Een vriend stond erop dat ik wat van de Amerikaanse TV-verslaggeving bekeek over de politionele actie van Rusland in Oost-Oekraïne, die door de Westerse presstituees een “Russische invasie” wordt genoemd. Hij zei dat het zulke komisch infantiele oorlogspropaganda was, dat hij beledigd was dat de media Amerikanen zo dom zouden vinden om erin te trappen. Kortom, er was geen berichtgeving, alleen maar verzinsels die werden ingezet om Poetin en Rusland op de meest incompetente manier die denkbaar is te demoniseren. De Russen zijn bezig Oekraïne te vernietigen, iedereen te bombarderen en te doden, Oekraïners neer te schieten terwijl ze steden ontvluchten en de oorlog aan het verliezen zijn. Hun invasie is tot staan gebracht door Oekraïense troepen onder leiding van neonazistische “vrijheidsstrijders”. Dit ondanks het feit dat alle “vrijheidsstrijders” omsingeld en afgesneden zijn. Er worden massale Russische verliezen van troepen, tanks en straaljagers gemeld. Slechts een deel van de Russische troepen is ingezet voor de strijd, maar volgens de presstituees is Rusland gereduceerd en zijn gedecimeerde troepen worden vervangen door dienstplichtige ongetrainde jongeren en bejaarden, en moet bij China om wapens bedelen waarmee gevochten kan worden. Hongerige en ondervoede Russische troepen geven zich over aan de Oekraïense strijdkrachten om iets te eten te krijgen. Rusland staat op het punt niet verder te kunnen vechten. Zodra Poetin gevangen genomen is, willen de voormalige Britse premiers hem als oorlogsmisdadiger berechten. Het “nieuws” ontaardt vanaf dit punt, schrijft Paul Craig Roberts.

De “invasie” is een beperkte militaire operatie in Oost-Oekraïne om Donbass te zuiveren van de Oekraïense militaire elementen, zowel het officiële leger als de neonazistische milities, die al 8 jaar lang de Russen van Donbass beschieten. Rusland is tussenbeide gekomen nadat het Westen en Oekraïne consequent weigerden zich aan het Akkoord van Minsk te houden en de aanvallen te staken.

  De Westerlingen kunnen maar beter wakker worden en beseffen dat de Russen echt kwaad zijn

De interventie is zeer succesvol geweest. Precisie-aanvallen hebben vóór de komst van de Russische troepen de Oekraïense militaire infrastructuur en wapensystemen vernietigd. Oekraïne heeft geen luchtmacht meer, geen marine. Zijn militaire eenheden zijn afgesneden en omsingeld. Het enige overgebleven obstakel zijn de neonazi’s, die gebruik hebben gemaakt van het Russische beleid om zo weinig mogelijk burgerslachtoffers te maken door zich tussen de burgerbevolking te nestelen. De Russen hebben corridors gecreëerd waarlangs de burgers kunnen vertrekken, maar de neonazi-milities staan dat niet toe, omdat zij de burgers als schild gebruiken. De Russen kiezen tussen het laten vertrekken van de neonazi’s, waardoor zij zowel aan de dood zouden ontsnappen als aan de processen wegens oorlogsmisdaden die de Russen voor hen van plan zijn, of het aanvaarden van de slachtoffers van de straatgevechten. Onderhandelingen met Zelensky om het conflict te beëindigen schijnen niet veel zin te hebben, omdat Zelensky geen controle heeft over de neonazi-milities.

Het geblaat van de presstituees over het zenden van straaljagers en wapens naar de strijdkrachten van Oekraïne is onzin. Er is geen manier om de wapens door de Russische linies te krijgen en er zijn geen vliegvelden in Oekraïne van waaruit straaljagers, waarvoor geen piloten bestaan, kunnen opereren. Het idee van een VS/NAVO vliegverbod boven Oekraïne is komisch. Het Russische luchtoverwicht is totaal.

De Russische militaire interventie had vermeden kunnen worden, maar Washington stond erop om Rusland geen keus te laten. Washington wilde de interventie. Bang om zijn Europese imperium te verliezen aan groeiende handelsbetrekkingen en energie-afhankelijkheid van Rusland, gebruikt Washington de interventie voor een psyops-campagne die Rusland buiten spel zet. De hele “internationale gemeenschap” is, als een stelletje lemmingen, bezig alle Russische connecties uit te schakelen. Joeri Gagarin, de eerste mens in de ruimte, werd van een lijst ter viering van de menselijke prestaties geschrapt, en het Internationaal Energieagentschap heeft “autoloze zondagen” voorgesteld om Poetin te straffen, wat op de een of andere manier geen straf is voor degenen die op zondag aan huis gekluisterd zijn, de Amerikaanse oliemaatschappijen en voor Saoedi-Arabië.

