© Jakayla Toney op Unsplash

Tragisch verhaal: Kathryn Anne Kendall uit de Amerikaanse staat Michigan verloor binnen slechts vier dagen zowel haar vader als haar zuster. Ze waren allebei onlangs ingeënt tegen Corona. De vader, John Robert Kendall Jr, kreeg in april zijn tweede dosis van het Moderna-vaccin. Een paar dagen later kreeg hij een hartaanval en op 28 april overleed hij. Daarvoor, was hij in goede gezondheid, bericht uncutnews.ch.

Vader John werkte voor de United States Marshals Service, een federale wetshandhavingsorganisatie in de V.S. Hij was ook medeoprichter van DK Security en werd omschreven als een “groot leider”.

“Iedereen denkt dat ik gek ben omdat ik me afvraag of zijn dood met vaccins te maken had”, schreef Kathryn Anne op Facebook in een bericht dat inmiddels is verdwenen.

John’s dochter, Kimberley St. Charles, kreeg eind april het Janssen-vaccin. Op de dag van de vaccinatie had ze last van bijwerkingen. Binnen enkele dagen belandde ze op de eerste hulp en is nooit meer hersteld. Ze was 49 jaar oud, moeder van vier kinderen en had geen onderliggende medische aandoening.

Na de injectie, kreeg Kimberley griepachtige symptomen. Ze werd in het ziekenhuis opgenomen en aan de beademing gelegd en overleed op 2 mei. “Vier dagen na mijn vader”, schrijft Kathryn Anne. Dokters beweerden dat ze “corona-pneumonie” had.

De verpleegster besloot zich te verdiepen in vaccins en ontdekte dat de Moderna-prik in verband werd gebracht met hartcomplicaties, met name hartaanvallen. Zij deed ook onderzoek naar het Janssen-vaccin en ontdekte dat het longschade en complicaties kan veroorzaken.

“Toch denkt iedereen dat ik gek ben omdat ik me afvraag of haar dood verband houdt met de injectie”, verzucht Kathryn Anne. “Ik deel deze informatie in de hoop dat anderen er hun voordeel mee kunnen doen”.

"Medische noodgevallen" in Berlijnse verkeersongevallenstatistieken stapelen zich op - en een akelig vermoeden doet de ronde

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waar komt de ‘Coronapandemie’ vandaan en wat is het doel ervan?Volg Frontnieuws op Telegram

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here