X genaamd Ian Corzine. In een video op zijn profiel op het platform, overweegt Corzine de veronderstelling dat de regering Biden Carlson’s beslissing om Poetin te interviewen zou kunnen framen als een misdaad onder de Spionage Wet van 1917. Corzine pleit hier niet voor in zijn video, hij bespreekt alleen hoe de wet gebruikt zou kunnen worden, wat een waardige overweging lijkt in een steeds toenemend tijdperk van lawfare. Vreemd genoeg werd dit idee fel afgewezen door onafhankelijk journalistiek icoon en vriend van ZeroHedge, Glenn Greenwald.

Ik ben absoluut een fan van Glenn. Daarom vond ik zijn felle afwijzing van dit idee zo vreemd. Als iemand die een beeldenstormer is geweest tegen de propagandamechanismen van de machine die de mainstream politieke media is, weet Glenn beter dan de meesten hoe het systeem zowel commercieel als juridisch wordt bewapend om onafhankelijke afwijkende media te onderdrukken. Voorbeelden hiervan zijn overduidelijk, van het wegvallen van journalisten van zelfs onafhankelijke mediabedrijven zoals Greenwald en James O’Keefe met hun vertrek bij respectievelijk The Intercept en Project Veritas, tot de meedogenloze vervolging van WikiLeaks’ Julian Assange. Met die bekendheid op sleeptouw lijkt het idee dat een presidentiële regering die zo corrupt en wanhopig is als die van Joe Biden zich zou wenden tot het inroepen van de Spionagewet van 1917 tegen Carlson op de een of andere manier buiten de mogelijkheden ligt, schokkend naïef uit de mond van een man wiens vernuft hem tot een toonbeeld van journalistieke integriteit heeft gemaakt.

Per slot van rekening is de Spionagewet van 1917 sinds het begin gebruikt om vrije meningsuiting in de vorm van politieke dissidentie te onderdrukken met de ijzeren greep van tirannie. Het meest illustratieve voorbeeld hiervan is de zaak Schenck v. United States die in 1919 door het Hooggerechtshof werd beslist. Hoewel de naam van de zaak de leek misschien niet zal bijblijven, zou het axioma dat tijdens de beraadslaging werd uitgesproken dat wel moeten doen. Justice Oliver Wendell Holmes sprak de term “duidelijk en aanwezig gevaar” uit tijdens het wegen van de zaak, een uitdrukking die in de annalen van de constitutionele jurisprudentie zou doorklinken en die een van de gruwelijkste voorbeelden zou zijn van het negeren van het Eerste Amendement in de geschiedenis van onze natie.

  Anatomie van de EU "gascrisis"

De onderliggende geschiedenis die ertoe leidde dat Charles Schenck een verzoekschrift indiende bij het Hooggerechtshof om gratie te krijgen, ontstond toen hij in beroep ging tegen zijn veroordeling onder de Spionagewet van 1917 voor het verspreiden van pamfletten waarin hij meerderjarige mannen opriep om zich te verzetten tegen de dienstplicht in het Amerikaanse leger tijdens de Eerste Wereldoorlog. Schencks verzet tegen de deelname van de VS aan de oorlog werd beschouwd als een bedreiging voor de nationale veiligheid en werd als zodanig niet beschermd als vrije meningsuiting door het Eerste Amendement, een sentiment dat maar al te luid weerklinkt in het hedendaagse politieke discours. Hoewel het op het eerste gezicht duidelijk een voorbeeld was van grondwettelijk beschermde vrije meningsuiting, oordeelde het Hooggerechtshof dat “op veel plaatsen en in normale tijden Schenck, door alles te zeggen wat in de circulaire werd gezegd, binnen zijn grondwettelijke rechten zou zijn geweest. Maar het karakter van elke handeling hangt af van de omstandigheden waarin ze wordt verricht,” om vervolgens te oordelen dat “de gebruikte woorden in zulke omstandigheden worden gebruikt en van dien aard zijn dat ze een duidelijk en aanwezig gevaar creëren dat ze het wezenlijke kwaad zullen teweegbrengen dat het Congres het recht heeft te voorkomen,” waardoor Schencks veroordeling op schandelijke wijze werd bevestigd en de Spionagewet van 1917 werd versterkt als een van de krachtigste wapens in het arsenaal van de VS tegen politieke dissidenten.

