Een rechtszaak, aangespannen door Public Health and Medical Professionals for Transparency, heeft documenten van Pfizer opgeleverd waaruit blijkt dat het Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccin” bij alle zwangere moeders waarop het werd getest [en de uitkomst werd vermeld red.] een miskraam veroorzaakte, schrijft Naturalnews.com.

Een rapport van Pfizer, getiteld “Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports”, waarin gebeurtenissen worden beschreven die zijn gemeld tot februari 2021 – u kunt dat rapport downloaden – laat zien dat geen enkele zwangere vrouw die de Pfizer-vaccins heeft genomen [en de uitkomst werd vermeld, red. ] een levend kind heeft gekregen.

Tabel 6 van het rapport, getiteld “Missing Information,” onthult onder het eerste onderwerp van “Use in pregnancy and lactation” de volgende verklaring:

“Zwangerschapsuitkomsten voor de 270 zwangerschappen werden gerapporteerd als spontane abortus (23), uitkomst in afwachting van (5), vroeggeboorte met neonatale dood, spontane abortus met intra-uteriene dood (elk 2), spontane abortus met neonatale dood, en normale uitkomst (elk 1). Voor 238 zwangerschappen werd geen resultaat gemeld (merk op dat voor elke tweeling twee verschillende resultaten werden gemeld, en dat beide werden meegeteld).”

Op het eerste gezicht zou dit betekenen dat er van 270 zwangerschappen 23 spontane abortussen waren, vijf “resultaten in behandeling”, twee vroeggeboorten met neonatale dood, twee spontane abortussen met intra-uteriene dood, één spontane abortus met neonatale dood, en één normaal resultaat. Maar er is ook die lastige verklaring: “voor 238 zwangerschappen werd geen uitslag gegeven.”

“Dus eigenlijk hebben we geen idee wat er gebeurd is met 243 (5 + 238) van de zwangerschappen van deze geïnjecteerde vrouwen; ze zijn gewoon niet opgenomen in het rapport,” meldt Principia Scientific International.

  "Deskundige", roept op tot het ontzeggen van levensreddende ziekenhuisbehandeling aan ongevaccineerde mensen

“Wat we wel weten is dat van de 27 gerapporteerde zwangerschappen (243 aftrekken van 270), er 28 dode baby’s zijn! Dit lijkt te betekenen dat iemand zwanger was van een tweeling en dat 100 procent van de ongeboren baby’s is overleden.”

Pfizer’s covid injecties beëindigen menselijk leven

Het is mogelijk dat de vijf “uitkomsten in afwachting van” kunnen hebben geleid tot een normale bevalling. Dit betekent dat, in het beste geval, slechts 87,5 procent van de baby’s in “volledig gevaccineerde” baarmoeders is gestorven in plaats van 100 procent.

Hoe dan ook, dit is nog steeds een afschuwelijk resultaat. Er zouden geen baby’s mogen sterven als gevolg van deze injecties als ze werkelijk “veilig en effectief” zijn zoals wordt beweerd, en toch blijken ze de meeste of alle ongeboren baby’s te doden.

Het blijkt dat Pfizer heeft geprobeerd om dit alles te verdoezelen met een artikel genaamd “Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine,” dat werd gepubliceerd in de New England Journal of Medicine (NEJM) op 31 december 2020.

Dit document probeert het feit te verdoezelen dat in het eerste trimester van de zwangerschap de injectie van Pfizer bij 82 procent van degenen die het kregen [en de uitkomst werd vermeld red.] een miskraam veroorzaakte. De Canadese Covid Care Alliance rapporteerde over deze studie de volgende maand, en ontmaskerde het als een totale schijnvertoning.

“De Pfizer-vriendelijke studie is een complete schijnvertoning,” rapporteerde Principia Scientific International. “Het zit vol met onjuiste voorstellingen en bedrieglijke methoden.”

“Deze injecties zijn misdadig; punt uit,” voegde de groep eraan toe, benadrukkend het feit dat niemand ze zou moeten nemen.

  Pfizer bezorgde mijn zoon een gezichtsverlamming - Een persoonlijk verhaal van Ab Gietelink

De World Council for Health heeft een “Cease and Desist Declaration” opgesteld die wordt aangeboden aan alle regeringen, klinieken, ziekenhuizen, medische regelgevende instanties, artsen, verpleegkundigen, politici en “iedereen die op enigerlei wijze betrokken is bij de productie, verzending, distributie, promotie of toediening van deze injecties.”

