Etnische Europeanen, die 95% van het kleinste continent uitmaken, zijn verbijsterd over de sinistere anti-blank propaganda die in de commerciële reclame wordt getoond. Propaganda die gemengde rassenverhoudingen promoot, met name blanke vrouwen met zwarte mannen, is zo algemeen geworden dat zelfs de minst oplettende het begint op te merken.

Op basis van kleine glimpen van de marketing-subcultuur zou men kunnen veronderstellen dat de helft of meer van alle relaties een soort van rassenvermenging inhouden. De combinatie van blanke vrouwen met zwarte mannen is veruit het meest voorkomende gemengd ras koppel dat in de rassenhaat-reclame wordt afgebeeld, schrijft This is Europe.

Als reclame voor ras-diversiteit echt bedoeld was om het grootste aantal klanten of potentiële klanten aan te spreken, lijkt het een vreemde strategie om zoveel op één combinatie te focussen, terwijl men zoveel andere negeert. Dit suggereert een sinister en subliminaal doel achter de rasvermenging trend.

Het rasvermenging ideaal is een leugen

Uit onderzoek blijkt dat etnische Europeanen het minst geneigd zijn om buiten hun ras te trouwen. Gemengde rassenverhoudingen zijn aantoonbaar gebrekkig. In termen van gecombineerde gemiddelde inkomens van interraciale huwelijken, verdienden zwarte echtgenoten met blanke vrouwen het laagste bedrag van elke andere combinatie. De combinatie van zwarte man en blanke vrouw was ook het minst geschoold.

Van de interraciale combinaties bleken de huwelijken tussen blanken en zwarten het minst stabiel te zijn en de meeste kans op een echtscheiding te hebben. Het scheidingspercentage is hoger in alle interraciale huwelijken voor blanke vrouwen ten opzichte van een blank huwelijk.

Een studie van meer dan twee miljoen online dating interacties onthulde verschillende raciale voorkeuren tussen groepen. Blanke vrouwen zijn sterk tegen rassenvermenging, ze reageren het vaakst op blanke mannen en het minst op zwarte mannen. In het licht van deze gegevens is het des te bizarder dat de combinatie van een blanke vrouw met een zwarte man zo vaak in de reclame wordt gezien.

Rassenvermenging is een catastrofaal falen gebleken

Seksueel overdraagbare aandoeningen volgens het Centrum voor Ziektebestrijding 2016 spreken voor zich. In een studie uit 2015 zijn de resultaten van vrouwen die kinderen hebben met zwarte mannen onderzocht, de resultaten waren onthutsend. Momenteel wordt 70% van de zwarte kinderen buitenechtelijk geboren, maar als de moeder blank is en de vader zwart, springt het percentage naar 97%. 98% van de onderzochte blanke moeders meldt dat de vader hun kinderen niet financieel ondersteunt, 97% meldt dat de vader niet in het leven van het kind aanwezig is en 97% van de vrouwen heeft de bijstand gebruikt om zichzelf en hun kinderen te helpen onderhouden. Slechts 10% van de vrouwen die buitenechtelijke kinderen hebben met zwarte mannen, trouwen uiteindelijk. De overgrote meerderheid van de blanke vrouwen die kinderen hebben met zwarte mannen leeft ver onder de armoedegrens.

In een onderzoek van 2013 naar intern partnergeweld in relaties, waarbij bijna tienduizend mensen werden ondervraagd, veronderstellen de auteurs dat interraciale paren meer geweld ervaren in vergelijking met dezelfde rassenverhoudingen. Ze ontdekten dat in vergelijking met blanke relaties, zowel zwarte koppels als interraciale koppels statistisch significant hogere niveaus van relatiegeweld ervaren.

  Moslim valt Deense politicus aan - moslim krijgt pak

Partnergeweld wordt geclassificeerd als bedreiging, fysiek of emotioneel geweld tussen twee mensen in een geëngageerde relatie. Het National Centre for Injury Prevention and Control schat dat relationeel geweld ongeveer 4,1 miljard dollar per jaar kost aan medische en geestelijke gezondheidszorg.

Identificatie van blanke sukkels

Idealistische jongeren missen onderscheidingsvermogen; hoe jonger het gezelschap, hoe groter de kans dat ze zeggen dat de toename van het interraciale huwelijk ten goede komt. Liberalen waren eerder geneigd dan conservatieven om te zeggen dat interraciale huwelijken beter zijn. Afgestudeerden van de universiteit ondersteunden ook vaker dezelfde fantasievolle onzin.

