Pogingen om iedereen op de planeet te vaccineren zijn mislukt en “klimaatverandering” is “te abstract” voor mensen om te begrijpen, maar de op handen zijnde watercrisis is iets waar iedereen zich in zal kunnen vinden, volgens Mariana Mazzucato, medewerkster van het World Economic Forum.

Tijdens haar toespraak in Davos impliceerde Mazzucato in feite dat, aangezien het WEF er niet in geslaagd was om de mensheid onder controle te krijgen met hun covid ‘scamdemic’ of klimaat ‘hoax’ narratief, het zich nu op water gaat richten als middel om haar wereldregeringsagenda op te leggen.

Een medewerker van het World Economic Forum beweerde dat een komende watercrisis erin zal slagen om een wereldregering te vestigen waar de COVID plandemie en de narratieven over klimaatverandering faalden, bericht Infowars.

In een filmpje van de WEF-bijeenkomst in Davos vorig jaar, dat toen weinig aandacht kreeg maar nu viraal is gegaan, is te zien hoe WEF-woordvoerster professor Mariana Mazzucato klaagt over hoe COVID en klimaatverandering er niet in zijn geslaagd om een wereldregering tot stand te brengen, voordat ze insinueert dat een watercrisis de katalysator zal zijn die de mensheid een wereldregering zal opleggen.

“Zijn we er echt in geslaagd om iedereen in de wereld te vaccineren? Nee. Dus het benadrukken van water als een wereldwijd gemeengoed en wat het betekent om samen te werken en het zowel vanuit een wereldwijd gemeengoedperspectief als vanuit het eigenbelangperspectief te bekijken, omdat het die parallel heeft, is niet alleen belangrijk, maar het is ook belangrijk omdat we er niet in geslaagd zijn om die problemen op te lossen die soortgelijke kenmerken hadden. En water is iets dat mensen begrijpen,” zei Mazzucato, oprichtingsdirecteur van het UCL Institute for Innovation and Public Purpose, tijdens een WEF-forum over de “economie van water”.

“Klimaatverandering is een beetje abstract. Sommige mensen begrijpen het heel goed, sommigen begrijpen het een beetje, en sommigen begrijpen het gewoon niet.”

  "Kwetsende opmerkingen": Britse politie bezoekt vrouw wegens "gebrek aan respect voor pedofielen" op social media

“Water, elk kind weet hoe belangrijk het is om water te hebben. Als je voetbalt en je hebt dorst, dan heb je water nodig,” merkte ze op.

“Dus het gaat er ook om de betrokkenheid van de burgers te vergroten en op een bepaalde manier te experimenteren met het begrip “algemeen welzijn”.

“Kunnen we het deze keer echt waarmaken op een manier waarop we andere keren jammerlijk gefaald hebben? En hopelijk zullen we niet blijven falen met de andere dingen, maar hoe dan ook,” voegde ze eraan toe.

Volgens de beschrijving van het WEF was het doel van de discussie het formuleren van een “2-jarig initiatief om de Economie van Water te transformeren. Het rapport en actieplan zullen een nieuwe vorm geven aan de manier waarop we over water praten, het waarderen en beheren in de rest van de 21e eeuw”.

Het WEF slaagde er niet in om de mensheid onder controle te krijgen met een biotechnologisch virus, slaagde er niet in om de mensheid onder controle te krijgen met de leugen dat de planeet stervende is, en richt zich nu op water als middel om haar agenda van wereldregering op te leggen.

Bekijk de volledige WEF-conferentie:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

3 Dingen waarvan ZIJ niet willen dat u ze weet over de NAZI’SVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOp de haai van onbaatzuchtigheid springen – naar etnische oorlog
Volgend artikelHoop is geen plan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. Hoe ziekelijk is dit nu. Dat krijg je als je als je water in je kopje heb, oftewel een waterhoofd. Het is lachwekkend vanaf 20 heb ik buikpijn van het lachen.

  • Nou heb ik nooit begrepen waar de tekst, ik sta me stijgende verbazing te kijken. Nu heb ik die ervaring voor de eerste keer van mijn leven. Die lui zijn gewoon niet goed snik. Zo achterlijk.kunnen ze toch niet zijn, zou je denken, jawel. En ze zeggen het nog bloedserieus ook, op weg naar de volgende poging. Er zitten lopen meer gekken buiten het gekkenhuis dan erin zitten.

