The Wall Street Journal meldt dat de Amerikaanse regering er bij Oekraïne op aandringt bereid te zijn om te onderhandelen. Zoals de krant meldt, onder verwijzing naar bronnen in Amerikaanse regeringskringen, rijst de vraag hoeveel terreinwinst er nog mogelijk is voor beide partijen, terwijl tegelijkertijd het front van steun voor Oekraïne aan het instorten is, bericht Warnews24/7.

Met de stijgende kosten van de steun aan Oekraïne, zowel indirect via wapenleveranties en financiële steun, als direct via inflatie en stijgende energie- en producentenprijzen, ligt de kwestie van onderhandelingen op tafel.

De krant citeert de Amerikaanse generaal Mark Milley:

“Het vereist wederzijdse erkenning dat een militaire overwinning in de engste zin van het woord voor geen van beide partijen mogelijk is. Daarom zijn er andere overwegingen nodig.”

“We zien echte praktische problemen voor verdere militaire successen, we zien een tekort aan wapens en munitie,” citeert de krant een andere niet nader genoemde regeringsfunctionaris.

De krant citeert zelfs:

“De VS en sommige van hun bondgenoten maken zich zorgen over hun voorraden wapensystemen en munitie, omdat deze in een oncontroleerbaar tempo opraken.

De Amerikaanse hulp aan Oekraïne bedroeg dit jaar 19 miljard dollar en overtrof ruimschoots de Europese hulp.”

Zoals het rapport suggereert, heeft Washington Oekraïne al laten weten dat het zich klaar moet tonen voor onderhandelingen. Europese diplomaten hebben Zelensky ook gevraagd na te denken over realistische eisen.

Dit omvat ook een eis om bijvoorbeeld de herovering van de Krim te heroverwegen.

Bonus:

“U heeft zich onverantwoordelijk gedragen”: Orbán valt Zelensky aan voor vanwege zijn standpunt over het raketongeluk in Polen

Viktor Orbán beschuldigde Volodymyr Zelenski woensdag van onverantwoordelijkheid met betrekking tot zijn standpunt over het raketongeluk in Polen.

  Waarom Rusland zowel NAVO als Oekraine verslaat

De Hongaarse regering zei gisteren (woensdag) dat de Oekraïense president “een slecht voorbeeld” heeft gegeven door te beweren dat de raket die twee mensen doodde in een Pools dorp nabij de grens met Oekraïne, Russisch was.

“In een situatie als deze spreken wereldleiders op verantwoorde wijze,” zei Gergely Gulia, de stafchef van premier Viktor Orbán, tegen verslaggevers.

Maar “de Oekraïense president heeft, door onmiddellijk de Russen de schuld te geven, een fout gemaakt en een slecht voorbeeld gegeven,” voegde hij eraan toe, en verwelkomde in plaats daarvan de voorzichtige houding van Polen en de Verenigde Staten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin: “Ze bluffen, en ik zal u uitleggen waarom”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische Lancet drones elimineren meer Oekrainse houwitsers, luchtverdedigingssystemen en voertuigen (Video’s)
Volgend artikelOekraïens Epische Mislukking bij het vervaardigen van een valse vlag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. RUSLAND MOET PAKKEN WAT ZE NODIG DENKEN TE HEBBEN VOOR HUN VEILIG HEID DE NATO HEEFT NIETS IN TE BRENGEN EN DE DE EU MOET GEWOON BETALEN EN MOND HOUDEN EN DE KOUWGOMBALLEN MOETEN OPROTTEN UIT DE EU , ZO IK BEN HET KWIJT

 2. Hoe kun je nou onderhandelen met die Zelenski, die losgeslagen gek, zoals deze week al weer overduidelijk bleek bij iedereen behalve de NOS en Jinek. En straks weer berichten van de NOS dat Rusland niet wil onderhandelen, maar wees nou eens reel mensen, kijk eens even naar de andere zijde… zou je zelf met zo’n oorlogszuchtige cocaine snuivende, nazi batallions ondersteunende idioot onderhandelen… ze hadden al onderhandeld met de Minsk akkoorden en zie wat er van gekomen is …. Laat Biden zelf maar naar Rusland afreizen…

