Prominente deskundigen hebben zich uitgesproken om het publiek te waarschuwen dat de “netto-zero” doelstelling van het World Economic Forum (WEF) om fossiele brandstoffen uit te bannen zal resulteren in de dood van meer dan vier miljard mensen.

Zoals Slay News heeft gemeld, dringen het WEF en haar collega ongekozen globalistische organisatie, de Verenigde Naties (VN), er bij regeringen over de hele wereld op aan om fossiele brandstoffen “uit te faseren”, schrijft Frank Bergman.

De “netto-zero” doelstelling om een einde te maken aan het gebruik van fossiele brandstoffen maakt deel uit van de “Agenda 2030” en “Agenda 2050” plannen van het WEF en de VN voor de mensheid.

De plannen behelzen een drastische vermindering van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen tegen 2030 en de volledige uitbanning ervan tegen 2050.

Velen trekken echter aan de bel over wat dit eigenlijk voor de beschaving zal betekenen.

In een bericht op X waarschuwt de Deense statisticus Bjørn Lomborg dat het stoppen van het gebruik van fossiele brandstoffen zal leiden tot de hongerdood van ongeveer de helft van de wereldbevolking.

“4 miljard mensen zijn voor hun voedsel afhankelijk van fossiele kunstmest,” zegt Lomborg.

“Zonder fossiele meststoffen zullen 4 miljard mensen verhongeren. Het is tijd om de verbazingwekkend destructieve en misantropische campagnevoerders op te roepen,” verklaarde hij.

Lomborg reageerde op een rapport van de Britse econoom Neil Record.

Terwijl Lomborg denkt dat het stoppen van fossiele brandstoffen zal leiden tot de hongerdood van meer dan vier miljard mensen, stelt Record dat “zes miljard mensen zouden kunnen sterven”.

  Als mensen extreem wanhopig en extreem hongerig worden, eten ze letterlijk alles

Als we letterlijk zouden stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen en het zouden stellen zonder de natuurlijke hulpbronnen waar de wereld, haar economieën en bevolkingen van afhankelijk zijn, dan zouden volgens Record waarschijnlijk zes miljard mensen binnen een jaar sterven.

Record splitst uit wat er zou gebeuren in een wereld zonder fossiele brandstoffen, waarbij hij opmerkt dat de meeste mensen te maken zouden krijgen met black-outs.

“Het is onmogelijk om in te schatten hoe groot deze stroomstoringen zouden zijn, maar het elektriciteitsnet zou zo ernstig aangetast zijn, mogelijk met dodelijke afloop, dat ze wijdverspreid en permanent zouden kunnen zijn,” waarschuwt Record in een artikel voor The Telegraph.

“De vraag naar elektriciteit zou omhoogschieten door de omschakeling naar elektrische ruimteverwarming, koken en het verwarmen van water, en dus lijkt het zeer waarschijnlijk dat de plotselinge overvraag niet te leveren zou zijn, en dus dat het elektriciteitsnet in een oncontroleerbare spiraal terecht zou komen.

Geen elektriciteit betekent geen communicatiesystemen – geen mobiele telefoons, geen tv en geen stromend water.

In eerste instantie alleen ouderen in hun eigen huis, daarna in ziekenhuizen wanneer de dieselgeneratoren zonder brandstof komen te zitten, maar dan komen er nieuwe existentiële problemen voor gewone mensen in de vorm van de beschikbaarheid en distributie van voedsel.”

Alleen geïsoleerde plattelandsgemeenschappen, die zelfvoorzienend zijn op het gebied van landbouw, zouden relatief onaangetast blijven,” voegt hij eraan toe.

“Maar in de stedelijke wereld zouden veel mensen de hongerdood nabij zijn,” schrijft hij.

Volgens Record zouden voedsel en water schaars worden zonder fossiele brandstoffen, waardoor drinken en eten een luxe zouden worden die alleen de rijken zich zouden kunnen veroorloven.

  Duitse minister: Opheffing sancties tegen Rusland ondenkbaar ook al sterft een deel van onze bevolking de hongerdood

Water pompen en huizen verwarmen zou onmogelijk worden zonder fossiele brandstoffen, legt hij uit.

Record zegt te geloven dat alleen al twee miljard mensen zouden sterven van de honger of door dood te vriezen.

Hij voorspelt dat de “netto-zerro” wereld van het WEF slechts twee miljard mensen zou kunnen onderhouden.

Die mensen zouden de rijkste leden van de samenleving zijn die zich de rampzalige voedselvoorraden kunnen veroorloven, zegt hij.

De waarschuwingen komen op het moment dat het WEF haar agenda voor “netto-zerro” blijft promoten.

Zoals Slay News meldde, heeft het WEF onlangs belastingbetalers over de hele wereld opgeroepen om 3,5 biljoen dollar per jaar te betalen om te voldoen aan het “netto-zerro” doel van de globalistische organisatie om de planeet “koolstofvrij” te maken.

Het WEF houdt vol dat de duizelingwekkende rekening noodzakelijk is omdat het de zogenaamde inspanningen van de nobele mondiale machtselite zal financieren om “netto-zerro” te bereiken en de natuur te herstellen”.

Critici beweren echter dat “decarbonisatie” slechts een eufemisme is voor de anti-mensheid agenda van het WEF.