Een bekende onderzoeker zegt dat hij na een aanzienlijke hoeveelheid tijd die hij in de academische wereld heeft doorgebracht, concludeert dat hoe langer men in de academische wereld verblijft, hoe meer men geneigd is om te worden geïndoctrineerd door de kritische theorie. Waarschijnlijk is er ook een zelfselectie vooroordeel aan het werk. Wie meer geneigd is het verhaal van de kritische theorie te omarmen, gedijt waarschijnlijk beter in een omgeving die hun sentimenten weergeeft.

Rassenvernietiging

Pew Research 2010 constateerde dat 69% van de ondervraagde mensen zei dat alleenstaande vrouwen die kinderen hebben een slechte zaak is, 43% zegt dat ongehuwde paren die kinderen opvoeden een slechte zaak is, maar hypocriet zegt slechts 14% dat het interraciale huwelijk een slechte zaak is. Er is iets bijzonder doms aan het feit dat men voor interraciale relaties is, terwijl men tegelijkertijd de zelfvernietigende resultaten van die relaties toegeeft.

Onderzoek toont aan dat blanken het minst geneigd zijn om buiten hun ras te trouwen. Wanneer blanke vrouwen buiten hun ras trouwen, hebben ze meer kans om misbruikt te worden, alleenstaande moeders te worden, in armoede te leven en dat blanken die buiten hun ras daten ons blootstellen aan een grotere kans om een seksueel overdraagbare aandoening op te lopen.

We weten dat ondanks de modieuze acceptatie, blanken een natuurlijke afkeer van interraciale relaties blijven vertonen. We weten ook dat ondanks de tsunami van diversiteitspropaganda in films, op de televisie en in advertenties, koppels van hetzelfde ras nog steeds veruit de meest voorkomende relaties zijn.

Kwaadaardigheid achter rasvermenging propaganda

Weinigen geloven dat interraciale reclame onder het mom van “diversiteit” gaat over de verkoop van kleding, wasmiddel of cornflakes. Het echte doel van reclame voor gemengd ras is om een verwrongen wereldbeeld te presenteren, om blanken te vernederen, te bespotten en zelfgenoegzaam te maken.

Blanke mannen zijn de laatste voorhoede tegen de intriges van een etnische groep die historisch gezien een hekel heeft aan Europeanen. Blanke vrouwen worden samen met niet-blanke mannen tentoongesteld niet om spullen te verkopen, maar als een tactiek van psychologische oorlogsvoering tegen de Europese cultuur en beschaving.

Blanke mannen worden zelden in een gunstig daglicht gesteld; zij zijn vaak de overgewichtigen, de sukkels, de stuntelaars, de domkoppen die afhankelijk zijn van vrouwen en niet-blanken om de dag te redden.

  "'Europeanen zullen bezwijken voor de islam" - Voormalig spionagechef van Duitsland waarschuwt opnieuw voor voorspelde moslimmeerderheid in Europa rond 2200

Van films tot televisie tot advertenties, dit is een steeds vaker voorkomende antiblanke bedrog. De uitkomsten zijn sociaal en individueel ongewenst, weinig of geen goeds komt voort uit het promoten van blanke vrouwen buiten hun ras te daten en te trouwen. Wat we zien is een systemische aanval op blanke identiteit.

De psychologische effecten van reclame zijn goed gedocumenteerd. Reclame heeft het vermogen om mensen te laten kiezen voor een minderwaardig product door simpelweg de affectieve conditionering te manipuleren.

Studies suggereren dat de gemiddelde Amerikaan wordt blootgesteld aan maar liefst 5.000 advertenties in een dag. De sterkte van reclame heeft de kracht om ons te conditioneren om sociale verandering meer te accepteren. De prevalentie van interraciale paren en een toename van de LGBT-vertegenwoordiging hebben in niet geringe mate de sociale attitudes veranderd. Hoewel intuïtieve reacties van walging blijven bestaan, zijn de uiterlijke sociale attitudes geaccepteerd voor alle vormen van ontaarding en sociaal verval.