Misschien kent geen enkele zittende president het misbruik van de Spionagewet van 1917 zo goed als Joe Biden. Tenminste voor zover hij iets weet, en toegegeven, dat is niet verder dan een servet in de wind gooien. Tijdens Biden’s ambtstermijn als vicepresident maakte de regering-Obama echter zo’n ongekend gebruik van de wet dat een coalitie van 50 nieuwsorganisaties, waaronder mainstream-kopstukken, een protestbrief indiende bij de toenmalige procureur-generaal Eric Holder waarin ze hun verontwaardiging uitten over wat zij beschouwden als een te grote overheidsinmenging in het speurwerk van de regering-Obama over nieuwsorganen na de onthullingen van klokkenluiders Edward Snowden en WikiLeaks-oprichter Julian Assange. Op het oorlogspad dat de regering-Obama zou volgen nadat WikiLeaks de misstanden van de Amerikaanse regering aan het licht had gebracht, zouden degenen die hen hielpen tot tientallen jaren gevangenisstraf worden veroordeeld, waaronder een federale gevangenisstraf van 30 maanden voor de Grieks-Amerikaanse CIA-agent John Kiriakou en vooral een straf van 35 jaar voor de Amerikaanse leger soldaat Chelsea (destijds Bradley) Manning.

  "36 uur in Bakhmut": Verrassende waarheden in de Wall Street Journal

Kiriakou zou Obama’s tactiek luidkeels aan de kaak stellen door te zeggen: “President Obama heeft de Spionagewet op ongekende wijze gebruikt om diegenen te vervolgen wier klokkenluiden hij wil inperken. Het doel van een vervolging op grond van de Spionagewet is echter niet om iemand te straffen voor spionage voor de vijand, het verkopen van geheimen voor persoonlijk gewin of het proberen te ondermijnen van onze manier van leven. Het is om de klokkenluider persoonlijk, professioneel en financieel te ruïneren. Het is bedoeld om een boodschap te sturen naar iedereen die overweegt om de waarheid naar de macht te brengen: daag ons uit en we zullen je vernietigen.”

Hoewel de oorspronkelijke straf van Manning na 7 jaar werd omgezet, bleef ze in het vizier van het politieke establishment en belandde ze opnieuw in de gevangenis omdat ze weigerde achter gesloten deuren te getuigen nadat ze was gedagvaard door aanklagers die hun vervolging van Julian Assange voortzetten. In tegenstelling tot Manning is Assange nog steeds een gevangene vanwege de onverminderde macht die de Spionagewet van 1917 het politieke establishment van Washington heeft gegeven om dissidenten de nek om te draaien.

Met de schijnbaar ongecontroleerde Spionagewet van 1917 die de bloeddorst van de regering Biden voedt, is het echt zo belachelijk om te overwegen dat het gebruikt zou kunnen worden om Carlson als doelwit te nemen na zijn interview met Vladimir Poetin? Het zou naïef zijn om dat te denken. Uiteindelijk zal de risico-beloning van het doen van deze stap waarschijnlijk betekenen dat koelere hoofden zullen zegevieren, omdat de optiek van het vervolgen van Carlson een controverse zou ontketenen die Biden niet hoeft te introduceren in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2024. Die haalbaarheid moet ons er echter aan herinneren dat Carlson’s interview met Poetin weliswaar een trotsering is van het politieke censuurcomplex dat de vrije meningsuiting en de pers in de VS vernietigt, maar dat het geen overwinning is in de oorlog ertegen.

  Oekraïne-berichten - De leugens van het Westen worden steeds brutaler

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tucker Carlson: “Het is tijd dat we praten over het pedofilieprobleem binnen de elite”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelYuval Noah Harari: Trump geeft ‘doodsteek’ aan ‘wereldorde’
Volgend artikelDe man die Poetin zou kunnen vervangen waarschuwt dat oorlog met het Westen zou leiden tot een “Apocalyps” en “Het einde van alles”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Zolang hij in moscouw blijft gaat het nog goed met Tucker. Ik denk wel dat hij hier goed heeft over nagedacht en het feit dt nu die 30% van de wereld mongolen in hun broek en het veroordeeld schijt zegt genoeg. Slechte reclame is ook reclame en ik denk dat nu veel mensen die er op tegen zijn ook gaan kijken.

