De strijdkrachten van de Verenigde Staten registreerden een toename van vijfhonderd procent (500%) AIDS na toediening van het COVID-19 vaccin aan Amerikaanse troepen. Het COVID-19 vaccin is hierbij betrokken, bericht Hal Turner.

Witte Bloedcellen (WBC) bestrijden infecties in het menselijk lichaam. NORMAAL is het niveau van witte bloedcellen in het bloed gewoonlijk ongeveer 5.000 cellen per milliliter. Tijdens een infectie stijgt dat niveau – misschien wel tot twintigduizend (20.000) – totdat het lichaam de binnendringende bacterie of het virus doodt. Zodra de indringer dood is, keert het aantal WBC’s terug naar het normale bereik van ongeveer 5000.

Na het krijgen van het COVID-19 “vaccin” merkten veel (heel veel) mensen dat ze vaker ziek werden, en dat het veel langer duurde om het virus dat ze opliepen te bestrijden. Bovendien ontdekten mensen met kanker die in remissie waren geweest, plotseling dat de kanker niet alleen terug was, maar ook was uitgezaaid en zich overal had verspreid.

Artsen die routineonderzoeken bij mensen uitvoerden, merkten dat het gehalte aan WBC lager was dan normaal. In plaats van 5.000 WBC als basisniveau, begonnen artsen patiënten te zien met 4.000, of 3.000, en sommigen zelfs met 2.000 WBC. Op dat niveau heeft het menselijk lichaam niet genoeg frontlijntroepen om een infectie goed te bestrijden.

Wanneer het niveau onder de 1.000 daalt, wordt een persoon ziek door zijn eigen natuurlijke darmbacteriën, die in de bloedstroom terechtkomen en hij wordt septisch. Dit leidt tot de dood.

Nu zien Amerikaanse militaire artsen AIDS-achtige niveaus van WBC bij onze troepen. Zij kunnen niet tegen infecties vechten. Artsen noemen dit het “Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome”, “VAIDS..

  Dokter waarschuwt voor experimenteel Covid-'vaccin', in werkelijkheid een "gevaarlijke gentherapie"

Het blijkt dat het COVID-19 “vaccin” drie eiwitten bevat die voorkomen in het HIV-virus!

Nu blijkt dus dat degenen die het COVID-19 “vaccin” hebben gekregen zichzelf AIDS hebben gegeven en daaraan zullen sterven.

De British Boradcasting Corporation (BBC) heeft hierover vorig jaar in het Verenigd Koninkrijk een speciale TV-show gemaakt. In die show onthulden ze dat een segment van HIV WAS GEBRUIKT om het vaccin te maken! Hier is dat segment:

Dus ze wisten het. Ze wisten echt dat ze een deel van het HIV-virus gaven aan iedereen die hun “vaccin” kreeg.

Oh, en de mensen die dit “vaccin” ontwikkelden en anderen die het aan het publiek opdrongen als “veilig en effectief” … ze lopen allemaal nog vrij rond op onze straten.

Waar zijn de arrestaties?

Als dit patroon van VAIDS doorgaat, dan lijkt het erop dat de COVID-19 “vaccins” uiteindelijk ongeveer zes miljard mensen op de planeet zullen uitroeien. Dood op een schaal die deze planeet nog nooit heeft gezien.

Waarom lopen de mensen die dit gedaan hebben nog steeds vrij rond? Klinkt als doodslag door nalatigheid.

Waar is de politie?

Waar zijn de advocaten, die aanklagen? Of bereiden ze zich voor om te sterven zoals de rest na het nemen van het “vaccin”? Of misschien hebben ze het niet echt genomen? Misschien wisten ZIJ al wat dit “vaccin” eigenlijk was?

Als dat zo is, dan is dat de misdaad van moord met voorbedachten rade.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prikVolg Frontnieuws op Telegram

  De Vierde Winter des Doods Omwenteling

Lees meer over:

Vorig artikelWEF-panellid schept op over het plan van de globalisten om bij te houden wat u koopt, eet en waar/hoe u reist
Volgend artikelWEF zegt dat het tijd is om seks en huwelijk met dieren te legaliseren om inclusie te bevorderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Huh, je wilt een oorlog starten tegen Rusland en ook China en je spuit je eigen strijdkrachten dood???