   Je zou die spuit maar in je pens hebben zitten, wat gewoon een spelletje voor hun was om een doel te bereiken. Hun doel. En daar hebben ze mensen de vernieling voor ingespoten. Ik heb ze voor minder bij de strot gegrepen, maar het is mijn oorlog niet. De gevaccineerden doen het zelf maar. Ik kijk wel hoe het af gaat lopen,

 2. och ?? wij laten deze mensen ook maar aan klodderen he en we doen er weer totaal geen ene moer aan nu weer op het schone leiding water / wanneer pakken wij die miljoenen mense dat tuig nu eens aan !??

 3. Zo gauw de mensen beseffen dat er geen keus is en dit schorem met alle middelen moet worden uitgeroeid. Vraag jezelf of jij ermee kan leven als je dit daadwerkelijk gaat doen?! de meeste mensen kunnen niet met zichzelf in het reine komen als ze daadwerkelijk deze daad uitgevoerd hebben. Dit wetende gaat dat schorem rustig verder met hun agenda.

  • Ter informatie: Het Berkley Waterfilter staat op de ‘grijs/zwarte lijst’ van de FDA om ‘geen reden’ en wenst men uit de handel te nemen. Vergeten waar ik hierover gelezen heb, maar degenen die deze filter gebruiken, kunnen hieromtrent eigen onderzoek verrichten. Kans dat er in NL nog niets aan de hand is, maar het kan zomaar verkeren.

   • Ik heb zo’n filter. In feite 2, met een stel extra filters. Maar ik zal hier eens naar kijken en misschien nog wat extra filters aanschaffen.
    In principe heb je niet perse iets anders nodig dan de filters zelf, je zou gewoon een paar emmers kunnen nemen met een of meer filters ertussen.
    Het systeem werkt wat mij betreft geweldig; het kraanwater in de VS is toch al niet van de beste kwaliteit, dus ik filter alles sowieso met dat Berkley systeem en dat maakt nogal een verschil.

    • Waarschuwing ingezetenen V.S.:

     ‘BE PREPARED, NOT SCARED
     With love, Dr. Henry Ealy comes to you today with a very URGENT AND GRAVE WARNING!

     Pay attention to these times:

     TOMORROW, OCTOBER 4

     2:20 p.m. EST

     1:20 p.m. CT

     12:20 p.m. MT

     11:20 a.m. PT

     A nationwide alert test will be broadcast to cell phones, TVs, and radios.

     To all who have gone through the COV1D virus, taken the “shots,” or are dealing with long haul symptoms, PLEASE TURN OFF YOUR CELL PHONES AND TVs at the scheduled times.

     The alerts should last for 30 minutes but why not just turn off your devices (and WIFI), if possible, for a three-hour period starting just before the designated time in your area.

     We care about all of you out there and send our Aloha and love and pray protection from the Divine from the evil technology spreading across the globe.

     Be well, stay well,

     Dr. H’

      • Droplul!
       Waarom plemp jij je gedram op dit lijntje
       https://www.frontnieuws.com/totale-wereldverbanden-en-acties-onthullen-de-kwade-agenda-van-het-een-wereldregeringscomplot/
       terwijl je weet en ook aangeeft dat discussie omtrent je heet hangijzer niet wordt gewaardeerd of getolereerd? Zoals je hebt ondervonden na je levensgrote weliswaar creatief gevonden ‘middelvinger’ welke ik nog ergens in mijn mail heb staan. Mijn waarschuwing destijds niet door te gaan met drammen vanwege het zwaard van damocles welke boven je hoofd hing totaal negerend. Bij nader inzien Joep, ben jij crap.

       • Heel leuk allemaal wat je schrijft, maar ingaan op wat ik schrijf ho maar!
        Wederom!
        Ik weet wel waarom 🙂

        Blijf jij maar rustig je troep hier neerplempen vanuit je integriteit, maar welke niets meer is dan bullshit.
        Ik kom tenminste met feiten.
        Enja, ik ben enorm uit de bocht gevlogen onder invloed van een hoop troep.
        Heb ik spijt van en kan ik niet meer terugnemen.
        Maar mijn verhaal blijft hetzelfde en is gebaseerd op feiten.

        Ik WIL de waarheid en geen gelul waar jij zoal mee komt, zoals je bullshit-reactie hierboven waarop ik reageerde.

        Wat ben jij eigenlijk een diep-triest-mannetje dat je die ene reactie van mij hebt bewaard.
        Hoe sneu!
        Nog sneuer dan dat ik die reactie plaatste.

        • Voor wat betreft je laatste deel: jij bent aan het invullen.. da’s pas sneu. Dan de manier waarop.. da’s wel dubbel sneu. Wil je graag het laatste woord? Be my guest and talk to the hand.

