Het World Economic Forum heeft onlangs een controversieel nieuw initiatief gelanceerd dat ons allemaal in beroering zou moeten brengen.

Het WEF roept ons nu allemaal op om menselijke uitwerpselen te eten en urine te drinken als we één van de gelukkigen willen zijn die de grote ontvolking die ze voor de mensheid gepland hebben, overleven, schrijft Baxter Dmitry.

Het WEF, dat de mainstream media heeft opgedragen om het narratieven te promoten, probeert de goedgelovige massa ervan te overtuigen dat het eten van onze eigen uitwerpselen en het drinken van onze eigen urine een essentieel onderdeel is van de strijd tegen klimaatverandering.

De trawanten van Klaus Schwab zijn vastbesloten om elk laatste pleziertje dat de mens kent te vernietigen.

Volgens Yahoo.com zal bier in de nabije toekomst een extra ingrediënt hebben – onze eigen urine. En we kunnen maar beter aan het idee wennen en niet klagen bij onze meesters om te bewijzen dat we volgzame schapen zijn.

En het is duidelijk dat Californië zich volledig heeft aangesloten bij de agenda van de globalisten en er graag mee instemt om hun eigen urine te drinken om de zogenaamde klimaatverandering tegen te gaan.

De plannen van de stad Los Angeles zijn zelfs nog groter dan dat. De stad heeft zich tot doel gesteld om tegen 2035 100% van haar afvalwater te recyclen, zoals burgemeester Eric Garcetti enkele jaren geleden heeft beloofd.

Om dit te bereiken moet LA’s Hyperion Water Reclamation Plant – die momenteel alleen afvalwater behandelt zodat het schoon genoeg is om in Santa Monica Bay te lozen – volledig worden omgebouwd tot een geavanceerde waterzuiveringsinstallatie die urine produceert die schoon genoeg is om te consumeren.

Wat moeten ze anders gebruiken om de insecten mee af te wassen?

Maar de elite zal pas gelukkig zijn als ieder van ons zijn eigen persoonlijke vernederingsritueel ondergaat en zijn eigen uitwerpselen opeet – ervan uitgaande dat Klaus Schwab besluit dat u één van de gelukkigen bent die de komende massa-uitsterving waarmee ze ons blijven bedreigen, overleeft.

  Britse academici roepen op tot rantsoenering zoals in de Tweede Wereldoorlog om klimaatverandering tegen te gaan

Het hoofd van het Britse milieuagentschap, dat banden heeft met het World Economic Forum, zegt dat gewone mensen “minder preuts” moeten zijn over het drinken van “toilet-tot-kraan” water uit rioolwaterzuiveringsinstallaties, nu landen en staten over de hele wereld overgaan op het recyclen van rioolwater voor menselijke consumptie, waarbij ze zich aansluiten bij de ideologie van het WEF.

Volgens een opiniestuk in The Times schrijft Sir James Bevan, wiens standpunten eerder door het WEF zijn verspreid, dat “gerecycled rioolwater drinken de toekomst is”.

“Als we daar willen komen, zullen we allemaal anders moeten gaan denken. Sommige van deze maatregelen zullen niet populair zijn, dus toekomstige regeringen zullen politieke wil moeten tonen,” zei hij.

Het is geen verrassing dat de ongekozen mondiale elite probeert om de mensen precies het tegenovergestelde te geven van wat ze willen. En het houdt niet op bij ons te dwingen urine te drinken.

Vergis u niet, de globalistische elite is ook vastbesloten om ons te dwingen onze eigen poep op te eten.

NASA loopt voorop in de race om de technologie te ontwikkelen om menselijke uitwerpselen tot voedsel te recyclen. Volgens Science Alert: “Het voedsel dat toekomstige generaties zal voeden terwijl we onze weg door de ruimte koloniseren, kan niets anders zijn dan onze eigen poep, als een nieuw door NASA gefinancierd project succesvol is.”

Maar ze willen het niet bij de echte naam noemen. In plaats daarvan gebruiken ze termen als biosolids.

Het is een mooie manier om de taal glad te strijken, nietwaar? De mondiale elite houdt ervan om dubbelzinnigheid en jargon te gebruiken om de massa te verwarren.

Is het martelen? Nee, het zijn verbeterde ondervragingstechnieken. Is dat omkoping? Nee, het is een grondwettelijk beschermde politieke bijdrage.

Menselijke uitwerpselen “biosolids” of iets anders noemen is gewoon de volgende stap in de progressie der dingen.

  Voorspellend programmeren, openbaring van de methode & COVID-23

En het WEF is al jaren van plan om menselijke poep op tafel te brengen. Japanse onderzoekers kregen in 2012 geld om een commercieel product te maken dat de onderzoekers de Shit Burger noemden.

Als u de afgelopen tijd het beleid van het WEF in de gaten hebt gehouden, zult u zich realiseren dat het hier niet echt om het redden van de wereld gaat. Het beleid van het WEF heeft allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, vernederen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om ons allemaal de geneugten van het leven te ontnemen en ons zoveel mogelijk pijn te doen.

De campagne om de mensheid te dwingen vlees op te geven en te leven van insecten en krekels is een goed voorbeeld. Een insider van het WEF gaf toe dat het gaat om “het verpletteren van de menselijke ziel”.

Dan is er nog de ontvolkingsdrang, die lange tijd een samenzweringstheorie was, maar nu helemaal openlijk is. Ze proberen niet eens meer te doen alsof ze u niet dood willen hebben.

Volgens deze stroman van het WEF moet ontvolking “degrowth” worden genoemd om het hersenloze plebs aan boord van het grote plan te krijgen:

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moet het World Economic Forum hun sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

Natuurlijk is de mainstream gecoöpteerd door het World Economic Forum, en ze zullen proberen om u te elimineren als u het waagt om zinnige dingen te zeggen over een van deze kwesties. Volgens de mainstream in 2020 is zwaarlijvigheid gezond. De vaccins zorgen er niet voor dat mensen omvallen en sterven. Hunter Biden is het model van de eerste zoon. En abortus is liefde.

  Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uit

George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat ze ons ervan zouden overtuigen dat oorlog vrede is. Wat had hij gelijk.