Het keren van zwarten tegen blanken

Deze beelden hebben ook een effect op zwarte mannen. Zwarten krijgen voortdurend te horen van de filmindustrie, tv en reclame dat daten met blanke vrouwen natuurlijk is en ten onrechte wordt doen geloven dat blanke vrouwen zwarte mannen verkiezen boven blanke partners. Geconfronteerd met de werkelijkheid veroorzaakt de afkeer van blanke vrouwen naar zwarten tot wrok die leidt tot verkrachting, geweld en racistische vernedering van blanke vrouwen.

Bijna 100% van de interraciale verkrachtingen zijn blanke vrouwen die verkracht worden door niet-blanke mannen (National Crime Victimization Survey, 2008, Tabel 42). Deze reclame-beelden, die geen klein deel uitmaken van het scheeftrekken van de mentaliteit, bevorderen niet alleen een disfunctionele samenleving, ze brengen blanken in groot gevaar.

De sinistere hand achter de blanke genocide

Het meest agressieve voorbeeld van anti-blank propaganda kwam van Netflix via een reeks van drie reclamespots voor het bedrijf. De reeks van de drie Netflix-commercials is getiteld ‘The Couple’, met een blanke vrouw en een zwarte man.

De Netflix-commercial ‘Open Relationship’ toont twee koppels, een interraciaal koppel en een blank koppel. De blanke man wordt afgebeeld als klein, zwak, onzeker, “niet-progressief” en bekrompen. Zijn blanke vriendin besluit hem snel aan de kant te zetten om de avond door te brengen met het interraciale paar, terwijl de zwarte man letterlijk de vriendin voor de ogen van de blanke man steelt en hem vernedert.

HLG Studios uit Los Angeles stond aan de basis van de productie van de drie griezelige commercials. Het reclamebedrijf heeft gewerkt aan campagnes voor een groot aantal nationale merken, van fastfoodketens tot banken, technologiebedrijven en kledingdetaillisten. HLG Studios werd opgericht door Yuri Baranovsky, dezelfde zakkenvuller die Netflix’s rasvermenging, anti-blank propaganda stukken regisseerde. Yuri Baranovsky is joods, een etnische groep die fel gekant is tegen is tegen joden die relaties vormen buiten hun eigen etnische groep.

  Dochter werd ziek tijdens vakantie in Turkije - in ziekenhuis haar organen "gestolen"

Slechts vier joodse megacorporaties controleren de overgrote meerderheid van alle reclamebureaus. De Omnicom Group of New York, WPP of London, Publicis of Paris en Interpublic of New York zijn de belangrijkste bedrijven in het Westen.

De New York Times stelt dat deze bedrijven zijn zo krachtig dat ³“ze indirect netwerk televisie schema’s kunnen instellen en tijdschriften tot de dood verhongeren of hen helpen om te bloeien”, door te beslissen hoe en wanneer reclame-dollars te besteden. Elk bedrijf bezit tientallen, zo niet honderden kleinere bureaus; Omnicom heeft alleen al meer dan 150 bedrijven gekocht.

Globalist CEO John Wren staat momenteel aan het hoofd van Omnicom Group. Omnicom werd opgericht door Allen Rosenshine, Keith Reinhard en John Bernbach, alle drie zijn ze joods en promoten de exclusiviteit van Joden – maar werken hard om de etnisch-Europese etniciteit te vernietigen.

Lange tijd was de CEO van Publicis (1987-2017) Maurice Lévy, die zijn rabbi-grootvader als zijn grootste inspiratiebron noemde. Lévy is vereerd door de Anti-Defamation League, voor zijn werk ter bestrijding van het antisemitisme en zijn niet aflatende promotie van “diversiteit”.

WPP of Londen werd opgericht en wordt momenteel geleid door Martin Sorrell, die een Jood is. Voorzitter en CEO van de Interpublic Group (IPG), is Michael Isor Roth. Roth veroordeelde de “witte supremacistische ideologie” in Charlottesville, zoals hij in een interne griezelige memo aan 50.000 IPG-medewerkers schreef.

Er is duidelijk een onevenredig groot aantal Joden en mensen met joodse sympathieën die betrokken zijn bij massamediareclame. Van kleine startende bedrijven tot miljardenbedrijven, die allemaal vijandige anti-blank valsheden propageren, terwijl ze ‘diversiteit’ en ‘inclusie’ prijzen.