  Soms snap ik de logica helemaal niet meer. Maar waarschijnlijk mis ik nog ergens een ontbrekend puzzelstukje.

  • Mogelijk rolt Amerika de rode loper uit voor een VN-bezettingsleger en of een leger van buitenlandse huurlingen bestaande uit mensen die er later geen enkele moeite mee hebben om van deur tot deur te gaan om ‘dissidenten’ op te halen en ze vervolgens naar een FEMA vernietigingskamp af te voeren. Doelgroep: ongevaccineerden, christenen en republikeinen (Trump aanhangers).

  • Het concept van landen bestaan alleen in onze hoofden. Dat land is goed, dat land is slecht.

   In werkelijkheid zijn alle landen franchise ondernemingen van hetzelfde globale ‘moederbedrijf’, en werken als psychopaten die de boel runnen samen aan dezelfde agenda.

   Rusland en China zitten dus in het complot, samen met het westen.

  • Amerika de pillenfabriek dus test al zeker 80 jaar vaccins op miltair personeel met dodelijke gevolgen. Ze kopen de hogere machten om in het leger, zo simpel ligt het. They dont give a schit ratshole.

 2. Het was gewoon op de smerige mainstream media in Nederland op de tell a vision aan het begin van de c hoax bij het maken van het vaccin word een streng H.I.V toegevoegd. Vrijbriefje voor deze tijd ¨ We hebben het toch gezegd¨.. het verbaasde me toen al dat dat gewoon gezegd werd en de mensen toch naar de prikstraten renden.

  Het is als, als je in die donkere steeg loopt daar wonen 8 verkrachters en je gaat met je broek naar beneden on 1 uur s´nachts een rondje lopen en slaat af naar die steeg zo van ach misschien gaat het wel goed en krijg ik geen pik in me reet. O toch wel auw en daar loop je met een bloedende anus….

  • Hahaha, ja dat…En wat ook vies was…: De MsM kranten riepen op tot een summer of love om seks in te halen,ze schreven het letterlijk….Oftewel elkaar lekker besmetten met hiv..

 3. Ik sprak van de week met een wakkere Poolse collega en die vertelde dat H.I.V in Polen de afgelopen maanden was toegenomen met 400 procent…

 4. Dit is vakliteratuur voor artsen: Als deze artsen nu niet hun mond opentrekken en massaal gaan protesteren dan zijn ze medeplichtig aan moord met voorbedachte rade,
  Maar nee, de heren kwakzalvers denken eerst aan hun bankrekening, spoelen hun geweten door het toilet en hebben een moraal die zo negatief is dat ze zichzelf op de borst kloppen.
  Een gewone ziekenhuisarts rekende 270 euro voor 3,5 minuten telefoonisch consult.
  Dit aangekaart bij de ziekenkosten verzekering die dit vergoed. Man vond het daar heel normaal
  4628 euro per uur telefonisch consult, Dezelfde dokter heeft bij het uitvoeren van een relatief invoudige ERCP behandeling kans gezien om mijn hart stil te laten staan, dus onder narcose reanimatie. Snap je waarom ik geen vertrouwen meer heb in het hele systeem van een zogenaamde gezondheidszorg?

 5. Het hele punt is dat de meeste mensen de woorden enkel figuurlijk lezen en er een zeer kleine groep ze letterlijk leest. Zoals de slogan: “Je doet het voor een ander”. Met zogenaamde vaccins (omdat onder dat kopje ze een noodvergunning kregen) die veilig en effectief zijn. Dit in combinatie met een militair achtige discipline van wereld formaat op alle media en regeringen het zelfde verhaal vertellen. Dan moet het toch duidelijk zijn voor velen dat er iets niet klopte. 1) Een ziekte is namelijk altijd plaatselijk, nooit wereldwijd. 2) Deze enorme druk op de bevolkingen voor een zogenaamde vaccin, terwijl deze nog in een experimentele fase zou zijn is geen zuivere koffie. 3) Dat er geen alternatieve oplossingen zouden bestaan zoals vitamines. En vele andere opties zo ook dat sommige bestaande medicijnen ineens verboden werden. Dat wakkert het idee aan dat er flink gefraudeerd is en dat de ingrediënten van de vaccins staatsgeheim waren. Moeten bij vele rode lampen zijn gaan branden. Diegene die het letterlijk lezen, gaan veelal het zo lezen van: Voor wie is het veilig en effectief en Wie is die ander. Want gezien de woord keuze vertellen de regeringsleiders alles in het voordeel van hun opdrachtgevers en niet wat de massa denkt, dat daarmee hun medemens mee bedoelt wordt.

