Het doel van het UP-4 project was het bestuderen van de verspreiding van bijzonder gevaarlijke infecties via trekvogels, waaronder de hoogpathogene H5N1 griep, waarvan de sterfte bij mensen 50 procent bereikt, en de ziekte van Newcastle.”

“Met grote waarschijnlijkheid kan gezegd worden dat een van de taken van de Verenigde Staten en hun bondgenoten is om bio-agentia te creëren die selectief verschillende etnische groepen van de bevolking kunnen besmetten,” bericht Henrymakow.com.

Briefing van het Russische leger

Omdat Oekraïne een unieke geografische ligging heeft waar transcontinentale migratieroutes elkaar kruisen, werden in het kader van dit project 145 biologische soorten bestudeerd.

Tegelijkertijd werden ten minste twee soorten trekvogels geïdentificeerd, waarvan de routes hoofdzakelijk over het grondgebied van Rusland lopen. Er is ook een samenvatting gemaakt van de informatie over de trekroutes die door de landen van Oost-Europa lopen.

Van alle methoden die in de Verenigde Staten ontwikkeld zijn om de epidemiologische situatie te destabiliseren, is dit een van de meest roekeloze en onverantwoordelijke, omdat het niet mogelijk is de verdere ontwikkeling van de situatie in de hand te houden.

Dit wordt bevestigd door het verloop van de pandemie van een nieuwe coronavirus infectie, waarvan het optreden en de kenmerken veel vragen oproepen.

Daarnaast is het R-781 project interessant, waarbij vleermuizen beschouwd worden als dragers van potentiële biologische wapens. Een van de vastgestelde prioriteiten is de studie van bacteriële en virale ziekteverwekkers die van vleermuizen op de mens kunnen worden overgedragen: ziekteverwekkers van pest, leptospirose, brucellose, en ook coronavirussen en filovirussen.

Het onderzoek werd uitgevoerd in de onmiddellijke nabijheid van de grenzen van Rusland – de gebieden van de Zwarte Zeekust en de Kaukasus. Bij de uitvoering van het project zijn niet alleen Oekraïense laboratoria betrokken, maar ook Georgische laboratoria die door het Pentagon gecontroleerd worden, in samenwerking met het Virginia Polytechnic Institute en de US Geopolitical Service.

  Verenigde Staten Plan B

Het geanalyseerde materiaal over het UP-8 project dat de bestudering van het Congo-Crimean hemorrhagic fever virus en hantavirussen in Oekraïne beoogt, weerlegt duidelijk de openbare verklaring van de VS dat in de biolabs van het Pentagon alleen Oekraïense wetenschappers werken zonder tussenkomst van Amerikaanse biologen.

In een van de documenten wordt bevestigd dat alle ernstige risicovolle studies onder direct toezicht van specialisten uit de Verenigde Staten worden uitgevoerd.

De loonlijst voor het werk dat de Oekraïense uitvoerders verrichten, toont duidelijk het schema van hun financiering aan.

Het feit dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie rechtstreeks, zonder tussenkomst van tussenpersonen, geld uitbetaalt voor deelname aan onderzoek, wordt bevestigd. De aandacht wordt gevestigd op de uiterst bescheiden, naar Amerikaanse maatstaven, lonen. Dit wijst op een lage waardering van de vakbekwaamheid van de Oekraïense specialisten en een minachting voor hen van de kant van de Amerikaanse collega’s.

Bovendien bevat het bestudeerde materiaal voorstellen om het Amerikaanse militaire biologische programma op het grondgebied van Oekraïne uit te breiden. Zo waren er aanwijzingen voor de voortzetting van de voltooide biologische projecten UP-2, UP-9, UP-10, gericht op het bestuderen van de ziekteverwekkers van anthrax en Afrikaanse varkenspest.

Het Pentagon is ook geïnteresseerd in insectenvectoren die gevaarlijke besmettelijke ziekten kunnen verspreiden. De analyse van het verkregen materiaal bevestigt het feit dat meer dan 140 containers met ectoparasieten van vleermuizen – vlooien en teken – vanuit het biolab in Kharkiv naar het buitenland zijn overgebracht. Het is kenmerkend dat soortgelijke studies in de jaren ’40 van de vorige eeuw zijn uitgevoerd bij het maken van onderdelen van biologische wapens door het Japanse detachement 731, waarvan de leden later naar de Verenigde Staten zijn gevlucht voor vervolging wegens oorlogsmisdaden.