Het World Economic Forum heeft een reeks angstaanjagende waarschuwingen aan de mensen van de wereld gegeven: geef uw soevereiniteit aan de mondiale elite, of wacht een zekere dood.

Deze machtswellusteling van miljardairs en politici heeft lang samengezworen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu slaan ze hun slag.

Als we hun eisen niet inwilligen, waarschuwt het WEF, gaan we een zekere ondergang tegemoet. Ze beweren dat we alleen door onze vrijheid en autonomie aan de elite over te dragen en onszelf te vernederen, kunnen hopen dat we de catastrofes die aan de horizon opdoemen, kunnen voorkomen.

Maar steeds meer mensen weigeren zich te onderwerpen aan de tirannieke eisen van het WEF. Moedige activisten en rebellen staan op om terug te vechten tegen de mondiale elite, vastbesloten om hun soevereiniteit koste wat het kost te verdedigen, vastbesloten om hun families en de mensen van wie ze houden te beschermen.

Als u ervoor kiest om op te staan en te vechten, dan bent u van harte welkom. Ik weet dat het soms donker en eenzaam kan aanvoelen, maar de massa wordt wakker en de elite zal de macht niet zo gemakkelijk kunnen overnemen als ze dacht. Like en abonneer u alstublieft op dit kanaal zodat we het nieuws kunnen blijven delen dat de mainstream niet durft aan te raken. En deel deze video alstublieft met iedereen waarvan u denkt dat ze ontvankelijk zijn om de waarheid te horen. Blijf sterk. We zullen dit gevecht winnen.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPrigozhin’s eerste audioboodschap sinds zijn mislukte staatsgreep: Geeft toe dat hij Russisch bloed aan zijn handen heeft
Volgend artikelDe klucht van Prigozhin is voorbij en het is duidelijk wie er gewonnen heeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

101 REACTIES

 1. Dat vuile, smerige WEF schorem hoort niet meer op deze planeet thuis.
  Er is een liedje: onze way ticket to….. Mars?
  En natuurlijk zelf lekker biefstuk vreten met kaviaar erbij. En het volk = het plebs lekker kakkerlakken, eigen poep e, urine. Nooit!

  • En neem gelijk de rest van die wef poppen mee in dezelfde raket! Vooral niet vergeten!
   Dan kan de mensheid weer ademhalen en weer op een normale manier verder met zijn / haar leven ipv steeds met deze krankzinnige ideeën geconfronteerd te worden.
   Ik zeg : DOEN!

  • Ja we leven nou eenmaal in een mega varkenstal waar varkens zich onder elkaar opeten De boer die dat moet tegenhouden is een naziemisdadiger die afstamt van hun voorvader en die heeft nog steeds invloed op Klaus Schwab zijn visie en die eruit ziet als een groot monster varken Inderdaad (vr)eten wij van producten die gegroeid zijn door de mest en uitwerpselen die op het land gestrooid worden dat is al eeuwen lang zo en daarom lijkt de mens op een varken!!!!!

  • Wij Nederlanders zijn verlieft op Rutte en Kaag zij zullen zelfs Rutte en kaag hun stront of urine drinken maar die van Swab zal een delicate etentje zijn en dat van Maxima zal onbetaalbaar zijn , en nu roepen wij wij willen stront.

 2. Eigen uitwerpselen opeten doet me denken aan Koot & Bie zijnde ‘de fecalo’s’ (ergens uit de jaren ’80).
  Maar hoe dan ook, dit zal nooit realiteit worden. Zó gek zal je de mensheid nooit krijgen.

   • En ze schijnen er nog voor hebben moeten tekenen net voor ze spuit namen. Je leert je medemens ( wat is dat? ) zo wel kennen. Een keer heb ik me wel bedreigd gevoeld, “ we weten waar ze wonen, deur voor deur, arm voor arm “
    Onbegrijpelijk wat een aso’s

    Als ze hier voor de deur hadden gestaan waren er minstens 10 niet thuis gekomen voor de gehaktballen. Ik was me al aan het voorbereiden.

    • Karma lijkt haar werk te doen.
     Maar….ik begrijp je woede. Die heb ik bij vlagen ook enorm.
     Ik probeer me niet meer teveel te ergeren, maar medelijden met al hun gezondheidshorrorklachten, dode kennissen en dat ze straks weer in de rij gaan staan: Geen medelijden!

  • Ja als je honger en dorst hebt dan drink en eet alles wat je in leven kan houden Zie holocaust en andere strafkampen ter wereld

 3. Gates bericht openlijk aan Schwab, om het over : “death panels” te hebben.
  Massale ontvolking.
  ‘Georgia guide stones’ : maximaal 500 miljoen mensen …

  Maar een GOED ANTI-CONCEPTIE MIDDEL is blijkbaar te moeilijk.

  • Dat vernederd de mens niet, ze (de mens) moet niet alleen, voor men gaat hemelen moet de mens tot hun botten vernederd worden, want daar kikken die smeerlappen op, deze gasten zijn ziek in hun kop.

 4. T word gekker en gekker. Je zou bijna Q gaan geloven. Zei menen dat het eerst zo maf en gek moet worden dat iedereen het ook gaat zien. Dan zou er “opgeruimd” worden.

  Ik weet t niet, vind het allemaal al maf genoeg zo

 5. Oordeel zelf hoe de Satanisten ons tergen en kapot willen maken, blijkbaar is alles geoorloofd om dit doel te bereiken als het waar is tenminste, kan ook gewoon bull shit zijn.