        • Zal vast wel weer een kansloze reactie op terugkomen, maar die ga ik niet afwachten.
         Ik ga pitten, toedeledokie 🙂

         En mss mag ik morgen nog steeds reageren van Rommel.
         Dat is aan hem.

        • Nou, nog 1 reactie dan:

         Ik vul niets in, jij zegt zelf dat je die reactie hebt bewaard.
         Ok, wellicht bewaar je alle reacties en is die van mij er 1 van, dat kan.
         Maakt mij verder niet uit: ik ben wie ik ben en wat ik gedaan heb, heb ik gedaan.
         Voor mij is het allemaal een onderdeel van mijn leven en aankloterij om dit leven door te komen.
         Schande en schade horen daarbij helaas, zoek ik zeker niet op.

         Maar de waarheid zoek ik wel op en baseer me op feiten.
         Geen dom gelul en ongefundeerde waarschuwingen zoals jouw reactie waarop ik reageerde.

         En daarnaast: ik heb me ook weleens gestoord aan iemands overkomen/woorden, maar heb me daarom nooit afgekeerd van wat die persoon wist te melden aan feiten.
         En dat gebeurd hier wel.
         Het welbekende kind weggooien met het badwater.

         Kennelijk voelen velen hier zich geweldiger om iemand te negeren vanwege zijn verleden gedrag, dan in te gaan op wat die persoon daadwerkelijk te melden heeft.

     • Conspiracy theories about FEMA’s Oct. 4 emergency alert test spread online https://apnews.com/article/fact-check-fema-test-graphene-oxide-covid-vaccine-517946413392 Voor de volledigheid: ‘We just received an update to the EBS activation times. Please note the changes below: 1:00 p.m. – 4:30 EST ; 12:00 p.m. – 3:30 p.m. CT ; 11:00 p.m. – 2:30 p.m. MT/Denver ; 10:00 a.m. to 1:30 p.m. MT/Arizona ; 10:00 a.m. – 1:30 p.m. PT ‘ – Energetic Health Institute.

  • Ik heb een waterfles met filter van Lifestraw, echt een aanrader. Je kunt daarmee zelfs slootwater drinken (als we ooit zonder stroom komen, komt er geen water uit de kraan)

 4. Ha, ha, wat een ‘grapjassen’, die EIKELS van die WEF sekte.
  Een niet nader te noemen uitkomst lijkt me meer voorde hand liggen.

 5. Die lieden van het WEF zijn in hun eigen satanische dromen gaan geloven met de stelligheid hoe deze WEF-bitches het front vormen en hun mantra’s laten klinken via de gekochte media.

  Hoe vrouwen naties verzwakken (en waarom mannen het toelaten) en hoe het westen zijn cultuur verloor

  https://youtu.be/OqlM0En7CuM

 6. Is deze “dame” , de zoveelste transgender misschien ?
  Ze zullen zeker FALEN !
  Begin met het water nog meer te klooien dan nu al het geval, en het zal volgens hen niet opvallen ????
  Waar blijven ze toch dit soort dom crapuul vandaan toveren.
  Het is zo zichtbaar in hun manier van spreken en zich uiten dat deze lieden regelmatig echt overtuigd zijn van wat ze uitkramen.
  Wat zullen de TRIBUNALEN gevuld zijn !
  Maar we moeten er wel dringend aan beginnen.

 7. Weer zo’n gedrochtelijk man-wijf met een mannenstem en zwaar neurotische geldingsdrang. “We” hebben de wereld niet kunnen inspuiten. Laten we de medemens nu gaan treiteren met water! Dan gaat “het” lukken. Waar heeft deze transgender engnek het over? En zo zitten ze allemaal elkaar’s piemel te aaien onder de tafel. Wat een shitzooi op Aarde dankzij die gasten. En ze blijven maar uit de riolen omhoog kruipen, he? Ze blijven maar komen! Er is constant een andere die met de eoa nieuwe waanzin komt. Straks komt er eentje die met de zuurstof wil gaan treiteren; dan gaat “het” lukken. Hoe kom je van parasieten af… Beam me up, Scotty.

  • Ze is getrouwd met ene engnek Carlo Cresto Dino, filmproducent. Dus kan zijn een echte vrouw. Verdomme, dit doet de vrouwen geen eer aan dan. Giftige monsters die zich steeds maar moeten bewijzen ten koste van medemensen, met onverbloemde minachting verscholen achter pseudo-intellectueel gedrag. Zielloze produkten uit de Ivoren Torens. Bah, om van te kotsen.