  • @emile,

   Beste,

   Wat zegt u nou…..
   Biden naar Rusland laten afreizen…….mijn God,

   Biden, een volledig demente pedofiele machtsgeile pedofiele totale idioot die nog geen teleprompter meer kan aflezen en bij het verlaten van een podium de lucht om hem heen een handje blijft geven totdat er iemand naar hem toekomt van de staf om hem te vertellen welke kant hij van het podium af kan…

   Is dat niet geweldig mensen, onze “westerse leiders” waarvan de een nog gesjeesder is dan de ander, corrupt zijn, niets geven om de mensen welke ze behoren te vertegenwoordigen en indien men daar dan iets van zegt is men antisemiet en holocaust ontkenner……

   Zijn we met zijn allen achterlijk geworden of hoe zit dat eigenlijk…..is dit überhaupt de moeite waard om een discussie over te voeren…..

   Zelenski is niet serieus te nemen, hij had zich moeten houden in waar hij goed in was namelijk dansen met een aantal gestoorde idioten, dansjes maken op een podium in een strak latexpakje waar zijn ballentent lekker afgekneld werd op 12 cm high heels…..

   Mijn God wat gebeurt hier allemaal….

   We zouden ons beter over andere zaken druk kunnen maken dan over totaal corrupte monsters welke gefinancierd worden door totaal corrupte pedofiele demente monsters en dat ook nog eens met ons geld…..

   Onze ouderen gaan de kou in, onze ouderen staan in de rij voor de voedselbank die het niet meer geregeld krijgt, onze ouderen weten van voor niet meer hoe ze van achteren de touwtjes aan elkaar moeten knopen, onze ouderen die hun hele leven lang al bedrogen en belogen zijn en nu geruimd worden omdat ze nu wel oud genoeg zijn en dus eigenlijk tijd voor hen is om liefst ZELF IN TE ZIEN dat ze op dit gebied welk men aarde pleegt te noemen geen plaats meer is voor hen……

   En dat terwijl dat tuig wat aan het roer zit gemiddeld 100 jaar wordt in gigantische rijkdom zonder ooit 1 cent belasting te betalen middels mooie constructies……

   Iedereen zou deze constructies kunnen toepassen echter het gepeupel wordt dom gemaakt op verdommingfabrieken (scholen) en dagelijkse porties brainwashing (tv) zodat 99,5% niet meer zelfstandig KAN DENKEN!!!

   Mensen, it’s time to change this bullshit…….ik doe hier al jaren niet meer aan mee, ik leef hoe ik wil wat niet helemaal mogelijk is maar wel grotendeels, ik doe daarbij wat ik wil, heb volledig schijt aan alles wat met overheid te maken heeft en ik schop ze overal waar ik ze raken kan……

   Met zijn allen zouden we zoveel kunnen presteren……man man man……jullie moesten eens weten wat er allemaal mogelijk is met een heel klein beetje samenwerking…..

   Het zou zooooooooooooooooooooooooooo mooi kunnen zijn….. maar nee….liever dag in dag uit typen…….en nog eens typen….en dan denken dat zo de oplossing nabij is…..makkelijk nietwaar.

   Nou, dan ga ik maar door waar ik mee bezig was….

   Fijne dag verder,

   Gladiator
   sorry ouderen, het lukt me niet…..maar ik geef nooit op en laat dat vooral duidelijk zijn…..

   Binnen 14 dagen weten we denk ik allemaal meer…….VEEL MEER.

   • Beste Gladiator,
    Ben het 100% met je eens.
    Ik roep/gil al twee en half jaar dat we actie moeten ondernemen. En wat doen we, we gaan koffie drinken, banaantjes leggen, dansen, stoepkrijten fuck man waar zijn de echte mannen gebleven.

    • @Marcel,

     Ze zijn en masse in skinny jeans gehesen en denken dat ze nog steeds een kerel zijn………MIETJES zijn het en niets meer….echter dit heeft een oorzaak, een oorzaak welke eigenlijk eens iedereen zou moeten willen aanhoren….