  Wakker worden! Luciferiaanse rabbijn geeft toe dat McDonald’s een van hun partners is in deze gruwelijke zaak! (Video)

  *(DISCRETIE GEADVISEERD)— Rabbi Abraham Finkelstein van Manhattan New York City geeft de waarheid. – LUCIFER IS HUN GOD. – Dit is een rabbijn die gewoonlijk toekijkt in de Lower East Side Manhattan in New York City en de waarheid spreekt over alle wreedheden die ze begaan en zelfs toegeeft dat ze niet de echte Joden zijn, ze houden iedereen voor de gek. — Weet jij wat het geheime recept van Heinz Ketchup is. – Waarom het zo romig is. — De ketchup is vermengd met kinderbloed.

  https://beforeitsnews.com/resources/2023/04/wake-up-luciferian-rabbi-admits-mcdonalds-is-one-of-their-partners-in-this-heinous-business-video-2432417.html

  • beste Adriaan, ik zat laatst ook op Odysee te kijken of het echt waar is dat er mensenvlees in de hamburger van Mac Donalds zit. Kan toch niet waar zijn? Maar het lijkt echt waar te zijn, de film Soylent Green is geen fictie.

   Dat filmpje van 55 minuten in je link ga ik vanavond eens goed bekijken. Koop in ieder geval maar geen voorbereid voedsel meer, laat de Unilevers maar barsten.

   • Gijp juni 27, 2023 at 11:17

    Misschien een antwoord beste Gijp, het is best wel een verontrustend aantal vermiste kinderen in de VS, vreemd is dat er geen andere cijfers van recente vermissingen gevonden kunnen worden.

    In 2019 werden meer dan 421.000 kinderen in de Verenigde Staten als vermist opgegeven. In 91 procent van de gevallen gaat het om een onrustwekkende verdwijning. Van dat aantal belandt ongeveer een zesde van de slachtoffers in de seksindustrie.

    https://babyhelp.nl/vraag-en-antwoord/hoeveel-kinderen-verdwijnen-er-jaarlijks-in-de-vs

    • In een filmpje op Odysee werd zelfs door serieuze journalisten gesteld dat lijken niet worden verbrand in crematoria maar de voedselketen ingingen. Ik weet niet meer welk filmpje maar ik zocht hierop https://odysee.com/$/search?q=Human%20flesh

     De wereld is krankzinniger dan je kan bedenken Adriaan, dat moet bij mij nog een beetje doordringen.

     • Gijp juni 27, 2023 at 11:44

      Klopt beste de lijken van de mRNA slachtoffers werden vloeibaar gemaakt en over bepaalde akkers ” “uitgestrooid” dit bewuste artikel stond in Natural News en ik meen ook op Front Nieuws.

    • Ja de wereldbevolking is een grote zwijnen stal die zich onder elkaar opeten als het moet…. In de usa worden zwijnen die dat doen nog opgehangen maar in west europa en vooral nederland worden ze behandeld als TBS patient en komen terrecht in het pieterbaan centrum waar idioten vinden dat hun hersens beschadigd zijn en tot zulke daden overgaan zonder dat ze dat zelf gewild hebben…..!??? Dus hierdoor krijgen ze een taakstraf bij de bejaarden centrums of verpleegklinieken nadat ze enkele onschuldige kinderen de nek hebben omgedraaid!! maar daar werden van door de idioten in P.B. geconstateerd dat ze er niets aan konden doen!????

   • zie boek ‘ALLICHT – Hoe varianten van bedrog de mensheid kunnen doen ontwaken’ – stuk over een FBI-agent over kindervlees en Macdonalds…

  • @Adriaan W.
   Mijn eerste reactie.
   Common Fock off !!
   😑
   Weet jij wat het geheime recept van Heinz Ketchup is. – Waarom het zo romig is. — De ketchup is vermengd met kinderbloed.

   Je bent echt grappig .

   • We kregen een keer een vracht tomaten in de tomatentijd van de buurman. We wisten ook niet wat we ermee aanmoesten en in een oud blue-band receptenboekje stond hoe je zelf ketchup moest maken. Enfin, hele klus en het resultaat was dat het nagenoeg gelijk smaakte als Heinz. Hoe ze het doen weet ik niet, maar daar gaan we geen moeite meer voor doen. Dus gewoon van Heinz.

    kinderbloed in Heinz gaat inderdaad wel wat ver, schrijf ik lachend na 3 (of vierde) blikje paardenPis.

   • Het verhaal van Adriaan klopt gedeeltelijk wel COR In Amerika wordt er al een jaar of 7 mensen vloeibaar gemaakt in een capsule. De mensen of familie kiezen daar zelf voor
    omdat het heel goedkoop is.

    De vloeibare resten gaan via een afvoerbuis het riool in. Nu is het geval dat in u.s.a het rioolslib omgezet word in mest. Dus de mensen worden wel degelijk uitgemest over voedselvelden.

    Duckduck het maar je kan het zo vinden…

    • Biosludge wordt dat genoemd, rioolwater met vloeibare lijken ein vermengd, wat dan weer over de akkers gestrooid wordt, zullen wel veel voedingsstoffen inzitten hehe…

  • Ik vind het bijzonder dat je iets satanistisch noemt en vervolgens een hele berg satanistische propaganda herkauwt.

   Geheime genootschappen recruteten vooral onder de elite opleidingen dus is het niet vreemd dat zij hun agenten vooral onder geestelijke leiders hebben gepositioneerd.

   Dat een rabbi zegt dat hij zelf lucifer als god vereert wil nog niet zeggen dat ‘de joden’ als generalisatie dat ook doen.

   Ook uit dit artikel blijkt weer dat de elite graag gebruik maakt van het verwarren van taal, het ombuigen van begrippen en nlp. En dat hun verering van Lucifer maar ‘een ideologie’ is. Jazeker zijn er veel satanisten die dat geloven. Maar dat duurt maar zolang totdat ze de realiteit ervan ervaren.

   “satans grootste list was de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat”
   Maar als je tot de realisatie komt dat hij wel bestaat dan moet je ook erkennen dat hij een agenda heeft en een plan. Zo moeilijk is het niet.

   In dat plan is het eerste doel: joden uitroeien. Dan de christenen. En daarna de rest van de gehele mensheid. Wil jij daar aan meehelpen of kies je de andere kant?

   Trek de consequentie.

 6. Ik ben voor, we moeten het klimaat redden.

  Man man man, kan er niet eens boos om worden. Wat vreten die lui? Terwijl ik dit typ, denk ik, laat ik daar maar niet aan denken.

  • Heineken is groot partner van het WEF.
   net als Unilever en vele banken.

   zie een kleine lijst met partners van A tot Z als het er nog stata op hun site.