   Ik zat nog te denken, ze leggen nooit uit waarom ze zo nodig een 1-wereldregering moeten hebben.

   • Er zijn meer mannen met trans mannen getrouwd dan je denkt (in die wereld vooral)
    Ik denk dat macht delen voor die narcisten niet te doen is. De lust naar macht en controle is onverzadigbaar, anders zou ik het ook niet weten. Ik zou zeggen, geniet van je pensioen als je zo rijk bent 😀

 8. Wat een arrogantie, ‘de mensen begrijpen het niet’. We begrijpen juist heel goed waar dit clubje criminelen mee bezig is en dat is voor dit WEF uitermate vervelend.

 9. Door Cindy Harper 1 oktober 2023

  ‘De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) namen een belangrijke stap in de richting van de surveillancestaat en onthulden hun plannen om een kolossale gezondheidsinspanning te ondersteunen met een fors bedrag van meer dan $ 260 miljoen.

  Het doel is een ongekende aggregatie van individuele en gemeenschapsgegevens die leidt tot een voorspellend model. Sommige critici beweren echter dat het initiatief een ernstige dreiging van mogelijk misbruik met zich meebrengt.

  De kolossale investering is gericht op het opzetten van een breed “publiek-privaat” netwerk. Door gebruik te maken van de bekwaamheid van kunstmatige intelligentie (AI), zal de geavanceerde overlay van technologie ongekende hoeveelheden gegevens assimileren en algoritmen genereren die anticiperen op ziekte-uitbraken. Deze ingewikkelde en futuristische modellen met voorspellende vermogens kunnen vervolgens lokale, provinciale en nationale cohorten begeleiden bij het vaststellen van geschikte “controlemaatregelen” voor ziekte-uitbraken.

  Het vorige week onthulde plan rapporteert over een geschatte financiering van $ 262,5 miljoen verspreid over vijf jaar die gericht is op het creëren van 13 voorspellings- en analysecentra voor infectieziekten in de VS. Dit netwerk zal de gecoördineerde inspanning kanaliseren om ziekte-uitbraken te voorspellen en te beheersen.’ >>>

  https://lionessofjudah.substack.com/p/welcome-to-the-fourth-reich-the-cdc

  • Veel mensen in hun kringen zijn transgender, hun “god” Baphomet is transgender. Daarom wordt woke ruim gesponsord door deze engnekken. Ook veel artiesten en acteurs die bij de Deepstate Cabal horen zijn transgender. De transgender wereld is véél groter dan wij denken.

 10. Luister goed naar wat het mens zegt: (vrij samengevat) “Het is niet alleen in het algemene belang maar ook in het eigen belang.” Dat is dus niet het eigenbelang van circa 8 miljard individuen maar het eigenbelang van de zelfbenoemde elite. Wat inhoudt de ultieme controle over de mensen, door totale controle over voedsel- en watervoorziening. Het ‘algemene belang’ wordt er alleen bijgehaald om de, nu noch, nationale overheden mee te krijgen om het vuile werk op te knappen door het handelen van die zelfbenoemde elite te legaliseren en te beschermen tegen de ‘angry world’, wat niets anders inhoudt dan de burgers monddood te maken en te onderdrukken.
  Dat volgens het mens nu de waterkaart getrokken moet worden is op zich een valse verklaring omdat ze het weet. De toegankelijkheid van onze meest elementaire levensbehoeften, voedsel en water, wordt door die ‘elite’ immers al lang voor de covid- en klimaathoax ondermijnd. Door vernietiging en onttrekking van voedselproductie en watervoorzieningen, gecombineerd met eigendomsmacht door opkoop. Covid en klimaat zijn daarvoor alleen maar afleidingen en middelen om de nationale overheden makkelijker mee te krijgen en meer handvatten te geven voor de uitrol van de plannen.

 11. Het is voor de meeste mensen nog steeds volstrekt onduidelijk dat onze zuiderburen ook met een ‘stikstofcrisis’ te maken hebben. Dit probleem bestaat slechts in Vlaanderen en niet in Brussel + Wallonië.
  Dit heeft alles te maken dat Vlaanderen onderdeel moet gaan vormen van het megalomane WEF-voorstel van TriState City, bestaande uit Nederland, Vlaanderen & de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen.

 12. er bestaan methodes om zee water omzetten in zoet water en die toepassingen worden al gedaan in Afrika wel kleinschalig dus over welke water te kort hebben we dan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in