  De opkomst van het Nieuwe Normaal Reich

Ik herinner u eraan dat de vertegenwoordigers van de westerse staten uiterst voorzichtig zijn met de overdracht van hun bio-materiaal. Tegelijkertijd bevestigen de beschikbare documenten talrijke gevallen van overdracht van biologische monsters van Oekraïense burgers naar het buitenland. Zo zijn 350 cryocontainers met bloedserummonsters overgebracht van het Centrum voor Volksgezondheid van het Ministerie van Volksgezondheid van Oekraïne naar het Referentielaboratorium voor Infectieziekten van het Australische Doherty Instituut onder het voorwendsel van het bepalen van antilichaamtiters.

Een ander voorbeeld is het door Duitsland gefinancierde project nr. 68727 NL betreffende de studie van ziekteverwekkers van Congo-Crimeaanse hemorrhagische koorts en hantavirussen. In het kader daarvan werden duizend monsters bloedserum van burgers uit verschillende streken van Oekraïne, die uitsluitend tot de Slavische etnische groep behoren, overgebracht naar het Bernard Nocht Instituut voor Tropische Geneeskunde (Hamburg).

Met grote waarschijnlijkheid kan gezegd worden dat een van de opdrachten van de Verenigde Staten en hun bondgenoten is om bio-agentia te maken die selectief verschillende etnische bevolkingsgroepen kunnen infecteren. Tijdens de hoorzittingen die op 8 maart in de Commissie Buitenlandse Zaken van de Amerikaanse Senaat werden gehouden, bracht onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland verslag uit over de aanwezigheid van bio-faciliteiten in Oekraïne, waar onderzoek op het gebied van de bioveiligheid wordt verricht. Zij uitte haar bezorgdheid over de mogelijkheid dat deze laboratoria en het daar aanwezige materiaal onder de controle van de Russische strijdkrachten zouden worden gebracht.

Volgens de beschikbare informatie zijn de Amerikanen er reeds in geslaagd het grootste deel van de documentatie uit de laboratoria van Kiev, Kharkiv en Odessa, met inbegrip van gegevensbanken, biomateriaal en apparatuur, te evacueren naar het Onderzoeksinstituut voor Epidemiologie en Hygiëne van Lviv en naar het Amerikaanse consulaat in Lviv.

  Schokkend bericht van de Britten voor Kiev: "De Russen hebben een 4e en 5e verdedigingslinie gecreëerd" - Pentagon-analist: "Oekraïners zullen in de val lopen - Stop het tegenoffensief"

De mogelijkheid om een deel van de collectie naar het grondgebied van Polen over te brengen wordt niet uitgesloten. In feite bevestigde Nuland met haar verklaring indirect de uitvoering door het Pentagon van een militair biologisch programma in Oekraïne, waarbij bestaande internationale overeenkomsten worden omzeild.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne huisvest illegale VS biologische oorlogsvoering laboratoriaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRusland bombardeert een kraamkliniek? Marianna en de nieuwe couveuse-leugen
Volgend artikelOekraïners gebruiken hun volk als menselijk schild – zegt Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De USA heeft getracht in hun oorlog tegen Korea een epidemie te veroorzaken door met besmette insekten gevulde bommen daar te gooien. Epidemie jammerlijk mislukt.

  Wat een gestoorde idioten zijn er op deze wereld. 15 of meer amerikaanse biowapen laboratoria in de Ukraine en nog 15 meer. Operatie Seaspray die lokale mensen vanaf schepen liep te sprayen. En hoe bizar dat in NL na het einde van witgrijze, gechemtrailde luchten tijdens de Lockdown we nu ineens weer blauwe luchten hebben en de zon zien en voelen. In California gaan ze ontelbare hoeveelheden genetisch gemanipuleerde muggen uitzetten. Er is al bekend dat die zich ook met wilde soort voortplanten met rampzalige gevolgen.

 2. Vreemd verhaal met nul bewijs. Selectief bevolkingsgroepen benaderen met trekvogels. Laat je nakijken svp. Russische ganzen genoeg in Nederland maar dat werkt zo niet. 😂😉👍Fijn weekend en maak je wat dit betreft geen zorgen!

 3. False flag verhaal.
  De besmettingstheorie is een hoax. Klopt dus niet.
  Berichten als deze verhogen de angst, en dienen dus als ‘controlled opposition’.

 4. Wilden ze in WO2 ook in Japan.

  De vikingen, die gehuurd waren door Ottomaanse rijk gebruiketen wel vogels met succes; met vuur.

 5. Wel apart, de laatste jaren neemt de vogelgriep toe. Het pluimvee moet dan naar binnen ivm besmetting. Niet schadelijk voor mensen. Het is niet onmogelijk dus maar dan bezit je wel een gestoorde geest..
  Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in