   Partners van het WEF, de criminelen, ook onze banken, maar ook bv Heineken en of Unilever and so on.
   De lijst blijft groeien, opname datum 15-02-2022 (en werkt nog steeds op 09-12-2022 zie link weforum)

   WEF Partners in Crime from A to Z, the list is growing.
   Almost all banks and Vaxs companies and way more, many you will know.

   Look under the from A to Z list and be amazed…
   this is why its so Big and why there lies can be so Big, and get away with it, they are all around us and infiltrated in governments, big tech, financial systems and WW Organizations that were mostly there (so they sold it) to ‘protect us’, it was all a trap, played out long time ago.

   https://www.weforum.org/partners/#Z

   • Op initiatief van Freddy Heineken (1923 – 2002) zijn de drie e’s in de naam Heineken enigszins gekanteld waardoor er sindsdien sprake is van 3 maal een zes = 666 en dit verwijst naar Openbaringen 13.
    Dochter & erfgenaam Charlene de Carvalho – Heineken (vermogen 14,6 miljard) heeft met echtgenoot Michael de Carvalho meer dan eens Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little St. James met een bezoek vereerd. Misschien zijn ze Bill Clinton of Bill Gates III wel eens tegengekomen.
    In augustus 1987 kreeg Bilderbergbitchbeatrix een hersenvliesontsteking, toen ze met medebilderberger Claus van Amsberg hun vakantie doorbrachten op de Middellandse zee op Freddy Heinekens jacht ‘Something cool’. Overigens is Freddy Heineken (+ chauffeur Ab Doderer) ontvoerd op 09.11.1983. Precies zes jaar later ‘viel’ de Berlijnse muur.

  • Waarom noemen onvolwassen bierdrinkers andere merken dan hun favoriete merk toch altijd ‘paardezeik’ terwijl alle pils precies hetzelfde smaakt?
   De een nog wateriger dan de andere. Karakterloos bier voor karakterloze mensen.

   Pilsener is waterig ondergegist bier. Echt bier is bovengegist en heeft smaak. Er kan ook nog wat gist inzitten maar dat is juist gezond. Artisanaal bier heeft tenminste karakter en zit ook niet in zo’n lullig blikje.

   We moeten eens af van die massa geproduceerde fabrieks troep. Terug naar puur natuur. Terug naar een eerlijk product.

   Liever één goed biertje dan 5 paardepis.

   Proost.

 7. Ik vind dergelijke meningen, qua eten en ontvolking prima.
  Laat ze er zelf mee beginnen.
  Dan zijn diegene die vinden dat er teveel mensen zijn er niet meer en is het probleem opgelost voor ze.
  Iedereen blij!
  Vind het een beetje raar dat je jezelf in leven houdt als je de mening hebt dat er teveel mensen zijn.
  Daar gaat iets mis in denken.

 8. Oude tijden herleven….ziektes dus weer veel prikjes en pilletjes om uit te delen.

  En die gekke rotmof kan van alles “verklaren” maar ik verklaar dat hij aan een mooie 5G ledlichtpaal behoort te bungelen….en graag heeel snel.

 9. en wat is het volgende ?: bepaalde nutteloze of zeer arme mensen “liefst kinderen” worden dan van hogerhand vervolgt en opgejaagt of eventueel de ongeprikten krijgen ook deze stempel “als ongehoorzaam” en worden dan volgelvrij verklaard omdat deze nog het zuiverste bloed en vlees hebben “dus een lekkernij”…. als je er één kan vangen en daarna kan opeten klaargemaakt in een sausje van urine en om de smaak wat op te fleuren doen er nog wat kakkerlakken bij hm…lekker zeker voor de narcistische demonische meute die daar al te graag zal aan gaan meedoen. Het lijkt mij wel een scenario van Stepan King dat werkelijkheid wordt als je deze kwaadwillige door demonen bezeten rotzakken hun goesting laat doen in hun alom verheelleking van het slecht en het verdorvene. Uiteindelijk zou er op deze mensen een exorcisme moeten plaats vinden om deze entiteiten terug te sturen naar de hel waar ze behoren te zijn anders sprint zoiets naar een andere gastheer “die daar natuurlijk voor openstaat” als bv.swabbie dood gaat

 10. “Moedige activisten en rebellen staan op om terug te vechten tegen de mondiale elite,”

  Wanneer gaat onze Baxter eens zijn vele “moedige activist” en “rebelse” brieven naar het WEF openbaren?
  Het gaat helemaal nergens om. Het gaat erom de arbitraire verschillen in een globale hierarchie door de strot te rammen: “elite”, “rebellen”, “moedige activisten”. Kies er maar eentje voor jezelf en doe dan een welgemeende diepe buiging voor de ander. Slap geouwehoer allemaal, want niemand is een “elite” en niemand is een “rebel” en niemand bepaalt hoe een ander moet leven. En zo leggen de ASM (altstream media) tezamen met de MSM (mainstream media) bij voorbaat al het hierarchische toekomstbeeld vast terwijl het nog niet eens in de koker zit. Poep en pis eten… wat een geleuter weer. Waarom schrijft hij niet gewoon dat het gaat om zuiveringsinstallaties die geld gaan opleveren. Geld. Zo kun je geld verdienen aan het recycleren van verbruikt water. En zo zitten die stomkop WEF acolieten elke dag nieuwe verdienmodellen te bedenken voor de baasjes; alles gaat om poen bij die lui. Terwijl de geoengineering en het slopen van het firmament gewoon rustig doorgaan om een deel van de 4e Ind Rev te verkrijgen, met jouw geld, en niemand die het boeit. Wie maakt zich dan druk om pis en poep… En zo draait de wereld zwaar geschift verder door.

  p.s. in de afgelopen twee jaar, als voorbeelden: is de steenkoude ijswinter waarin mensen doodvroren gekomen? waren de schappen totaal leeg? kon je de kachel niet hoger zetten? is de nuke gevallen? Als voorbeeld, in NL kreeg iedereen met een meter bijna 200 euro per maand voor Nov en Dec terug voor de hoge energie kosten; in Duitsland kregen mensen 300 euro, en een OV kaart voor het hele land voor 10 euro per maand (nu 50); de benzine prijzen zijn alweer langere tijd ‘normaal’; etenswaren en horeca zijn wel een euro duurder geworden, maar nog genoeg winkels waar de competitie heerst. En zo voort. En ondertussen maar bibberen en elkaar angstaanjagen over de “nuke” die Putin gaat dumpen, en nu over de pis en poep. Man, wat een zielige zooi is het mensdier toch. Maar ondertussen zit iedereen zich stiekem te verheugen op de Grote Opruiming van alle tokkies, aso’s en stupide schapen.

