Scott Ritter: Israël geloofde dat het een aanval kon lanceren tegen Iran en geen gevolgen zou ondervinden – dat is niet langer het geval.

“Dit is afschrikking. Dit betekent dat in de toekomst, als Israël of de Verenigde Staten van plan zijn om een actie tegen Iran uit te voeren, ze de gevolgen van hun acties moeten afwegen in de wetenschap dat Iran de capaciteit heeft om elke plaats, elke plek, elk doel in de regio in Israël of buiten Israël te raken, en er is niets dat iemand kan doen om dat te stoppen. Daarom heeft president Biden aan de telefoon gezeten met Benjamin Netanyahu, de premier van Israël, om hem te vertellen: ‘Niet terugslaan’,” vertelde Scott Ritter, voormalig inlichtingenofficier van het Amerikaanse Korps Mariniers, aan Sputnik.

Zondagochtend zei Mohammad Bagheri, het hoofd van de generale staf van de Iraanse strijdkrachten, dat operatie ‘True Promise’ tegen Israël is voltooid.

“Operatie ‘True Promise’ was een buitengewoon succesvolle operatie, niet alleen voor Iran, maar ook voor de wereld, omdat de Iraanse afschrikking nu een realiteit is die Israël en de Verenigde Staten in bedwang kan houden,” concludeert Ritter.

Via Algora.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

2024: Het jaar van de politieke hel – Martin ArmstrongVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De VS en het VK sturen aan op totale oorlog op alle fronten
Vorig artikelVS slaat uitnodiging van Israël om WO3 te beginnen af (voorlopig)
Volgend artikel‘Veel hoger dan we hadden verwacht’: Russische wapenproductie baart Europese oorlogsplanners zorgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ben trots op Iran, de tijd van onderdrukking is voorbij, goed dat het westen dit nu weet.
  Wordt tijd dat Rus/Chin/Iran, en de rest Afrikaanse landen een militaire eenheid worden.

 2. Het is zo dat Iran en de vs altijd al in de haren zitten met het atoombomgeweld en zal op den duur escasleren in een wereld oorlog die alle onzekerheden moet wegnemen dat wij niet verschoond blijven van een wo wereld oorlog die altijd uitbreekt na een aantal jaren Ook nu niet gaat de dreiging aan ons voorbij Echter het volk van deze eeuw denkt dat vooruitgang dit verhinderen kan Maar dat is een heeeeeeeel grote misvatting en arogantie fout en dat wij onschendbaar zijn Iedere generatie in een eeuw maakt zoiets mee tenzij men vroegtijdig sterft dan een menseleven zal zijn!!!!!!!!!!!!!!

 3. Heeft Benjamin Netanyahu’s zoon Yair (1991) zijn plaats in het Israëlische leger (Israel Defense Forces) inmiddels ingenomen?
  In een eerder stadium heeft hij zijn vader ‘geout’ als zijnde lid van de cabal/ ordo illuminati/ Novus Ordo Seclorum.

 4. 300 raketten en drones afgeschoten op Israël en een 10jarig meisje overleden en 30 lichtgewonden, de luchtafweer is wel op orde.

  • Waarvan 9 het doel troffen, 7 hypersonicc en 2 subsonic. Er waren 7 hypersonic raketten afgevuurd welke alle het Israelisch en Amerikaans gecombineerde raketschild hebben doordrongen. De overige waren slechts decoy’s om luchtverdediging deels te verzadigen.

 5. Op ‘uitnodiging’ van Israël is nu in ieder geval gebleken dat niemand echt schrik moet hebben voor de Iranese ‘afschrikking’. Militair gezien was het een fiasco en voor de VS-coalitie een nuttige oefening in ‘paraplu’ taken.
  Wie zit er nu zwetend te wachten op de volgende klap?
  Want de Ajahtolla’s weten maar al te goed dat er maar één is in de regio die de kunst van uitlokking en genadeloze afstraffing tot in de puntjes beheerst.
  Al jaren wacht Israël, telkens afgeremd door Washington, op een dergelijke buitenkans ter ‘zelfverdediging’, om Iran ‘legitiem'(!) af te straffen. Daartoe heeft Iran nu zelf de deur wagenwijd open gezet.

  • Dacht je echt dat Iran het achterste van tong laat zien? Iran heeft, in samenwerking met Rusland en China tientallen jaren zijn potentieel op kunnen bouwen. Dit was echt meer een test. Overigens was het Israel die Iran provoceerde met een echte oorlogsdaad, zoals wel eerder in de geschiedenis is gebeurd.

   • De Arabische wereld houdt zich opvallend stil in de confrontatie tussen de zionistische entiteit aka Israël en de Palestijnen in Gaza. Achter de schermen zijn de kaarten geheel anders geschud dan ons wordt voorgeschoteld.

 6. Op dit moment worden 18 stuks F-35I Adir gevechtsvliegtuigen geladen met bunkerbusters. IRAN zal minstens de komende 10 jaar niet meer in staat zijn om kernwapens te ontwikkelen. De droom om Iran legitiem te kunnen aanvallen is uitgekomen en aangebroken. Iran is in de val van Israël getrapt.

  • Je vergeet hierbij wel dat Iran niet alleen staat als het er echt op aan komt! Het wordt met de dag duidelijker dat het oorlogszuchtige “westen”, met amerika voorop, zijn laatste dagen van werelddominantie en oorlogstoken in zicht zijn, en dat is alleen maar toe te juichen. De yankees hebben na WO II meer dan 250 oorlogen gecreëerd waarin ze hun nato lidstaten betrokken hebben en die miljoenen en miljoenen onschuldige mensen het leven gekost heeft. Als men hier dieper op in gaat en verder zoekt komt men steeds bij dezelfde daders, namelijk Blackrock, de Chazaarse maffia ook wel de “cabal” genoemd. Verder onderzoek naar Blackrock toont de criminele piramide waarin zij in de top zitten met naar beneden toe hun aanhangers zoals Gates, De Rothschilds, Rockefellers, Schwab, Harari en talrijke satanische NGO´s die op hun beurt dan weer het WEF, de WHO, Big Pharma enz… aansturen. Enkel vanaf het moment dat de wereld verlost wordt van dit psychotisch clubje satanische, machtsgeile massamoordenaars zal er vrede op aarde zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in