  VS afgevaardigde Greene tegen Zelensky: "Blijf met je handen van onze zonen en dochters af"

Andrei Martjanov herinnert ons aan de omvang van de “internationale gemeenschap”. Intussen verwondert de rest van de wereld zich erover dat de Westerse wereld met haar plan om 7 landen in 5 jaar te vernietigen, alleen in Rusland oorlogsmisdadigers kan vinden.

Mijn zorg over de beperkte militaire operatie van Rusland is dat de bezorgdheid om burgerlevens de afronding vertraagt en het Westen tijd geeft om in een ruimere oorlog te blunderen. De beperkte operatie en het uitstel ontnemen Rusland ook het “shock and awe” effect van een totale en snelle verovering, die gemakkelijk binnen hun mogelijkheden ligt, wat Europa had kunnen doen inzien dat het provoceren van Rusland geen goed beleid is en ophouden met het toelaten van de provocaties van Washington, die uiteindelijk zullen uitlopen op een kernoorlog. Met andere woorden, beter nu Oekraïense slachtoffers dan later de hele wereld.

Het zilveren randje van de sancties is dat zij Rusland dwingen zich los te maken van het globalisme en daardoor het gevaar van een kernoorlog zullen verminderen door de contacten van Rusland met het Westen te minimaliseren. Degenen die door de sancties verslagen worden, zijn de pro-Westerse vijfde colonne binnen Rusland, die bekend staan als de “Atlanticistische Integrationisten,” degenen die vastbesloten zijn dat Rusland zijn soevereiniteit opoffert om deel uit te maken van het Westen. De sancties hebben de invloed van de vijfde colonne van het Westen binnen Rusland geschaad.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MOSSAD: “Wij weten wat er van Oekraïne zal overblijven”Volg Frontnieuws op Telegram

  Russisch offensief in Ugledar begint
Vorig artikelProf tennisser Rafael Nadal: “Als ik probeer te ademen, is het pijnlijk… Het is de hele tijd alsof er een naald binnenin me zit”
Volgend artikelWEF geeft onheilspellende waarschuwing over komende voedselcrisis, beveelt “duurzamere diëten” aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Hier in NL niet anders. Alle pushberichten op mijn smartphone zelfde shit.
  Hoe schaamteloos is Rutte. En hoelang hier al mee bezig. MH 17 waar hij nooit mee ophield. NL Ukraine tegen de wil van het NL volk toch doorduwen. Europese constitutie idem, het verdrag van Lissabon. En niemand vertellen dat de NL constitutie zijn eind termijn had bereikt en niet meer geldt. Verder hetzelfde WEF insigne als WA en Max.

  • Gelijk heb je
   En poeting is niet de beste president ok maar hij staat wel boven die massa moordenaars met hun spuit deze moeten berecht worden, ook rutte het WEF WHO ELITE kabal NOEM MAAR OP DEZE ZWIJNEN .
   ukraine is het grootste curupte land wat er, is nou ik zou zeggen alle wereld lijders onder de WEF WHO STAAN EN ZIJN die zijn nog erger met hun genocide gifspuit en ons dadelijk alles willen afpakken en hun lekker lang leven de lol, maar dat gaat niet gebeuren we zullen moeten vechten tegen deze dictators, hoe durven ze poeting de schuld te geven!!! Omdat hij tegen dit soort pratijken pedofile en kinder verkoop en organe.
   De nederlanders moeten eens zich zelf in de spiegel kijken en niet weer spiegelen, van de fake media over al, wat haat ik deze mensen fuck hun al.
   Ik heb schijt aan hun en dit gaan ze ook niet winnen. der zijn zeer veel mensen ook wakker geworden, gelukig, die mensen wat niet er in geloven in een vrij land dat zijn de scaapies, en wacht maar als de great reset toch zou komen dan is het huilen had ik maar dit dat hoe JA DAAG deze mensen hebben wij met velen wakker proberen te maken, maar deze mensen zijn niet te redden, en daar ben ik mee gestopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in