 11. Dit soort informatie moet je gewoon delen met zoveel mogelijk kennissen en vrienden, Eens zien hoe lang het duurt duurt…ze gooien gewoon hun eigen vensters in!

 12. ALS nog slechts een half miljard mensen over is gebleven van de wereldbevolking (wat ik overigens niet geloof, omdat dit nergens in de bijbel vermeld wordt), dan is er direct geen sprake meer van vermeende ‘klimaatverandering’.

  • Jawel hoor. Want dan hou je de ergste psychopaten over die elkaar gaan bekogelen met atoombommen. 😢

   Het ‘klimaat’ zal in de laatste dagen wel degelijk veranderen als wij weg zijn.

   Wat ik lees is dat het de hel op aarde zal zijn, onvoorstelbare rampen, hagelstenen als containers, ziekten en dan nog elkaar de strot afsnijden in een oorlog waar Artiomovsk bij verbleekt. Als de de goede mensen weghaalt dan blijft er niemand over om al het kwaad zich uit te laten leven.

   Hoe meer ik de werkelijke corruptie begin door te krijgen die er in de wereld gebeurt hoe meer ik uitkijk naar het eindoordeel. En hoe beter ik het ook begrijp hoe nodig het is. Niks ‘kingdom now’ of pauselijk goddelijke regering. Die paus houd ze allemaal de hand boven het hoofd en voert het juist aan. Bah.

 13. Goed voorbeeld doet goed volgen. Bij de eerst volgende DAVOS meeting. Parels voor de zwijnen! Helemaal de weg kwijt!

 14. Begrijp deze ophef niet…. in Nederland doen we dit toch al jaren?
  Veel zuiveringsinstallatie zuiver ontlasting tot drinkwater, grootste probleem hierbij is dat mannen vrouwelijke hormonen binnen krijgen en medicijnen resten die zijn niet te zuiveren.

  Vind allemaal niet prettig maar ja we doen het al jaren.

   • Ik ook niet. Serieus niet. Behalve voor de koffie s’morgens en koken. Nou weet ik bijna zeker dat het water hier uit de grond komt. Maar de verhalen zijn bekend dat er inderdaad veel medicijnresten in water zitten. En dan met name de pil.

    • Door de resten van de ‘pil’ in drinkwater worden mannen vrouwelijker en die ‘mannen’ zijn makkelijker in de hand te houden dan . . . – vul maar in. Ex-voetballer David Beckham heeft ook getekend bij het kruisje om de metroman (man met de nodige vrouwelijke kenmerken) aan de man te brengen.
     Toen Elizabeth II Windsor overleed op 08.09.2022 heeft hij afscheid genomen van ‘zijn’ vorstin in Westminster Hall en hij pinkte zowaar een traantje weg.

    • ja dat is waar dat het waterschapzuivering instalatie niet alle resten van pillen en poeders uit het drinkwater kunnen halen dat bevestigde een medewerker van het waterschap enige tijd geleden toen wij een rondleiding kregen rondom de zuiverings instalatie nadat ik dat gevraagd had een de gids die ons rondleidde Daarom drinken wij nu uit de sloten en rivieren die het waterschap ons leverd nadat dat zogenaamd geen kwaad kan voor consumptie volgens de ,,,geleerden,,die onze gezondheid moet waarborgen Maar voor 1920 waren en geen waterleiding bedrijven en pompten de mensen hun water via een waterput in ons dorp het water dat daar naar boven gehaald werd was zuiverder dan heden omdat de mergel waar het regen water doorsijpelde door en door gefilterd was en tot het schoonste drinkwater ter wereld werd betitteld Het enige was wel, we hadden toen bijna tot geen vervuiling door de chemische troep die we nu produceren

 15. Laat dat griezelige tuig bij zichzelf beginnen en laat mij met rust. En nog iets, ik heb geen meester. Ik ben mijn eigen de baas.

 16. Ik kreeg even het idee dat ik op strontnieuws terecht was gekomen, ben idee waarom..

  Smerig tuig is het, het moet gestopt worden.

 17. ..het eerste wat in mij opkomt is een beeld van Frans Timmermans….die werkt niet aan het mestprobleem, die IS het mestprobleem.

 18. Tijd dat we Schwab opsporen en oppakken, vast zetten en hem massaal in zijn bek zeiken en schijten, dat smerige gedrocht!

 19. Denk maar niet dat er velen gaan weigeren dit “voedsel” te nuttigen.
  Weet iemand hier hoe het eraan toegaat in de varkens kwekerijen in NL en B?
  Ze staan in 3 verdiepingen en weet iemand wat verdiep 2 en 3 eten?
  Juist….
  En dat consumeren ze, brrrrr…

 20. Iedereen zijn poep opsturen naar Herrn Schwabbel, Davos, Switzerland. Dan leert hij dit soort dingen vanzelf af. Elke week een 5000 kg poep aan je deur, daar wordt je wel nederig van.

 21. Historische rechtszaak onthult Monsanto’s kennis van giftige PCB-besmetting op scholen

  ´De agrarische bedrijfsgigant Monsanto harkt elk jaar $ 14 miljard aan inkomsten binnen. Hoewel Monsanto iets goeds doet voor de “stam” van de mensheid door meer dan 25.000 mensen in dienst te nemen, is het bedrijf netto negatief voor de menselijke conditie.