  Als het die joodse vette trut nudelman maar in een slecht daglicht zet vind ik het interview al geslaagd. Uiteindelijke is die lompe haatdragende koe de oorzaak van alles wat er gaande is. Heel die oekraine gebeurtenis is 1000% de schuld van die achterlijke trien. Mensen zouden dat is moeten beseffen dat een joodse koe de gehele oorlog in oekraine aandrijft jegens haar intense diepe haat naar russen. En al die miljoen oekrainiers die ze daar voor heeft opgeofferd interesseren haar geen ene reet. Het zijn immers geen joden die naar het front gestuurd zijn. Wat misschien heel belangrijk is om te weten dat het juist de joden uit oekraine zijn die het land zijn uitgevlucht in 2022. Denk daar maar eens over na. Hoe walgelijk dat is. Dat joden voorrang kregen om oekraine uit te gaan zodat die lelijke vette koe daar haar goddelijke gang kon gaan om haar vreselijk gehate russen kapot te maken.
  Misschien cru hoe ik het hier stel ,maar misschien dat mensen is geshockeerd moeten worden dat het wederom een jood is die alles kapot maakt zoals in ww1 en ww2. De bidens worden aangestuurd door die vieze dikke vette trol met haar opgeblazen ballonekes kop. Eat that nudelman🖕

  • hear hear about VN(uland) ook bv medeschuldig aan de NS2 gasleiding e.d. en ow, ook van de Biolabs in Ukraine and ow… heel veel meer waar we bijna niks over weten voor nu.

   Sommige zeggen zelfs, zij is de werkelijk heerser van Ukraine hahah, wat een monster KM zionist.

  • Beste John,
   Voor jou en wellicht anderen die daar niet in kunnen komen, hier het transcript:

   TUCKER: What would you tell the people running America?

   PUTIN: Our message is Russia is not your enemy. We don’t want war. We’re ready for peace. Your leaders seek conflict. This is not what we want. Russia stands for its own people. We do not want what is not ours.

   TUCKER: Would you visit Washington?

   PUTIN: Yes, of course. I’ve been to the United States Before. I enjoy visiting and have met with every president except Joe Biden. If invited I would go. Yes.

   TUCKER: What is your opinion of President Biden?

   PUTIN: We’re convinced he is not running the country. Let’s say we have good sources that confirm that but it’s plain for anyone to see for themselves. The US has now entered into a dark period. It has unaccountable leadership.

   TUCKER: Do you think Joe Biden won fair and square?

   PUTIN: I would rather not get into domestic American politics but will say my embassy reported your southern border was better run than that 2020 election. (chuckles)

   TUCKER: One poll in America shows you more popular than Biden – any reaction?

   PUTIN: (laughs) I don’t know if that should be taken seriously but Russian ideals have support. We believe in traditional values; marriage is between a man and a woman: men are men and women are women.

   TUCKER: Who would you like to see as the next president of the United States?

   PUTIN: Once again it is not for us to say or get involved. Contrary to longstanding accusations we do not meddle in your elections. We don’t need to because the same people end up running things anyway.

   TUCKER: Why did you invade Ukraine?

   PUTIN: Did we invade or were we invaded? Look at the history. Look at the people living there. Historically it’s we who were invaded and are simply fighting back now. The lands and people are Russian and we will have again what was always ours.

   TUCKER: How will you feel if Trump won again?

   PUTIN: We had good relations when Mr. Trump was president. There was no war. Our relations were at a high point. That said nothing is predictable or stays the same. We will have to see.

   TUCKER: What do you think of Mr. Zelensky and what would be your message to him?

   PUTIN: I remember laughing to his jokes when he was a comedian in Russia. Let’s go back to laughs.

   TUCKER: Why is that?