     De sleutel ligt voor een groot gedeelte bij het duivelse Tavistock Institute waar Dr. John Coleman een hele goede docu over heeft laten opnemen waar hij een en ander piekfijn uit de doeken doet. Hij heeft er ook een boek over geschreven….
     In het heel kort….

     Het Tavistock Instituut is een “denktank” met bepaalde opdrachten…….en STEL DAT de opdracht is dat men wil (het tuig achter de schermen) dat komend jaar iedereen een gele spijkerbroek aan moet doen dan zal dat gebeuren…..en wel linksom of rechtsom……

     Denk zelfs dat skinny jeans hier vandaan komen!

     Kerels MOETEN er uitzien als een vrouwtje en vrouwen MOETEN steeds meer uit gaan zien als een mannelijke MAN!

     En zoals ik reeds vaker aanhaalde, het is een kutwereld en WIJ KÚNNEN er echt iets aan veranderen ALS WE MAAR WILLEN…….het is niet eens zo moeilijk alleen kan ik alleen nog geen deuk in een pakje boter slaan en precies dat weten ze in theater den haag!

     Is echt zwaar klote zo maar ……tja…..wat maar!!??

     Er zijn zoveel dingen welke men kan doen cq regelen en zou dit over het hele land tegelijkertijd als 1 actie gebeuren dan zouden we gezien worden en ik zeg net als ene Gideon…..het is allemaal VREEDZAAM mogelijk met 1 restrictie……als de criminele organisatie welke vroeger eens politie heette zich hier ook aan zal houden en anders mag van mij de beuk erin en nee…..ik ben de laatste die hiertoe oproept!

     Gladiator

     • Wat houdt u tegen voor een website te beginnen met wat strijders ? waar jullie kunnen afspreken en zo…Kan de staat lekker meelezen…

      Doe het eens…

      • @Nibzy,

       Beste,

       Hier houden 2 zaken me tegen……

       1) Ik kan me redelijk goed redden in bijna alles, echter een website bouwen weet ik niet hoe moet….

       2) Ik houd niet van dingen (website o.a.) waarvan ik bij God niet weet wat de kosten hiervan zijn…

       That’s why my friend!!

       En wat de staat in deze doet, meelezen of what the F……

       Dat kunnen ze hier toch ook of vergis ik me nu….??

       En geloof me, een VPN, een TOR, of welke beveiliging dan ook…..is niet meer dan een lachertje…..

       Ik geloof niet in beveiligen van een computer……

       U wel dan!?

       Daarbij zie ik niets in een site, de zoveelste……die eerst opgestart moet, en waar je ook nieuws moet brengen en dan ook nog moet bijwerken dagelijks….

       Ik heb dit wel gedaan voor mijn bedrijf welk ik 12,5 jaar gerund heb echter de site werd gebouwd door iemand anders….echter bijhouden en telkens weer wat erop zetten…..kost tijd, veel tijd en er is op dit gebied reeds een oerwoud.
       Deze tijd moet ik besteden aan andere zaken zoals mensen aan het verstand brengen dat ze genaaid worden en daar ga ik mee door!

       Gladiator

     • @Gladiator, Grappig die skinny jeans die jij aanhaalt is een onderdeel van het transhumanisme samen met soja terreur in ons voedsel..Ik roep dit al jaren..Testeron moet uit maatschappij en zaad moet standje slaapstand..Mogen geen sterke leiders opstaan. Neem ze stuk voor stuk die creeps allemaal lucifer houtjes die je in 1 klap klieft op luchtplaatst.

     • Ik zou eens googlen wie Kenau was en dan eens in de spiegel kijken met je arrogante seksistische taalgebruik, denigrerend naar vrouwen. Interessanter is dat in Australie vruchtbaarheid in 2021 met 72 % gedaald is. Soja mocht jaren geleden niet in Israel verkocht worden maar zit vaak in veganistische produkten. Interessant onderzoekthesis uit de Iraanse oudheid stelde dat de relatie tussen mannen en vrouwen de vrede in een maatschappij bewaren. Maar met jouw houding is een gezonde, gelijkwaardige houding onmogelijk.