  Een historische rechtszaak heeft de schijnwerpers gericht op Monsanto’s bewustzijn van hoe zijn giftige polychloorbifenylen (PCB’s) onderwijsinstellingen hebben besmet. De staat Vermont heeft de eerste juridische actie in zijn soort aangespannen. De procureur-generaal van de staat leidde de rechtszaak en beweerde dat het bedrijf zich ervan bewust was dat zijn PCB-formuleringen giftig waren tot het punt dat ze besmetting veroorzaakten die uiteindelijk tot gezondheidsproblemen leidde.

  De procureur-generaal van Vermont dient een historische rechtszaak in tegen Monsanto om natuurlijke hulpbronnen te beschermen
  De juridische actie die is gestart door de procureur-generaal van Vermont, Charity Clark, tegen Monsanto, heeft tot doel de waardevolle natuurlijke hulpbronnen van de staat te beschermen. Indien succesvol, kan de rechtszaak resulteren in financiële compensatie die zal bijdragen aan het herstel van deze middelen. Bovendien zullen de fondsen die uit de rechtszaak worden verkregen, het herstel van schoolterreinen ondersteunen die zijn aangetast door de schadelijke PCB-verontreiniging van Monsanto. Deze ongekende juridische actie is van groot belang omdat het de eerste in zijn soort is die ooit in de Verenigde Staten is ingediend.

  De rechtszaak beschuldigt monsanto’s bedrijfsleiding van nalatigheid bij het gebruik van zeer giftige commerciële PCB’s. Deze giftige stoffen zouden verontreiniging hebben veroorzaakt en een aanzienlijk gezondheidsrisico voor het menselijk leven vormen.

  Monsanto produceerde, adverteerde, verkocht en distribueerde bewust deze gevaarlijke PCB’s, zich volledig bewust van het potentieel voor uitgebreide schade in de hele staat. De PCB’s werden gebruikt in verschillende producten, waaronder elektrische apparatuur, brandwerende materialen, hydraulische vloeistoffen, kleurstoffen, inkten, weekmakers, afdichtingsmiddelen, smeermiddelen, koelvloeistoffen en meer.

  Monsanto was zich volledig bewust van de toxiciteit van PCB’s, beweert de rechtszaak
  De juridische klacht biedt een uitgebreid overzicht van de gevaren en hoge toxiciteit van chemische PCB-verbindingen voor de menselijke gezondheid. Het beweert dat Monsanto, zonder het inherente risico bekend te maken, deze chemische verbindingen aan klanten heeft geleverd van de late jaren 1920 tot de late jaren 1970. Gedurende deze periode was Monsanto verantwoordelijk voor de productie van bijna 100% van alle PCB’s in het land.

  De rechtszaak beweert dat Monsanto zich volledig bewust was van de toxiciteit van PCB’s tijdens hun productie, verkoop en distributie, maar er toch voor koos om de schade aan de menselijke gezondheid, het milieu en zelfs de luchtkwaliteit in scholen en andere gebouwen in Vermont te negeren.

  Stay tuned voor de ontknoping van dit juridische drama
  In het geval dat de bovengenoemde beschuldigingen waar blijken te zijn, zou Monsanto als nalatig worden beschouwd, wat erop wijst dat het bedrijf niet de nodige zorgvuldigheid heeft betracht jegens zijn klanten en het grote publiek, inclusief scholieren, leraren, beheerders en andere werknemers in Vermont.

  De taak om de door PCB’s veroorzaakte schade te herstellen, brengt een aanzienlijke financiële last met zich mee. Als het recht zegeviert, zou Monsanto verantwoordelijk zijn voor de financiering van de volledige schoonmaak van de scholen in Vermont en de omliggende gebieden. Omgekeerd, als de rechtszaak niet succesvol is, zouden de kosten van het opruimproject op de belastingbetalers van Vermont vallen.´

  https://www.naturalhealth365.com/landmark-lawsuit-exposes-monsantos-knowledge-of-toxic-pcb-contamination-in-schools.html

 22. Obsceen FDA “advies” over blootstelling aan de zon, misleiding van het Amerikaanse publiek

  ´De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) lijkt zich zeker veel zorgen te maken over de verspreiding van “desinformatie” over gezondheid online – ondanks het feit dat veel van die zogenaamde “desinformatie” niets anders lijkt te zijn dan wetenschappelijk bewijs dat eenvoudigweg geen reguliere volksgezondheidsberichten ondersteunt. Een perfect voorbeeld hiervan zou de voortdurende inspanning van de FDA kunnen zijn om mensen aan te moedigen blootstelling aan de zon te vermijden – bijna, zo lijkt het, tegen vrijwel alle kosten.

  Op een webpagina met de naam “Tips om veilig te blijven in de zon: van zonnebrandcrème tot zonnebrillen”, schetst de FDA verschillende strategieën waarvan wordt aangenomen dat ze nodig zijn “om de risico’s van blootstelling aan de zon te verminderen.” Maar gezien wat we weten over de voordelen van zonlicht, zijn deze strategieën echt goed geïnformeerd?

  FDA is “obsceen”: Biologen roepen het Amerikaanse agentschap op over zijn over-the-top waarschuwingen over blootstelling aan de zon
  Evolutiebiologen Bret Weinstein en Heather Heying namen onlangs een interview op in de DarkHorse Podcast waarin ze de FDA en zijn twijfelachtige “advies” aan mensen met betrekking tot blootstelling aan de zon bespreken.

  Zeggend dat het bureau pleit voor een “monolithische benadering van blootstelling aan de zon”, waarschuwt het paar dat, indien opgevolgd, het advies van het bureau (zoals “het beperken van uw tijd in de zon, vooral tussen 10.2 en . uur” en het aanbrengen van zonnebrandcrème “royaal op alle onbedekte huid” en het opnieuw aanbrengen zo vaak als elke twee uur) mensen eigenlijk ongezonder zou maken. Waarom? Omdat het niet krijgen van voldoende blootstelling aan de zon het risico van mensen op gezondheidsproblemen in verband met vitamine D-tekort drastisch zou verhogen.