Als u een beschaving wil vernietigen, hoe zou u dat dan doen? Als u een disfunctionele en impotente samenleving zou willen creëren, wat zou dan u wapen zijn? Wat is een betere manier om de blanke familie te vernietigen dan om blanke mensen, vooral blanke vrouwen, aan te moedigen om te paren met buitenlandse mannen die hen waarschijnlijk niet zullen steunen of hun kinderen zullen opvoeden.

Als u een chaotische samenleving wilt creëren die gemakkelijk te overheersen is, zou u ervoor zorgen dat de kinderen worden opgevoed door en afhankelijk zijn van de staat, terwijl de mannen worden gemarginaliseerd en door hun eigen volk als sociale paria’s worden gezien. Wat is een betere manier om een volk te vernietigen dan een relatie te bevorderen die nooit blanke kinderen kan voortbrengen en die van nature rasvernietigend is? Het is een zorgvuldig berekende etnisch-Europese genocide die wordt aangewakkerd door de joodse haat tegen christelijke Europeanen.

De media, de pers en de adverteerders – en bedrijven die deze rassenvernietigers gebruiken – hebben een cultuur van anti-blank haat gecreëerd. Deze bedrijven bevorderen niet alleen de rassenvernietiging en proberen een breder scala aan consumenten aan te spreken, maar bevorderen ook het toenemende misbruik en de seksuele vernedering van blanke vrouwen.

De bittere realiteit van Europa: Waarom de bevolkingsuitwisseling wordt afgedwongen en wie er aan de touwtjes trekt

Vorig artikelBlack Lives Matter is een terroristische organisatie
Volgend artikelServische soldaten weigeren orders om tegen hun eigen bevolking te ageren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik ben bedlist nóóit racistisch geweest, ook nooit zo gedacht; maar door wat er de laatste maanden gebeurt o.l.v. ongeletterde negers ben ik tóch ietwat anders gaan denken. Dát heeft dat schorem bereikt en ik ben beslist niet de enige die om is.

 2. Als rasechte Vlaming dien ik alle dagen reclame te bekijken, waaruit precies blijkt dat iedere Vlaamse vrouw een neger als partner heeft, in iedere reclame dient blijkbaar een gekleurde in voor te komen, we leven toch in Vlaanderen, en niet in Afrika, ongehoord en dit alles wordt gewoonweg getolereerd, het is blijkbaar zo.
  Anderzijds wanneer ik rondkijk, zijn we in Afrika, overal ziet men gekleurden rondlopen, met massa’s kinderen aan de hand, en altijd een dikke buik, ik begrijp het niet, dat men zo laks is dit allemaal te laten gebeuren, iedereen heeft kritiek daarop, maar stemmen toch altijd op partijen die deze trend bewerkstelligen, waar gaan we naartoe, niet te vatten.

  • Waarom zou je als Vlaming alle dagen reclame dienen te bekijken? Ik ben ook een Vlaming en probeer het zoveel mogelijk te mijden, ik kijk nauwelijks nog tv en als ik het doe is het opgenomen en kan ik de reclameblokken doorspoelen, idem met radio, ik luister niet meer naar main stream zenders,…

 3. Heeft ome Adolf,toch niet gelijk gekregen? Wanneer zien de mensen in, dat hij gelijkheid om voor ons blanken tegen de vrijmetselarij, ook door extreme joden gesticht, en communisme te vechten? Ja nu wordt hij door die elitekliek, beweerd dat hij een massamoordenaar was, maar ooit zal de waarheid aan het licht komen!

 4. B.S. Crap.
  blog uit 2014.

  https://www.rollitup.org/t/the-jews-and-the-khazars-the-synagogue-of-shaitan-the-golem.830999/

  lees dat maar ff ashkenazi en zionazi.
  adolf is rothschild.

  waar leon trotsky ophield ging je maatje adolf door met democide
  thule en vrill satanisme.

  nazi =zionisme = comunisme =satanatas/satanisme.

  ons k0ningshuis nazi,s rutte nazi de jonge nazi
  eugenics nazi ibm/mircosoft gates zionist.
  khazarian maffia zionist.

  niet joods/isrealite.

 5. Ik vind het ook compleet belachelijk. Rassenvermenging is tegennatuurlijk en ongezond. Stop de blanke genocide. Ieder ras heeft bestaansrecht. Dus ook het blanke ras. Het blanke ras is helaas tegenwoordig met afstand het meest zeldzame ras. Minder dan 2% wereldwijd. Maar het is nog niet te laat. Plant je voort met je eigen ras en plant je vaak voort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in