© Jakayla Toney op Unsplash

Tragisch verhaal: Kathryn Anne Kendall uit de Amerikaanse staat Michigan verloor binnen slechts vier dagen zowel haar vader als haar zuster. Ze waren allebei onlangs ingeënt tegen Corona. De vader, John Robert Kendall Jr, kreeg in april zijn tweede dosis van het Moderna-vaccin. Een paar dagen later kreeg hij een hartaanval en op 28 april overleed hij. Daarvoor, was hij in goede gezondheid, bericht uncutnews.ch.

Vader John werkte voor de United States Marshals Service, een federale wetshandhavingsorganisatie in de V.S. Hij was ook medeoprichter van DK Security en werd omschreven als een “groot leider”.

“Iedereen denkt dat ik gek ben omdat ik me afvraag of zijn dood met vaccins te maken had”, schreef Kathryn Anne op Facebook in een bericht dat inmiddels is verdwenen.

John’s dochter, Kimberley St. Charles, kreeg eind april het Janssen-vaccin. Op de dag van de vaccinatie had ze last van bijwerkingen. Binnen enkele dagen belandde ze op de eerste hulp en is nooit meer hersteld. Ze was 49 jaar oud, moeder van vier kinderen en had geen onderliggende medische aandoening.

Na de injectie, kreeg Kimberley griepachtige symptomen. Ze werd in het ziekenhuis opgenomen en aan de beademing gelegd en overleed op 2 mei. “Vier dagen na mijn vader”, schrijft Kathryn Anne. Dokters beweerden dat ze “corona-pneumonie” had.

De verpleegster besloot zich te verdiepen in vaccins en ontdekte dat de Moderna-prik in verband werd gebracht met hartcomplicaties, met name hartaanvallen. Zij deed ook onderzoek naar het Janssen-vaccin en ontdekte dat het longschade en complicaties kan veroorzaken.

“Toch denkt iedereen dat ik gek ben omdat ik me afvraag of haar dood verband houdt met de injectie”, verzucht Kathryn Anne. “Ik deel deze informatie in de hoop dat anderen er hun voordeel mee kunnen doen”.

  Politiegeweld 2021: Baby getroffen door pepperspray

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waar komt de ‘Coronapandemie’ vandaan en wat is het doel ervan?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 vaccins: We willen eerlijke voorlichting in plaats van propaganda
Volgend artikel“We weten niet of vrouwen die gevaccineerd zijn tegen Covid misvormde baby’s krijgen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in