  Natuurlijk zijn er tal van andere voordelen van blootstelling aan de zon die niet direct verband houden met vitamine D-productie, waaronder verbeterde slaap en verbeterde stemming. Maar zoals het er nu uitziet, heeft ongeveer 35% van de Amerikanen een tekort aan vitamine D, volgens Cleveland Clinic, en ten minste de helft van de wereldbevolking wordt als vitamine D “onvoldoende” beschouwd. En lezers, pas op: een tekort of onvoldoende aan deze vitamine komt niet zonder gevolgen.

  Volgens een ouder artikel gepubliceerd in Environmental Health Perspectives, wordt aangenomen dat vitamine D ten minste “1.000 verschillende genen reguleert die vrijwel elk weefsel in het lichaam besturen”, inclusief die welke betrokken zijn bij de gezondheid van het immuunsysteem, het calciummetabolisme en de neuromusculaire functie. Geen wonder dat het hebben van lage niveaus van vitamine D is geassocieerd met een verhoogd risico op alles, van dementie tot botbreuken tot depressie!

  In feite zijn de risico’s van een vitamine D-tekort zo ernstig – en de rol van blootstelling aan zonlicht in de vitamine D-productie is ZO belangrijk – dat een meer recente beoordeling uit 2021, gepubliceerd in Nutrients, adviseert dat “aanbevelingen voor bescherming tegen de zon moeten worden bewaard bij mensen die risico lopen of met een persoonlijke geschiedenis van huidkanker.”

  Bekijk de onderstaande videoclip van de DarkHorse Podcast, waarin Weinstein en Heying hun zorgen bespreken over de algemene zontips van de FDA voor het Amerikaanse publiek: (video)

  Meer dan een derde van de Amerikanen heeft een tekort aan vitamine D – maar de Amerikaanse overheid wil dat je uit de zon blijft en jezelf inzeept met chemicaliën voor je “gezondheid”
  Natuurlijk, zelfs als je op de meeste dagen van de week tijd in de zon doorbrengt (ondanks het aandringen van de FDA om je zonlichttijd te “beperken”), is er nog steeds een mogelijkheid dat je lichaam niet in staat is om voldoende vitamine D te produceren. Dit geldt met name als je een donkere huid hebt of als je een oudere volwassene bent. Bovendien, als je ergens ten noorden van 37 graden breedtegraad woont (eigenlijk overal in de Verenigde Staten verder naar het noorden dan San Francisco, Californië, aan de westkust en Richmond, Virginia, aan de oostkust), dan maakt je lichaam weinig tot geen vitamine D aan door blootstelling aan de zon, behalve in de zomermaanden!

  Gelukkig heb je wel opties. Ten eerste, wees niet bang voor de zon! Ja, de meeste deskundigen zijn het erover eens dat u moet voorkomen dat u zonnebrand krijgt, en als u bepaalde risicofactoren voor huidkanker heeft (bijv. Lichte huid, blauwe of groene ogen, familiegeschiedenis, enz.), Dan moet u mogelijk bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen. Maar voor de meesten van ons, beweren mensen als Weinstein en Heying, is ongeveer 10 tot 30 minuten in de middagzon doorbrengen op de meeste dagen van de week met grote delen van onze huid blootgesteld uiterst gunstig voor het opvoeren van de vitamine D-spiegels van ons lichaam.

  Ten tweede, onthoud dat je vitamine D uit voedselbronnen kunt halen. Hoewel sommige voedingsmiddelen zoals rauwe melk en ontbijtgranen zijn verrijkt met vitamine D, zijn ze geen geweldige bron van vitamine D. Je kunt vitamine D ook van nature vinden in dingen zoals eieren, paddenstoelen en vette vis zoals zalm, makreel en sardines. Runderlever, idealiter afkomstig van grasgevoerde bronnen, is ook een uitstekende optie. Maar als u een tekort heeft, zijn voedselbronnen (alleen) mogelijk niet voldoende om uw vitamine D-spiegels te verbeteren.

  Als laatste opmerking kunt u overwegen een vitamine D-supplement van hoge kwaliteit te nemen, vooral als u in een noordelijk klimaat woont of geen dierlijke producten eet. Als u vooral geïnteresseerd of bezorgd bent, vraag dan een vertrouwde zorgverlener over het laten controleren van uw vitamine D-spiegels. Volgens een recente consensusverklaring van de International Conference on Controversies in Vitamin D, lijken serum vitamine D-spiegels lager dan 50 nmol / L geassocieerd te zijn met nadelige gezondheidseffecten.´

  https://www.naturalhealth365.com/obscene-fda-advice-about-sun-exposure-misleading-the-american-public.html

  • Het is mij al langer duidelijk dat alle “reguliere” info oftewel het narratief totaal tegenstrijdig is aan wat men beweerd te bereiken. En dat het zo is opgezet dat het u en mij schade berokkent, dat het ons altijd zal vergiftigen.

   Hier in Almere zie ik billboards met dom plaatje en de tekst: a good sunscreen can be seen.
   Oftewel, het werkt beter als je het er zo dik op smeert dat je het kunt zien wat buiten onaangenaam natuurlijk slecht is.

   Ons grootste orgaan is de huid, via onze huid nemen we de stoffen op die erop zitten, dus ook alle cosmetica maar ook zeep. En dus ook alle smeerseltjes en deo’s etc.

   Ik gebruik nu al jaren geen zeep of shampoo meer, ik smeer nooit en zit gewoon de hele dag vol in de zon zonder problemen. Als ik ga varen merk ik niets van de hitte omdat je wat wind hebt, als ik stil lig in een sluis bijvoorbeeld verga ik van de hitte en voel ik de zon branden. Maar ik verbrand slechts licht en de volgende dag is alles alweer goed en kan ik er weer de hele dag in.

   Ook mijn haar wordt niet meer vet en heb soms wel een iets drogere huid maar ik laat alle natuurlijke bescherming die onze huid en haren zelf aanmaken intact door enkel te wassen met water. Gebruik je wel shampoo krijg je vet haar omdat het lichaam zelf weer bescherming aanmaakt in overdrive omdat shamppo de boel verwijderd.

   Dus ik kan iedereen aanraden om helemaal niets te gebruiken op je huid en al helemaal niet omdat het gepusht wordt, dan weet je sowieso al dat het tegenovergesteld is.