Natuurlijk is de grootste bron van koolstofdioxide op aarde de mens en menselijke activiteiten zoals het verbranden van fossiele brandstoffen.

De gemiddelde mens ademt op een gemiddelde dag ongeveer 2,3 pond kooldioxide uit.

Neem dit getal en vermenigvuldig het met een wereldbevolking van 8,1 miljard mensen, die 365,25 dagen per jaar ademen, en je krijgt een jaarlijkse CO2-uitstoot van 3,4 miljard ton.

Deskundigen wijzen er echter snel op dat dit getal geen betekenis heeft, omdat de menselijke ademhaling deel uitmaakt van een “gesloten kringloop” waarin onze kooldioxide-uitstoot gelijk is aan de kooldioxide die wordt opgenomen door de tarwe, maïs, selderij en Ugli-vruchten die we eten.

  Iets waarop wij gewacht hebben is zojuist gebeurd, en het is een heel slecht teken...

Desondanks richt de antikoolstofagenda zich rechtstreeks op mensen en menselijke activiteiten.

WEF-Leden hebben herhaaldelijk gesuggereerd dat massale vermindering van het aantal mensen op aarde de organisatie zou helpen haar groene agenda doelen te bereiken.

Zoals Slay News eerder meldde, heeft Dennis Meadows, een gevierd lid van het WEF, opgeroepen tot een duizelingwekkende reductie van 86 procent van de menselijke bevolking, met het argument dat het doel “vreedzaam” kan worden bereikt.

Meadows is een van de belangrijkste auteurs van het pro-depopulatie boek “The Limits to Growth” van de Club van Rome uit 1972.

Meadows is erelid van de Club van Rome en lid van het World Economic Forum.

Ondanks dat zijn boek meer dan 50 jaar geleden werd gepubliceerd, is zijn ideologie nog steeds erg anti-mensheid.

Meadows stelt dat het grootste deel van de wereldbevolking moet worden uitgeroeid zodat de overlevenden “vrijheid” en een “hoge levensstandaard” kunnen hebben.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

Hoe men een hongersnood overleeft – Een economische ineenstorting kan leiden tot een ineenstorting van de samenleving en enorme voedseltekortenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat? Oekraïne wint de oorlog niet?
Volgend artikelEU: Gooit 215 miljoen covidvaccins weg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Die lui zijn knetter en knettergek EN levensgevaarlijk voor het gewone volk.
  Door hun macht en rijkdom zijn de regeringen wereldwijd beïnvloedbaar en voeren zij die krankzinnige orders van die schoften uit.
  Komt dat door omkoping? Door chantage? Beiden? Mooi baantje elders?
  Overal in de wereld zie je dezelfde trend en dat is natuurlijk geen toeval. Kijk maar naar wat er in NL gebeurt onder de laatste kabinetten, waarin NL bewust naar de donder geholpen wordt op ieder vlak. Maar dat zie overal.

 2. Prominente..? Deskundigen… ? Bjorn.. de statisticus…? geen water…?
  Zwarte humor.. geboren uit het vertroebelde brein van een statisticus.
  Voedsel voor de CO2 angst.

 3. en toch doen we hieraan totaal niets ! ja ? alleen met zeiken hierover komen wij niet verder he actie zou er moeten komen van de burgers maar nee we blijven wel plakken op de stoel bij de laptop p,c of telefoon,s dat is gemakelijker

  • Niemand houd je tegen gerrit. Acties en demonstraties tegen ‘het systeem’, geven dat systeem juist macht. We moeten geen acties en demonstraties gaan voeren, we moeten afzwaaien en uit het bestaande systeem stappen. We moeten niet gaan onderhandelen en overleggen met de moordenaars, we moeten ze hun macht afnemen door uit hun systeem te stappen. We moeten niet met ze vechten, we moeten ze gaan negeren en alles weigeren en ze geen geld meer geven.

   Bantwoord in jezelf eens de vraag welke verandering je in de wereld wil zien en beantwoord daarna hoe jij die verandering in beweging kan brengen/creëren?

 4. “meer dan 4 miljard mensen doden”… en laat dat nou net precies de bedoeling van de sataneonaziofascistische massamoordenaars zijn!

  • onder die 4 miljard zullen vele ministers zijn die deze willen helpen ook leger eenheden zullen de dood ingejaagd worden zie Oekraïne daar is 80% van het leger dood.

 5. “WEF’s “netto-zero” doelen zullen “meer dan 4 miljard mensen” doden, waarschuwen deskundigen”

  Dat is precies de bedoeling van het WEF de-populatie van de wereldbevolking op steroïden.

 6. Meer dan 70% is al plat gespoten to Obey or Die….Niks haalt nog wat uit tegen die, zelf niet gevaccineerde satanische sekte…Ja commando’s zouden een kans maken om ze in 1x uit te schakelen wereldwijd maar dat gaat noet gebeuren aangezien die ook geprogrammeerd zijn.

  • De co2 komen uit de vulkanen die nu actief zijn.er zijn nu ongeveer 1500 vulkanen actief en die brengen veel co2 in de lucht.maar daar wordt niet over gesproken. Want dat mogen wij niet weten.

 7. hoog tijd om de leden van het WEF op te ruimen. op wat wacht men een vrijgeleide, om te beginnen maak al de leden hun namen bekent zodat we ze kunnen opjagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in