   PUTIN: There are strong financial entities in whose interest it is to keep us as adversaries. One of your presidents warned against that. We Russians do not have that problem.

   TUCKER: Do you see the United States as an enemy?

   PUTIN: No. Categorically no. We were allies in WWII. Russians helped settle Alaska, California and we were in Hawaii too. Our people are not enemies but those in DC are certainly not our friends.

   TUCKER: Can you be more specific and name names?

   PUTIN: It would be pointless. It is not up to us to solve your domestic issues. Besides, I’m sure you know the names better than us.

   TUCKER: So are you saying your adversary is not Joe Biden but the people behind him?

   PUTIN: Exactly. Joe Biden may not even be aware of what’s going on. He may not understand the level of sanctions thrown at Russia. Who put those sanctions together? Those are our the adversaries.

   TUCKER: Is that why you are championing the BRICS?

   PUTIN: The BRICS would exist anyway. It’s a natural reaction to the western trading block. It’s a counterweight. When the dollar is weaponized against states there will be a natural alternative to it. That’s what we want.

   TUCKER: Is that why you and Russia have been targeted?

   PUTIN: It’s more complicated than that but I’m sure it’s a good part of the reason. Whenever the dollar is endangered, the United States takes extreme measures. It cannot afford to have the dollar fail.

   TUCKER: But isn’t Russia weaker and more vulnerable economically than the US?

   PUTIN: When you look at the size of economies we are small. But few people take into account our vast natural resources. Russia has over $80 trillion in the ground. No country even comes close to us.

   TUCKER: What is your opinion of President Biden?

   PUTIN: We are convinced he is not running the country. Let’s say we have good sources that confirm that but it’s plain for anyone to see for themselves. The US has now entered into a dark period. It has unaccountable leadership.

   TUCKER: OK. Point well taken but don’t you have the same issues in Russia.

   PUTIN: Yes. To a degree. But in Russia those interests are more aligned with the thinking of the average Russian man on the street. In the United States, that is not the case. The elites have deserted you.

   TUCKER: So who do you think is running the US then?

   PUTIN: The same forces which have always run it. You may change presidents but you do not change those in real power. That is who we have to deal with. Joe Biden is just a facade for this power structure.

   TUCKER: Thank you for sitting down with us. How is your health? There have been some rumors……

   PUTIN: I’m glad to talk to you and through you to the American people. I’m fine. I feel good. Given my years I’m in the best of health but father time.

   TUCKER: There have been persistent reports you have cancer?

   PUTIN: I assure you those rumors are false. If I had cancer and beat it I would share the good news and the cure with the world.

   *****

   TUCKER: When you say some fear him are you saying Musk has enemies?

   PUTIN: It’s clear to see he has enemies within the United States – the way he was stripped of $50 billion in assets – we would call that being signaled out for special treatment. It’s unfair on the face of it.

   TUCKER: Didn’t you fear Musk when he started supplying Ukraine with Starlink gear?

   PUTIN: If anyone seriously thinks a few internet dishes can defeat the might of Russia – well what can I say. But no, we did not fear or blame Mr. Musk. The government didn’t give him much choice.

   TUCKER: Alot has changed in the world. What’s your opinion of Elon Musk?

   PUTIN: We see Mr. Musk as a businessman – a highly successful one. He’s built a great fortune and a huge following. He’s a unique thinker with a force of personality who cannot be bought. Some fear that.

   TUCKER: Do you any advice for Elon?

   PUTIN: I would say continue on. Do not be intimidated. But if the going ever gets too rough there is Russia. We would gladly open our doors to you. We have welcomed American businessmen before and would value someone of Mr. Musk’s caliber.

   TUCKER: Let’s turn to Trump. First tell me how you feel about the current situation with the likelihood of him being reelected?

   PUTIN: It would be a bit strange and out of order but we are well prepared. He has promised to end the fighting in Ukraine and we support that notion.

   TUCKER: How could he end you end the war so fast?

   PUTIN: For one thing he never insulted us. He has a great respect for Russia. We would start from a position of friendship and trust – then all problems are solvable. We could get it done. Trust me.

   TUCKER: Are you referring to Biden calling you a killer?