   Ze liegen over alles en daar gebruiken ze de hoernalistiek voor en gekochte artsen/wetenschappers, trap er niet in. Ons lichaam is perfect

   • Er is mij verteld dat de ogen zonlicht opvangen en naar de pijnappelklier sturen en die geeft een signaal af voor vit d aanmaak, dus met zonnebril geen signaal voor vit d aanmaak..

    • Interessant. De pijnappelklier wordt ook wel het derde oog genoemd.

     Wanneer de zon in lijn is met de planeet Sirius op zijn hoogtepunt op 8 augustus en de zogenaamde Leeuwenpoort zich opend onder invloed van het sterrenbeeld Leeuw komt daarbij een sterke energie vrij waarbij een Vortex wordt geactiveerd. Hierdoor komen nieuwe energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde. Deze energiefrequenties activeren het DNA, waardoor spirituele ontwikkeling in een versnelling kan komen en paranormale gaven geopend worden en het bewustzijn groeit.

 23. Dat WEF dat spoort niet de uitwerpselen zijn juist de gifstoffen en bacterie die in ons lichaam er uit moet.En dan ga je dat niet op eten.Die zijn rijp voor het gekkenhuis.Al zullen ze dit soort lui er niet willen hebben.Ik leef op biologische groenten en een stukje vlees heb ik ook af en toe nodig.En mensen die dat doen hun eigen uitwerpselen drinken en eten die hebben echt iets in hun bovenkamer wat niet gezond is.Heb vroeger mensen gekend die dit deden ze mergelden helemaal uit en kregen kanker.Ik zij toen ook ja dan moet je maar niet zo achterlijk doen het zijn juist de gifstoffen die uit het lichaam moeten en dan ga je ze niet weer opnieuw naar binnen werken.Ik werd er misselijk van toen ik het hoorden en zag wat het met die mensen deden.

 24. Door dat ik het met mijn eigen ogen gezien heb.Die genen die hun urine dronken werden tot over het bot mager en kwam in het ziekenhuis met schildklier kanker.Ze waren zo gehersenspoeld ook Hiv mensen en mensen met aids gingen ze het toen aan raden dit was in de jaren negentig.Ik weet nog dat die gene met een hele circus vol boekwerk gehersenspoeld was.Ik zij toen nog stop er mee want je plast niet voor niks dat is om de gifstoffen kwijt te raken uit je lichaam.Die genen was voor geen reden vatbaar en werd zo eng mager of ze van binnen op gevreten worden.Toen op eens in het ziekenhuis schildklier kanker botten die versleten waren operaties en griezelig om dezen mensen te zien.Compleet de weg kwijt zij ik toen nog.Daar na stopten die genen er pas mee.Moest er eerst mee geconfronteerd worden.Wat dezen mensen bezielt dat vroeg ik mij echt af.Compleet het spoor bijster.

 25. Ik gebruik zelf goeie vitaminen van Solgar multi en magnesium van solgar helpt mij prima.En goeie voeding fruit een stukje vlees doet ook goed.

 26. ´Barbara O’Neill is an Australian naturopath and lecturer on health issues who, in 2019, was banned for life by the New South Wales Health Care Complaints Commission (HCCC) from providing free or paid health services. The ban followed an HCCC investigation which found she lacked any health-related qualifications, a degree, diploma, or membership in an accredited health organization.´

  “It is in this Part of the Brain where GOD Communicates with Men” Barbara O’Neill
  https://www.youtube.com/watch?v=s5UuNa8AaDQ

 27. Volkomen waanzinnig.
  Zal niet lang meer duren over de gek loopt naakt lallend over straat….

  Maar dat geeft ook mijn mening over zijn volgelingen nin het kabinet: volkomen waanzinnig.

 28. Ik zag net een YouTube meme filmpje van clownsworld dat een jongetje op school zich identificeerde als ‘mushroom’ en niemand er wat van mocht zeggen.

  Nu snap ik het. “Keep them in the dark and feed them shit”. En wat wordt zo’n jochie dan? Een “mushroom”

 29. Zal het riool maar richting Davos leggen ipv de Noordzee. Woont Frans Timmermans niet niet op zo’n knooppunt van die buizen? Van zijn gewicht kan je Sofie Hermans dubbel laten vliegen.

 30. Ach ieder op deze site weten al lang dat de grote merken ,steeds verder komen in het zicht van het volk . Voor diegene die denken dat ons drink water zuiver is ,en het best van alle ? wat denken jullie nu echt? ZEEWATER Zuiveren IS VELE MALEN GOEDKOPER en simpeler ALS goor RIOOLWATER denk hier maar eens over na prettige nacht en sleep wel En voor 300 jaar ligt er zeer echt zuiver drinkwater in nederland in de bron zelfs ALS HET NOOIT MEER REGEND . PS nieuwe wet in komst Ieder ,met eigen bron is verplicht daarvoor een vergunning te krijgen HAHAHA de staat wil alles zelfs je eigen putje

 31. Uw eigen ochtend urine drinken is heel gezond . Probeer maar je gezondheid gaat er op vooruit. Er zijn ook boekjes over maar die zijn moeilijk te vinden…ben niet zo goed in het technisch verwoorden..en bij sommige mensen is dat een normaal ritueel. Succes

  • Bier drinken is gezonder,,,,, ook al vinden urologen dat niet waar vroeger bierbrouwerijen stonden waren alle mannen gezond die daar werkten Rutte verhoogt telkens de accijns op die dranken omdat het wef dit wil om de uitdunning van de bevolking te bevorderen!!!!!!!!!

 32. Maar mensen kunnen toch hun eigen tomaten planten , en appels en aardappels , en citroenen . en alles ? Hoe wil de WEF dat gaan stoppen ? Hun enige oplossing resteert dan om de hele aarde te verbranden inclusief het zeewater erbij , pas dan is het ze gelukt. Maar dan ook echt de hele planeet ! inclusief Noordpool en al het zand in de sahara. En daarna zullen ze de zon moeten moeten cancelen. En de maan. Wat een sukkels.

 33. Nou smakelijk dan…deze mensen moeten snel achter slot en grendel want ze hebben een zeer ernstige psychologische afwijking…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in