      • Tegen wie heb je het nou? Transhumanisme/transgender gekte is echt een ding hoor al jaren…En geboost door de Bill&Melinda gate foundation op europese en Amerikaanse grond. Zouden zowel man als vrouw tegen moeten vechten….

     • Ze hebben de boys zo gelokt, alleen voor skinny jeans worden de mooiste modellen gemaakt en erg veel soorten. Bij de regular of straint jeans zie je vooral opa-retro jaren 60 blauw modellen, je hebt zwaar geluk als je een tof model tegenkomt ook in de webwinkel. Een vrouw draagt een strakke broek om haar figuur en vooral derriere te laten opvallen voor mensen die erop geilen, want sexy staat het toch. Mannen droegen altijd wijde broeken, zelfs hiphop wijde broeken waar je met z’n tweeën in past. De evolutie begon met het zakken van de broek t/m op half elf. Het ging daarbij om je reetspleet door je boxer te showen, vooral als je flikker was. Na vele negatieve opmerkingen is het verder geeevolueerd tot strakke broek net als een chick zodat alles goed zichtbaar wordt en zelfs zo strak als maar kan. Me ballen hebben ruimte nodig en ik mijdt zulke broeken want alles wordt ongezond afgeknepen, straks heb ik een afgestroven lul, het zit totaal niet lekker. Langzaam maar zeker is het verder geaccepteerd en genormaliseerd dat je nu met lust naar een reet van een man kijkt net zoals je dat bij een vrouw doet. Lhbt propaganda en verzwakking van de hoge testesteron mannen zodat gynocomasia etc groeit hahaha wat een maatschappij.

      • Haha ja daarom heeft deze gap, alleen nog trainingsbroeken(ook goed zoeken trouwens ) en paar nog straight modellen van 501 snel alle kleuren gekocht en paar pme Legends. Vergeet nooit die hipster sojaboy in winkel tijdje terug in ze legging jeans..Ik vroeg hem : Hoeveel man personeel in je huishouden helpen je met aankleden dan? Dan is niet goed voor je scrotum hoor pik..

 3. The Biden , deze machteloze, deze Joker staat symbool voor hoe het met zijn machtsblok is gesteld. Seniel, verdwaald in machtswellust.
  Het wegkwijnen van wat ooit een droom was!
  Het sterven en afsterven van iets waarvan de stekker al lang geleden uit het stopcontact is getrokken, iets dat al te lang leeft met een ernstige hartritme stoornis en nu in een boezemfibrilatie zit die niet is te stoppen met een pacemaker.
  Een staat die hopelijk nu in een bijna dood ervaring zit om hieruit te ontwaken met informatie die verteld hoe het verder moet, en hoort wat de werkelijke opdracht is van dit continent en hoe het zich te gedragen heeft als vrije wereld in onze wereld!!

 4. Nog ff en wij krijgen een oproep in naam der Koning om bij een omgebouwde tata-steel fabriek munitie te gaan fabriceren voor “onze oorlog” 🙂

 5. Nog even en dan wandelt Erdogan fluitend Europa binnen om zijn gewenste Ottomaanse rijk te herstellen.
  Hij wacht gewoon op het juiste moment. Handje klap met Putin. Jij neemt dit en ik neem dat, en dan doen wij zaken. En wij weer terug bij af. Mogen wij jizya (belasting voor niet moslims) gaan betalen voor ieder die zich weigert te te bekeren.

  • Tja, tis maar een klein mènke maar wat heeft ie een grote waffel.
   Hopelijk gaat ie heel gauw op zijn bek en is de wereld verlost van dat penetrante misbaksel. Eerlijk gezegd begrijp ik nie zo goed waarom dat hij zijn Ceauşescu-momentje nog niet heeft gehad.

 6. Niemand kan deze oorlog winnen? Zelden zo’n onzin gelezen. Als Poetin wil is Oekraïne binnen twee dagen een provincie van Rusland, oh nee, dat is het al. Oekraïne als land bestaat helemaal niet.

 7. China vindt het prachtig dat de NAVO zonder wapens kom te zitten. Is voor hen straks veel makkelijker om Taiwan in te pikken. Europa komt daarna dan wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in