   PUTIN: We have been the recipients of numerous insults and slurs going back a few generations of politicians. Mr. Trump was a refreshing break from that. He is very popular in Russia. Perhaps that won’t do him any good.

   TUCKER: Are you in any communication with Trump?

   PUTIN: No. Of course not. But should he win again our lines of communication would open up instantly whereas right now we have no dialogue with President Biden.

   TUCKER: That’s shocking to me. No one from the White House has been in contact with you?

   PUTIN: That’s right. No one has called since we congratulated Mr. Biden on his election victory. It’s puzzling to us that communications are colder now than during the Cold War.

   TUCKER: How do you think the 2024 election will go?

   PUTIN: We are just observing. It’s our responsibility to be vigilant since it will impact the world. We are hoping the election is carried out in a way where the results can be believed. In Russia we do not have mail in ballots.

   TUCKER: Let’s turn to China. What is your relationship like?

   PUTIN: President Xi and I are especially close. Russia and China are enjoying good relations as of now which is an obvious asset to us since they are one of our biggest energy partners. We will continue to be friends.

   TUCKER: There are accusations China has helped you in the war in Ukraine. Is that true?

   PUTIN: That is not something I can discuss. Let’s just say Russia isn’t an isolated power. That strategy has failed. We have more allies and trading partners now than before the war started.

   TUCKER: Do you ever contemplate a situation where Russia and China may join forces against the United States?

   PUTIN: Do you mean economically or militarily? I would say we want neither. It’s not in our interest to clash with the US because all sides would lose in such a conflict.

   TUCKER: Speaking of conflicts, what is your take on the Gaza situation?

   PUTIN: It is really unfortunate. The Palestinians are being devastated. Israel is acting in an unconstrained manner. It shows the terrible double standards in the world. Where are the sanctions on Israel?

   TUCKER: Is Russia involved in any way especially through your alliance with Iran?

   PUTIN: No. Of course not. We do not oppose the existence of Israel but at the same time we support the right of the Palestinians to self-determination. We want to be even-handed.

   TUCKER: Are you following what’s happening on the US southern border?

   PUTIN: Actually, yes. It’s part of my daily briefing. We Russians find it ironically amusing your Congress will spend billions protecting foreign borders but neglect it’s own. It’s quiet laughable but deadly.

   TUCKER: Deadly? How do you mean that?

   PUTIN: Deadly serious of course. People are dying daily crossing your border in an uncontrolled way. It is a free-for-all. The world hasn’t seen anything like it in the modern era – reckless for a country to throw itself wide open like that.

   TUCKER: Is Russia taking advantage of the border situation in any way?

   PUTIN: No. Why should we. We don’t have to do a thing. America is self-destructing. And as Napoleon said, don’t stand in the way of your enemy destroying themselves.

   TUCKER: So then you do see America as an enemy?

   PUTIN: That was just a saying but the current administration is definitely not a friend.

   TUCKER: Can that be changed?

   PUTIN: That’s why you have elections.

   TUCKER: Thank you again for continuing to engage with me on so many different topics. Can we get even more interesting so to speak?

   PUTIN: For sure. I am open to most subjects.

   TUCKER: Let’s touch on climate change. It’s still being pushed in the United States and Europe. What’s your position?

   PUTIN: Humanity is not even a Type 1 civilization on the Kardashev scale. If we can’t harness the energy potential of the planet how can we control the climate?

   TUCKER: Are you at least concerned?

   PUTIN: I’m more concerned with real issues. Climate change is not one of them. The Earth does a fairly good job of regulating itself. And if Siberia gets a little warmer all the better. More farmland for Russia.

   TUCKER: But what would you tell the true believers who’re convinced we’re headed for disaster?

   PUTIN: I’d tell them worrying about climate change is like complaining about the weather. If you don’t like the climate, move. If you are worried about the weather, get an umbrella.

   TUCKER: Along those lines, how do you see the transgender movement?

   PUTIN: It’s interesting to me that all the things which use to be a target of blackmail are now badges of honor. In Russia there are no laws either way but we certainly do not force our children into it.