“De boodschap aan iedereen die betrokken is bij deze injectiecampagnes is Stop nu. Dit is een misdaad. Je zult strafrechtelijk en civielrechtelijk verantwoordelijk zijn. De kat is uit de zak. Gerechtigheid komt eraan”, legt het PSI uit over het initiatief.

“Houdt u alstublieft foto’s en aantekeningen bij van wie, wanneer en waar de aangifte en aanmaning wordt ingediend. We leggen de laatste hand aan meer middelen op de website van de Wereldraad voor Gezondheid om deze foto’s en gegevens te uploaden.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWe winnen de strijd tegen de Covid Tirannie
Volgend artikelWaarom verbergen wat er gebeurt in de eerste twee weken na de vaccinatie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • DR, Malone, wij zijn blij met mensen zoals U die de waarheid durven te spreken in mijn ogen zijn jullie de vele artsen en profesoren helden die de waarheid durven te zeggen helden van deze eeuw, ik zelf heb dat al geroepen vanaf 2000 dat het genocide is wat men aan het plegen met de gift spuiten er was immers geen goed onderzoek geweest naar het middel maar werd gewoon bij mensen in gespoten en je zag heel veel mensen sterven in de bejaarde tehuizen een beeld dat mij nog steeds niet los laat.

 1. Ik had werkelijk geen idee dat er zoveel medemensen zijn die verkapte moordenaars zijn. Dit had ik nooit verwacht. Kennelijk is het mensdier moordlustiger dan hij zich al die tijd heeft voorgedaan. Waar zou dat aan liggen? En waarom zou dat zijn? Zelf heb ik nooit de behoefte gehad een ander te vermoorden, zelfs niet als ik heel erg boos was – moord, nooit. Toch schijnt het zo te zijn dat er heel veel mensen zijn die aan moord willen meedoen. Dit is niet alleen via militair bevel, massamoord, maar dus ook op andere manieren, zoals stilzwijgend moord toelaten, wat in feite medeplichtigheid is als je weet waarom iemand dood gaat. Mensen die de gifspuit bij een ander inspuiten doen in feite mee aan een poging tot moord. Mensen die elkaar de gifspuit opdringen, eisen van een ander dat hij zichzelf vermoordt. Waarom zou er toch zoveel lust tot moorden bestaan? Heeft iemand hier enig idee / opinie over? Het is toch niet normaal, gezien het feit dat mensen levende wezens zijn die gemaakt zijn om leven door te geven. Hoe kan het dan dat bijna iedereen meedoet aan moord?

  • Het is dezelfde energie als in 1940-1945 zit je eenmaal ‘gevangen’ in die energie (in dat systeem) dan weet je niet meer wat je doet.
   Vandaar dat wakkere mensen ook vaak die vergelijking gebruiken.

  • Die cropcircles komen niet meer voor. Die werden gemaakt mbv zgn masers – zelfde als laser, maar dan met een “m” voor magnetic. Laser = light amplification by stimulated emission of radiation.

   Dmv magnetic beams kun je (plant) weefsel versoepelen en buigen zoals je het wilt. Dit kan in een split second. Zoals je kan zien in de geschiedenis van de crop circle, worden de algoritmes die ze gebruiken in die apparaten (satellieten) steeds complexer. Ja leuk hoor, die crop circles, maar echt niet door aliens gemaakt. Ze werden door Russen en Amerikanen gemaakt, totdat ze het te bont maakten en ansichtkaarten met space aliens gingen sturen in de velden. Zotte zooi.

 2. In ons landje zijn meer kinderen geboren dan normaal tijdens de corona tijd echter er worden geen meldingen gemaakt van veel miskramen of kindersterfte na de geboorte ja vraagt je dan af is deze pagina nog wel te vertrouwen of worden negatieve berichten over bovenstaande gefantaseerd of zijn die waar het valt op dat die berichten uit het verre buitenland komen Die dokter Melona is wel een beetje laat om spijt te betonen of hebben ze hem bedankt voor de uitvinding maar niet rijkelijk beloont of mee te dingen aan de miljarden omzet en winst van Phizer e.d.

  • Is deze pagina niet te vertrouwen of de media met hun eenzijdige berichtgeving?
   Is het ziekenhuis te vertrouwen met hun cijfers?
   Iedereen heeft zo zijn eigen belangen, ook deze pagina.

 3. Mensen, laat je niet in met dit nepnieuws waarin cijfers uit hun verband worden getrokken!
  Het gaat om 42086 cases in totaal waarvan bij 270 zwangerschappen iets aan de hand was en wat in 23 gevallen leidde tot spontane abortus. Even de hele tabel goed lezen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in