  Wat ook vele gedaan hebben is gewoon afwachten totdat die zogenaamde experimentele vaccins door hun klinische fases heen zijn en als ze goedgekeurd zouden worden ze eventueel zouden nemen. Maar niet eerder. Want niet elke vernieuwing is een verbetering. Zoals wat er nu gebeurt, was al min of meer een jaar geleden al bekent dat het zou gebeuren. De ontwikkelaars weten voor 95% wat er allemaal gaan gebeuren in het menselijke lichaam. Het enige wat ze niet weten in hoeveel mate, want de ingrediënten verschillen percentage nog al, wat er voor zorgt dat er dan andere uitkomsten zullen opleveren. Alles wijst in de richting van DARPA. De farmaceuten waren enkel die het product in opdracht in grote hoeveelheden moesten produceren, maar zijn niet de ontwikkelaars. Maar omdat DARPA onder het Pentagon valt en zo onder het ministerie van Defensie vallen. Die buiten de wet vallen, zal er ook geen onderzoek en geen mogelijkheid aanwezig zijn om dit juridische aan te kunnen vechten. Zodat de opdrachtgevers en de uitvoerders altijd vrijuit kunnen gaan. Want alles op militair gebied in ontwikkeling is staatsgeheim en zijn niet via een strafrechtelijke of civiele rechtelijke procedure aansprakelijk te stellen. Dat had die zogenaamde Duitse advocaat VULMIJ ook kunnen zeggen. Maar dan had hij een andere naam gehad.

 6. Ze hebben allemaal Vaids…En gaan er allemaal aan…De-populatie…De zoveelste…Aangekondigd al jaartjes geleden…precies zoals het is uitgerold…Job’s done…

 7. Dr Paul Cottrell zei dit al meteen toen het virus nader onderzocht werd. Nog voor er een vaccin in de maak was…..
  Het virus zelf is in een lab gekweekt en het heeft componenten in zich van zowel AIDS als het sars cov2 virus.
  Dit kan NOOIT OP EEN NATUURLIJKE MANIER SAMEN KOMEN.
  DIT IS GEMANIPULEERD.
  Wat hebben de farmaceuten gedaan, de CODE ; de sequenties van het virus, dus de samenstelling , niet eens zoals gewoonlijk bij een vaccin het verzwakte virus, nee de chemische code gekoppeld aan een Messenger , een boodschapper om zich te vermenigvuldigen, en dat gaat prima. HELAAS……
  Binnen 8 dagen zou dit spike eiwit weer uit het lichaam moeten zijn maar dat is een misrekening, de productie van spikes gaan door continu…… ❗️

  En daar reageren de witte bloed lichaampjes op, die een enorme cytokine storm veroorzaken en een vorm van AIDS ontstaat.
  Dit kan zich openbaren in de meest vreemde ziekten

  Gelukkig is het vaccin erg kwetsbaar en gevoelig voor bewegingen en temperatuur.
  Als het voor de injectie ondeskundig is behandeld ( te hoge temp bewaard of schudden ) kan het al uit elkaar vallen voordat de injectie wordt toegediend.
  Dan krijg je een beetje “ blubber “ in gespoten wat ONWERKZAAM IS. EN JE HET VACCIN W.S. ZAL OVERLEVEN.
  In alle andere gevallen staat inderdaad Vaccintie AIDS te wachten en het ziekte beeld kan zeer verschillend zijn.

  • Het vaccin is geen vaccin. Dat hele verhaal over gevoeligheid voor temperatuur is totale BS. Er was geen virus, er is geen virus, er zal nooit een virus bestaan. Die spuiten zijn puur gif met wisselende ingrediënten en gemaakt in honderden kleine labjes over de hele wereld met maar 1 doel: Totale vernietiging van de mensheid! Niks meer. Niks minder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in