   TUCKER: Russia has been criticized for its ant gay laws and as being unfriendly to LGBTQ+.

   PUTIN: We have laws which protect our children. And we do not drape our embassies in rainbow flags. That’s correct. Otherwise we do not interfere in the private lives of adult citizens.

   TUCKER: Do you follow American sports? We are about to have the Super Bowl.

   PUTIN: In fact, yes. Russia is a great sporting nation. We hosted the Winter Olympics and the World Cup fairly recently. We like all sports.

   TUCKER: What do you think of American football?

   PUTIN: It’s an interesting sport. But why do you call it football when the ball is almost always played with the hands? It also seems needlessly violent at times.

   TUCKER: That’s true. Will you be watching?

   PUTIN: The game will not be shown in Russia.

   TUCKER: So you won’t get to see Taylor Swift either then?

   PUTIN: No. We have been given a reprieve.

   TUCKER: Thank you President Putin for your time.

   ___
   iSource News

   • ”The lands and people are Russian and we will have again what was always ours.”

    Dus niks geen nazi’s of uitbreiding van de NAVO.
    Helder en duidelijk van Poetin.

    Hij heeft hier wel veel Russische zonen voor opgeofferd de afgelopen 2 jaar.

   • Tucker had aan alex jones laten weten dat het een twee uur durend interview was.
    Dan is er veel geplakt en geknipt als het zo kort is.🙈

    • Dat hele transcript hierboven is fake. Ik ben er ook ingetrapt. Net gezien, je krijgt eerst ’n half uur Russische geschiedenisles van Poetin.
     Misschien was dat transcript wel om mensen te weerhouden het échte interview te zien.

   • Zo deed ik eerder de tv weg, maar je betaalt er toch voor, het is 1 rekening. Als om me heen de gesprekken die kant op gaan ben ik ook weg, anders gaat het slap geouwehoer wel die kant op.

  • yep en steeds meer mensen die het dan gaan zien…

   Tucker is wat dat betreft een soort held, immers als je weet wat voor foute krachten (het SSysteem) er heersen, is het best scary en gevaarlijk voor hem, ze zullen hem behoorlijk bedreigen aan de ene kant en wellicht beschermt door de ‘goede’ kant, echter de goede kant heeft geen wettelijk macht… maar het SSysteem wel, dat creëren ze immers zelf… en die kan het hele SSysteem tegen hem inzetten, echter zal dat wel meer mensen wakker doen maken (mag je toch hopen) wat dat betreft zie ik Tucker werken for the greater good of mankind, vergis je niet, na zoiets kan je nog minder vertrouwen… geen mensen geen eetgelegenheden geen drankjes enz enz, je zou bijwijzen van een Clinton/Bush/Obama/e.d. ongelukje kunnen krijgen, of vergiftigd worden door het SSysteem (hoofdzakelijk geleid door de KM Jews) maar dat zouden ze dan afwijzen en wijzen naar zeg Ukraine oid want is tegen Ukraine oid en vele simpele lees/msm schapen slikken dat dan pfff velen zijn al moe van de strijd tegen het SSysteem en ook daar gokt het SSysteem op, bovendien zijn ze net als de Jew euh Banks, to big to fail… allemaal gesponsord door…. hey, het SSysteem, its all connected.

 2. Tucker is toast, het interview is veel te oppervlakkig, precies wat hierboven gezegd wordt, de slapenden zien het als propaganda, de wakkeren zien hun visie bevestigd, niets zal veranderen behalve voor Tucker. Het was een gok en ik vrees dat Tucker verkeerd gegokt heeft, hoe jammer het ook is. Het enige wat Tucker heeft bewerkstelligd is dat de kloof gewoon wat dieper is geworden. Ik ben weer een illusie armer.

  • Reactie op mijzelf, ben ik er even hevig ingetrapt n.a.v. dat zogenaamd transcript dat ik las. Dat was dus fake. Net het hele échte interview gezien. Indrukwekkend, Tucker deed het geweldig op het ene ding na over die spion die gevangen zit.
   Nu afwachten hoe het door de wereld wordt opgepakt.
   Het is misschien toch de gamechanger, wie weet. Ik hoop ’t.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in